#کوکو_برگ_کرفس
🌱مواد لازم :
▫️برگ کرفس خرد شده ۴ مشت
▫️تخم مرغ ۲ عدد
▫️سیب زمینی ۱ عدد
▫️نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به مقدار لازم
🍘مراحل تهیه کوکو برگ کرفس:ابتدا برگ کرفس را بشویید و بگذارید تا کاملا خشک شود می توانید روی دستمال نخی بریزید تا خشک شود سپس با چاقو به اندازه دلخواه خرد کنید این به سلیقه شما بستگی دارد می توانید خیلی ریز یا درشت تر خرد کنید.تخم مرغ ها را داخل کاسه ریخته و هم بزنید تا از لختگی خارج شود سپس سیب زمینی رنده شده را به همراه برگ ها کرفس و ادویه و نمک بریزید مواد را خوب هم بزنید تا یکدست شود.داخل یک تابه نچسب مقداری روغن ریخته تا داغ شود سپس مایه کوکو را داخل تابه ریخته و حرارت را ملایم کنید و درب تابه را بگذارید و صبر کنید با حرارت کم کوکو خودش را بگیرد وقتی کوکو خودش را گرفت درب تابه را بردارید و کمی که سرخ شد کوکو را برگردانید و صبر کنید طرف دیگر کوکو نیز سرخ شود.نیازی به گذاشتن درب در این مرحله نیست حالا کوکو برگ کرفس خوشمزه ما حاضر است. نوش جان.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#ران_مرغ_کاراملی
🔸مواد لازم :
▫️ران مرغ 450 گرم
▫️روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
▫️سس سویا 1/2 فنجان
▫️سس کچاپ 1 و 2/3 قاشق غذاخوری
▫️عسل 3/4 فنجان
▫️سیر رنده یا خرد شده 2-3 حبه
▫️نمک و فلفل به میزان دلخواه
🍗مراحل تهیه:
فر را روی دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید. ران های مرغ را بشویید و خشک کنید. سپس آن ها را داخل سینی فر یا ظرف پیرکس قرار دهید. روغن، سس سویا، کچاپ، عسل، سیر، نمک و فلفل را داخل کاسه ای بریزید و خوب با هم ترکیب کنید. سپس سس را روی مرغ ها بریزید.سینی فر را داخل فری که از قبل گرم شده قرار دهید. مرغها را به مدت 1 ساعت بپزید. زمانی که مرغ ها کاملا پختند و سس کاراملی و غلیظ شد یعنی غذا آماده است.سینی فر را خارج کنید. ران های مرغ را به همراه سس خوش طعم کاراملی داخل ظرف مناسب قرار دهید و سرو کنید.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#سس_فرانسوی_رژیمی
🍞مواد لازم
روغن زیتون 4 قاشق غذاخوری
زعفران آب شده1قاشق غذاخوری
ارده 3 قاشق غذاخوری
نخودپخته 1پیمانه خردشده
زرشک 2 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل قرمز به میزان لازم
لیموترش به میزان لازم
🥗🥗🥗
1. نخود را مثل همیشه از یک شب قبل خیس کرده، آب آن را چندین بار عوض کنید و سپس بپزید.
2. نخودهای پخته شده را به همراه بقیه مواد در مخلوط کن ریخته و با هم میکس کنید تا سس یکنواختی به دست آید.
3. این سس کاملا گیاهی و رژیمی است و به دلیل زرشکی که دارد خوشرنگ بوده و بر روی یک سالاد فصل مخصوص( کاهو، هویج رنده شده، ذرت و کمی گردو) بسیار خوشمزه خواهد بود.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#خوراک_فلفل_دلمه ای
🔸مواد لازم :
▫️فلفل دلمه ای سبز: 5 عدد
▫️ژامبون: 3 روق
▫️پیاز (خلالی خردشده): 1 عدد
▫️گوجه فرنگی (خردشده): 450 گرم
▫️نمک، فلفل سیاه: به میزان لازم
▫️شکر: 1 پنسه
▫️روغن مایع: به میزان لازم
🥘مراحل تهیه :سر فلفل دلمه ای را برش زده و تخم های داخل آن را خارج کنید. سپس آن را شسته و به صورت نوارهای باریک برش دهید. روغن مایع را داخل تابه ای گرم کرده و پیاز را درون آن تفت دهید تا نرم و شفاف شود، سپس فلفل دلمه ای را به آن افزوده و کمی تفت دهید تا نرم شود.گوجه فرنگی (از قبل پوست آن گرفته و ریز خردشده) را به همراه فلفل سیاه، نمک و شکر به مخلوط پیاز افزوده و به مدت 25 دقیقه روی حرارات قرار دهید تا بپزد.ورقه های ژامبون (یا فیله مرغ) را نواری خرد کرده، سپس داخل تابه ای با مقداری روغن تفت داده و به مخلوط پیاز اضافه کنید و بگذارید کمی دیگر بپزد.خوراک آماده شده را درون ظرفی ریخته و سرو کنید.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#مارشمالو_کبابی در فر
🍢یکی از راههای کباب کردن مارشمالو برای کسانی که میخواهند مارشمالو را در خانه کبابی کنند استفاده از فر است. این روش برای کسانی مناسب است که میخواهند تعداد زیادی مارشمالو را در مدت زمان کوتاهی کباب کنند و از آن در مهمانیها یا دسرهای خود بهره بگیرند. این شیرینی در این روش کمی کمتر از حالت روی آتش برشته میشود.
