#طعم_خوش_آشپزی
#پودینگ_موز_و_گردو
مواد لازم
▪️نشاسته ذرت : 1 پیمانه
▪️شیر : 7 پیمانه
▪️شکر : 1 پیمانه
▪️گلاب : 1 دوم پیمانه
▪️موز کاملا رسیده رنده شده : 2 عدد
▪️وانیل : 1 دوم قاشق چایخوری
▪️گردوی خرد شده :1 دوم پیمانه
طرز تهیه🍨
نشاسته و شکر رو با هم مخلوط میکنیم و شیر رو هم اضافه میکنیم و هم میزنیم
روی حرارت ملایم میزاریم تا آروم آروم هم بپزه و هم به غلظتی مثه فرنی برسه (تقریبا 15 دقیقه)
زمانی که آرد پخت و حجیم شد گلاب و وانیل رو اضافه میکنیم (حرارت رو از قبل کمتر میکنیم تا غلظتش از بین نره)
حالا زمان اضافه کردن موز رنده شده و گردوی نگینی شده رسیده
بعد از اینکه کامل و بصورت یکنواخت همه جا پخش شدن ظرف رو از حرارت برمیداریم و پودینگ رو داخل ظرفای سرو میریزیم.
💕 @ashpazzkhooneh
#خمیر_مایه
مزاياى استفاده از #خمير مايه در #نان
ور آمدن خمير و افزايش حجم نان به خاطر توليد CO2
جذب آهن تا ٥ برابردر بدن به دليل هدروايز اسيد فيتيك موجود در سبوس
استحكام بافت خمير به دليل توليد اسيداستيك بهبود طعم و آروماى نان به دليل توليد اسيد لاكتيك
تأخير در بيات شدن نان
مايه خمير منبعى غنى از ويتامين هاى گروه B مايه خمير منبع بسيارى از عناصر معدنى و غير معدنى مورد نياز بدن مانند سديم،پتاسيم،كلسيم،آهن،روى و...
🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇
همراه ما باشید با بهترین دستورات آشپزی 😍
@ashpazzkhooneh
#چالش_لاغری_بهاره😍
#پنجشنبه 1397/2/13🌸🌸
✅ناشتا 2 قاشق آبلیمو+ 2 لیوان آب گرم
#صبحانه : یک کف دست نان سنگگ+20 گرم پنیر+1عدد گردو+چای+1خرما(180کالری)
🍀 #میان_وعده :یک لیوان شیر کم چرب+یک عدد بیسکوئیت ساقه طلایی
❤️یک ساعت قبل از ناهار نیم ساعت چند حرکت شکم و پهلو
💚قبل از ناهار 2 لیوان آب
🍄 #ناهار: سالاد بدون سس به هرمیزان که میل دارید + +یک عدد نان باگت کوچک +۹۰ گرم سینه مرغ آبپز+خیار شور ( 300کالری)
☕️میان وعده #عصر :یک لیوان قهوه + شش عدد مغز یا یک عدد میوه
💙نیم ساعت قبل از شام 1 لیوان آب
🍟 #شام:سالادبدون سس به هرمیزان که میل دارید +۱تیکه کباب تابه ای(۱۰*۱۰)+دو کف دست نان لواش ( 250کالری)
❣بعدازشام یک کاسه کوچک ماست کم چرب
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸
#خوراك_ميگو
مواد لازم📝
ميگو پاك كرده ٥٠٠گرم
بروكلى٤٠٠گرم
فلفل دلمه اى سبز يا قرمز١عدد
هويج بزرگ١عدد
كدو بزرگ١عدد
قارچ(دلخواه)٢٠٠گرم
سير٤حبه
پودركارى١ق غ
رزمارى١ ق م
پودرآويشن١ ق م
آبليمو٣ق غ
نمك و فلفل قرمز
كره٥٠گرم و روغن مايع
پودرپاپريكا١ق م
طرزتهيه📝
هويج و كدو را بصورت أريب حلقه حلقه مى كنيم ساقه هاى بلند كلم بروكلى را جداكرده و بصورت گلهاى كوچك جدا مى كنيم فلفل دلمه اى را بصورت خلالى بلند خرد مى كنيم قارچ را بصورت حلقه اى در مى آوريم هر كدام از سبزيجات را در روغن با كمى نمك سرخ مى كنيم در همان تابه سير خردشده را با كره تفت داده ميگو را افزوده وقتى صورتى شد ادويه هاى گفته شده را اضافه مى كنيم بعد از كمى تفت دادن سبزيجات سرخ شده را اضافه مى كنيم آبليمو را افزوده بعد از ٥دقيقه شعله گاز را خاموش مى كنيم خوراك ميگو غذاى سالمى است كه مى توانيد با پلو و يا سالاد مورد علاقه تان ميل كنيد
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
@ashpazzkhooneh