#نون_خامه_ای
مواد لازم:
آرد یک پیمانه
آب یک پیمانه
كره یک سوم پیمانه
تخم مرغ چهار عدد
کمی نمک
نوک قاشق چایخوری وانیل
و اگر خواستید نون خامه ای پررنگ تر شود دو قاشق غذاخوری شکر
بكينگ پودر نوك ق چايخوری
طرز تهیه: فر را روی 200 درجه قرار دهید و سینی فر را چرب کنید آرد را الک کرده و کنار بگذارید قیف پارچه ای بزرگ برداشته و ماسوره ی گرد ساده یا کنگره دار درون آن فرار دهید آب و كره و شکر و نمك را درون قابلمه ریخته روی حرارت متوسط قرار دهید همین که روغن در آب مذاب شد و آب شروع به جوشیدن کرد آرد را یک مرتبه درون قابلمه ریخته و با قاشق چوبی هم بزنید تا خمیر گلوله شود و دیگر خمیری به کناره ها نچسبد خمیر را داخل کاسه گذاشته و پنج دقیقه صبر کنید تا کمی از حرارت بیفتد سپس تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کرده و اول کمی با همین بزنید و بعد با دست مخلوط کنید اين مرحله خيلی خيلی مهمه با حوصله مخلوط كنيد
با تخم مرغ آخر وانیل و بيكينك پودر را هم اضافه کنید سپس مواد را در قیف ریخته و به شکل دلخواه ماسوره بزنید سینی را داخل فر گذاشته و نیم ساعت زمان دهید. سپس از فر خارج کرده و با چاقو ته نون خامه ای ها را سوراخ کنید وقتی خنک شد با خامه قنادی آنها را پرکنید و برای چند ساعت در یخچال قرار دهید
@ashpazzkhooneh
#سس_باربیکیو
مواد لازم:
کچاپ یا سس گوجه فرنگی 2 پیمانه - شکر قهوه ای 2 قاشق غذاخوری - سس سویا یک قاشق غذاخوری - سس چیلی تند نصف قاشق چای خوری - لیموی آب گرفته یک عدد - پیاز کوچک ریز شده یک عدد - پودر سیر نصف قاشق چای خوری - نمک و فلفل به میزان لازم
➰➰➰➰➰➰➰➰
🍵 طرز تهیه:
ابتدا در یک کاسه کوچک، کچاپ یا سس گوجه فرنگی، شکر، سس سویا، سس تند و آبلیمو را با هم مخلوط کنید.
سپس، پیاز ریز شده، پودر سیر، نمک و فلفل را اضافه کنید و خوب هم بزنید.
برای استفاده، گوشت را در سس باربیکیو بخوابانید ولی در حدود 5 دقیقه قبل از کباب کردن، گوشت را از سس بیرون آورید.
@ashpazzkhooneh
🍹🍸🍷🍻🍶
اسموتی شکلات و موز
مواد لازم برای4 نفر
شیر 4 فنجان
موز 4 عدد
سس شکلات یا سیروپ 4 قاشق غذا خوری
یخ خردشده 4 فنجان
طرز تهیه:
در مخلوط کن، موز، سس شکلات، شیر و یخ خردشده را ترکیب کنید و تا زمانی که مایع صافی شوند؛ مخلوط کنید. سپس در لیوان های بلند بریزید و سرو کنید
@ashpazzkhooneh
#کلوچه_بادمجان_کبابی
مواد لازم :
روغن مایع 1/2 پیمانه
آب 1/2 پیمانه
نمک 1 قاشق چای خوری
کره 1 قاشق غذا خوری
بادمجان 2 عدد کبابی
پنیر سفید 50 گرم
پنیر پیتزا 20 گرم
فلفل سیاه به میزان لازم
کنجد به میزان لازم
آرد به میزان لازم
زرده تخم مرغ 1 عدد .
