#فیله_مرغ_سوخاری_با_پنیر_گودا
واد لازم برای تهیه فیله مرغ سوخاری با پنیر گودا
فیله مرغ: 10 عدد
پنیر گودا: 5 ورق
نمک، فلفل، ادویه، زعفران: کمی
پودر سوخاری ریز: یک بسته
پودر سوخاری درشت: یک بسته
تخم مرغ: 3 عدد
طرز تهیه فیله مرغ سوخاری با پنیر گودا
فیله مرغ را روی تخته گوشت بگذارید و کمی با سمت پهن چاقو بزنید تا باز شود. دقت کنید نباد بافت فیلمه از هم جدا شود.
پنیر گودا را از وسط نصف کرده و روی فیله بگذارید.
فیله را لوله کرده و با خلال دندان آن را ثابت کنید.
مخلوط نمک، زعفران و ادویه را کمی روی فیله بریزید.
تخم مرغ ها را درون کاسه ای کامل بزنید.
فیله را درون تخم مرغ غلطانده و درون پودر سوخاری ریز بغلطانید.
مجدد درون تخم مرغ غلطانده و درون پودر سوخاری درشت بغلطانید.
در نهایت فیله را درون روغن داغ سرخ کنید.
این فیله را می توانید با انواع سس مایونز، فرانسوی و کچاپ سرو کنید.
از عکس ایده بگیر وتوی مهمونی هات بدرخش
#طعم_خوش_آشپزی
#فیله_مرغ_سوخاری_با_پنیر_گودا
💕💕💕
@ashpazzkhooneh
🍹🍹 لیموناد مخلوط
مواد لازم برای تهیه لیموناد مخلوط:
آب (برای شربت ساده) ۱ پیمانه
آب لیمو تازه ۲۳۵ میلیلیتر
آب سرد (برای رقیق کردن) ۳-۴ پیمانه
شکر ۱ پیمانه
🍹طرز تهیه لیموناد مخلوط:
آب را در یک شیر جوش حرارت دهید و شکر را به آن اضافه کنید؛ اجازه دهید با بالا رفتن حرارت آب، شکر حل شود. وقتی شکر در حال حل شدن است، آب ۴ تا ۶ لیمو را بگیرید (آب لیموی گرفته شده باید ۲۳۵ میلیلیتر شود). آب لیموها را به شربت ساده اضافه کنید و شربت را در یک پارچ بریزید. ۳ تا ۴ پیمانه آب سرد اضافه کنید. (بسته به اینکه ترجیح میدهید لیموناد غلیظ یا رقیق باشد میتوانید مقدار آب را کم یا زیاد کنید. شربت آماده شده را برای ۳۰ تا ۴۰ دقیقه در یخچال بگذارید.
🍺نکته مهم در طرز تهیه لیموناد مخلوط : اگر لیموناد به نظرتان کمی شیرین شده است، کمی آب لیمو مستقیم به آن اضافه کنید.
🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜
بزرگترین کانال آشپزی
@ashpazzkhooneh
#_سوپ_گشنیز_باماست
🔻مواد لازم : 📝
▫️جو پوست کنده 1 لیوان
▫️هویج 2 عدد متوسط
▫️ماست دو لیوان
▫️گشنیز خرد شده یک لیوان
▫️سیر دو حبه
▫️آب مرغ دو لیوان
▫️فلفل قرمز به میزان لازم
▫️فلفل سیاه به میزان لازم
▫️نمک به میزان لازم
✍ برای شروع جو پوست کنده را دریک قابلمه با مقداری آب روی حرارت قرارمی دهیم تا بپزد. بعد از پخت با استفاده از صافی آب آن را جدا می کنیم وجو پخته شده را کنار می گذاریم برای آب مرغ می توانید از عصاره مرغ استفاده کنید در ادامه هویج را به صورت نگینی خرد می کنیم و در یک قابلمه به همراه جو پخته و آب مرغ روی حرارت قرار می دهیم تا بپزد بعد از به جوش آمدن حرارت را کم می کنیم تا همه مواد با حرارت ملایم به خوبی بپزند. در اواسط پخت دو حبه سیر رنده شده را به همراه مقداری فلفل سیاه ، فلفل قرمز و نمک هم اضافه می کنیم در 10 دقیقه آخر پخت، گشنیز را که از قبل خرد کرده ایم اضافه می کنیم و هم می زنیم تا همه مواد به خوبی با هم مخلوط شوند و سوپ ته نگیرد.وقتی سوپ به غلظت مورد نظرمون رسید، ماست را با همزن دستی هم می زنیم تا بکدست شود و کم کم به سوپ اضافه می کنیم. در این مرحله باید حرارت را کم کنید و سوپ را به صورت مداوم هم بزنیم تا ماست به اصطلاح نپرد. ماست باید داغ شود اما جوش نزند. در صورت تمایل یک عدد لیموی تازه هم بزنید.سوپ را در ظرف سوپ خوری می کشیم و با گشنیز و یا جعفری تازه و معطر تزیین می کنیم و بعدش سرو می کنیم.
