eitaa logo
مهارت آشپزی
2.7هزار دنبال‌کننده
3.9هزار عکس
10.7هزار ویدیو
2 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
🍢 😋 ▫️۵۰۰ گرم مرغ چرخ شده ▫️۲۰۰ گرم فلفل دلمه رنگی "نگینی خرد شده" ▫️۲۰۰ گرم پنیر پیتزا ▫️۴ قاشق گشنیز و جعفری ساطوری شده ▫️۳ تا ۴ قاشق پودر سوخاری"نان باگت خشک و آسیاب شده" ▫️ادویه هایی مثل : پاپریکا، زرد چوبه ،فلفل سیاه/قرمز ، پودر پیاز ، پودر سیر ، نمک 🔸همه مواد بالا رو با مرغ مخلوط میکنیم حسابی ورز میدیم و به سیخ چوبی میزنیم ۳ تا بشقاب کنار دستتون بذارید توی یکی از بشقاب ها تخم مرغ زده شده بریزید ، بشقاب بعدی آرد سفید ، بشقابِ بعدی بعدی هم پودر سوخاری ، 🔸کراکت هایی که به سیخ چوبی زدیم رو اول توی آرد ، بعد توی تخم مرغ و در نهایت توی پودر سوخاری غلت بدین و نیم ساعت بذارید استراحت کنه در نهایت توی تابه با روغن زیاد دو طرفش رو سرخ کنید و در کنار سس تار تار و کچاپ نوش جان کنید ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌نوش جان 😍😍 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @aspazi12 ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
‍ ✅رولت موز و گردو🍌 ✍مواد لازم تخم مرغ ٥عدد شكر ١٢٥ گرم آرد. ١٢٥گرم وانيل ١/٤ ق چ آب جوش ١/٤ پيمانه بكينگ پود ١/٤ ق چ گردو خرد شده به ميزان لازم موز نگيني شده به ميزان لازم خامه فرم گرفته به ميزان لازم 🍜طرز تهیه زرده و سفيده رو از هم جدا كنين زرده، وانيل، شكر و آب جوش رو ٣ دقيقه با همزن بزنين سفيده رو بزنين تا كاملا سفيد و سفت بشه طوري كه از كاسه برنگرده حالا زرده زده شده رو اضافه كنين و مخلوط كنين آرد و بكينگ پودر رو الك كنين به مواد بالا اضافه كنين و مخلوط كنين تو سيني كاغذ روغني بزارين ومواد رو روش پهن كنين تو فر از گرم شده با دماي ٢٠٠ درجه به مدت ١٠ دقيقه قرار بدين وقتي زير رولت طلايي شد چند ثانيه گريل رو روشن كنين تا روشم طلايي شه و حالت چسبنده پيدا نكنه به محض خارج كردن از فر با همون كاغذ روغني رولش كنين بزارين كه يه ربع بمونه تا خنك شه حالا بازش كنين و كاغذ رو ازش جدا كنين روش رو با خامه فرم گرفته، موز و گردو بپوشونين و رولش كنين ديگه هر جور كه دوست دارين ميتونين تزيينش كنين نوش جان 😍😍 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @aspazi12 ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🧁 ▫️آرد 8 ق غ ▫️شیر 10 ق غ ▫️پکینگ پودر یک ق غ سر خالی ▫️وانیل نوک ق غ ▫️شکر 6 ق غ ▫️روغن 6 ق غ ▫️تخم مرغ 2 عدد ▫️پودر کاکایو 2 ق غ 🔸ابتدا آرد و شکر و پکینگ پودر و وانیل و پودر کاکایو را مخلوط میکنیم بعد تخم مرغ ها را به مواد اضافه کرده و با چنگال هم میزنیم، شیر و روغن را نیز به مواد اضافه میکنیم و با چنگال میزنیم تا خوب یک دست شود فنجانها را چرب کنید تا نصفه از مواد پر میکنیم فنجانها را کف قابلمه میگذاریم و قابلمه را تا نصفه فنجانها آب میریزیم بعد از اینکه آب داخل قابلمه به جوش آمد شعله گاز را کم میکنیم و در قابلمه را با دم کن روی آن میگذاریم 20 دقیقه به همین حالت میماند تا کاپ کیک آماده شود سپس فنجانها را از قابلمه خارج می کنیم. ♦️موقع اضافه کردن پودر کاکایویی اگه الک کنید راحت بامواد مخلوط میشه و داخلش گلوله گلوله نمیشه ♦️برای دراوردن کیک از فنجانها اصلا عجله نکنید بزارید کامل خنک بشه بعد با چاقو اطرافشو آزاد کنید بعد چاقو رو از کناره ی کیک داخل کنید دورتادور کیک رو ازفنجان کنید. نوش جان 😍😍 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @aspazi12 ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آرد ۵۰۰ گ _ مایه خمیر نیم ق س _ شیر ۱ ل سرخالی _ شکر ۱ ق س _ روغن مایع ۶۰ گ _ کره آبشده ۶۰ گ _ مواد میانی شکر ۱ ل _روغن مایع ۶۰ گ _کره ۶۰ گ _ آرد ۱/۵ ل _ جوز هندی دارچین و پودر هل به اندازه و گردو خرد شده تمام موادرو با هم ترکیب کرده خمیر میکنیم این خمیر نباید شل باشد بعد از ۳۰ دقیقه استراحت از خمیر چونه های کوچک برداشته از مواد حلوایی میان چونه گذاشته میبندیم و مهر میزنیم و رومال زرده و کنجد میزنیم برای مواد داخل خمیر آردرو تفت داده بوی خامی آرد از بین بره بعد شکر و کره و روغن و ادویه ها اضافه شود مثل حلوا و بعد در فر با درجه ۲۰۰ مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بیشتر از این کلوچه خشک میشه . نوش جان 😍😍 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @aspazi12 ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قارچ پنیرى و اسفناج😍 نوش جان 😍😍 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @aspazi12 ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