طرز تهیه :
آب، روغن، كره و نمك را با هم مخلوط كرده و آرد را كمكم اضافه كنيد و ورز دهيد تا جايی كه خمير يكدستی به وجود آيد و به دست نچسبد.
بعدبادمجان را ساطوری خردكرده و با پنير سفيد، پنير پيتزا رندهشده، نمك و فلفل مخلوط كنيد.
سپس خمير را با وردنه باز كرده و با ليوان گرد قالب بزنيد.
از مايه بادنجان كمی داخل خميرها قرار داده و دو طرف آن را به هم چسبانده و دو طرف روبهرو را به هم رسانده و مثل بقچه پيچ داده و در سينی فر چرب شده قرار دهيد.
روی آنها ابتدا زرده تخممرغ ماليده و بعد كنجد پاشيده و در فر با حرارت 180 درجه سانتيگراد به مدت 20 الی 25 دقيقه قرار دهيد.
@ashpazzkhooneh
#بیسکویت_ساده_وانیلی
مواد لازم:
آرد 2 پیمانه
نمک یک چهارم قاشق چایخوری
کره نرم شده در دمای محیط 200 گرم
شکر نصف پیمانه
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
طرز تهیه :
کره و شکر را با همزن زده تا کرم رنگ شود وانیل را اضافه کرده و مخلوط کنید سپس آرد را به همراه نمک در کاسه ای جداگانه الک کرده و به مواد اضافه کرده و با دور کند هم زن مخلوط کنید تا خمیر یکدستی به دست آید. خمیر آماده شده را در ظرفی گذاشته روی آن نایلون کشیده و به مدت 30 دقیقه در یخچال بگذارید.
روی سطح کار را آرد پاشی کرده خمیر را به ضخامت نیم سانت باز کرده و با کاتر بیسکوییت یا هر کاتر دلخواه خمیر را قالب بزنید. سپس در سینی که کاغذ روغنی انداخته اید گذاشته و به مدت 15 دقیقه در یخچال قرار دهید.
فر را از قبل با دمای 350 درجه سانتی گراد گرم کرده و بیسکویت ها را 8 تا 10 دقیقه یا تا زمانی که طلایی شوند در آن قرار دهید. پس از پخته شدن از فر خارج کرده و چند دقیقه زمان دهید تا کمی خنک شوند سپس روی توری گذاشته تا کاملا خنک شوند.
@ashpazzkhooneh
#چیلی_بوقلمون_و_عدس
مواد لازم:
گوشت بوقلمون چرخکرده: 1 کیلوگرم
عدس: 2 پیمانه
روغن زیتون: 1 قاشق غذاخوری
سیر: 3 حبه
پیاز بزرگ: 1 عدد
گوجه خرد شده: 6 پیمانه
کنسرو لوبیا سیاه یا قرمز: 1 قوطی
کنسرو لوبیا چیتی: 1 قوطی
ادویه چیلی : 40 گرم
دارچین: 2 قاشق چایخوری
پودر سیر: 2 قاشق چایخوری
پاپریکا: 1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل: به مقدار کافی
طرز تهیه: قبل از هر چیز عدس را در قابلمه ای از آب بپزید. برای سرعت بیشتر می توانید از زودپز هم استفاده کنید. همزمان که عدس در حال پخت است، روغن زیتون را در قابلمه بزرگی بریزید و روی شعله قرار دهید تا داغ شود.
پیاز را خرد کنید و 5-7 دقیقه در روغن تفت بدهید تا نرم و بی رنگ شود. سیر را اضافه کنید و 2 دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه دهید تا پخته شود. پس از آن، بوقلمون چرخکرده را به قابلمه اضافه کنید و 10-15 دقیقه دیگر تفت بدهید. به مقدار دلخواه نمک و فلفل بزنید. گوجه خرد شده، پودر سیر، دارچین، ادویه چیلی و پاپریکا را اضافه کنید و بگذارید 10 دقیقه دیگر روی شعله بماند.
