eitaa logo
آشپزخونه
196.7هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
9.2هزار ویدیو
301 فایل
🔹 تبلیغات ⬅️ کانون تبلیغاتی قاصدک @ghaasedak 🔴تبادل نظر https://eitaayar.ir/anonymous/AW9c.b53
مشاهده در ایتا
دانلود
همیشه وقتی آبلیمو میگرین؛ تفاله هاشو دور نریزین. تفاله ها رو داخل قالب های یخ ریخته و فریزکنید برای شربت و غذا عالیییه @ashpazzkhooneh❤️❤️
مواد لازم: ▪️نان ترتیلا ▪️گوشت چرخ کرده ▪️ادویه ( نمک ، فلفل قرمز ، اویشن ، پاپریکا ) ▪️جعفری ▪️فلفل دلمه ▪️قارچ ▪️پنیر موزارلا ▪️لیمو ترش ▪️نان ترتیلا رو میتونین اماده بخرین یا با رسپی زیر درست کنید طرز تهیه: یک و نیم پیمانه آرد رو با یک دوم ق چ و یک پنس نمک مخلوط کرده ، پنجاه گرم کره اب شده رو اضافه کنید و تا جایی که خمیر بافت مناسبی پیدا کنه اب اضافه کنید . بزارید توی محیط بمدت یک ساعت بمونه ، سپس روی میز کار رو آرد پاشی کرده و خمیر رو به قطر دو میلی متر پهن کنید و قالب بزنید ، و در ماهیتابه داغ دو طرف نان رو بپزید . مایع گوشتی رو مثل مایع ماکارونی درست کنید.روی نان رو به ترتیب یه لایه پنیر بریزید ، یه لایه مواد گوشتی یه لایه پنیر ، و نان دوم رو روش بزارید . کف ماهیتابه گریل رو کمی با فرچه روغنی کنید و کسادیا رو بزارید داخلش و دو طرفش رو گریل کنید. @ashpazzkhooneh
@ashpazzkhooneh
مواد لازم برای۵ نفر: پنیر موزارلا (موتزارلا) خرد شده ۲ پیمانه شیر ۱/۴ پیمانه تخم مرغ ۱ عدد اسپاگتی نیم کیلو پونه خشک ۱ قاشق چای خوری سس اسپاگتی ۱ پیمانه سیر ۱ حبه نمک ۱/۴ قاشق چای خوری سوسیس پپرونی خرد شده ۳۰۰ گرم ریحان خشک ۱/۴ قاشق چای خوری طرز تهیه: برای تهیه اسپاگتی پیتزا، ابتدا فر را بر روی درجه 350 درجه فارنهایت (175 درجه سانتیگراد) تنظیم کنید. بعدیک قابلمه بزرگ را تا نیمه آب كنید و كمی نمك به آن اضافه نمایید تا به جوش آید و سپس اسپاگتی را اضافه كنید و به مدت 8 تا 10 دقیقه در آب جوش بریزید تا زمانی که خوب پخته شود. سپس آن را آبکش کنید. سپس در کاسه بزرگ تخم مرغ را هم بزنید و شیر، و نصف فنجان پنیر موتزارلا، نمک و سیر را اضافه كنید و هم بزنید. سپس این مواد را به اسپاگتی پخته شده اضافه نمایید وخوب مخلوط کنید. در ظرف فر به میزان مساوی از مواد در ظرف بریزید و به مدت 15 دقیقه در فر قرار دهید. سپس آن را از فر خارج نمایید و پونه کوهی، ریحان و 1 و نیم فنجان باقی مانده پنیر موتزارلا را بر روی آن بپاشید و دوباره به مدت 30 دقیقه در فر قرار دهید. سپس ظرف را از فر خارج نمایید و آن را برش دهید، اسپاگتی پیتزا را سرو كنید. روی آن سس اسپاگتی بریزد. @ashpazzkhooneh
@ashpazzkhooneh😋😋😋😋
🍪🍨🍰🎂🍧 چیز کیک شکلاتی نپختنی مواد لازم برای۱۶ نفر: کراکر یا بیسکوئیت خرد شده نصف پیمانه کره آب شده ۲ قاشق غذا خوری ژلاتین (ورق) ۱ عدد شیر کم چرب ۳/۴ پیمانه پنیر خامه ای (کم چرب و نرم شده) ۵۵۰ گرم پنیر خامه ای بدون چربی نرم شده 220 گرم خامه ترش کم چرب 220 گرم شکر ۱/۳ پیمانه وانیل ۲ قاشق چای خوری شکلات تلخ آب شده ۱۱۰ گرم تمشک یا توت‌فرنگی تازه (اختیاری) به مقدار لازم طرز تهیه: برای تهیه کیک زیر چیزکیک، در یک کاسه متوسط، بیسکوئیت‌های خرد شده و کره آب شده را با یکدیگر مخلوط کنید تا نرم شوند. بعد آن را کف یک قالب گرد فشار دهید تا شکل ظرف را به خود بگیرد. روی آن را بپوشانید و کنار بگذارید تا مواد روی کیک آماده شوند. بعد برای قسمت پنیری، در یک قابلمه کوچک، ژلاتین را در شیر بریزید و 5 دقیقه کنار بگذارید. سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید تا ژلاتین کاملا حل شود. سپس آن را 15 دقیقه کنار بگذارید. سپس در یک کاسه بزرگ، پنیرهای خامه‌ای رابا هم‌زن برقی هم بزنید تا کاملا نرم شوند. خامه ترش، شکر و وانیل را به آنها اضافه کنید و خوب هم بزنید. و سپس