#تافی_پودینگ
🍬شکر قهوه ای: یک یک دوم فنجان
🍬آرد ذرت: یک چهارم فنجان
🍬شیر: سه فنجان
🍬زرده تخم مرغ: چهار عدد
🍬نمک: یک دوم چای خوری
🍬کره: دو قاشق غذاخوری
🍬خامه شیرین شده برای تزیین
طرز تهیه تافی پودینگ:
🍥- در یک قابلمه شکر قهوه ای را می ریزیم.
🍥 نشاسته ذرت و کمی نمک به آن اضافه می کنیم.
🍥 در یک ظرف شیر و چهار عدد زرده تخم مرغ را اضافه کرده و کاملا مخلوط می کنیم.
🍥 مخلوط شیر و تخم مرغ را به قابلمه اضافه کرده و روی حرارت می گذاریم.
🍥- با حرارت متوسط تا زمانی پختن آن را ادامه می دهیم که پودینگ غلیظ شود.
🍥- از روی اجاق برداشته و به آن کره را اضافه می کنیم، در ظرف های مورد نظر ریخته و با سلیقه خود آن را تزیین کنید.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#سالاد_بلوچیز
🥒🥒 🍅🧀
مواد لازم:
- کلم سفید نواری خرد شده 150 گرم - کلم قرمز نواری خرد شده150 گرم - هویج نواری خرد شده 150 گرم - پنیر بلوچیز خرد شده ¾ پیمانه - سس مایونز 1/3 پیمانه - شیر 3 قاشق غذاخوری - سرکه سیب 1 قاشق غذاخوری - آب لیمو ترش تازه ½ قاشق غذاخوری - شکر 1 قاشق چای خوری - پودر سیر ¼ قاشق چای خوری - نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
روش تهیه:
کلم سفید، کلم قرمز و هویج را در ظرف بریزید.
در ظرفی دیگر سس مایونز، شیر، سرکه سیب، آب لیمو ترش، شکر، پودر سیر، نمک و فلفل سیاه را با هم ترکیب کرده و هم بزنید.
سس آماده شده را روی مواد سالاد بریزید و خوب با یکدیگر ترکیب کنید. بلوچیز خرد شده را روی سالاد بریزی، روی ظرف را بپوشانید و به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید. سپس سرو کنید.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
صبور باش
آرى باز هم صبر ڪن
آنچه برایت پیش مےآید
و آنچه برایت رقم میخورد
به دست بزرگترین
نویسندهٔ عالم ثبت شده!
او ڪه بدون اِذنش
حتّی برگی از درخت نمی افتد...
#صبح_بخیر
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
9.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
عالیه این فلافل ترد😍
#فلافل لپه
مواد لازم:
لپه (یک شب خیس خورده )
به ازای هر دو لیوان لپه خیس خورده👇
3 حبه سیر یا به میزان دلخواه
کمی آب
نمک و فلفل سیاه
بیکینگ پودر
کنجد تفت داده شده به میزان دلخواه
در صورت تمایل سبزیجات معطر یا ادویه ها دلخواه طبق ذائقه
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
9.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#حلوای_نارگیلی
راستی میتونید به جای پودر نارگیل از گردو یا پسته و یا کنجد هم استفاده کنید و نکته مهم اینه که کنجد رو نباید چرخ کنید و در آخر اضافه کنید 😊
مواد لازم👇
آرد سفید صدوپنجاه گرم
کره پنجاه گرم
روغن چهل گرم
پودر شکر هشتاد گرم
پودر نارگیل صد گرم
گلاب یک تا دو قاشق غذاخوری
مراحلش کامل مشخصه فقط اینکه حتما برای هم زدن حلوا از قاشق چوبی استفاده کنید چون پلاستیک بخاطر حرارت بالا مواد مضر به حلوا پس میده و ممکنه مضر باشه🙌🏻
#حلوا
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
9.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#بقچه_سبزیجات
مواد لازم:
2 عدد پیاز
1 پیمانه برگ پیاز سبز
500 گرم اسفناج
1 دسته جعفری
1 لیوان شیر 200 میلی لیتر
1 لیوان چای خوری 90 میلی لیتر آب
1 قاشق چایخوری نمک 8 گرم.
