eitaa logo
آشپزخونه
196.5هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
9.2هزار ویدیو
301 فایل
🔹 تبلیغات ⬅️ کانون تبلیغاتی قاصدک @ghaasedak 🔴تبادل نظر https://eitaayar.ir/anonymous/AW9c.b53
مشاهده در ایتا
دانلود
🍃😋 ✅مواد لازم : برای 4 نفر برنج 3 پیمانه پیاز 3 عدد قارچ 350 گرم نخود فرنگی 100 گرم فلفل دلمه ای 1 عدد هویج 3 عدد خلال بادام 2 قاشق سوپخوری روغن 150 گرم نمک و فلفل سیاه مقداری زعفران دم کرده به میزان لازم روغن به مقدار کافی 🍛طرز تهیه:🍛 1. برنج را بشویید و به مدت چند ساعت خیس کنید. فلفل دلمه ای را نگینی خرد کنید و کناربگذارید. در قابلمه ای کوچک نخودها را با مقداری آب بپزید. خلال بادام را در مقداری آب خیس کنید و بعد از یک ربع بیرون بیاورید. 2. هویج را هم پوست بگیرید و نگینی خرد کنید، بعد با مقداری آب بپزید. قارچ را هم ورقه ورقه کنید. در تابه ای کمی روغن بریزید و روی حرارت بگذارید. فلفل دلمه ای خردشده و قارچ را در روغن تفت دهید. 3. هویج، نخود سبز پخته شده و نمک و فلفل را هم به تابه اضافه کنید و بعد از کمی تفت دادن حرارت را خاموش کنید. برنج را به روش معمول آبکش کنید، بعد به ترتیب برنج و سبزیجات تفت داده شده را لایه لایه درون قابلمه بریزیدو دم کنید.پیاز را در روغن تفت دهید تا خوب طلایی و برشته شود. 4. در انتهای پخت پلو و سبزیجات، زعفران دم کرده را روی برنج بریزید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🍭🍹 طرز تهیه🍹 🍮یه بسته پودر ژله با هر طعمی که دوست دارین من ژله انگور و انتخا کردم با دو لیوان آب جوش کاملا حل کنید اگر هنوز ژله شفاف نشده بن ماری کنید تا کاملا حل بشه. ⭕️یکم تو دمای محیط بمونه تا دماش بیفته بعد میزاریم تو یخچال تا نیم بند بشه دقت کنین که نباید کامل ببنده باید حالت رقیق داشته باشه بعد تو یه ظرف دیگه دو لیوان آب بهمراه نصف لیوان شکر و تخم شربتی که از قبل یه مقدار خیس دادیم مخلوط میکنیم ⭕️شربتی که آماده کردیم و با ژله نیم بند مخلوط میکنیم میزاریم یخچال.(این شربته و مثل ژله سفت نمیشه عزيزان ژله فقط کمی بهش غلظت میده تا تخم شربتی ته نشین نشه) شربتمون آمادس 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🥘 ‌🦐 🍤 مواد لازم: برای 3 نفر برنج دو لیوان نمك به میزان لازم روغن نصف لیوان هویج (رنده شده) نصف لیوان تخم مرغ 3 عدد زعفران نصف قاشق چایخوری ماست (شیرین) یك لیوان سرخالی میگو (پاك شده و تازه) نیم كیلو فلفل سیاه به میزان لازم 🦐میگو موجود خوشمزه ایه و اگر خوب طبخ بشه میتونه جایگزین بسیار مناسبی برای ماهی باشه .میگو به دلیل عدم استفاده زیاد در ایران معمولا شیوه پخت متنوعی نداره و این نوع طبخ میتونه مزه بسیار خوبی به اون بده. 🥙🥙طرز تهیه: میگو پاك شده را درون آب مرغ یا گوشت یا عصاره آن كه به صورت آماده موجود است به مدت 3 دقیقه بجوشانید.