eitaa logo
آشپزخونه
196.8هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
9.2هزار ویدیو
301 فایل
🔹 تبلیغات ⬅️ کانون تبلیغاتی قاصدک @ghaasedak 🔴تبادل نظر https://eitaayar.ir/anonymous/AW9c.b53
مشاهده در ایتا
دانلود
کدوی کبابی این کدوی کبابی را می توانید همراه با مرغ یا ماهی بریان شده سرو کرده و از آن لذت ببرید. مواد لازم برای 4 نفر 4 کدوی متوسط، که طولی نصف شده و سپس در قاچ‌های درشت خورد شده باشد. 1 پیاز قرمز کوچک، که نصف شده و سپس به صورت حلقه‌های نازک در آمده باشد. 1 قاشق سوپ‌خوری پوست رنده شدۀ لیمو 1/4 لیوان آب لیمو 1 قاشق سوپ‌خوری روغن زیتون 2 قاشق سوپ‌خوری برگ‌های تازه و کوچک نعنا طرز تهیه دمای فر را روی 220 درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید. کدو، پیاز، پوست رنده شدۀ لیمو، آب لیمو و روغن را در یک ظرف پخت و پز بریزید. به آنها نمک و فلفل اضافه کنید. هم بزنید تا ترکیب شوند. برای 18 تا 20 دقیقه آنها را در فر بگذارید تا وقتی که کدو نرم شود. روی آن را با برگ‌های لیمو تزئین کرده و آن را سرو کنید. @ashpazzkhooneh
@ashpazzkhooneh
🌶🍆🌽 مواد لازم : بادمجان : 1 کیلوگرم گشنیز تازه : 70 گرم ترخون تازه : 50 گرم مرزه تازه : 50 گرم نعنا تازه : 50 گرم فلفل سبز تند : 5 عدد سیر : 1 بوته سرکه قرمز : به میزان لازم زردچوبه : یک قاشق مرباخوری نمک : به میزان لازم ادویه ترشی : یک قاشق مرباخوری ‌طرز تهیه : ابتدا بادمجان ها را خوب شسته، سرش را گرفته، و بدون اینکه پوستش را بگیریم، با 2 لیوان سرکه قرمز، نمک و زردچوبه در قابلمه ریخته و به مدت 15 دقیقه روی حرارت گاز می جوشانیم تا خوب پخته شود. - بادمجان ها را بعد از پخته شدن آبکش می کنیم تا کاملاً آبش برود. سپس آنها را خرد یا له می کنیم. - فلفل و سیر پوست گرفته شده را خرد یا چرخ می کنیم. (بهتر است چرخ شود) - سبزی ترشی که شامل گشنیز، ترخون، مرضه و نعنا می باشد را بسیار ریز خرد میکنیم. - تمام مواد را که شامل بادمجان، ادویه ترشی، مخلوط سیر و فلفل و سبزیجات می باشد را در یک ظرف با هم خوب مخلوط می کنیم. مخلوط بدست آمده را داخل ظرف ترشی ( شیشه یا دبه پلاستیکی) ریخته و به میزان لازم سرکه قرمز رویش می ریزیم. سپس در ظرف را محکم بسته، در جای خنک به مدت یک هفته کنار می گذاریم تا آماده شود. - ترشی لیته بادمجان آماده شده را همراه انواع پلو و کباب، آبگوشت، خورش و غذاهای فانتزی می توان سرو کرد و لذت برد. نکته👇 درصورت تمایل دوعددهویج متوسط روشسته وپوست بگیرید ونگینی خردکنیدوبعدنیم پزکنیدوبه ترشی اضافه کنید. باهویج نگینی ترشی شما مجلسی میشه. @ashpazzkhooneh