۱ عدد سفیده تخم مرغ را برای خمیر و زرده را برای روی آن جدا می کنیم.
آرد گندم 3.5 پیمانه، 420 گرم.
کره 1 قاشق چایخوری 15 گرم.
1 قاشق غذاخوری روغن نباتی، 12 میلی لیتر.
9 عدد مرنگ مساوی درست می کنیم. برای پر کردن. 1 قاشق چایخوری فلفل قرمز، 5 گرم. 1 قاشق چایخوری نمک 4 گرم.
فلفل سیاه، زیره، نعناع از هر کدام 1 قاشق چایخوری. به دلخواه می توانید فلفل تند یا. شیرین اضافه کنید.
1 قاشق غذاخوری شیر و روغن نباتی را به زرده تخم مرغی که جدا کرده ایم اضافه می کنیم. بیایید آن را مخلوط کرده و برس بکشیم. کنجد و زیره سیاه را بپاشیم. در فر 180 درجه سانتی گراد به مدت ۳۵تا ۴۵ دقیقه می پزیم.
معرکست طعمش حتما یکبارمشده امتحانش کنید
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
6.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#نگهداری_لیمو
با این روش همیشه لیموی تازه تو خونه دارید😍
لیموها رو داخل فویل بپیچید بزارید تو ظرف و بزارید یخچال😍
تا ماه ها لیموی تازه خواهید داشت😊
برای اینکه تلخی لیمو گرفته شه یه تیکه هویج بندازید تو
بطری لیمو و بعد یک هفته هویج رو در بیارید✅
از تفاله لیمو میتونید برای سفید کردن ظرف های روحی و مسی
که سیاه شدن استفاده کنید☺️
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
8.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#نرگسی_اسفناج😍😋
۱-اسفناج پاک شده ۱ کیلوگرم
۲-پیاز ۶ عدد
۳-تخم مرغ۶ عدد
۴-رب۳ تا ۴ قاشق غذاخوری
۵-روغن ۱/۲ پیمانه
۶-نمک - فلفل - زردچوبه- آویشن- از هرکدام ۱قاشق مربا خوری
۷-آب لیموی تازه یا نارنج ۳ عدد
۸- آب اضافه ۱ لیوان
ابتدا اسفناج را پاک کرده میشوریم ومیگذاریم با آب خودش بپزد بعد با کوش کوب له کرده بعد در ماهیتابه ریخته وروغن ریخته سرخ میکنیم بعد از ۵ دقیقه ادویه ها را میریزیم ورب را بعد دوباره کمی تفت داده واگه خواستیم خورش ما کمی آبدار باشد ا لیوان آب اضافه را ریخته اگه خشک تر خواستیم دیگه آب نمیریزیم بعد کمی دیگه تفت میدیم وپیاز سرخ سده را مخلوط کرده بعد تخم مرغ را در کاسه ای زده روش میریزیم وزیرو رو میکنیم حرارت کم باشدواگر دوست داشتیم تخم مرغ را درسته هم میشه ریخت
.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
8.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چون خیلی پرطرفدار بوده😍
سالاد گرجی
مواد لازم:👇
4 عدد بادمجان
2 عدد فلفل قرمز
250 گرم فیله مرغ
100 گرم گردو
1 دسته گشنیز
1 عدد پیاز قرمز
مقداری سرکه سفید
2-3 قاشق چایخوری سرکه بازامیک
1 قاشق چایخوری ادویه kmeli suneli(ادویه گُرجی)یا ادویه سالاد
نمک، فلفل
طرز تهیه:👇
بادمجان ها و فلفل ها در فر به مدت 40 دقیقه با دمای 200 درجه پخته و پوست بکنید سپس خرد کنید،گوشت مرغ آبپز شده را ریش ریش کنید،پیاز را به صورت حلقه ای برش داده و با اضافه کردن سرکه به مدت 15 دقیقه مرینیت کنید،گردو و گشنیز را ریز خرد کنید.همه مواد، ادویه و سرکه بالزامیک را با هم مخلوط کنید
#سالاد
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