🥘😋چطوری یک غذای خوشمزه با چاشنی کلم درست کنیم؟ در این دستور آشپزی شما با طرز تهیه یک غذای مقوی آشنا خواهید شد.
مواد لازم:
یک عدد پیاز بزرگ خرد شده
یک قاشق غذاخوری روغن زیتون فوق بکر
907 گرم گوشت بوقلمون
1360 گرم کلم
سس گوجه فرنگی
گوجه فرنگی خرد شده یک پیمانه
برنج قهوهای یک و یک چهارم پیمانه
آب دو قاشق چایخوری
نمک یک دوم قاشق چایخوری
فلفل سیاه سبزیجات تازه و ماست یونانی
🥘طرز تهیه:
ماهیتابه را بر روی حرارت متوسط گرم کنید. کمی روغن به آن اضافه کنید. پیاز را به آن اضافه کنید و تفت دهید. حرارت را کمی بلند کنید و گوشت بوقلمون را به آن اضافه نمایید و به مدت 10 دقیقه بپزید.حرارت را کم کنید. کلم را به ظرف اضافه کنید و اجازه دهید چند دقیقه بپزد. سس گوجه فرنگی، گوجه فرنگی خرد شده، برنج، آب، نمک، فلفل را اضافه کنید و هم بزنید. اجازه دهید بجوشد و سپس حرارت را کمتر کنید. به مدت یک ساعت بپزید. اگر برنج نپخته بود به آن یک چهارم پیمانه آب اضافه کنید و به مدت 5 الی 10 دقیقه دیگر بپزید. با ماست و سبزیجات دیگر سرو کنید.
🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜
آشپزخونه بزرگترین کانال آشپزی در ایتا
👇🏻👇🏻
@ashpazzkhooneh
#طعم_خوش_آشپزی
#خورشت_کرفس
مواد لازم:
گوشت گوسفند 100 گرم
کرفس پاک شده 450 گرم
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
روغن به میزان لازم
رب گوجه فرنگی 1 قاشق مربا خوری
آبغوره ½ پیمانه (70 میلی لیتر)
پیاز داغ 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه خورش کرفس
کرفس را پس از پاک کردن می شوییم و خرد می کنیم و برگ هایش را نیز ریز خرد می کنیم. کرفس ها را با برگ هایش در مقداری روغن با نمک و زرد چوبه سرخ می کنیم. (اگر به همراه روغن از مقداری کره استفاده شود کرفس ها خوش عطرتر خواهند شد.)
گوشت را در قابلمه ای جدا، با کمی نمک و زردچوبه در روغن سرخ می کنیم و سپس کمی آب جوش می ریزیم و شعله را کم می کنیم و می گذاریم تا گوشت نیم پز شود.
وقتی گوشت ها نیم پز شد، کرفس های سرخ شده را به آن اضافه می کنیم و می گذاریم تا کرفس ها در کنار گوشت بپزد. وقتی کرفس ها خوب پخت، آبغوره و رب گوجه و پیاز داغ را اضافه می کنیم و می گذاریم تا جا بیفتد.
آشپزی سریع و آسان
توی مهمونی هاتون بدرخشید
@ashpazzkhooneh
#چالش_لاغری_بهاره😍
#یکشنبه 1397/2/9🌸🌸
✅ناشتا 2 قاشق آبلیمو+ 2 لیوان آب گرم
#صبحانه : یک لیوان شیر کم چرب+2 عدد بیسکوئیت ساقه طلایی(200کالری)
🍏 #میان_وعده :یک فنجان قهوه+یک عدد میوه
❤️یک ساعت قبل از ناهار چند حرکت شکم و پهلو
💚قبل از ناهار 2 لیوان آب
🍄 #ناهار: سالاد بدون سس به هرمیزان که میل دارید + 5 قاشق استانبولی( 220کالری)
☕️میان وعده #عصر :یک فنجان چای + شش عدد مغز
💙نیم ساعت قبل از شام 1 لیوان آب
🍟 #شام:سالادبدون سس به هرمیزان که میل دارید +2 قاشق غذا خوری الویه رژیمی+2 کف دست نان لواش(230کالری)
❣بعد از شام یک کاسه کوچک ماست کم چرب
177.7K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خدایا🙏
تمنایم از تو این است
در این صبح قشنگ
دوستان و عزیزانم را
در زیباترین و پر آرامشترین
مسیر زندگیشان قرار دهی!🍃
مسیری که آرامش قلبی را
درلحظه لحظه زندگیشان بچشند🍃
🌸 @ashpazzkhooneh 🌸
#چالش_لاغری_بهاره😍
#دوشنبه 1397/2/10🌸🌸
✅ناشتا 2 قاشق آبلیمو+ 2 لیوان آب گرم
#صبحانه : یک قوطی کبرت پنیر+یک کف دست نان سنگک+ یک عدد گردو+1 حبه قند+یک فنجان چای(180کالری)
🍏 #میان_وعده :یک فنجان قهوه+یک عدد میوه
❤️یک ساعت قبل از ناهار چند حرکت شکم و پهلو
💚قبل از ناهار 2 لیوان آب
🍄 #ناهار: سالاد بدون سس به هرمیزان که میل دارید + 4 کف دست نان لواش+یک عدد کوفته+یک کاسه ماست(350 کالری)
☕️میان وعده #عصر :یک فنجان قهوه رژیمی + چهار عدد مغز
💙نیم ساعت قبل از شام 1 لیوان آب
🍟 #شام:سالادبدون سس به هرمیزان که میل دارید +100 گرم تن ماهی+یک کف دست نان سنگک(200کالری)
#طعم_خوش_آشپزی
#نگهداری_کاهو
کاهوی شسته نشده را در یک حوله کاغذی یا پارچه ای مناسب پیچیده و در داخل کیسه فریزر گذاشته و داخل یخچال قرار می دهیم. هفته ها به همین صورت کاهو تازه می ماند.کاهوی شسته شده و خشک شده را می توان در کیسه های پلاستیکی محفوظ از هوا بستهبندی کرده و در یخچال به مدت یک هفته نگهداری کرد.بهتر است کاهوی تازه را درست قبل از سرو آماده کرد. کاهوی تازه میتواند با رنگ و طراوت خاصی که دارد طعم لذت بخش خوبی داشته باشد.
بهتر است هر زمان که خواستیم از کاهو استفاده کنیم، آن را برش زده و بشوییم. زیرا برش زدن و پاره کردن لبه ی برگهایی که بریده شده، سریع تر از بقیه قسمتها قهوهای میشود. - کاهوی شسته شده را 5-3 روز برای پیشگیری از به وجود آمدن لکه های زرد ، از سایر سبزیجات جدا نگهداری کنید.
💕 @ashpazzkhooneh