eitaa logo
آشپزخونه
196.8هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
9.2هزار ویدیو
301 فایل
🔹 تبلیغات ⬅️ کانون تبلیغاتی قاصدک @ghaasedak 🔴تبادل نظر https://eitaayar.ir/anonymous/AW9c.b53
مشاهده در ایتا
دانلود
@ashpazzkhooneh
کوکی شکری رنگارنگ مواد لازم آرد سفید ... 3 پیمانه بیکینگ پودر ... 2 قاشق چایخوری کره نرم شده ... 220 گرم شکر ... 1 پیمانه تخم مرغ بزرگ ... 1 عدد پوست لیمو رنده شده ... 1 قاشق غذاخوری آبلیمو ... 1/2 قاشق غذاخوری عصاره وانیل ... 2 قاشق چایخوری چیپس شکلات سفید ... 350 گرم چیپس شکلات در سه رنگ ... 100 گرم از هر رنگ طرز تهیه 1- فر را با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید. شکر و کره را در ظرف دیگری آنقدر با همزن بزنید تا مخلوط کرم مانند سبکی حاصل شود. سپس تخم مرغ، پوست لیمو، آبلیمو و عصاره وانیل را اضافه و مخلوط کنید. مخلوط آرد را کم کم به آن اضافه نمایید و هر بار ضمن هم زدن دیواره‌های ظرف را پاک کنید. اگر خمیر یک‌دست نشد با دست آن را ورز بدهید تا زمانی که بتوانید آن را بین دستانتان گلوله کنید. 2- روی سطح تمیزی آرد بپاشید. خمیر را روی آن قرار دهید و با وردنه به ضخامت حدوداً ۷ میلیمتر باز کنید. سپس با کاتر به شکل دلخواه برش بزنید. برای بریدن خمیر به شکل دایره‌ای می‌توانید از لیوان هم استفاده کنید. روی سینی فر کاغذ روغنی بکشید و خمیرهای برش خورده را روی آن بچینید. سینی را ۱۰–۱۲ دقیقه در فر قرار دهید یا تا زمانی که لبه‌ها شروع به طلایی شدن کنند. بگذارید کوکی‌ها کاملاً خنک شوند سپس آن‌ها را از کاغذ روغنی جدا کنید. 3- چیپس شکلات سفید را در کاسه‌ای آب کنید (در مایکروفر یا به روش بن ماری). هر کوکی را تا حدود ۱/۳ داخل شکلات ذوب شده فرو ببرید. بگذارید شکلات اضافی چکه کند و بعد آن را روی کاغذ روغنی تمیز بگذارید تا خشک شود. 4- شکلات‌های رنگی را در سه کاسه جدا گانه آب کنید. حال کوکی‌ها را طوری در شکلات رنگی فرو ببرید که کمی از بخش سفید قبلی را پوشش دهد. دوباره بگذارید روی کاغذ روغنی خشک شوند. 5- کوکی‌ شکری رنگارنگ را می‌توانید تا ۱ هفته در ظرف در بسته نگه دارید. @ashpazzkhooneh
animation.gif
حجم: 313.3K
@ashpazzkhooneh
✏️مواد لازم 🔸زعفران دم کرده برای تزئین به مقدار لازم 🔸بیکینگ پودر ۱/۲ قاشق چای خوری 🔸کره یا روغن جامد ۳۰۰ گرم 🔸زنجبیل ۳۰ گرم 🔸خاک قند ۳۰۰ گرم 🔸آرد گندم ۳۰۰ گرم 🔸آرد برنج ۳۰۰ گرم ♨️طرز تهیه 🔹فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود ، کره یا روغن جامد را روی حرارت آب کرده و خاک قند را به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا خاک قند در روغن حل شود. 🔹آرد گندم ، ارد برنج ، بیکینگ پودر و زنجبیل را مخلوط کنید ، قاشق قاشق مخلوط ارد را به خاکه قند حل شده اضافه کرده و خوب بهم بزنید ، پس از اینکه تمام مواد آردی را اضافه کردید شروع به ورز دادن نمائید. 🔹آنقدر خمیر را ورز دهید تا به روغن بیافتد ، پس از به روغن افتادن خمیر را به مدت 2 ساعت کناری قرار دهید تا استراحت کند. 🔹پس از 2 ساعت مجدد خمیر را ورز دهید و پس از ورز دادن از خمیر تکه هایی به اندازه یک پرتقال جدا کنید ، روی سطح کار کمی ارد بپاشید و هر تکه خمیر را با وردنه خوب باز کنید تا دایره ای به قطر نیم سانتیمتر شود. 🔹کف سینی فر تمام دایره های خمیری را بچینید ، روی شیرینی ها را با چنگال طرح بزنید سپس درون فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کرده اید به مدت 15 – 20 دقیقه قرار دهید. 🔹پس از اینکه رنگ شیرینی ها تغییر کرد و پخته شد از فر خارج کنید و با زعفران دم کرده رویش طرح دلخواه بکشید و در ظرف مناسب سرو نمائید. 💡سایر نکات 🔸میتوانید خمیر را با قالب هایی که دارید قالب های متنوعی بزنید ، برای روی این شیرینی ها می توانید علاوه بر زعفران دم کرده از رنگ های خوراکی یا شکلات آب شده و … استفاده کنید. 🔸این شیرینی های سنتی را در جای خشک و خنک می توانید به مدت 6 ماه نگهداری کنید. @ashpazzkhooneh