🍢برای کباب کردن مارشمالو در فر، ابتدا در کف ظرف مورد نظرتان کاغذ روغنی بگذارید و سپس مارشمالوها را روی آن بچینید. فر را از قبل در دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد گرم کنید (المنت بالایی روشن باشد) و مارشمالوها را درون فر قرار دهید. بعد از گذشت ۱ تا ۲ دقیقه (یعنی تا زمانی که رنگ اطراف مارشمالو تغییر کند) مارشمالوها را ازفر درآورده و آنها را بچرخانید و دوباره ۱ دقیقه در فر بگذارید تا طرف دیگر آنها نیز گریل شوند. مارشمالو ترد و خوشمزه کبابی شما به همین سادگی حاضر میشود!
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#سس_نخود
🧉مواد لازم
2 قوطی کنسرو نخود
نیم فنجان روغن زیتون
نصف لیمو
2 قاشق جعفری خرد شده
2 حبه سیر
یک و نیم قاشق نمک
نیم قاشق روغن کنجد سیاه
نیم تا یک قاشق زیره آسیاب شده
فلفل سیاه مقداري
ربع فنجان آب پاپریکا برای تزئین
🧂🧂🧂🧂
در مخلوط کن همه مواد را به جز جعفری و پاپریکا مخلوط کنید و از این دو برای تزئین آن استفاده کنید.
2.با سرعت کم مخلوط کنید تا یکنواخت شود. اگر مخلوط شما خشک است می توانید کمی روغن زیتون اضافه کنید.
3. سپس آن را داخل ظرفی بریزید. پاپریکا رویش بپاشید و کمی روغن زیتون و جعفری بریزید. روی ظرف کیسه پلاستیکی بکشید و بگذارید در دمای اتاق بماند
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#اسکمو_با_آلبالو
🔻مواد لازم :
▫️آلبالو خشک ۱ لیوان
▫️آلو خشک ۱/۲ لیوان
▫️نمک ۱/۲ قاشق غذا خوری
▫️گلپر ۱/۲ قاشق غذا خوری
▫️شکر ۲ قاشق غذا خوری
🍒مراحل تهیه اسکمو آلبالو: اول آلبالو و آلو خشک ها رو با آب ولرم میزاریم خیس بخورند به مدت ۱ الی ۲ ساعت تا کمی باز و تمیز شوند. بعد داخل قابلمه کوچکی ریخته به اندازه ای که آب فقط روی آلوها باشد آب میریزیم و بعد نمک و گلپر و شکر و می گذاریم کمی جوش بخورد تا جایی که کمی له شوند.بعد از حاضر شدن می گذاریم کمی خنک شوند و داخل لیوان مورد نظرمان میریزیم و داخلش قاشق یا چوب بستنی می گذاریم.بعد آن ها را به مدت یک روز داخل فریزر قرار می دهیم تا آماده شوند. اسکموهای آلبالویی شما آماده هستند و می توانید آن ها را به عنوان دسر یا در بعد از ظهرهای گرم تابستان میل کنید.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#چاتنی_گوجهفرنگی
گوجهفرنگی متوسط 10 عدد
نعناع به ميزان لازم
دانه خردل 1 قاشق چایخوری
برگ کاری 2 تا 3 عدد
زیره 1 قاشق چایخوری
تمبرهندی 2 قاشق غذاخوری
عصاره سیر 1 قاشق چایخوری
زنجبیل تازه رنده شده 1 قاشق غذاخوری
فلفل قرمز 1 قاشق غذاخوری
فلفل سبز 2 عدد بزرگ
بادام هندی 1/2 پیمانه
روغن 1/2 پیمانه
نمک به مقدار لازم
آب كمي
روغن زیتون برای سرخ کردن
🧄🧄🧄🧄🧄
1. نیمی از روغن زیتون الیت را داخل تابه ریخته و بعد از داغ شدن فلفل قرمز و زیره را اضافه ميكنيم.
