eitaa logo
آشپزخونه
196.7هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
9.2هزار ویدیو
301 فایل
🔹 تبلیغات ⬅️ کانون تبلیغاتی قاصدک @ghaasedak 🔴تبادل نظر https://eitaayar.ir/anonymous/AW9c.b53
مشاهده در ایتا
دانلود
@ashpazzkhooneh
تخم مرغ (زرده) ۵ عدد کره ۱۰۰ گرم روغن زیتون ۱۰۰ گرم آرد سوخاری ۴ قاشق سوپ خوری آرد سفید ۴ قاشق سوپ خوری سیب زمینی ۱ کیلو گرم زعفران به مقدار لازم نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم ۱- در تابه ای مقداری روغن را داغ کرده و درون آن گوشت چرخکرده (یا مرغ ریش ریش شده) ، قارچ خرد شده ، جعفری و سایر افزودنی های دلخواه(مثل سوسیس ، کالباس ، پنیر پارمیزان ، مرغ و ...)را خوب تفت دهید.و در پایان کمی رب گوجه فرنگی و زعفران آبکرده به آن اضافه کنید. ۲- سیب زمینی ها را آبپز کرده و پوست بکنید و به صورت پوره درآورید (کاملا له کنید.) کره را به مواد اضافه کرده و با حرارت ملایم کمی سیب زمینی را تفت دهید . ۳- کمی که تفت دادید ادویه را به مواد اضافه کنید و وقتی که بوی ادویه به مشام رسید زرده تخم مرغ را به مواد اضافه کنید. ۴- سپس گلوله هایی به اندازه دلخواه از مواد برداشته و گرد کنید و با انگشت حفره ای در آن ایجاد کنید و از مواد داخل آن بریزید و دوباره با مقداری از سیب زمینی آن را گرد کرده و سپس درون آرد سوخاری بغلتانید و بعد در روغن بسیار داغ سرخ کنید. @ashpazzkhooneh
@ashpazzkhooneh
خوشمزه و متفاوت😋 مواد لازم مواد اصلی ران مرغ با پوست ۱ عدد روغن زیتون ،سویا سس و آبلیمو به مقدار لازم پیاز ۱ عدد سیر ۱ حبه زعفران آب کرده ۱ قاشق غذا خوری زردچوبه ،فلفل،پودرسیر، پودرپیاز و پاپریکا به مقدار لازم نمک برای پخت ۸۰۰ گرم طرز تهیه: ابتدا ران را شسته و در آبکش قرار دهید تا آب اضافه آن خارج شود. سپس پیاز و سیر را حلقه کنید و با کمی سویاسس و آبلیمو و روغن زیتون و ادویه جات مخلوط کنید و ران را با این ترکیبات ماساژ دهید. با توجه به شوری سویاسس بهتر است نمک اضافه نکنید.زعفران آب کرده را با برس روی ران بمالید و آن را برای چند ساعتی در یخچال قرار دهید تا مزه دار شود. سپس مرغ را روی دستمال آشپزخانه یا دستمال مخصوص جذب روغن قرار دهید تا کاملا خشک شود.هر گونه رطوبتی باعث میشود مرغ ؛ شوری نمک را به خود جذب کند ، پس این مرحله را با نهایت دقت انجام دهید و کاملا مرغ را خشک کنید که ذره ای رطوبت نداشته باشد. نمک را با چند قاشق آب مخلوط کنید در حدی که نمک به صورت شن مرطوب درآید. بعد قابلمه مناسبی انتخاب کنید و آنرا برای چند دقیقه روی شعله ملایم قرار دهید تا گرم شود.سپس یک سوم از نمک را کف قابلمه ریخته و با قاشق صاف کنید و ران مرغ که رطوبت آنرا گرفته اید روی نمک قرار دهید. و مابقی نمک را اطراف و روی ران بریزید و با قاشق صاف کنید و درب قابلمه دمکنی گذاشته و اجازه دهید 1 ساعت بپزد. نمک مانند یک لایه گچی اطراف مرغ را میگیرد و در حین پخت کاملا سفت میشود؛ با استفاده از یک گوشتکوب نمک را بشکنید و از روی مرغ کنار بزنید و به آرامی مرغ را خارج کنید و با برس آشپزخانه نمک های اضافی را به آرامی از روی آن کنار بزنید. حالاکمی روغن زیتون روی مرغ ریخته و سرو کنید و از طعم عالی و آبدار و لذیذ این مرغ لذت ببرید. نکات👇 🔺حتما از مرغ با پوست استفاده کنید تا پوست مانع از جذب نمک شود؛ در غیر اینصورت مرغ شوری خواهید داشت. 🔺این مرغ به هیچ وجه شور نیست به شرطی که بدون هیچ گونه رطوبتی روی نمک قرار گیرد. 🔺ترجیحا مرغ را داخل قابلمه چدنی یا روحی بپزید. 🔺میتوانید ران را به همین روش داخل قابلمه با درب بسته در فر 180 درجه به مدت 45 تا 60 دقیقه بپزید. 🔺در ابتدا ممکن است بوی ناخوشایندی بخاطر داغ شدن نمک به مشام برسد؛ نگران نباشد خیلی زود برطرف میشود. 🔺اگر از مرغ کامل استفاده کردید مقدار نمک را افزایش دهید و همچنین زمان پخت را تا حدود 2 ساعت افزایش دهید. @ashpazzkhooneh