9.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 نوش جان 😍😍 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @aspazi12 ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
7.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آیس پک خونگی🤩 . نوش جان 😍😍 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @aspazi12 ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
42.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 الهی عظم البلا | نماهنگ ویژه دعای فرج ‎الهی عظم البلا با صدای دل نشین علی فانیالسلام علیک یا ابا صالح المهدی♥ ✨بسم‌الله‌الرحمن‌الرحیم✨ 🕊اِلـهی عَظُمَ الْبَلاءُ،وَبَرِحَ الْخَفاءُ،وَانْكَشَفَ الْغِطاءُ،وَانْقَطَعَ الرَّجاءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ،وَمُنِعَتِ السَّماءُواَنْتَ الْمُسْتَعانُ،وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى،وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِي الشِّدَّةِوالرَّخاءِ؛اَللّـهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّدوَآلِ مُحَمَّد ،اُولِي الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْناطاعَتَهُمْ ،وَعَرَّفْتَنابِذلِكَ مَنْزِلَتَهُم،فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاًعاجِلاً قَريباًكَلَمْحِ الْبَصَرِاَوْهُوَاَقْرَبُ؛يامُحَمَّدُياعَلِيُّ ياعَلِيُّ يامُحَمَّدُ اِكْفِياني فَاِنَّكُماكافِيانِ،وَانْصُراني فَاِنَّكُماناصِرانِ؛ يامَوْلاناياصاحِبَ الزَّمانِ؛الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ،اَدْرِكْني اَدْرِكْني اَدْرِكْني،السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ،الْعَجَلَ الْعَجَلَ،الْعَجَل،يااَرْحَمَ الرّاحِمينَ،بِحَقِّ مُحَمَّدوَآلِهِ الطّاهِرين🕊 💕حال دلتون خوب شبتون خوش 💕 ✨️یا علی✨️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
6.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پیتزا شاورما مرغ😍😋 مواد لازم: مرینیت مرغ: سینه مرغ🍗 روغن زیتون🫒 آب لیمو🍋 ادویه جات: (نمک، فلفل سیاه، پودر پیاز، زیره، پاپریکا، ادویه ایتالیایی)🌶🧂🧅 سیر له شده🧄 زنجبیل رنده شده(اختیاری)🫚 3 قاشق غذاخوری ماست🍶 رب گوجه فرنگی🥫 سس تاهینی(سس ارده): ماست🍶 ارده🥣 آب لیمو🍋 نمک، فلفل سیاه🌶🧂 سس کچاپ یا سس پیتزا🍅 پنیر موزارلا یا پیتزا رنده شده🧀 ادویه ایتالیایی پیاز خلالی🧅 جعفری خرد شده🍀 سماق سیب زمینی سرخ شده (اختیاری)🥔 نان لواش یا پیتا🫓 آیس پک خونگی🤩 . نوش جان 😍😍 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @aspazi12 ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
روش تهیه : فر را تا دمای 200 درجه سانتی گراد گرم کنید. قالبهای مافین را حاضر کنید و درون آنها کاغذ بیندازید. در یک کاسه، آرد، بیکینپگ پودر، دارچین و یک نوک انگشت نمک را باهم مخلوط کنید. شکر را افزوده و 50 گرم از نارگیل رنده شده را نیز اضافه کنید. مخلوط ذا خوب با هم ترکیب کنید تا یکدست شود. یک گودال درون آن ایجاد کنید. پوست 3 موز را بگیرید و به کمک یک چنگال هر سه موز را خوب له کنید. موز دیگر را درشت درشت خرد کنید. کره را در یک شیر جوش آب کنید و سپس آن را همراه با شیر درون یک ظرف بریزید و با تخم مرغ خوب هم بزنید. عصاره وانیل را درون مخلوط اضافه کنید. مخلوط را درون گودال آردی بریزید.و سپس موزهای له شده را اضافه کنید. سعی کنید بیش از حد نیاز مایه را بهم نزنید. همین که مخلوط و یکدست شوند کفایت می کند. مایه را درون قالبهای پوشیده شده با کاغذ شیرینی بریزید و روی هر کدام یک تکه موز قرار دهید. باقی مانده نارگیل را روی مافینها بپاشید. مافینها را به مدت 20 تا 25 دقیقه در فر قرار دهید تا روی آنها طلائی و برشته شود. آیس پک خونگی🤩 . نوش جان 😍😍 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @aspazi12 ┗━━━🍂💞🍃━━━┛