22.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم_آموزش_دلمه_کلم
مواد لازم
برنج دو پیمانه
سبزی معطر خورد شده(تره جعفری گشنیز نعنا ترخون ) سه یا چهار پیمانه
لپه نصف پیمانه
کشمش یا زرشک (بستگی به ذائقه شما)یک سوم پیمانه
گوشت چرخ کرده گوسفندی ۳۰۰ گرم
یک عدد کلم برگ
ادویه (پودر تخم گشنیز یک قاشق مربا خوری ،دارچین کمی، زردچوبه یک قاشق غذاخوری ،نمک و فلفل قرمز و سیاه به اندازه کافی
مواد لازم سس دلمه :
دو قاشق سر پر رب گوجه فرنگی
نصف پیمانه روغن
زعفران به میزان لازم
رب انار نصف پیمانه (بستگی به غلظت و ترشی )
و یا
یک سوم پیمانه سرکه و یک قاشق غذاخوری شکر
نمک و فلفل به میزان لازم
آب سه و نیم پیمانه (بستگی به نوع برنج و مقدار آبی که برای دم کشیدن دو پیمانه برنج تون لازمه )
طرز تهیه سس :
رب گوجه فرنگی رو توی روغن سرخ کنید و زعفران و رب انار و نمک و فلفل و بعد آب رو اضافه کنید و چند دقیقه رو حرارت ملایم بذارین مواد به خورد هم بره .
🧆🧆🧆🧆🧆🧆🧆
6.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یه ایده جالب فینگرفودی براتون اوردم که مطمئتا کل خانواده تون عاشقش میشن حتما تو این روزای تعطیل درست کنید و لذتش را ببرید😋😋
ابتدا پنج عدد گوجه را در آب داغ بریزید چند دقیقه صبر کنید تا بتونید راحت پوست بکنید .
پوشت گوجه ها را کنده و داخل غذاساز به شکل پوره دربیارید و با یک کیلو گوشت چرخ کرده و دو تا سه عدد پیاز ریز رنده شده و نمک و ادویه جات مخلوط کنید
اگر این مواد برای شما زیاد است میتوانید نصف این مقدار مواد لازم درست کنید
نان پیتا یا لواش را از وسط برش بزنید و از این مخلوط روی نانها نصف برش خورده بمالید مانند فیلم رول کرده و به شکلی که در فیلم میبینید در سینی فر که کاغذ روغنی انداخته اید بچینید و روی آنها را فویل بکشید و 25-30 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه بپزید. سپس فویل را برداشته ، روی آنها پنیر پیتزا رنده شده بپاشید و 20-30 دقیقه دیگر آن را بپزید ، تا زمانی که قهوه ای طلایی شود.
نوش جان❤
👨🍳
11.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مزه دار کردن ماهی
ب این روش میتونید یک ماهی فوق العاده خوشمزه و بدون بو رو درست کنید و از طعمش لذت ببرید
مواد لازم👇
آب لیمو ترش و یا نارنج (یک عدد نارنج کامل)
سرکه یک الی دو قاشق غذاخوری
سیر ۶ حبه
روغن زیتون خوراکی ۳ قاشق غذاخوری
چاشنی آلسپایس ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه ب میزان لازم
تخم گشنیر یک قاشق چایخوری
زنجبیل نصف قاشق چایخوری
نعنا خشک سابیده شده یک قاشق غذاخوری
ماهی( من از شوریده استفاده کردم)
کره برای سرخ کردن ب میزان لازم
تمام مواد رو با هم ترکیب میکنیم و ماهیامون رو ب مدت نیم ساعت توش قرار میدیم. این چاشنی خیلی عالیه قدرت نرم کردن گوشت و ماهیشم بالاس یعنی با نیم ساعت زود مزه دار شده و ماهی نرم میشه. کره رو در تابه اب میکنیم حواستون باشه نسوزه و ماهی رو سرخ میکنیم.