🌼🍉🍋🌺🍇🍏🌸🍒
✍ @ashpazzkhooneh
#_حلیم_بادمجان😍
🔻مواد لازم :
▫️بادمجان 1 کیلو
▫️عدس ا پیمانه
▫️پیاز سرخ کرده ا پیمانه
▫️کشک زعفرانی 1 پیمانه
▫️گوشت گوسفندی 500 گرم
▫️سیر سرخ کرده 2 ق غ
▫️زعفران ایرانی 1/2 پیمانه
▫️نعناع داغ یک چهارم پیمانه
▫️سیر تازه 2 حبه
▫️نمک ، فلفل ، دارچین و زرد چوبه
▫️روغن
▫️گردوی پودر شده برای تزیین
✍ ابتدا بادمجان های پوست کنده وقطعه قطعه و سرخ میکنیم .سپس عدس ها را با مقداری آب بپزید و آماده کنید . بهتر است کمی هم به آن دارچین اضافه کنید تا سردی عدس گرفته شود. بعد پیاز ها را به صورت عسلی سرخ میکنیم .کشک را میجوشانیم و کمی به آن زعفران اضافه میکنیم تاکشک زعفرانی شود . نعناع خشک را هم با کمی روغن به مدت 2 دقیقه تفت میدهیم، دقت کنید که نعناع نسوزد و رنگ سبز خود را حفظ کند. گوشت را با کمی فلفل سیاه و پیاز سرخ شده و سیر خام و زرد چوبه تفت میدهیم ومیزاریم با کمی آب کاملا بپزد . بعد از اینکه همه مواد را آماده کردیم با گوشت کوب برقی میکوبیم تا مخلوط شوند البته نیاز به کوبیدن زیاد نیست.مخلوط آماده شده را در ظرفی میکشیم و با پودر گردو، نعناع داغ ، سیر و کشک زعفرانی به دلخواه تزیین میکنیم.
🌼🍉🍋🌺🍇🍏🌸🍒
✍ @ashpazzkhooneh
آشپزخونه
@ashpazzkhooneh
#کيک_شيفون
شيفون از کيکهاى پرکاربرد محسوب ميشه,بافتش نزديک به کيک اسفنجيه ولى منسجم تره و ميتونه پايه خوبى براى کيکهاي خامه اي باشه.
مواد لازم:تخم مرغ خنک شش عدد - وانيل يک چهارم قاشق چاىخورى - شکر یک و یک چهارم پیمانه - شیر سه چهارم پیمانه - روغن مایع سه چهارم پیمانه - آرد قنادی دو پیمانه - بیکینگ پودر دو قاشق چای خوری - نمک یک پنسه طرز تهیه : کف قالب کاغذ روغنی انداخته شده قالب بيست و پنج سانتىى)و کمى چرب کنید ( گوشه هاى قالب را خوب چرب کنید تا کيک راحت از قالب جدا بشه ؛ دیواره را فقط تا یک سانت چرب کنید تا کیک خوب پف کنه و بالا بياد) طرز تهيه:آرد، بیکینگ پودر ،نمک سه بار الک بشن. زرده و سفیده را جدا کنید .سفیده رو با همزن بزنيد تا پفکى و سفت بشه بعد نصف شکرو کم کم باهاش مخلوط کنيد.ظرفو داخل یخچال بزاريد تا سفيده خنک بمونه. حالا زرده ها , وانیل و باقیمانده ی شکر باهمزن زده بشه تا کرم رنگ و کشدار بشن.بعد شير و آرد (که نمک و بيکينگ پودر بهش زديم قبل)در سه مرحله و کم کم به مخلوط زرده ها اضافه بشن تا خوب به خورد هم برن .بعد روغن مایع اضافه بشه و سريع هم بزنيد.