eitaa logo
آشپزخونه
196.6هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
9.2هزار ویدیو
301 فایل
🔹 تبلیغات ⬅️ کانون تبلیغاتی قاصدک @ghaasedak 🔴تبادل نظر https://eitaayar.ir/anonymous/AW9c.b53
مشاهده در ایتا
دانلود
@ashpazzkhooneh
مواد لازم: زرده تخم مرغ: 3 عدد روغن مایع: 1 قاشق مربا خوری گردوی خرد شده : 150 گرم شکرآسیاب شده : 1 پیمانه آرد سفید : 1 قاشق غذاخوری هل و وانیل : از هرکدام نصف قاشق چایخوری پودر پسته برای تزیین : به میزان لازم طرز تهیه: ابتدا زرده ها را با شکر آسیاب شده حدود 10 دقیقه خوب بزنید. سپس یک قاشق مرباخوری روغن را به آنها اضافه کرده و خوب با هم مخلوط کنید. پس از آن یک قاشق آرد را و در آخر هم گردوهای خرد شده را داخل این مواد ریخته و به هم بزنید. داخل سینی فر را با روغن خوب چرب کرده و با یک قاشق چایخوری مواد آماده شده را با فاصله ی مناسبی که به هم نچسبند گرد گرد بریزید و سینی را داخل فر به مدت 10 تا 15 دقیقه قرار دهید. پس از سرد شدن روی آنها را با پودر پسته تزیین کرده و در شیرینی خوری چیده، با چای نوش جان کنید. @ashpazzkhooneh
@ashpazzkhooneh
مواد لازم: آب پیاز: 50 گرم سس کچاپ: 50 گرم خردل: یک قاشق سوپخوری نمک و فلفل: به میزان لازم سیر ساطوری شده: یک حبه راسته و فیله گوساله (چرخ کرده):500 گرم روغن زیتون: 2 قاشق سوپخوری نان همبرگر:4 عدد کاهو و گوجه فرنگی: به میزان لازم پنیر گودا: 4 ورق پیاز حلقه ای تفت داده: 1 عدد کوچک ریحان: یک دسته کوچک سیب زمینی سرخ کرده: به میزان لازم طرز تهیه برگر فرانسوی : آب پیاز، سس‌ها،‌ نمک، فلفل و سیر را با یکدیگر مخلوط کرده و به گوشت اضافه کنید و ورز دهید. آن گاه بار دیگر گوشت را با دنده ریزتر چرخ کنید تا کاملاً یکدست شود. حالا گوشت را به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید. سپس هر بار قدری از گوشت را برداشته، در دست فرم دهید و در تابه مناسبی با روغن سرخ کنید. سپس نان ها را باز کنید و به ترتیب کاهو، گوجه، برگر سرخ کرده، پنیر گودا، پیاز و ریحان را بچینید و در صورت تمایل با سیب‌زمینی و ریحان بیارائید. @ashpazzkhooneh
مواد لازم: روغن زیتون3 قاشق سوپخوری سیر ریز خرد شده2 حبه کدو سبز رنده شده 2 عدد نمک یک قاشق چایخوری فلفل سیاه پودر شده یک دوم قاشق چایخوری تخم مرغ یک عدد برگ ریحان ریز خرد شده3 قاشق سوپخوری پودر سوخاری یک پیمانه پنیر پارمزان رنده شده یک چهارم پیمانه مواد لازم سس کوفته کدوسبز : فلفل قرمز ریز خرد شده2 قاشق سوپخوری گوجه فرنگی پوست کنده و پوره شده2 پیمانه فلفل سیاه پودر شده به مقدار لازم نمک به مقدار لازم طرز تهیه: دو قاشق سوپ خوری روغن زیتون را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید. سیر ریز خرد شده را حدود یک دقیقه در روغن تفت دهید. کدو سبز رنده شده را اضافه کنید و حدود 10 دقیقه تفت دهید. نمک و فلفل سیاه بیافزایید و ظرف را از روی حرارت بردارید. تا حد ممکن آب کدو سبز را با فشار دادن آن بگیرید. تخم مرغ، برگ ریحان ریز خرد شده، پودر سوخاری و پنیر پارمزان را به آن اضافه و مخلوط کنید. موارد را ورز دهید و سپس گلوله های کوچکی را از آن جدا کنید و در سینی فر بچینید. آنها را حدود 10 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا طلایی و برشته شوند. برای تهیه سس فلفل قرمز ریز خرد شده را با گوجه فرنگی پوره شده در مخلوط کن، مخلوط کنید تا صدف و یکدست بشوند. سپس این مخلوط را به یک قاشق سوپ خوری روغن زیتون روی حرارت متوسط اضافه کنید و حدود 5 دقیقه بپزید. نمک و فلفل سیاه بزنید. کوفته ها را به ظرف مناسبی انتقال داده و سس را روی آنها بریزید و در صورت تمایل با برگ ریحان تازه تزیین و سرو کنید. @asbpazzkhooneh😊😊😊😊😊