تخم مرغ را خوب بزنید تا نرم و سفید شود .ماست ، هویج ، زعفران و نمك را به تخم مرغ ها اضافه كرده و در ظرفی جدا برنج را به مرحله آبكشی برسانید و سپس آن را با مخلوط فوق مخلوط كنید.در ظرف مورد نظر مقداری كره بریزید و مقداری از میگو را ته ظرف چیده و بقیه را با برنج مخلوط كنید و روی میگوها بریزید و روی آن را با كفگیر صاف كرده و فشرده كنید و روغن اضافه كنید و آن را دم بیندازید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🥪مواد لازم : ▫️ نان تست به مقدار لازم ▫️ آووکادو به مقدار لازم ▫️ کاهو به مقدار لازم ▫️گوجه فرنگی به مقدار لازم ▫️سس مایونز به مقدار لازم ▫️نمک به مقدار لازم 🥑روش تهیه : قبل از هر چیزی مواد لازم را آماده می کنیم. برای هر ساندویچ دو تکه نان تست می کنیم و در حالی که نانمان دارد تست می شود آووکادو و گوجه را برش می زنیم.روی یک لایه از نان تست شده به مقدار دلخواه سس مایونز می زنیم. روی مایونز تکه های آووکادو می گذاریم و روی آن مقدار کمی نمک اضافه می کنیم. بعد کاهو و گوجه می گذاریم و مجددا مقدار کمی نمک به گوجه اضافه می کنیم.لایه دیگر نانمان را روی لایه زیری قرار می دهیم و ساندویچ خوشمزه مان به همین سادگی آماده است. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
: 🔶مواد لازم: ▫️ريحان چند برگ ▫️زيتون سبز ده عدد ▫️گوجه‌فرنگي هشت عدد ▫️پنير موزارلا صد گرم ▫️نمک و فلفل‌ به اندازه نیاز ▫️آب‌نارنج دو قاشق سوپخوري ▫️روغن زيتون به اندازه نیاز ▫️پيازکوچک(حلقه‌شده) دو عدد ▫️فلفل‌ دلمه‌اي‌ سبز، قرمز و‌ زرد از هر کدام یک عدد ▫️ کدو خورشی سه عدد 🌶 روش تهيه خوراک پاپریکا و پنیر : همه سبزيجات را به جز ريحان و گوجه‌فرنگي ره به صورت جداگانه در مقداري روغن زيتون تفت دهيد. آب‌نارنج ، نمک و فلفل را هم اضافه نمایید . همه مواد را با هم مخلوط کنید و در ظرف مورد نظر بريزيد. پنير را نيز به قطعات باريک برش زده به همراه گوجه‌فرنگي ، زيتون و ريحان روي خوراک بريزيد و روي آن مقداري فلفل سياه نيم‌کوب بپاشيد. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🍛🍛 🍃مواد لازم ساقه کرفس: ۵۰۰ گرم برگ کرفس،نعناع و جعفری: ۴۰۰گرم مرغ ۳۰۰گرم آبلیمو: نصف استکان پیاز: ۱عدد متوسط سیر: ۲حبه ( اختیاری ) روغن زیتون: به مقدار لازم نمک: کمی کمتر از مقدار لازم فلفل سیاه :مقداری 🫕طرز تهیه🫕 ۱.مرغ را همراه یک عدد پیاز و ۴-۳لیوان آب به مدت ۳۰دقیقه با حرارت ملایم بپزید .کرفس ها صورت نگینی ریز خرد کنید.برگ های کرفس را همراه نعناع و جعفری ساطوری کنید. ۲.در تابه ای مقداری روغن زیتون بریزید . کرفسهای خرد شده را همراه با سبزی خرد شده داخل تابه بریزید، در صورت تمایل به استفاده از سیر، دو حبه سیر را داخل تابه رنده کنید و مواد را با حرارت متوسط به مدت ۳ – ۵دقیقه تفت دهید تا از حالت خامی خارج شوند ؛ بعد مقداری زرد چوبه به مواد بیفزایید،پیاز را از داخل آب مرغ خارج کنید و محتویات تابه را به مرغ اضافه کرده .حرارت زیر قابلمه خورش را زیاد کنید تا خورش جوش بیفتد و بعد حرارت را ملایم کنید، درب قابلمه را ببندید و اجازه دهید خورش با حرارت ملایم و درب بسته به مدت ۳۰-۴۵دقیقه کاملا جا بیفتد . 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