مقداری از آب خوراک لوبیا چیتی را جدا کنید و آن را با گوشتکوب بکوبید تا حالت خمیری پیدا کند. لوبیای کوبیده، خوراک لوبیا قرمز و عدس پخته شده (آبکش شده) را به محتویات قابلمه اضافه کنید. بگذارید 15 دقیقه خوراک چیلی قل بخورد. اگر مخلوط بیش از حد غلیظ شد، آب خوراک لوبیا چیتی را هم به آن اضافه کنید. در صورت لزوم میتوانید نصف لیوان آب هم اضافه کنید.
خوراک چیلی بوقلمون و عدس را بچشید و نمک و فلفل آن را بسته به ذائقه خود تنظیم کنید. برای تزیین می توانید از ماست و پیازچه خرد شده استفاده کنید.
@ashpazzkhooneh
🍕🌮🌭🍟
#سمبوسه_رژیمی
😀سمبوسهٔ رژیمی سمبوسه ای ست مناسب برای افراد چاق و کسانی که میخواهند با خوردن سمبوسه چاق نشوند😊
ﻣﻮﺍﺩ ﻻﺯﻡ :
ﺁﺭﺩ : ﯾﮏ ﭘﯿﻤﺎﻧﻪ
ﻧﺨﻮﺩﺳﺒﺰ ﺁﺏ ﭘﺰ ﻭ ﻟﻪ ﺷﺪﻩ : ﻧﺼﻒ ﭘﯿﻤﺎﻧﻪ
ﻟﻮﺑﯿﺎ ﺳﺒﺰ ﺁﺏ ﭘﺰ ﻭ ﺭﯾﺰ ﺧﺮﺩ ﺷﺪﻩ : ﻧﺼﻒ ﭘﯿﻤﺎﻧﻪ
ﺑﺮﻧﺞ ﻧﯿﻤﻪ ﭘﺨﺘﻪ : ﻧﺼﻒ ﭘﯿﻤﺎﻧﻪ
ﻓﻠﻔﻞ ﺳﺒﺰ ﺭﯾﺰ ﺧﺮﺩ ﺷﺪﻩ : ۲ﻋﺪﺩ
ﺁﺏ ﻟﯿﻤﻮ : ۲ﻗﺎﺷﻖ ﻣﺮﺑﺎﺧﻮﺭﯼ
ﺷﮑﺮ : ﯾﮏ ﻗﺎﺷﻖ ﻣﺮﺑﺎﺧﻮﺭﯼ
ﺯﻧﯿﺎﻥ : ﯾﮏ ﻗﺎﺷﻖ ﻣﺮﺑﺎﺧﻮﺭﯼ
ﺭﻭﻏﻦ : ﻧﺼﻒ ﻗﺎﺷﻖ ﻣﺮﺑﺎﺧﻮﺭﯼ
ﻧﻤﮏ ﻭ ﻓﻠﻔﻞ : ﺑﻪ ﻣﯿﺰﺍﻥ ﮐﺎﻓﯽ
ﺭﻭﻏﻦ ﺑﺮﺍﯼ ﺳﺮﺥ ﮐﺮﺩﻥ
ﻃﺮﺯ ﺗﻬﯿﻪ:
ابتدا ﺁﺭﺩ ﺭﺍ ﺑﺎ ﮐﻤﯽ ﺁﺏ ﻭﻟﺮﻡ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﮐﻨﯿﺪ ﺗﺎ ﺧﻤﯿﺮ ﻧﺮﻡ ﺑﻪ ﺩﺳﺖ ﺑﯿﺎﯾﺪ.
ﺧﻤﯿﺮ ﺭﺍ ﺑﻪ ﻣﺪﺕ 15 ﺩﻗﯿﻘﻪ ﮐﻨﺎﺭ ﺑﮕﺬﺍﺭﯾﺪ.