مخلوط شیر و ژلاتین را بیفزایید و هم بزنید. مخلوط را دو نیم کنید. شکلات آب شده را روی نیمی از آن بریزید و هم بزنید. حالا نیمی از مخلوط شکلاتی را روی کیک بریزید و کاملا روی سطح آن پخش کنید. نیمی از مخلوط سفید را روی آن بریزید و با قاشق باریکی آنها را به صورت دایره‌ای هم بزنید تا فرم ابروباد به خود بگیرند. شما دوباره همین مراحل را تکرار کنید. چیز کیک را به مدت 6 ساعت یا بیشتر در یخچال بگذارید تا کاملا خودش را بگیرد و سفت شود. برای سرو، خیلی با احتیاط چیزکیک را از درون قالب خارج کنید. روی آنها را با تمشک یا توت‌فرنگی تازه تزئین و سرو کنید. 🎂این چیزکیک خوش‌طعم به فر یا پخته شدن نیازی ندارد و می‌توانید خیلی راحت در خانه تهیه کنید و از طعم عالی آن لذت ببرید. @ashpazzkhooneh😍😍
@ashpazzkhooneh👌👌👌
کلوچه شکلاتی مواد لازم : یک فنجان آرد همه منظوره یک سوم فنجان پودر کاکائو شیرین نشده نصف قاشق چای خوری بکینگ پودر یک چهارم قاشق چای خوری جوش شیرین یک چهارم قاشق چای خوری نمک هشت قاشق غذاخوری کره یک فنجان شکر یک عدد تخم مرغ بزرگ یک قاشق چای خوری عصاره وانیل دو سوم فنجان شکلات طرز تهیه : ابتدا فر را روی دمای 175 درجه سانتی گراد قرار داده و سینی فر را چرب کرده و رویش کاغذ روغنی قرار می‌دهیم. آرد، کاکائو، بکینگ پودر، جوش شیرین و نمک را در یک کاسه ریخته و مخلوط می‌کنیم و در یک کاسه دیگر کره و شکر را ترکیب کرده و با هم زن، هم می‌زنیم تا کاملا مخلوط شوند سپس تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده و هم می‌زنیم و پس از آن مواد ظرف اول را به تدریج اضافه می‌کنیم و در پایان شکلات ها را مخلوط می‌کنیم. سپس مواد را به صورت کلوچه دایره‌ای در آورده و به مدت 10 تا 12 دقیقه درون فر قرار می‌دهیم. @ashpazzkhooneh
@ashpazzkhooneh😍😍
@pokhtopaaz 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 🌷ترشی مخلوط🌷 مواد لازم: گل كلم يك كيلو و نيم. كلم برگ سفيد: نيم كيلو. سبزی معطر پاك شده: نيم كيلو. كرفس خرد شده: نيم كيلو. هويچ خرد شده نيم كيلو. سير: به مقداردلخواه. فلفل قلمی سبز تند: 200 گرم. خیار : 200 گرم. بادمجان : يك كيلو. پياز ريز :300 گرم. موسير: 100 گرم. سيب ترشی: نيم كيلو. نمك ، فلفل سياه ، زردچوبه و ادويه ترشی: به دلخواه. سركه قرمز: به مقدار لازم . طرز تهيه: ابتدا سبزی را پاك كنيد و خوب بشوئيد و بگذاريد تا كاملا خشك شود . بعد ريز خرد كنيد و كنار بگذاريد . كلم برگ ، گل كلم ، كرفس ، هويچ ، سيب ترشی و خيار را نيز ابتدا خوب بشوئيد و خشك كنيد بعد به اندازه مورد نظر خرد كنيد و كنار بگذاريد . ( سعی كنيد تا جاي ممكن اندازه ها يكدست باشند ). بادمجان را هم با پوست و به اندازه دلخواه خرد كنيد و بعد در مقداری سركه به مدت 10 دقيقه با حرارت خيلی كم بجوشانيد . سركه بادمجانها را دور نريزيد . سير را هم بعد از حبه كردن در همان سركه كمی بجوشانيد تا وقتی ترشی كاملا آماده مصرف شد ، سيرها سفت و خام نمانده باشند . موسير را از شب قبل خيس كنيد و چند بار آب آن را عوض كنيد . يك سفره تميز پهن كنيد و مواد را كم كم روی آن بريزيد و خوب با هم مخلوط كنيد . در اين مرحله از مخلوط نمك ، فلفل سياه و كمی زرد چوبه مرحله به مرحله به مواد اضافه كنيد و كاملا مواد را مخلوط كنيد . اگر از ادويه ترشي استفاده ميكنيد در آخر كار ادويه را روي مواد بپاشيد و هم بزنيد . حالا در ظرف مورد نظرتان ، مخلوط مواد را بريزيد و بعد سركه قرمز را روی مواد بريزيد تا تمام سطح ظرف را پركند . دقت كنيد كه روی مواد كاملا با سركه پوشانده شود . @ashpazzkhooneh
@ashpazzkhooneh
چطوری عمر لیموها را دو برابر کنیم لیموها را بشویید و در ظرفی پر آب قرار داده و داخل یخچال نگهداری کنید با این کار لیموها تا ۳ ماه تازه خواهند ماند @ashpazzkhooneh😍👍❤️