: 🫕مواد لازم نخود فرنگی پخته:۵۰۰ گرم پنیر محلی خرد شده: ۱۵۰ گرم گوجه فرنگی خرد شده: ۱۰۰گرم گشنیز خرد شده :نصف پیمانه پودر زیره و تخم گشنیز: نصف قاشق غذاخوری پودر فلفل قرمز: کمتر از یک قاشق چای خوری نمک :به مقدار کافی موادی که باید با هم آسیاب شوند پیاز: متوسط خرد شده یک عدد زنجبیل: یک تکه یا یک قاشق پودر شده سیر: سه حبه 🍱🍱🍱 🍥طرز تهیه ۱.روغن را در ظرفی حرارت داده ، به آن پنیر خرد شده اضافه کنید و سرخ کنید تا طلایی شود . ۲.موادی را که با هم آسیاب کرده اید به آن اضافه کنید و سپس یک پیمانه آب اضافه و پنج دقیقه به هم بزنید . ۳.تمام مخلفات دیگر به اضافه نمک و نخود فرنگی را نیز بیافزایید. سپس یک پیمانه آب افزوده ، به مدت پنج دقیقه مخلوط را بجوشانید، برگ های گشنیز را روی آن پاشیده وحالا آماده سرو است و به صورت داغ سرو کنین. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
سـلام و درود فراوان🧡 یـک صـبح دیگـر 💛 از فـصل زیبـای 🧡 پاییز آغاز گشت💛 آرزو می‌کـنــم....🧡 قلبتـون پـر بـاشـد 💛 ازمهر و محبت و روزی🧡 و بـرکـت‌ تــون روز افــزون 💛 صبح چهار شنبه‌تون بخیر و نیکی🧡 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🫕مواد لازم پیاز 2 عدد خلالی ریزشده فلفل دلمه قرمز 1 عدد خلال‌شده فلفل دلمه سبز 1 عدد خلال‌شده گوجه‌فرنگی 2 عدد خلال‌شده تخم‌مرغ 8 عدد روغن زیتون 4 قاشق غذاخوری جعفری تازه برای تزيین نمک و فلفل به مقدار لازم 🥘🥗🥘 🥗🥘🥗 1. روغن زیتون را در تابه نسوزی ریخته و روی حرارت قرار دهید، پیاز و فلفل دلمه‌ها را افزوده و برای چند دقیقه تفت دهید. 2. سپس گوجه‌ها را اضافه کنید. تخم‌مرغ‌ها را با یکدیگر زده، نمک بزنید و به مخلوط سبزیجات اضافه کنید. 3. بعد از این‌که تخم‌مرغ‌ها بسته شد، سمت دیگر املت را نیز برای 1 دقیقه دیگر تفت دهید. 4. املت را در ظرف دلخواه قرار داده و با جعفری تزيین کنید و همراه با نان تازه سرو نمايید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
💢مواد لازم 🔻ریحان تازه یا گشنیز خرد شده ۱ قاشق غذاخوری 🔻پیازچه خرد شده ۳ قاشق غذاخوری 🔻گوجه فرنگی خرد شده نصف پیمانه 🔻روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری 🔻تورتیلا شش عدد 🔻پنیر چدار یا موزارلا رنده شده یک و نیم پیمانه 🔻فلفل قرمز چیلی یک عدد 🔻فلفل سبز دو عدد 🔻سینه مرغ نیم کیلو 🍅طرز تهیه ۱. مرغ را رشته رشته خرد کنید و سرخ کنید تا کاملا بپزد. ۲. تخم های فلفل ها را بیرون بیاورید و آنها را باریک برش دهید. ۳. روغن را داخل تابه بریزید، فلفل