eitaa logo
آشپزخونه
196.7هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
9.2هزار ویدیو
301 فایل
🔹 تبلیغات ⬅️ کانون تبلیغاتی قاصدک @ghaasedak 🔴تبادل نظر https://eitaayar.ir/anonymous/AW9c.b53
مشاهده در ایتا
دانلود
#طعم_خوش_آشپزي #ژله_تنگ_ماهی_با_کیسه_فریزر 💕 @ashpazzkhooneh
#توت_فرنگی(ملکه میوه ها) : 🔸کاهش فشار خون 🔸محافظت در برابر سرطان 🔸منبع عالی برای تامین پتاسیم و کلسیم 🔸کاهش دیابت 🔸درمان افسردگی 🔸بهبود حافظه کوتاه مدت 💕 @ashpazzkhooneh
#لازانیا_اسفناج اسفناج پخته شده را باتخم مرغ و پنیر پىتزا مخلوط کنید.روى لازانیاپنیر و اسفناج بریزید,رول کنید و برش بزنیدروى هرکدوم کمى سس کچاب و پنیر پیتزا بریزید در فر بگذريد. @ashpazzkhooneh
🍓مواد لازم: پوره توت فرنگی ۱ و ۱/۲ لیوان پودر ژله توت فرنگی ۱ بسته آب جوش ۱ لیوان سر خالی پودر ژلاتین ۱ قاشق غذاخوری آب سرد ۱/۴ لیوان خامه صبحانه ۲۰۰ گرم شکر ۴ تا ۵ قاشق غذاخوری طرز تهیه: 🍓پودر ژله توت فرنگی را با یک لیوان آب جوش و شکر مخلوط کرده و هم میزنیم و روی کتری در حال جوش قرار میدهیم تا دانه های ژله کاملاً حل شود. بعد کنار میگذاریم تا کاملاً سرد شود. بعد از اینکه ژله سردِ سرد شد خامه را بهش اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم. میتونین مواد را داخل میکسر هم مخلوط کنین. 🍓پودر ژلاتین را روی آب سرد پاشیده و اجازه میدیم اسفنجی شود. سپس روی کتری در حال جوش قرار داده و بن ماری میکنیم. پوره توت فرنگی را به مخلوط ژله و خامه اضافه کرده و ژلاتین بن ماری شده رو هم بهش اضافه میکنیم. مخلوط رو خوب هم میزنیم و داخل قالب مورد نظر ریخته و یک شب تا صبح داخل یخچال قرار میدهیم. 🍓بعد از اینکه کاملاً خودش رو گرفت از یخچال خارج کرده و دورش رو با چاقو آزاد کرده و حدود پنج دقیقه به حال خودش میزاریم. قالب را در ظرف سرو برگردانده و روش یک دور سشوار میگیریم و اجازه میدیم کمی بمونه تا از قالب جدا بشه. 💕 @ashpazzkhooneh
#طعم_خوش_آشپزی #کرم_توت_فرنگی 💕 @ashpazzkhooneh
مواد غذایی مفید در دوران #بارداری👇 حبوبات گوشت میوه و سبزیجات تازه کلم بروکلی پنیر پاستوریزه شده تخم مرغ آب پرتقال غنی شده ماهی آزاد غلات سبوس دار شیر و ماست کم چرب @ashpazzkhooneh
برای تازه نگه داشتن سبزیها ،در یک کیسه قرار دهیدو کمی بادش کنید، سپس کیسه از بالا پیچیده و با یک باند لاستیکی بسته می‌شود. هوای کافی باعث تازه ماندن سبزی می شود. ‌💕 @ashpazzkhooneh
سالاد چاق ڪننده #صورت گنجاندن سالاد ڪاهو وجوانہ گندم در وعده‌های غذایے بہ ویژه وعده شام تاثیر زیادی برافزایش نشاط وشادابے صورت وپرشدن و چاق بنظر رسیدن آن دارد 💕 @ashpazzkhooneh
🌸هیچ آغازی 🌸زیباتر از سلام نیست 🌸روزتون پر از مهر و محبت و 🌸برکت و شادی 🌸ســــلام 🌸صبحتون بخیر 🌸روزتون عالی 🌸 @ashpazzkhooneh
😍 1397/2/11🌸🌸 ✅ناشتا 2 قاشق آبلیمو+ 2 لیوان آب گرم : یک قوطی کبرت پنیر+یک کف دست نان سنگک+ یک عدد گردو+1 حبه قند+یک فنجان چای(180کالری) 🍏 :یک فنجان قهوه+یک عدد میوه ❤️یک ساعت قبل از ناهار چند حرکت شکم و پهلو 💚قبل از ناهار 2 لیوان آب 🍄 : سالاد بدون سس به هرمیزان که میل دارید + 4 کف دست نان لواش+یک عدد کوفته+یک کاسه ماست(350 کالری) ☕️میان وعده :یک فنجان قهوه رژیمی + چهار عدد مغز 💙نیم ساعت قبل از شام 1 لیوان آب 🍟 :سالادبدون سس به هرمیزان که میل دارید +100 گرم تن ماهی+یک کف دست نان سنگک(200کالری)
✍دو عدد سیب زمینی متوسط رو آبپز و نگینی کردم و با مقداری پیازچه ساطوری شده+خیار شور نگینی+جعفری ساطوری+نمک و فلفل+مایونز مخلوط و حدود 4 تا 5 ساعت در یخچال قرار دادم تا خوب مزه دار بشه. بعد کف قالبم رو کیسه فریز انداختم و سالاد رو در قالب ریختم و با پشت قاشق پرس کردم ولبه های کیسه فریز رو روی سالاد کشیدم و دوباره برای حداقل 1 ساعت در یخچال گذاشتم تا سالاد فرم قالب رو به خودش بگیره و بعد هم به راحتی در ظرف سرو برگردوندم. 🌸 @ashpazzkhooneh 🌸
😋 لذت آشپزی🍕در کانال آشپزخونه 🎀 @ashpazzkhooneh 🎀