پلا کباب 🔺این غذا جزو غذاهای محلی گیلان است و همراه دوغ محلی خورده می‌شود. مواد لازم برای۲ نفر: گوشت ۲۰۰ گرم برنج ۱۰۰ گرم نمک و فلفل به مقدار لازم روغن به مقدار لازم ماست چکیده به مقدار لازم باقلا (پخته) به مقدار لازم زیتون (پرورده) به مقدار لازم پیاز به مقدار لازم اشپل (شور) به مقدار لازم گردو به مقدار لازم طرز تهیه: ابتدا برنج را چند بار شسته و با یك قاشق نمك در آب خیس كنید، پس از نیم ساعت آب آن را دور ریخته مجددا دو پیمانه آب به آن اضافه كرده و با دو قاشق روغن به مدت 45 دقیقه به آرامی كته كنید. بعد گوشت را تكه‌تكه كرده و در پیاز رنده‌شده همراه نمك و فلفل به مدت دو ساعت بگذارید در یخچال بماند بعد گوشت را به سیخ زده و روی ذغال یا اجاق‌گاز كباب كنید. این غذا را با مقداری اشپل شور،ماست چكیده،باقلا،گردو و زیتون پرورده تزیین كرده و سرو كنید. نکات👇 بهتر است به گوشت مقداری زعفران هم بزنید. توجه داشته باشید كه این غذا حتما به همراه مواد ذكر شده سرو میشود. @ashpazzkhooneh
@ashpazzkhooneh
مواد لازم برای۵ نفر: پنیر موزارلا (موتزارلا) خرد شده ۲ پیمانه شیر ۱/۴ پیمانه تخم مرغ ۱ عدد اسپاگتی نیم کیلو پونه خشک ۱ قاشق چای خوری سس اسپاگتی ۱ پیمانه سیر ۱ حبه نمک ۱/۴ قاشق چای خوری سوسیس پپرونی خرد شده ۳۰۰ گرم ریحان خشک ۱/۴ قاشق چای خوری طرز تهیه: برای تهیه اسپاگتی پیتزا، ابتدا فر را بر روی درجه 350 درجه فارنهایت (175 درجه سانتیگراد) تنظیم کنید. بعدیک قابلمه بزرگ را تا نیمه آب كنید و كمی نمك به آن اضافه نمایید تا به جوش آید و سپس اسپاگتی را اضافه كنید و به مدت 8 تا 10 دقیقه در آب جوش بریزید تا زمانی که خوب پخته شود. سپس آن را آبکش کنید. سپس در کاسه بزرگ تخم مرغ را هم بزنید و شیر، و نصف فنجان پنیر موتزارلا، نمک و سیر را اضافه كنید و هم بزنید. سپس این مواد را به اسپاگتی پخته شده اضافه نمایید وخوب مخلوط کنید. در ظرف فر به میزان مساوی از مواد در ظرف بریزید و به مدت 15 دقیقه در فر قرار دهید. سپس آن را از فر خارج نمایید و پونه کوهی، ریحان و 1 و نیم فنجان باقی مانده پنیر موتزارلا را بر روی آن بپاشید و دوباره به مدت 30 دقیقه در فر قرار دهید. سپس ظرف را از فر خارج نمایید و آن را برش دهید، اسپاگتی پیتزا را سرو كنید. روی آن سس اسپاگتی بریزد. 🆔 @ashpazzkhooneh
@ashpazzkhooneh
ای مواد لازم: 400 گرم آرد (3.5 لیوان) 100 گرم نشاسته (1 لیوان، نشاسته گندم یا ذرت) 85 گرم پودر قند (1 لیوان) 125 گرم مارگارین 50 گرم شیر (5 قاشق غذاخوری ) 100 گرم روغن مایع (نصف لیوان) 60 گرم ماست (2 قاشق غذاخوری) 1 عدد تخم مرغ 1 پاکت پودر کاکائو (20 گرم) طرز تهیه: تمام مواد را با هم مخلوط کنید و خوب ورز بدید. اگر خمیر سفت شد دستتان را با آب خیس کنید و خمیر را ورز بدید تا مثل نرمی گوش خمیر نرمی شود. برای داخل خمیر: 400 ارده 400 گرم پودر قند نصف لیوان گردوی ریز خرد شده ارده ، پودر قند و گردو را با هم مخلوط کنید و خوب هم بزنید . از مواد آماده شده توپ هایی آماده کنید. از خمیر کاکائویی تیکه هایی اندازه گردو بردارید و با دست وسط خمیر را باز کنید و توپ ارده ای را داخل خمیر بذارید و خمیر را ببندید و گرد کنید. 30 دقیقه داخل یخچال بذارید سپس روی خمیر ها به شکل بعلاوه برش بزنید و داخل سینی که کاغذ روغنی انداختید بچینید و در فر 175 درجه از قبل گرم شده بپزید. (حدود 10 الی 20 دقیقه ،به حرارت فر شما بستگی دارد) @ashpazzkhooneh