ها، پیازچه و مرغ را حدود ده دقیقه تفت دهید تا وقتی که سبزیجات کمی نرم شوند. ۴. کمی از مواد را روی نیمی از هر کدام از تورتیلاها بریزید و روی آنها پنیر بپاشید. تورتیلا را از وسط تا کنید و آنها را داخل سینی فر بگزارید تا وقتی که کسادیاها طلایی و پنیرها آب شوند. این روند حدود ده دقیقه وقت نیاز دارد. ۵. برای سرو این غذا باید کسادیا را از وسط نصف کنید و با سس سالسا تزئین نمایید . 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🍛 🍗🥙برای درست کردن این غذا نیاز داریم به پیاز متوسط یک عدد،سیریک حبه،پوره گوجه فرنگی یک لیوان+یک قاشق رب گوجه،گشنیز خردشده نصف لیوان،برنج سه پیمانه، چندتکه مرغ( که البته من حبه ای گوشت سینه رو خرد کردم)ونمک وزعفران وادویه پلویی..فلفل سیاه و قرمز پیازروتفت داده در حد نارنجی شدن،سیر رواضافه کرده نمک و زردچوبه زده سپس روبا یک قاشق زعفران اضافه میکنیم.تا تغییر رنگ بده،پوره گوجه ورب رو اضافه کرده و تفت دهید و بعد نصف لیوان آب ... در ظرف روببندین، حرارت روکم کنید .(زود میپزه) آب که بخوردموادرفت نمک و ادویه وگشنیز بزنیدوحرارت رو خاموش کنید قابلمه برنج را روی حرارت گذاشته وقتی به جوش اومد مخلوط مرغ را اضافه کنیدواجازه دهید تا آب برنج کشیده بشه.کمی روغن یاکره بزنیدوباحرارت ملایم دم کنید وباترشی نوش جون کنید استامبولی پلوی نسبتا نرمیه ولی وارفته وشفته نیست. برنج رو یکساعتی بانمک خیس کنید تکه های مرغ روبانمک زردچوبه و فلفل مزه دارکنید من تکه های مرغمولقمه ای برش دادم.میتونیدقطعات بزرگ‌تری در نظربگیرید 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🍛🍛🍛 🥪🥪 پیاز4عدد سیر2حبه برگ بو2عدد نمک وفلفل مقداری سرکه سفید 1ق س دنده گوسفندی 1کیلو روغن مایع مقداری زردچوبه ،زعفران،دارچین،زیره،فلفل ،نمک برنج 4پیمانه 🧅۴ عدد پياز را رنده کرده و آب آن را بگیرید. آب پياز را به همراه ۲ حبه سير، ۲ عدد برگ بو، مقداري نمک، فلفل سياه و ۱ق سوپخوری سرکه سفید در ظرفي ريخته و مخلوط کنيد. ۱کیلوگرم دنده گوسفند با استخوان را به اندازه ای که کف قابلمه مورد نظر را بپوشاند برش دهيد. سپس آن را در مخلوط پياز قرار دهيد و ۵ ساعت در يخچال بگذاريد تا کاملاً مزه دار شود. يک ساعت قبل از پخت، دنده را از يخچال خارج کنيد. کف قابلمه را کمي روغن مايع و زردچوبه بريزيد. دنده گوسفند را از مواد مرينت خارج کرده و به ۲ق سوپخوری زعفران آغشته کنيد. سپس از سمت چربي دار، آنها را کف قابلمه بچينيد. یک عدد پياز را خلالی کرده و سرخ کنید و پیاز داغ ها را هم روي دنده ها بريزيد. سپس مقداري دارچين و زيره روي آنها بپاشيد. در آخر، ۴ پیمانه برنج آب کش شده را بريزيد. در قابلمه را بگذاريد، حرارت را زياد کنيد تا بخار برنج بلند شود سپس حرارت را ،ملایم کنيد تا برنج دوتادونیم ساعت دم بکشد. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