@ashpazzkhooneh
برای اینکه لباس‌ها و کمدتون همیشه خوشبو باشند اسفنج ظرفشویی رو آغشته به عطر مورد علاقه تون کنید و روی دیواره کمد بچسبونید (اسفنج بدلیل قدرت جذب بالا، ماه ها بوی عطر رو نگه میداره) @ashpazzkhooneh
مواد لازم: آب انار طبیعی: 1 و 3/4 پیمانه آب جوش: 1/4 پیمانه پودر ژلاتین: 1 قاشق غذاخوری گلاب: 1-2 قاشق چایخوری برای تهیه کیک اسفنجی: تخم مرغ: 4 عدد شکر: 100 گرم کره ذوب شده: 40 گرم آب جوش: 2 قاشق غذاخوری وانیل: 1/2 قاشق چایخوری آرد سفید: 1/2 پیمانه بیکینگ پودر: 3/4 قاشق چایخوری نمک: 1/8 قاشق چایخوری پودر قند: 2 قاشق غذاخوری خامه قنادی: 300 گرم پودر قند و انار دان شده برای تزیین طرز تهیه: برای شروع باید ژلاتین را در مقداری از آب انار خیس کنید تا به اصطلاح شکفته شود که باعث خواهد شد نتیجه کار یکنواخت تر و بهتر شود. 1/4 پیمانه آب انار خنک را در کاسه ای بریزید. پودر ژلاتین را روی آن بپاشید و هم بزنید تا غلیظ و یکنواخت شود. سپس 1/4 پیمانه آب جوش به آن اضافه کنید. هم بزنید تا ژلاتین به خوبی در آن حل شود. وقتی محلول یکنواخت شد بقیه آب انار را همراه با گلاب اضافه کنید و هم بزنید. کف قالب دلخواه (مثلاً قالب لوف) را چرب کنید یا کاغذ روغنی بکشید تا جدا کردن ژله از آن آسان شود. مایع را داخل آن بریزید و حداقل 2-3 ساعت در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد (ارتفاع ژله در ظرف باید حدود 2 سانت باشد). پس از این مدت ژله را از ظرف خارج کرده و به صورت مکعب های هم اندازه برش بزنید. ژله های مکعبی را تا زمان مصرف در یخچال نگهداری کنید. حال باید کیک اسفنجی را آماده کنید. برای پخت کیک باید فر را از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. کف سینی فر گود (25 در 30 سانت) را کاغذ روغنی بکشید (طوری که دیواره ها هم پوشانده شوند). زرده و سفیده تخم مرغ ها را از هم جدا کنید. زرده ها را همراه با شکر با همزن برقی بزنید تا رنگ مخلوط روشن شود (حدود 5 دقیقه). دو قاشق آب جوش را روی کره بریزید و هم بزنید تا کره ذوب شود. سپس آن را همراه با وانیل به زرده تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید. آرد سفید، بیکینگ پودر و نمک را روی مواد مایع الک کنید و هم بزنید تا مایه تقریباً یکدست شود. در کاسه دیگری سفیده تخم مرغ ها را با همزن خوب بزنید تا کف کند و به صورت نوک تیز از سری همزن آویزان شود. سپس آن را در 2-3 مرحله به بقیه مواد اضافه کنید. مایه کیک را داخل سینی بریزید و 10-15 دقیقه در فر بپزید. کیک وقتی آماده است که با فشار دادن آن با انگشت مثل فنر برگردد. یک تکه کاغذ روغنی بزرگ را روی میز آشپزخانه یا اپن پهن کنید. پودر قند را روی آن بپاشید. کیک اسفنجی را روی این کاغذ برگردانید. دور تا دور کیک را با چاقو ببرید تا مستطیل صافی از کیک داشته باشید. حال با کمک کاغذ روغنی کیک را رول کنید و بگذارید 2 