فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خانه داری
از بوی بَد و جرم ماشین لباسشویی خلاص شو
#خانه_داری
🍕@ashpazzkhooneh🍕
دانمارکی_گوشت
شیر ولرم نصف پیمانه_روغن1/4 پیمانه _ماست نصف پیمانه_نمک1/4 قاشق چایخوری _شکر 1 قاشق غذا خوری _خمیر مایه 1قاشق غذاخوری _آرد به میزان لازم _ بکینگ پودر 1 قاشق غذا خوری
مواد داخل دانمارکی هر چه دوست داشته باشید، میشه هم گیاهی با اسفناج هم گوشتی و یا مرغ بستگی به سلیقه خودتون داره.
خوب برای خمیر اول شیر ولرم ،شکر و خمیر مایه مخلوط کرده 10 دقیقه زمان بدید تا عما بیاد بعد ماست و بکینگ پودر و روغن و نمک اضافه کنید کم کم ارد اضافه میکنید ورز بدهید تا خمیر لطیفی بدست بیاد به خاطر ماست خمیر بسیار لطیفی خواهید داشت.1ساعت استراحت بدهید تا حجمش دو برابر بشه. تو این فاصله مواد میانی دانمارکی درست کنید تا خنک بشه
خمیر آماده شده را باز کنید روی آن از مواد اماده شده راگذاشته ببندید روشو زرده تخممرغ و روغن بمالید کنجد و سیاه دانه بپاشید بعد به شکل دانمارکی برش بدهید داخل فر از قبل گرم شده با درجه 180 به مدت تقریبا 25 دقیقه قرار بدید
جای همگی عزیزانم خالی😍☺️
خوشمزه هاتون نوش جون😋😋😋
#دانمارکیگوشت
🍕@ashpazzkhooneh🍕
9.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حلوای هویج ارومیه بی نظیره
مواد لازم :
هویج متوسط ۳۵۰ گرم
شکر ۱۳۰ گرم
شیره انگور ۲۰۰ گرم
مغز گردو مقداری
پودر هل نصف قاشق چایخوری
گلاب دو قاشق غذاخوری
#حلوا
🍕@ashpazzkhooneh🍕
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر ۵ دقیقهای با طعم توتفرنگی🍓☺️ کرم این دسر خیلی خوشمزه و کاربردیه🤌😍
میتونی ازاین کرم برای فیلینگها استفاده کنی. فیلینگ میانی یا کرم روی کیک🍰 کرم پیراشکی🍩 فیلینگ کوکی یا هرچیزی که فیلینگ یا کرم بخواد🧁🎂 برای نوشیدنیهای کافیشاپی 🍸🥤 بافت و طعمش برای اینکار عالیه✨🍓پس اول بفرستش برای دوستت که اهل قنادی خونگیه بعد بیا با هم درستش کنیم🥰
آموزش دسر توتفرنگی ۵ دقیقهای:
• توتفرنگی: ۲۰۰ گرم
• شکر: ۵۰ گرم
• نشاسته ذرت: ۲۰ گرم
• خامه قنادی: ۲۰۰ گرم
• شیر
🍓 بیسکوییتها رو اول داخل شیر بزنید بعد تو ظرف بچینید
#دسر
🍕@ashpazzkhooneh🍕
درود مهراندیشان ظهرتان به مهر لوکوم بهشتی👇
پودر نارگیل ترجیحا ریز یک پیمانه و نیم
خامه قنادی یا صبحانه چهار قاشق غذاخوری
کره سه چهار قاشق غذاخوری
پودر پسته یا گردو دو قاشق غذاخوری
زرشک شسته خوب خشک شده یک دو قاشق
شکلات سفید کارات ۳۰۰ گرم
👈ابتدا شکلات سفید را به روش بن ماری روی بخار کتری ذوب و با دو سه قطره روغن مایع مجاز و مخلوط تا کاملا یکدست شود.... خامه صبحانه همدمای محیط روی بخار کتری گذاشته سپس با چنگال خوب زده تا کاملا روان و یکدست شود... کره را نیز به همین طریق روان و یکدست....شکلات روان، کره آب شده، خامه، پودر نارگیل، زرشک، خلال پسته یا گردو نگینی، با هم مخلوط و روی حرارت سوزنی خیلی کوتاه گذاشته و مخلوط ... سپس در قالب سیلیکونی فشرده و کاملا یکدست .....در حدی که دون دون ها از میان برود سه چهار ساعت در یخچال تا کاملا فرم بگیرد.... تزیین دلبخواه هستش که من از بریلو و پودر و خلال پسته ...استفاده کردم
👈 از میوه جات خشک مربعی کوچک برای داخل لوکوم استفاده کردم مانند انجیر خشک و زردآلو....
نکته 👈 شکلات ترجیحا کارات ....
حوصله به خرج دهید تا کاملا مواد روان و یکدست شوند سپس خوب مخلوط نمایید...
🍕@ashpazzkhooneh🍕
9.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خوشمزهترین کیک پرتقالی با سس خفن😍
مواد لازم :
شکر ۱ لیوان
وانیل نوک ق غ
آرد ۲ لیوان قنادی
رنده پوست پرتقال ۱ ق غ
آب پرتقال ۱ لیوان سر خالی
بیکینگ پودر ۱ ق م
تخم مرغ ۳ عدد
روغن ½ لیوان
مواد سس :
شکر ۵ ق غ
آب پرتقال ۱ لیوان
نشاسته ذرت ۲ ق غ
کمی وانیل
#کیک
🍕@ashpazzkhooneh🍕
5.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شیرینی گوشت
مقدار مواد بصورت چشمی هست یعنی با توجه به قالب و مقدار گوشت بقیه مواد و تهیه کنید.
