eitaa logo
آشپزخونه
196.8هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
9.2هزار ویدیو
301 فایل
🔹 تبلیغات ⬅️ کانون تبلیغاتی قاصدک @ghaasedak 🔴تبادل نظر https://eitaayar.ir/anonymous/AW9c.b53
مشاهده در ایتا
دانلود
8.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بخش دوم چیز کیک لذیذ و کافی شاپی 😍😍 این بار براتون بدون قالب کمربندی و با یه قالب ساده درست کردم ☺️ پودر ژلاتین رو روی شیر سرد پاشیدم و روی حرارت غیر مستقیم قرار دادم تا ذراتش حل بشه . نسکافه رو با آب گرم حل کردم و کنار گذاشتم . خامه و پنیر و شکر رو با همزن کمی زدم بکدست بشه، ژلاتین حل شده خنک و نسکافه حل شده خنک ریختم و ترکیب کردم . رویه کیک کمی نسکافه حل شده زدم و مرطوب کردم و مواد پنیری رو ریختم و حدود ۴ ساعت یخچال گذاشتم . 🌺نکته :میزان شکر بسته به نوع خامه مصرفی تون داره . با یک چاقو دور تا دور چیز کیک رو آزاد کردم و از قالب خارج کردم و به شکل دل خواه برش دادم . برای رویه گاناش سفت درست کردم . ۵۰ گرم خامه (صبحانه یا قنادی ) رو روی حرارت غیر مستقیم قرار دادم گرم شد ، ۱۰۰ گرم شکلات تخته ای خرد شده رو بهش اصافه کردم و وقتی یکدست شد از حرارت برداشته ، از گرمی افتاد ، در قیف یکبار مصرف ریختم و روش ریختم و با خامه فرم گرفته و ماسوره شکوفه روش شکوفه زدم و روی شکوفه ها ، شکلات چیپسی قرار دادم. 🍕@ashpazzkhooneh🍕
10.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بخش سوم چیز کیک لذیذ و کافی شاپی 😍😍 این بار براتون بدون قالب کمربندی و با یه قالب ساده درست کردم ☺️ می تونید از کیک و یا بیسکویت برای پایه استفاده کنید ، هر نوع کیکی هم می تونید درست کنید ، من کیک موکا درست کردم . کیک تخم مرغ ۲ عدد شکر ۱۵۰ گرم (دو سوم لیوان) شیر ۱۲۰ گرم (نصف لیوان) روغن مایع ۸۰ گرم (یک سوم لیوان) آرد سفید ۲۰۰ گرم ( یک و یک سوم لیوان) پودر نسکافه یا قهوه (۱ ق غ) پودر کاکائو ۱ الی ۲ ق غ بیکینگ پودر ۵ گرم(۱ ق م) وانیل ۱/۴ ق چ نسکافه رو در شیر گرم حل کردم و کنار گذاشتم از دما بیفته . تخم مرغ رو همراه شکر و وانیل با همزن خوب زدم . پودر کاکائو رو داخل روغن ریختم و مخلوط کردم و داخلش اضافه کردم و کمی با همزن زدم . شیر نسکافه رو ریختم . آرد و بیکینگ پودر رو سه بار الک کردم و داخلش ریختم و مخلوط کردم . قالب من ۲۰ در ۳۰ سانت هست ،کفش کاغذ روغنی انداختم و مایه کیک رو ریختم و در فر از یک ربع قبل گرم شده (فر برقی ۱۷۰ درجه ، فر گازی ۱۸۰ درجه) ، طبقه وسط حدود ۴۰ دقیقه قرار دادم . ⬅️ کیک بعد از پخت می تونید از قالب خارج و سلفون بندازید ، من از قالب خارج نکردم و ادامه کار رو پیش رفتم . لایه پنیری پنیر ماسکارپونه (یا خامه) ۲۰۰ گرم خامه صبحانه یا قنادی ۲۰۰ گرم ژلاتین ۱۵ گرم (۱.۵ ق غ) شیر نصف لیوان نسکافه ۱ ق غ آب گرم ۲ ق غ شکر ۳تا ۴ ق غ ادامه دارد 🍕@ashpazzkhooneh🍕