دقیقه به همین حال بماند. سپس مجدداً کیک را باز کنید. برای تهیه خامه وسط رولت انار، خامه قنادی را چند دقیقه بیرون از فریزر بگذارید تا فقط اندکی یخ آن باز شود. سپس آن را 5-6 دقیقه با سرعت بالای همزن بزنید تا فرم بگیرد (بهتر است در کاسه استیل خنک این کار را انجام دهید و دسته های همزن را نیز از قبل در فریزر بگذارید تا خنک باشند). کیک اسفنجی که خنک شده را پهن کنید. خامه را روی آن بریزید و با قاشق یا لیسک طوری روی آن بمالید که حدود 1 سانت حاشیه کیک خالی بماند و سطح خامه نسبتاً صاف شود. نیمی از مکعب های ژله ای را در نزدیکی لبه کیک به صورت خطی روی خامه بچینید. حال کیک را دور آن رول کنید تا ژله در مرکز رولت قرار بگیرد. قبل از سرو روی رولت مقداری پودر قند الک کنید و روی آن را با دانه های انار و ژله های مکعبی باقی مانده تزیین کنید. @ashpazzkhooneh
@ashpazzkhooneh
موادلازم شيرعسلی ٢٠٠ گرم مغز بادام ،گردو و پسته بو داده هركدام ٥٠ گرم (جمعا ١٥٠ گرم ) كرنبری خشك و دو نيم شده ٥٠ گرم شكلات تلخ يا شيری و يا سفيد ٢٥٠ گرم (من ازشكلات سفيد استفاده كردم ) رنده ی پوست يك عدد پرتقال پودر پاپريكا طرز تهیه ابتدا كف يك قالب مربع يا مستطيل را چرب كرده و با كاغذ روغنی بپوشانيد .طوری كه لبه های كاغذ از ظرف بيرون بياید. بعد شيرعسلی را داخل يك ظرف ريخته و ظرف را داخل ظرفی ديگر كه تا نيمه با آب داغ پرشده بذاريد روی حرارت ملايم (بنماری)تا گرم بشود سپس شكلات را اضافه كنيد و هم بزنيد تا شكلات ذوب و مخلوط بشود . سپس مغزهای بو داده را به همراه كرنبری به مخلوط شكلات و شيرعسل اضافه كنيد و مخلوط كنيد و ظرف را از روی حرارت برداريد . حالامخلوط شكلاتی را داخل قالب بريزيد و ٤تا ٥ ساعت بذاريد يخچال تا خوب ببندد . بعد از اينكه شكلات بسته شد با كاغذ از قالب جدا كنيد و چند دقيقه بعد كاغذ را از شكلات جدا كنيد و برش بزنيد . وپدر انتها فاج را داخل ظرف سرو چیده و با چای سرو کنید. نكته 👇 به جای كرنبری از مويز می توانید استفاده كنيدو به جای رنده پوست پرتقال از زنجبيل و يا دارچين ميتوانيد استفاده كنيد و پودر پاريكا را هم ما به خاطر تركيب رنگی استفاده میکنیم و گرنه دلبخواهیه . اين فاج فوق العاده لذيذ هست و داخل يخچال تا يك ماه قابل نگهداری هست. @ashpazzkhooneh
@ashpazzkhooneh😍😍😍
همیشه وقتی آبلیمو میگرین؛ تفاله هاشو دور نریزین. تفاله ها رو داخل قالب های یخ ریخته و فریزکنید برای شربت و غذا عالیییه @ashpazzkhooneh❤️❤️
مواد لازم: ▪️نان ترتیلا ▪️گوشت چرخ کرده ▪️ادویه ( نمک ، فلفل قرمز ، اویشن ، پاپریکا ) ▪️جعفری ▪️فلفل دلمه ▪️قارچ ▪️پنیر موزارلا ▪️لیمو ترش ▪️نان ترتیلا رو میتونین اماده بخرین یا با رسپی زیر درست کنید طرز تهیه: یک و نیم پیمانه آرد رو با یک دوم ق چ و یک پنس نمک مخلوط کرده ، پنجاه گرم کره اب شده رو اضافه کنید و تا جایی که خمیر بافت مناسبی پیدا کنه اب اضافه کنید . بزارید توی محیط بمدت یک ساعت بمونه ، سپس روی میز کار رو آرد پاشی کرده و خمیر رو به قطر دو میلی متر پهن کنید و قالب بزنید ، و در ماهیتابه داغ دو طرف نان رو بپزید . مایع گوشتی رو مثل مایع ماکارونی درست کنید.روی نان رو به ترتیب یه لایه پنیر بریزید ، یه لایه مواد گوشتی یه لایه پنیر ، و نان دوم رو روش بزارید . کف ماهیتابه گریل رو کمی با فرچه روغنی کنید و کسادیا رو بزارید داخلش و دو طرفش رو گریل کنید. @ashpazzkhooneh