ابتدا دو عدد پیاز ریز شده را داخل روغن تفت می دهیم پس از کمی سبک شدن و تغییر رنگ، گوشت چرخکرده را اضافه و خوب تفت می دهیم، شعله را کم کرده، پوره گوجه و فلفل سیاه و پودرگشنیز و پودرسیر و پودرریحان می ریزیم. صبر می کنیم تا آب مواد خشک و گوشت کمی بپزه.
همانند فیلم، خمیرقنادی را برش داده و مواد بالا را همراه با خمیرپیتزا داخل آن ریخته و بصورت گل در می آوریم.
قالب را آغشته به کمی روغن یا کره می کنیم و گل ها را داخل قالب قرار می دهیم.
برای پخت هم ابتدا ۷ دقیقه روی دمای ۲۲۰ درجه می پزیم بعد دمای فر را تا ۱۸۰ درجه کم می کنین و چند دقیقه دیگر تا طلایی شدن خمیر می پزیم.موقع سرو با سبزیجات معطر مثل شوید و جعفری تزئین کنید.
#شیرینی_گوشت
🍕@ashpazzkhooneh🍕
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم برای تهیه دسر کاراملی :
◗ ۳ پیمانه شیر
◗ ۱ بسته خامه صبحونه
◗ ۱ بسته پودر کارامل
◗ نصف پیمانه شیر عسلی
◗ ۱ بسته بیسکوییت پتی بور
◗ ۲ بسته نسکافه فوری
◗ ۳ قاشق پودر ژلاتین
◗ مقداری وانیل
#دسر
🍕@ashpazzkhooneh🍕
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگه آرزویی توی خیالت داری
منتظر دیدنش توی واقعیت هم باش
سلام صبحت بخیر☕☀️
🍕@ashpazzkhooneh🍕
6.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حلوا عربی یه حلوای خوشمزه و کشدار
آرد سفید ۱۷۰ گرم
نشاسته ذرت ۱۵۰ گرم
شیرخشک قنادی ۱۰۰ گرم
کره ۱۰۰ گرم
روغن جامد ۷۰ گرم
روغن مایع ۱۵۰ گرم
برای شهد
آب ۳۵۰ میلی لیتر
شکر ۳۰۰ گرم
گلاب نصف لیوان
دونه هل چند عدد
(مواد توی ویدیو دو برابر شده)
شربت حلوا
آب، شکر، گلاب، دونه هل و زعفران دمکرده رو داخل یک قابلمه بریزید و هم بزنید تا یه مقدار شکر حل بشه، بعد قابلمه رو روی حرارت بزارید تا دونه های شکر کامل حل بشه، بعد از این که چند تا قل خورد از روی حررات بردارید بزارید کنار تا سرد بشه.
آرد رو داخل تابه بریزید و به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه تفت بدید تا رنگش طلایی بشه، بعد نشاسته ذرت رو اضافه کنید و ۳،۴ دقیقه تفت بدید، در آخر شیر خشک رو اضافه کنید هم بزنید حرارت رو خاموش کنید(شیر خشک رو تفت ندید چون خیلی زود میسوزه)
حالا دو سه بار الک کنید تا هیچ ناخالصی نداشته باشه و کاملا یکدست بشه👌🏻
حالا همونطور که خنک هست کره و روغن جامد رو اضافه کنید و خوب مخلوط کنید، بعد روغن مایع رو کم کم اضافه کنید تا صاف و یکدست بشه👌🏻
تابه رو روی حرارت بزارید و هم بزنید تا به رنگ مورد نظرتون در بیاد، زیر حرارت رو خاموش کنید و بزارید مواد یه مقدار خنک بشه👌🏻
حالا شهد رو کم کم اضافه کنید و خوب هم بزنید، وقتی مواد یکدست شد زیر حرارت رو روشن کنید و روی حرارت ملایم مدام هم بزنید تا به غلظتی که تو ویدیو میبینید برسید( اگه مواد گوله گوله شد میتونید از گوشتکوب برقی استفاده کنید👌🏻)
بعد از اینکه به مقدار از داغی افتاد داخل ظرف مورد نظرتون بریزید و با خلال پسته یا پودر پسته تزئین کنید
#حلوا
🍕@ashpazzkhooneh🍕
7.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ته چین مرغ دلبر که بااین دستورربی نظیر میشه🥰😍
_برنج خیس خورده ۲پیمونه
_سینه مرغ ابپز یک عدد که با پیاز وسیر ادویه نمک وفلفل وزردچوبه میزارید کامل ۲ساعت بپزید
_ماست سون یا کیسه ۱لیوان
_زعفران موصلی (بهترین برند زعفرون عطر طعم رنگ )
_زرده تخم مرغ ۳عدد
_ادویه نمک وفلفل ودارچین وپودرگل محمدی هرکدوم نصف ق چ
_برای طعم دار کردن مرغ
_ماست ۲ ق ع_زعفرون ۲ ق غ_آبلیمو۱ ق غ _اب مرغ۲ ق غ
_ابتدا مرغ ومیزارید اب پز شه و بعد زعفرون با یخ میزارید تا رنگواکنه این بهترین مدل دم دادن چون رنگش خوب باز میشه
بعد برنجومیپزید زنده تر از قبل ابکش میکنید
ومیزارید کامل سرد سرد بشه چون اگر کرم باشه خورد میشه و تخم مرغ میبنده
وبعد تو قابلمه روغن بریزید برنجواول بریزید بعد وسط هممرغ و بعددووباره برنج بعد میزارید تا۲ساعت رو شعله کم گاز تا کامل رنگ بیفته و بپزه
بهترین روش پخت ته چین همینه بهت قول میدم اصلا بوی زهم نده و نچسبه وبرنجت شفته نشه
#ته_چین
🍕@ashpazzkhooneh🍕