2. سپس فلفل سبز و تمبرهندی را اضافه کرده و بعد از 15 ثانیه بادام هندی و برگ کاری را اضافه ميكنيم.
3. گوجهفرنگیهای خردشده را همراه نعناع اضافه کرده، کمی نمک زده، در ظرف را گذاشته تا زمانیکه گوجهها کاملا پخته شوند.
4. مواد آماده شده را داخل غذاساز ریخته و در صورت نیاز کمی آب افزوده و مخلوط کرده تا مواد یکدست شوند سپس در ظرف مورد نظر بریزید.
5. باقیمانده روغن را در تابه ریخته، فلفل قرمز و دانه خردل را اضافه کرده و کمی تفت دهید و بهصورت داغ روی چاتنی ریخته و سرو کنید.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
تازه نگه داشتن سالاد شیرازی چگونه امکان دارد؟
🥒برای تازه نگه داشتن سالاد شیرازی، سبزیجات مورد استفاده در تهیه آن را خرد کرده و به ترتیب اول پیاز، بعد خیار و سپس گوجه را در لایه آخر در ظرف پلاستیکی یا شیشهای دردار بریزید و در یخچال نگهداری کنید.افزودن چاشنی به سالاد شیرازی باعث نرم شدن سبزیجات و خرابی سالاد میشود، بنابراین از افزودن چاشنی به سالاد شیرازی اجتناب کرده و فقط هنگام مصرف، چاشنی را اضافه کنید.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
سلام 🌷🍃
به آفریدگاری که
ما را لایق
زمین دانست🌷🍃
سلام
به مهری که
در دلهامان جاری است
سلام به تو که
از روح آفریدگاری
و برای بهشتی زیستن🌷🍃
به این زمین آمدی
صبح بخیر
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#املت_گل_کلم_و_تخم مرغ
🍥مواد لازم
▫️تخم مرغ ۳ عدد
▫️شیر ½ پیمانه
▫️گل کلم ۱۵۰ الی ۲۰۰ گرم
▫️جعفری ساطوری ۳ قاشق غذاخوری
▫️نمک و روغن به میزان لازم
🍳دستور پخت
پس از شستن گلم کلم، آن را خرد کرده و حدود ۷ دقیقه در کمی آب و نمک بجوشانید، سپس آبکش کنید.تخم مرغ، شیر و نمک را مخلوط کرده و هم بزنید تا یکدست شوند.روغن را در تابه بر روی حرارت ملایم داغ کرده و تکههای کلم را در آن سرخ کنید.پس از سرخ شدن کلمها، جعفری ساطوری را اضافه کرده و چند دقیقه با هم تفت دهید.مخلوط شیر و تخم مرغ را به تابه اضافه کنید.وقتی یک طرف املت سرخ شد، آن را برگردانید تا طرف دیگر هم سرخ شود.
☑️نکته: برای خوشمزهتر شدن این املت میتوانید کمی پنیر رنده شده به آن اضافه کنید.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#رشته_پلو_با_خرما
🧂مواد لازم
برنج 500 گرم
رشته پلویی 500 گرم
خرما 250 گرم
کشمش 150 گرم
روغن به میزان لازم
ماهیچه یک عدد
زعفران ساییده شده یک قاشق چایخوری
🍵🍵🍵
1. برنج را از شب قبل خیس میکنیم سپس در قابلمه که آب آن در حال جوشیدن است میریزیم و پنج دقیقه قبل از آبکش کردن برنج، رشتهها را به آن اضافه میکنیم.
2. ماهیچه را در یک قابلمه دیگر به مدت دو ساعت میپزیم.
3. در قابلمه آب روغن ریخته و یک لایه نان لواش ته قابلمه گذاشته و برنج و رشته پلویی را در آن میریزیم و سعی میکنیم برنج به صورت هرمی بالا بیاید.
4. وسط برنج را با انتهای قاشق به حالت حفره سوراخ میکنیم تا بخار برنج بالا آمده و برنج قد بکشد و سپس برنج را به مدت 10 الی 15 دقیقه دم میکنیم.
5. در یک تابه کوچک روغن ریخته، کشمش شسته شده را طی سه مرحله سرخ مینماییم و در تابه دیگر خرما هسته گرفته شده را تفت میدهیم.
6. پس از آن که برنج را در دیس کشیدیم با کشمش و خرما تزیین مینماییم و به ماهیچه زعفران زده و کنار برنج سرو میکنیم.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