حالا ﺩﺭ ﻣﺎﻫﯿﺘﺎﺑﻪ ﺍﯼ ﯾﮏ ﻗﺎﺷﻖ ﻣﺮﺑﺎﺧﻮﺭﯼ ﺭﻭﻏﻦ ﺑﺮﯾﺰﯾﺪ ﻭ ﺩﺍﻧﻪ ﻫﺎﯼ ﺯﻧﯿﺎﻥ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺁﻥ ﺗﻔﺖ ﺩﻫﯿﺪ ، ﺳﭙﺲ ﻟﻮﺑﯿﺎ ﺳﺒﺰ ﻭ ﻧﺨﻮﺩ ﺭﺍ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﮐﻤﯽ ﺗﻔﺖ ﺩﻫﯿﺪ.
ﺩﺭ ﺍﯾﻦ ﻣﺮﺣﻠﻪ ﺁﺏ ﻟﯿﻤﻮ, ﺷﮑﺮ, ﻓﻠﻔﻞ ﺳﺒﺰ, ﻧﻤﮏ ﻭ ﻓﻠﻔﻞ ﻭ ﺑﺮﻧﺞ ﺭﺍ ﻧﯿﺰ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﺑﻪ ﻣﺪﺕ 3 ﺗﺎ4 ﺩﻗﯿﻘﻪ ﺗﻔﺖ ﺩﻫﯿﺪ، ﺳﭙﺲ ﺍﺯ ﺭﻭﯼ ﺣﺮﺍﺭﺕ ﺑﺮﺩﺍﺭﯾﺪ ﻭ ﺑﮕﺬﺍﺭﯾﺪ ﮐﻤﯽ ﺧﻨﮏ ﺷﻮﺩ.
بعد ﺑﺎ ﮐﻤﯽ ﺁﺭﺩ ﻭ ﺁﺏ ، ﻣﺎﯾﻪ ﺍﯼ ﺑﻪ ﻏﻠﻈﺖ ﺧﺎﻣﻪ ﺑﺮﺍﯼ ﭼﺴﺒﺎﻧﺪﻥ ﻟﺒﻪ ﻫﺎﯼ ﺧﻤﯿﺮ ﺗﻬﯿﻪ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﮐﻨﺎﺭ ﺑﮕﺬﺍﺭﯾﺪ.
ﺳﭙﺲ ﺍﺯ ﺧﻤﯿﺮ ﺑﻪ ﺩﺳﺖ ﺁﻣﺪﻩ8 ﺗﺎ 10 ﻧﺎﻥ ﮔﺮﺩ ﻭ ﻧﺎﺯﮎ ﺗﻬﯿﻪ ﮐﻨﯿﺪ.
ﺩﺭﺻﻮﺭﺕ ﺗﻤﺎﯾﻞ ﻫﺮ ﮐﺪﺍﻡ ﺍﺯ ﻧﺎﻥ ﻫﺎ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻗﯿﻒ ﺗﺎ ﮐﻨﯿﺪ ﺩﺭ ﺍﻧﺘﻬﺎﯼ ﺁﻥ ﮐﻤﯽ ﻣﺎﯾﻪ ﺑﺮﯾﺰﯾﺪ ﻭ ﺗﺎ ﺑﺰﻧﯿﺪ, ﺩﺍﺧﻞ ﺁﻥ ﺭﺍ ﺑﺎ ﻣﻮﺍﺩ ﭘﺮ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﻟﺒﻪ ﺁﻥ ﺭﺍ ﺑﺒﻨﺪﯾﺪ ﺳﭙﺲ ﺁﻥ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺭﻭﻏﻦ ﺩﺍﻍ ﺳﺮﺥ ﻭ ﺑﺎ ﺳﺲ ﺩﻟﺨﻮﺍﻩ ﺳﺮﻭ ﮐﻨید
@ashpazzkhooneh