👨🍳
5.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😍
. #پاکورا_سیب_زمینی
برای این پاکورای خوشمزه احتیاج داریم به
این مقدار مواد واسه دوتا سیب زمینی نسبتا بزرگه که توی فیلم می بینید
سیب زمینی را بپزید در حدیکه نه کاملا پخته ونه نیمه خام باشه بعد حلقه حلقه کتید نه نازک ونه زیاد ضخیم توی فیلم نشون دادم 👆
توی ظرفی یک لیوان ارد نخود خام دوستان منظورم ارد نخودچی نیست ارد نخود خام را خواربار وفروشیها دارن پودر کردنش توی خونه کار سختیه پس باید اماده بگیرید ویکبار هم الک کنید چون ناخالصی زیاد داره بعد یک ق غ سر پر نشاسته ذرت وادویه کاری وپودرزیره وپودرتخم گشنیز وفلفل باید طوری باشه که تندی را احساس کنید همه را اضافه ودوق غ جعفری ریز خرد شده ودوق غ تره ربز خرد شده ونمک همه را مخلوط وبعد اب ولرم را کم کم اضافه کنید تا غلظت مواد ما مثل ماست بشه اگر زیاد شل بشه اطراف سیب زمینی را پوشش نمیده بعد سیب زمینی را هم میتوتید چند تا با هم بریزید توی مواد همه یه حلقه وخوب به مواد اغشته کنید وتوی روغن سرخ کنید تا طلایی بشه وتا گرمه با نان وسبزی وماست ولیمو میل کنید حتی میتونید بدون نان با سس فلفل تند بخورید بسیار خوشمزه است
👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•آیس لاته توت فرنگی🍹•
این خوشمزه تقدیم به عاشقای قهوه🤩
~❤️چی لازم داریم:
پوره توت فرنگی
بستنی لیوانی وانیلی
يخ به اندازه دلخواه
قهوه اسپرسو
شیر پرچرب فوم دار
#آیس_لاته_توت_فرنگی
👨🍳
27.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#بادمجان
اگر بادمجون دوست داری این ویدیو رو نبین ❌
چون بشدت عاشقش میشی وهر روز درستش میکنی 😍
👇🏻نیازداریم به
بادمجون 🍆
گوجه 🍅
نمک زردچوبه فلفل سیاه 🧂
کشک🥛
نعناع ☘️
بادمجون رو پوست میگیریم گوجه رو هم چهارقاچ میکنیم اول بادمجون رو سرخ میکنیم ازتابه خارج میکنیم پیازرو نگینی میکنیم تفت که دادیم گوجه رو میزاریم دربشو میبندیم بخارکنه که پوست گوجه گرفته بشه بادمجون رو هم میریزیم حسابی میکوبیم نمک وزردچوبه وفلفل سیاه میزنیم با دوقاشق کشک میزاریم بیست دقیقه بپزه بعد یه نعناع داغ درست میکنیم نوش جان♥
👨🍳
🐦یخمک میوه های جنگلی 💜
آلو قرمز ۲ عدد بلوبری ۱۰۰ گرم تمشک یا شاتوت جنگلی ۱۰ عدد گل لوندر خشک ۱ قاشق چایخوری ماست میوه ای ۳ قاشق سوپخوری
تمام مواد را داخل میکسر میکس کنید طعمش رو تست کنید اگر ملس دوست داشتید که شکر اضافه نکنید اگر خیلی ترش بود کمی شکر اضافه کنید ودر قالب های بستنی یخی ریخته و داخل فریزر قرار دهید تا یخ بزند و نوش جان کنید
👨🍳
6.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ساندویچ_مرغ_قارچ
این میزان مواد برای حدود ۶ تا ۸ عدد ساندویچ کافیه:
سینه مرغ خرد شده ۵۰۰گرم
نمک ۱ق م(قاشقی که داخل کلیپ میبینید)
فلفل سیاه ۱/۲ ق م
پاپریکا ۱ق م
پیاز ۱عدد درشت
زعفران دم کرده به مقدار دلخواه (به جای زعفران می تونید زردچوبه بزنید)
فلفل دلمه ای ۱عدد درشت
ذرت ۱ کاسه ماست خوری
قارچ ۱۰ عدد
پنیر پیتزا مقداری(اختیاری هست)
سینه مرغ را بصورت نواری وباریک برش بزنید سپس با مقدار کافی ازنمک،فلفل سیاه،پاپریکا،مقداری زعفران دم کرده و پیاز خلالی شده مزه دار کنید،
حداقل ۲ ساعت در یخچال استراحت دهید،
دراین فاصله سس خیار شور را آماده کنید که ترکیبی از:
سس مایونز+سس خردل+خیار شور نگینی خردشده و جعفری ساطوری شده هست
سس مایونز ۳ ق غ پر
سس خردل ۱ق غ پر
خیار شور نگینی خرد شده ۱۰۰ گرم (۶_۵ عدد بزرگ)
جعفری ساطوری شده یک کاسه ماست خوری
پس از مزه دار شدن،مرغها را درون تابه ای بریزید(۲ ق غ روغن داخل تابه بریزید ) وبا حرارت ملاااایم اجازه دهید تا مرغها کم کم پخته شوند واب ان جمع گردد( با حرارت ملایم رو به کم زمان بدین تا مرغ با آب پیاز ومواد مزه دار، پخته وطعم دار شود)
👨🍳
6.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پاستا بی دردسر و فوری
مواد لازم:
گوجه خشک شده
سیر
رب گوجه فرنگی
خامه
پاپریکا
نمک و فلفل سیاه
پنیر پیتزا یا پارمزان
ماکارانی یا نودل
#پاستا_فوری
👨🍳
9.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•صبحانه کافه ای😋•
این صبحونه رو از دست نده🤩
#صبحانه_کافه_ای
👨🍳
5.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بخش دوم
شیش انداز غذای ایرانی اصیل و فراموش شده 😍
شیش انداز
پیاز نگینی ۲عدد
گردو چرخ شده یک لیوان
زعفران نمک
آب یخ
رب انار ۲قاشق سر پر ملس
بادمجان سرخ شده دو عدد
#شیش_انداز
👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هات داگ خوشمزه ساده بی دردسر
حتما درست کنید شیرینی پیاز ترشی سرکه طعم پنیر
.
پیاز خلالیو با سرکه بالزامیک با شعله کم تفت بدید
بعد بهش یک فنجان اب اضافه کنید و بذارید اهسته بپزه
بعد بهش پنیر با کیفیت بزنید و
هات داگ هارو بعد سرخ کردن یا تنوری کردن
بذارید داخل نون و از دوتا سس خوب استفاده کنید خردل و چیلی
#هات_داگ
👨🍳