10.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بخش چهارم چیز کیک لذیذ و کافی شاپی 😍😍 این بار براتون بدون قالب کمربندی و با یه قالب ساده درست کردم ☺️ پودر ژلاتین رو روی شیر سرد پاشیدم و روی حرارت غیر مستقیم قرار دادم تا ذراتش حل بشه . نسکافه رو با آب گرم حل کردم و کنار گذاشتم . خامه و پنیر و شکر رو با همزن کمی زدم بکدست بشه، ژلاتین حل شده خنک و نسکافه حل شده خنک ریختم و ترکیب کردم . رویه کیک کمی نسکافه حل شده زدم و مرطوب کردم و مواد پنیری رو ریختم و حدود ۴ ساعت یخچال گذاشتم . 🌺نکته :میزان شکر بسته به نوع خامه مصرفی تون داره . با یک چاقو دور تا دور چیز کیک رو آزاد کردم و از قالب خارج کردم و به شکل دل خواه برش دادم . برای رویه گاناش سفت درست کردم . ۵۰ گرم خامه (صبحانه یا قنادی ) رو روی حرارت غیر مستقیم قرار دادم گرم شد ، ۱۰۰ گرم شکلات تخته ای خرد شده رو بهش اصافه کردم و وقتی یکدست شد از حرارت برداشته ، از گرمی افتاد ، در قیف یکبار مصرف ریختم و روش ریختم و با خامه فرم گرفته و ماسوره شکوفه روش شکوفه زدم و روی شکوفه ها ، شکلات چیپسی قرار دادم. 🍕@ashpazzkhooneh🍕
11.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مربا گل محمدی خوشرنگ مواد لازم : شکر ۱ کیلو آب ۳ لیوان گل محمدی تازه ۳۰۰ گرم جوهر لیمو نصف ق چ 🍕@ashpazzkhooneh🍕
6.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شربت خوشرنگ و جذاب بساز سیروپ رز : ۱/۴ پیمانه شربت هلو : ۱/۳ پیمانه خاکشیر : ۲ قاشق غذاخوری تخم شربتی : ۲ قاشق غذاخوری سرد دم پنیرک : ۱/۳ پیمانه یخ خرد شده 🍕@ashpazzkhooneh🍕
9.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خیلی راحت بااین رول های سوخاری تو مهمونی هات دلبری کن 😍😋اینقدر خوشمزه وراحته این فینگر فود که حتما درستش کنین مواد لازم ؛ خمیریوفکا ۱بسته ژامبون مرغ یا گوشت ۱۰اسلایس پنیر چدار ۱۰ورق پودر سوخاری رنگی تخم مرغ ۲عدد این تعداد ۱۵تیکه رول سوخاری بهتون میده 🥹 طرزتهیع 😉 خیلی راحته یه ورق خمیر یوفکا وبعد یه لایه ژامبون ویه لایه پنیر بذارین ورول کنین وتوی تخم مرغ وپودر سوخاری بغلتونید ☺️ حتما بعد یه ساعت برش بزنین وبه تاریخ خمیر یوفکا دقت کنین که اگه تاریخ تولید خمیر بالا نباشه خمیر خورد ‌شکننده میشه 😍 🍕@ashpazzkhooneh🍕
8.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سلام 😍تا فصل غوره هست ،این خورشت بینظیر درست کنیدغوره این خورشت خوشمزه تر میکنه 🍇🍇 بخش اول ✅مواد لازم🖊🖊 بادمجان ۲ الی ۳ عدد پیاز یک عدد متوسط گوشت قرمز ۳۰۰ گرم با مرغ میشه غوره نصف لیوان ( بهتره غوره بدون دونه باش) نمک فلفل زردچوبه ،دارچین به میزان لازم ✅ابتدا بادمجان ها را پوست بگیرید و از طول نصف کنید و در ظرف آب و نمک قرار دهید تا هم تلخی بادمجانها گرفته شود و هم روغن کمتری در حین سرخ کردن مصرف کند. بعد از یک ساعت بادمجانها را از آب خارج کرده و زیر آب سرد بشویید تا نمک اضافه آن گرفته شود. سپس تابه ای را روی حرارت ملایم قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا روغن داغ شود. بعد بادمجان ها را داخل روغن سرخ کنید. پیاز