تا اينجا از همزن استفاده کرديم حالا همزن خاموش و سفیده با لیسک(قاشق پلاستيکى مخصوص هم زدن مواد کيک) به خورد خمیر داده بشه,با حرکات آرام و دورانى . مایه را در قالب ميريزيم .قالبو درون فر که از قبل با درجه صد و هشتاد سانتى گراد گرمش کرديم قرار ميديم,طبقه وسط . بعد از پنجاه دقيقه پخت, سيخ چوبى رو وسط کيک فرو کنيد,اگر روى کيک طلايى شده و سيخ چوبى تميز بيرون اومد کيک پخته ,وگرنه يکربع ديگه زمان بديد.وقتی کيک پخت و فر را خاموش کرديد ، اجازه بديد کیک پنج دقیقه ی دیگه داخل فر خاموش بمونه و بعد خارج کنيد. نکته:اجازه بديد کيک ده دقيقه بيرون فر داخل قالب بنونه بعد از قالب خارج و روى تورى فلزى کاملا خنک کنيد-قالب کمربندى سايز متوسط براى اين کيک خيلى مناسبه ولى اگر نداشتيد قالب بيست وپنج سانتى معمولى استفاده کنيد-اين کيک بافت خيلى خوبى داره و بسيار مناسب خامه کشيه,البته همينجوريشم خيلى خوشمزس.
___________________________
🍋🍍🌹🍒🌸🍉🍓🌼
✍ @ashpazzkhooneh
#_شیرینی_رزت
مواد لازم:
تخم مرغ یک عدد
کره یا مارگارین هم دمای محیط 100 گرم
پودر شکر یک دوم پیمانه
آرد 2 پیمانه
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
بیکینگ پودر یک دوم قاشق چایخوری
شکلات چیپسی نسوز یک دوم پیمانه
سیب قرمز 2 عدد
✍طرزتهیه:
ابتدا خمیر این شیرینی را آماده میکنیم. کره هم دمای محیط و پودر شکر را کمی با همزن میزنیم تا سبک شوند سپس یک عدد تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده کمی مخلوط میکنیم، دو پیمانه آرد و بیکینگ پودر الک شده را کمکم به مواد اضافه میکنیم و با دست کمی ورز میدهیم تا خمیر جمع شود. در آخر شکلات چیپسی را اضافه میکنیم.
سپس خمیر را بین دو کاغذ روغنی گذاشته با کاتر گل قالب شکل گل قالب میزنیم و در قالبهای مافین چرب شده قرار میدهیم دو تا سیب قرمز را برشهای نواری داده و آنها را در یک ظرف فلزی ریخته سپس دو قاشق شکر و یک فنجان آب رویشان میریزیم و بهمدت 5 الی 6 دقیقه حرارت میدهیم تا کمی سیبها نرم شوند و آماده شکل دادن شوند بعد شش تا شش تا از برشهای سیب را کنار هم گذاشته رول میکنیم تا شکل گل رز شوندحالا رزتهای سیب را داخل خمیرهای شیرینی قرار میدهیم وکمی با کره آب شده رومال میکنیم و در فر 175 درجه بهمدت 25 دقیقه میگذاریم تا آماده شوندپس از سرد شدن میتوان روی رزتها را کمی پودر قند الک کرد.