@ashpazzkhooneh
مواد لازم: آرد یک پیمانه آب یک پیمانه كره یک سوم پیمانه تخم مرغ چهار عدد کمی نمک نوک قاشق چایخوری وانیل و اگر خواستید نون خامه ای پررنگ تر شود دو قاشق غذاخوری شکر بكينگ پودر نوك ق چايخوری طرز تهیه: فر را روی 200 درجه قرار دهید و سینی فر را چرب کنید آرد را الک کرده و کنار بگذارید قیف پارچه ای بزرگ برداشته و ماسوره ی گرد ساده یا کنگره دار درون آن فرار دهید آب و كره و شکر و نمك را درون قابلمه ریخته روی حرارت متوسط قرار دهید همین که روغن در آب مذاب شد و آب شروع به جوشیدن کرد آرد را یک مرتبه درون قابلمه ریخته و با قاشق چوبی هم بزنید تا خمیر گلوله شود و دیگر خمیری به کناره ها نچسبد خمیر را داخل کاسه گذاشته و پنج دقیقه صبر کنید تا کمی از حرارت بیفتد سپس تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کرده و اول کمی با همین بزنید و بعد با دست مخلوط کنید اين مرحله خيلی خيلی مهمه با حوصله مخلوط كنيد با تخم مرغ آخر وانیل و بيكينك پودر را هم اضافه کنید سپس مواد را در قیف ریخته و به شکل دلخواه ماسوره بزنید سینی را داخل فر گذاشته و نیم ساعت زمان دهید. سپس از فر خارج کرده و با چاقو ته نون خامه ای ها را سوراخ کنید وقتی خنک شد با خامه قنادی آنها را پرکنید و برای چند ساعت در یخچال قرار دهید @ashpazzkhooneh
@ashpazzkhooneh
مواد لازم: کچاپ یا سس گوجه فرنگی 2 پیمانه - شکر قهوه ای 2 قاشق غذاخوری - سس سویا یک قاشق غذاخوری - سس چیلی تند نصف قاشق چای خوری - لیموی آب گرفته یک عدد - پیاز کوچک ریز شده یک عدد - پودر سیر نصف قاشق چای خوری - نمک و فلفل به میزان لازم ➰➰➰➰➰➰➰➰ 🍵 طرز تهیه: ابتدا در یک کاسه کوچک، کچاپ یا سس گوجه فرنگی، شکر، سس سویا، سس تند و آبلیمو را با هم مخلوط کنید. سپس، پیاز ریز شده، پودر سیر، نمک و فلفل را اضافه کنید و خوب هم بزنید. برای استفاده، گوشت را در سس باربیکیو بخوابانید ولی در حدود 5 دقیقه قبل از کباب کردن، گوشت را از سس بیرون آورید. @ashpazzkhooneh
🍹🍸🍷🍻🍶 اسموتی شکلات و موز مواد لازم برای4 نفر شیر 4 فنجان موز 4 عدد سس شکلات یا سیروپ 4 قاشق غذا خوری یخ خردشده 4 فنجان طرز تهیه: در مخلوط کن، موز، سس شکلات، شیر و یخ خردشده را ترکیب کنید و تا زمانی که مایع صافی شوند؛ مخلوط کنید. سپس در لیوان های بلند بریزید و سرو کنید @ashpazzkhooneh
@ashpazzkhooneh
مواد لازم : روغن مایع 1/2 پیمانه آب 1/2 پیمانه نمک 1 قاشق چای خوری کره 1 قاشق غذا خوری بادمجان 2 عدد کبابی پنیر سفید 50 گرم پنیر پیتزا 20 گرم فلفل سیاه به میزان لازم کنجد به میزان لازم آرد به میزان لازم زرده تخم مرغ 1 عدد . طرز تهیه : آب، روغن، كره و نمك را با هم مخلوط كرده و آرد را كم‌كم اضافه كنيد و ورز دهيد تا جايی كه خمير يك‌دستی به وجود آيد و به دست نچسبد. بعدبادمجان را ساطوری خردكرده و با پنير سفيد، پنير پيتزا رنده‌شده، نمك و فلفل مخلوط كنيد. سپس خمير را با وردنه باز كرده و با ليوان گرد قالب بزنيد. از مايه بادنجان كمی داخل خميرها قرار داده و دو طرف آن را به هم چسبانده و دو طرف روبه‌رو را به هم رسانده و مثل بقچه پيچ داده و در سينی فر چرب شده قرار دهيد. روی آنها ابتدا زرده تخم‌مرغ ماليده و بعد كنجد پاشيده و در فر با حرارت 180 درجه سانتيگراد به مدت 20 الی 25 دقيقه قرار دهيد. @ashpazzkhooneh