ها را خرد کرده و در روغن اضافه بادمجان ها به همراه زردچوبه سرخ کنید . بعد گوشت را هم به پیاز سرخ شده اضافه کنید و تفت دهید ✅گوشت و پیاز تفت داده شده را در گوشه ای از تابه جمع کنید و رب را در روغن کمی سرخ کنید. سپس بادمجان های سرخ شده را به همراه گوجه فرنگی ها داخل تابه اضافه کنید. تا به همراه ۳ الی ۴ لیوان آب و نمک و فلفل دارچین با حرات کم بپزید. در ۱۵ دقیقه آخر پخت غوره ها را به خورشت اضافه کنید . وقتی خورشت جا افتاد آن را تست کنید و از روی حرارت بردارید.نوش جان😍 این غذا هم با برنج سرو میشه هم جز غذاهای نونی 🍕@ashpazzkhooneh🍕
8.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بخش دوم سلام 😍تا فصل غوره هست ،این خورشت بینظیر درست کنیدغوره این خورشت خوشمزه تر میکنه 🍇🍇 ✅مواد لازم🖊🖊 بادمجان ۲ الی ۳ عدد پیاز یک عدد متوسط گوشت قرمز ۳۰۰ گرم با مرغ میشه غوره نصف لیوان ( بهتره غوره بدون دونه باش) نمک فلفل زردچوبه ،دارچین به میزان لازم ✅ابتدا بادمجان ها را پوست بگیرید و از طول نصف کنید و در ظرف آب و نمک قرار دهید تا هم تلخی بادمجانها گرفته شود و هم روغن کمتری در حین سرخ کردن مصرف کند. بعد از یک ساعت بادمجانها را از آب خارج کرده و زیر آب سرد بشویید تا نمک اضافه آن گرفته شود. سپس تابه ای را روی حرارت ملایم قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا روغن داغ شود. بعد بادمجان ها را داخل روغن سرخ کنید. پیاز ها را خرد کرده و در روغن اضافه بادمجان ها به همراه زردچوبه سرخ کنید . بعد گوشت را هم به پیاز سرخ شده اضافه کنید و تفت دهید ✅گوشت و پیاز تفت داده شده را در گوشه ای از تابه جمع کنید و رب را در روغن کمی سرخ کنید. سپس بادمجان های سرخ شده را به همراه گوجه فرنگی ها داخل تابه اضافه کنید. تا به همراه ۳ الی ۴ لیوان آب و نمک و فلفل دارچین با حرات کم بپزید. در ۱۵ دقیقه آخر پخت غوره ها را به خورشت اضافه کنید . وقتی خورشت جا افتاد آن را تست کنید و از روی حرارت بردارید.نوش جان😍 این غذا هم با برنج سرو میشه هم جز غذاهای نونی 🍕@ashpazzkhooneh🍕
4.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
لقمه پنیری مواد لازم:🤗 نان تست ۶ عدد🍞 سس پیتزا ۲ق.غ🥄 پنیر پیتزا ۱۵۰ گرم🧀 پنیر ورقه‌ای چدار ۱ ورق🥪 ژامبون مورد علاقه تون ۱۵۰ گرم🥩 فلفل دلمه‌ای ۲ق.غ🌶 پودر آویشن و پودر پاپریکا به مقدار لازم
3.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💚🍃یک ســــلام 💛🍃باعطر گلهای بهشتی 💚🍃به دوستان مهربون 💛🍃یک ســــلام 💚🍃از سر عشق و دوستی 💛🍃به همه دوستهای نازنین 💚🍃با آرزوی داشتن روزی 💛🍃زیبا و پراز خیر و برکت 💚🍃صبحتون شاد و دل انگیز ‌‌‌‌ ‌ 🍕@ashpazzkhooneh🍕
5.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
قهوه فوری ⁨ مواد لازم: قهوه فوری شکر سفید شیرپرچرب 🍕@ashpazzkhooneh🍕
5.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•بال مرغ سوخاری🍗• بهترین و خوشمزه ترین رسپی بال مرغ سوخاری همینه😋 🍕@ashpazzkhooneh🍕