@ashazzkhooneh
✏️مواد لازم 🔸سیب زمینی یک کیلو 🔸تخم مرغ=4 تا 5 عدد 🔸پکینگ پادر یا جوش شیرین=یک قاشق مرباخوری سرخالی 🔸نمک و فلفل=به مقدار کافی ♨️طرز تهیه کوکوی سیب زمینی برای ۴ نفر: 🔹سیب زمینی را می پزیم و پوست می کنیم و از رنده یا ماشین رد می کنیم، بعد تخم مرغ ها را در ظرفی می شکنیم و خوب می زنیم تا کاملا کف کند. کمی نمک و فلفل و بیکینگ پودر را داخل تخم مرغ می ریزیم و سیب زمینی را که کاملا سرد شده است داخل مایه تخم مرغ اضافه می کنیم و بهم می زنیم. 🔹در تابه یا ظرف نسوزی سه چهار قاشق سوپخوری روغن می ریزیم می گذاریم داغ شود و مایه را در روغن می ریزیم حرارت را ملایم می نمائیم با پشت قاشق روی آنرا صاف می کنیم تا سطح آن در همه جا به یک اندازه شود درب تابه را می گذاریم حرارت را باز هم کمی ملایمتر می کنیم تا مایه کاملا بسته شده قابل بریدن شود. @ashpazzkhooneh
@ashpazzkhooneh
✏️مواد لازم 🔸پیاز متوسط رنده شده برای داخل کوفته ۱ عدد 🔸پیاز متوسط خرد شده ۱ عدد 🔸آب ۵ پیمانه 🔸رب گوجه ‌فرنگی ۱ قاشق غذا خوری 🔸نعنا خشک ۲ قاشق مربا خوری 🔸زردچوبه ۱ قاشق چای خوری 🔸نمک و فلفل به مقدار لازم 🔸آرد نخودچی ۱ پیمانه 🔸گوشت گوسفند چرخ شده و بدون چربی ۱۳۰ گرم ♨️طرز تهیه 🔹در یک کاسه بزرگ گوشت چرخ شده، آرد نخودچی، پیاز رنده شده، نمک، فلفل، زردچوبه و 1 قاشق از نعناع را با یکدیگر مخلوط کنید. 🔹یک پیمانه سرخالی از آب را آرام آرام به مخلوط گوشت افزوده و با دست ورز دهید تا وقتی بدست نچسبد. 🔹از مایه گوشت به اندازه گردو برداشته و گرد کرده، در بشقابی با فاصله بچینید و کنار بگذارید. در قابلمه متوسطی پیاز خرد شده را با کمی روغن ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید تا نرم شود، سپس کمی زردچوبه، فلفل، نمک، مابقی نعناع و رب گوجه فرنگی را افزوده و مقداری تفت دهید، آب را افزوده و اجازه دهید بجوش آید. 🔹قرمزه های آماده شده را آرام داخل آب جوش انداخته و بدون در به مدت 2 دقیقه بجوشانید، سپس درب قابلمه را گذاشته و حرارت را ملایم‌تر کنید و اجازه دهید به مدت نیم ساعت یا کمی بیشتر قرمزه ها پخته شوند. 🔹قرمزه نخودچی را داخل ظرف مورد نظر کشیده و همراه با ترشی لیته و نان تازه سرو نمایید. 🚩سایر نکات 🔸گوشت چرخ شده بایستی بدون چربی باشد تا از وا رفتن قرمزه ها جلوگیری شود. در صورتی که نمی‌توانید گوشت قرمز مصرف کنید، گوشت چرخ شده مرغ را جایگزین آن کنید. @ashpazzkhooneh