@ashpazzkhooneh
animation.gif
حجم: 80.2K
@ashpazzkhooneh
مواد لازم برای فرنی بستنی شیر: ۲ لیوان نشاسته: ۲ و نیم قاشق غذاخوری شکر: ۵ قاشق غذاخوری گلاب: ۵ قاشق غذاخوری بستنی وانیلی: ۱۰۰ گرم زرده تخم مرغ: ۱ عدد خامه صبحانه: ۲ قاشق غذاخوری پودر ژلاتین: ۱ قاشق غذاخوری وانیل: مقداری طرز تهیه فرنی بستنی تمام مواد رو با هم مخلوط کرده و روی گاز بگذارید. مخلوط را مرتبا هم بزنید تا کاملا غلیظ شود. ژلاتین را روی کتری به روش بن ماری با مقداری آب سرد، مایع کنید. ژلاتین آب شده را به مواد مخلوط و کاملا هم بزنید. در انتها بستنی را اضافه و مخلوط کنید. در انتها مخلوط را داخل قالب ریخته و درون یخچال بگذارید تا کاملا بسته شود. می توانید این فرنی را هم قالبی درآورده هم با چاقوی تیز برش بزنید. اگر می خواهید برش بزنید دقت کنید که چاقو را یک ساعت درون یخچال بگذارید و سپس فرنی را با آن برش بزنید. نکته: می توانید به جای بستنی زعفرانی از بستنی شکلاتی یا میوه ای هم استفاده کنید. @ashpazzkhooneh
مواد لازم شیر ... یک و یک سوم پیمانه شکلات نیمه تلخ ... 65 درصد تکه شده 100 گرم شکر ... ترجیحا قهوه ای کمی بستنی ... به مقدار لازم پودر هل یا دارچین ... مقداری دلخواه مواد لازم 1- در ظرفی شکلات های خورد شده و شیر گرم را ریخته و با هم زن به مدت 3 دقیقه مخلوط کنید. 2- سپس روی حرارت ملایم قرار داده و شکر( و دارچین یا هل ) را اضافه کرده و هم بزنید تا مواد کاملا یک دست شود. 3- بستنی را با اسکوپ داخل لیوان مورد نظر ریخته و شکلات آماده شده را روی آن بریزید. نکته» با این میزان مواد 4 لیوان هات چاکلت بستنی خواهید داشت. @ashpazzkhooneh
موادلازم: سبزی کوکو خردشده ۵۰۰ گرم تخم مرغ 4-5 عدد آرد ۲ ق غذاخوری نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم زرشک 2 ق غذاخوری گردو خردشده 2 ق غذاخوری روغن به میزان لازم طرزتهیه: برای تهیه کوکو سبزی مجلسی به روش قالبی ابتدا باید فر را با دمای 180 درجه سانتی‌گراد روشن کنید. حالا به سراغ مخلوط‌کردن مواد کوکو سبزی بروید و سبزی خردشده را داخل یک ظرف بریزید و تخم‌مرغ‌ها را روی آن‌ها بشکنید. نمک، فلفل و زردچوبه به مواد اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. آرد را به مواد اضافه کنید و باز مواد را مخلوط کنید و اگر حس کردید مقدار آرد کم است، 1 ق غذاخوری دیگر آرد به مایه کوکو اضافه کنید. در نهایت زرشک و گردو خردشده را به مایه کوکو اضافه کنید و مواد را خوب هم بزنید تا زرشک و گردو در همه‌ جای مایه به صورت یک‌نواخت پخش شوند. مایه کوکو شما آماده است. می‌توانید همین مواد را با همین ترکیب به‌صورت یک‌جا داخل تابه داغ ریخته و کوکو را سرخ کنید اما از آنجا که هدف ما تهیه کوکو سبزی به صورت قالبی است، باید بسته به میزان مواد در همین مرحله، به مایه کوکو حدود 2- 3 قاشق روغن مایع اضافه کنید. کف قالب سیلیکونی را با کمی روغن چرب کرده و با قاشق از مایه کوکو داخل قالب‌ها بریزید. قالب‌ها را به مدت 30 دقیقه داخل فر قرار دهید. اگر می‌خواهید کوکو سبزی شما حالت برشته پیدا کند، قالب‌ها را در سینی کف فر یعنی یک طبقه پایین‌تر از طبقه وسط قرار دهید. در غیر این‌صورت، در طبقه وسط قرار دهید تا کوکو پخته شود. بعد از نیم ساعت، کوکو سبزی قالبی شما آماده است. می‌توانید آن‌ها را از قالب خارج کرده و با ماست چکیده، جعفری تازه و گوجه‌فرنگی تزیین کنید. @ashpazzkhooneh
animation.gif
حجم: 433.2K
@ashpazzkhooneh