🍒🌼🍉🌸🍋🍇🍏🌹
✍ @ashpazzkhooneh
#تارت_میوه_ای
مواد #خمیر_تارت:
▪️کره ۲۰۰ گرم
▪️ماست ۴ ق س پر
▪️پودر قند ۳ ق غ
▪️روغن مایع ۴ ق غ
▪️آرد حدودا ۴لیوان ممکنه بیشتر بشه
▪️بکینگ پودر ۲ق چ پر
▪️وانیل۱/۴ق چ
مواد #کرم:
▫️شیر ۲لیوان
▫️آرد گندم ۲ق غ
▫️آرد نشاسته ذرت ۱/۵ ق غ
▫️شکر ۲ق س پر
▫️وانیل نوک ق چ
▫️پودر خامه۳ق غ
▫️توت فرنگی موز و کیوی نگینی از هر کدام ۳ق غ
طرز تهیه:
🔸برای تهیه خمیرهمه مواد و به غیر از آرد و بکینگ پودر و با هم مخلوط کرده بعد آرد و بکینگ پودر سه بار الک رو به مواد اضافه میکنیم و ورز میدیم اگر آرد کم بود مجدد کمی اضافه میکنیم
خمیر باید لطیف باشه پس آرد رو کم کم اصافه کنید خمیر رو در جای خنک استراحت بدین در قالب مینی مافین به اندازه یک گردو کوچک خمیر رو باز کنین ته خمیر رو با چنگال سوراخ کنید که وقت پخت پف نکنه در فر در دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰مین بپزین و بعد طلایی شدن زیر خمیر کمی روی خمیر رو هم گریل کنید تاطلایی بشه برای تهیه #کرم :تمام مواد کرم به غیر از میوه ها و پودر خامه رو با هم مخلوط کنید روی حرارت ملایم هم بزنیدتا سفت بشه بعد از حرارت برداشته پودر خامه را اضافه کنید و هم بزنید و بعد از سرد شدن کامل میوه ها رو به کرم اضافه کنید و با قیف داخل نونها بریزین.
@ashpazzkhooneh
#طرز_تهیه_وافل
مواد لازم:
آرد: 2 لیوان
بکینگ پودر: 4 قاشق چایخوری
شکر: 2 قاشق
تخم مرغ: 2 عدد
شیر گرم: 1 و 1/2 لیوان
کره: 1/3 لیوان
وانیل: 1 قاشق چایخوری
طرز تهیه:
دستگاه وافل ساز را روشن کنید تا گرم شود. در یک کاسه ی بزرگ، آرد، نمک، بکینگ پودر و شکر را باهم مخلوط کنید.
زرده و سفیده ی تخم مرغها را جدا کنید و جداگانه هم بزنید. شیر، کره و وانیل را به زرده اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. حالا این مخلوط را به محتویات کاسه ی آرد اضافه کنید و خوب بهم بزنید. سفیده را در انتها به محتویات اضافه کنید.
با استفاده از یک ملاقه مقداری از مایه بردارید و روی قالب وافل ساز بریزید. در دستگاه را ببندید. وافل ها را حدود 90 ثانیه بپزید. زمانی که نان پنجره ای طلایی رنگ شد می توانید آن را در بشقاب مناسب بگذارید. کمی توت فرنگی خرد شده کنار آن بریزید و این شیرینی خوشمزه و لذیذ را نوش جان کنید.
@ashpazzkhooneh
#دسر_کاسترد_و_ژله_آلبالو
پودر #کاسترد تشکیل شده از اسانس میوه هایی مثه آناناس،موز،سیب،توت فرنگی و گلابیه که بصورت آماده میتونید از لوازم قنادی ها بخرید.معمولا مارکی که ازش میبینم مارک تیارا داخل قوطی های آبی رنگ هست که خودمم ازاون استفاده میکنم.
موارد استفادش هم جز دسر سرد و کیک برای بچهاهم خوشمزه و مقویه .
طرز تهیه:
به ازای هر یک لیوان شیر،دو قاشق غذاخوری سرخالی پودر کاسترد و چهار قاشق غذاخوری شکر روباهم مخلوط و داخل قابلمه روی حرارت بذارید و مدام هم بزنید و اصلا ازش غافل نشید؛ به غلظت فرنی که رسید از روی حرارت بردارید و داخل قالب بریزید.
نیم بند که شد ژله آلبالو رو درست کنیدو روی کاسترد بریزید و بذارید ببنده.(بذارید ژله آلبالو خنک بشه بعد روی کاسترد بریزید وگرنه حرارت ژله، لایه کاستردتون رو آب میکنه)و بعد از اینکه کامل بست،داخل ظرف برگردونید.من دورتا دور دسر رو با خامه فرم گرفته،دونه های انار و سس آلبالو تزئین کردم .حتما شیری که اضافه میکنید سرد باشه.میتونید همزمان با شیر و شکر،کمی پودرکاکائو هم اضافه کنید تا کاستردتون شکلاتی بشه.هر نوع سس میوه ای و شکلاتی که بخواین رو میتونید از لوازم قنادی ها تهیه کنید؛ که من اینجا از سس آلبالو استفاده کردم.
@ashpazzkhooneh
#بامیه😍
مواد لازم:آرد1پ.125گرم.آب یک پیمانه.روغن ذوب شده 4_5ق غ.من از کره استفاده کردم.تخم مرغ 3عدد.من از 2 عدد استفاده کردم.
مواد لازم برای تهیه شربت زولبیا و بامیه:
شکر2پ.آب1پ.گلاب1/2پ.آبلیموی تازه1/2ق چ.
طرز تهیه:
برای تهیه شربت آب و شکر و گلاب را روی حرارت قرار دهید تا بجوش آید و غلیظ شود غلظت آن به حدی شود که مثل شربت قوام آمده باشد سپس آبلیمو را اضافه کنید یکی دو جوش که زد از روی حرارت بردارید.من کمی زعفران دم کرده داخل شربت ریختم.
برای تهیه بامیه آب و روغن را درون ظرفی ریخته تا شروع به جوشیدن کرد آرد را بلافاصله درون آن ریخته و سریع به هم بزنید مرتب خمیر را با قاشق بازکنید و به هم بزنید تا خمیر در عین لطافت آب آن تبخیر شود پس از اینکه خمیر خنک شد تخم مرغها را یکی یکی اضافه کرده و خوب مخلوط کنید( کمی هم وانیل زدم) من با همزن برقی این کار را انجام دادم.با اینکه در دستور سه تا تخم مرغ داشت من فکر کردم دوتا کافیه چون خمیر لطیفی به من داد و راحت از ماسوره بیرون می آمد .روغن را درون ظرف گودی بریزید خمیر را از قیفی که ماسوره شکوفه زن دارد بیرون آورده و با نوک قیچی تمیزی که به روغن آغشته باشد به اندازه ای که لازم است جدا کنید و درون روغن انداخته تا سرخ شود حرارت روغن زیاد نباشد تا نسوزد در عین حال به حدی باشد که تا خمیر درون روغن قرار گرفت پف کند حرارت ملایم باشد تا مغز پخت شود.اگر خمیر داخل روغن پف نکرد به احتمال زیاد کمی تخم مرغ اضافه کنید مثلا نصف تخم مرغ یا همان یک عدد باقیمانده اما مراقب باشید خمیر شل نشود.
پس از اینکه کاملا طلایی شد از روغن خارج کرده درون صافی قرار دهید تا روغن اضافی آن خارج شود سپس درون شهد خنک انداخته بعد از یک دقیقه از شهد خارج کنید.اگر شهد رقیق باشد باعث نرم شدن بامیه می شود.در صورتی که بخواهید رنگ بامیه طلایی و یا به اصطلاح خرمایی رنگ شود یکی دو قاشق شکر از ابتدا به آب و روغن اضافه کنید که من اینکار را انجام ندادم به همین دلیل رنگ بامیه ها روشن شده است
@ashpazzkhooneh
#_شله_زرد
مواد لازم
برنج 1 پیمانه
آب 6 پیمانه
شکر 2 پیمانه
خلال بادام 1/4 پیمانه
کره 50 گرم
زعفران آسیاب شده و دم شده نصف استکان
گلاب 1/2 پیمانه
هل ساییده 1/4 قاشق چایخوری
دارچین و خلال پسته و بادام به مقدار دلخواه
با این مقدار مواد 4 پیاله شله زرد خواهید داشت.
✍️طرزتهیه:
برنجی رو که از شب قبل خیس کردیم با مقدار آبی که گفتیم روی حرارت قرار میدیم تا بپزه. حرارت رو بعد از به جوش اومدن ملایم کنید تا برنج به آرومی بپزه و خودش رو باز کنه. خیلی مهمه که کاملا پخته بشه و وا بره.بعد از حدود یک ساعت که برنج کاملا پخت، شکر رو اضافه میکنیم.بعد کره و زعفران و هل رو که از قبل آماده کردیم اضافه میکنیم و باز فرصت میدیم شله زردمون جا بیفته. در این حین باید شله زرد رو هم بزنید که ته نگیره و همچنان حرارت باید ملایم باشه.کل مراحل پخت برای این مقدار حدود دو تا سه ساعت طول میکشه. وقتی که حس کردید غلظتش کافیه میتونید گلاب و هل رو اضافه کنید و بعد از پنج دقیقه شله زرد رو از روی شعله بردارید.
در مرحله ی آخر خلال بادام هایی که از قبل خیس کردید هم اضافه کنید
@ashpazzkhooneh