eitaa logo
مهارت آشپزی
2.7هزار دنبال‌کننده
3.9هزار عکس
10.7هزار ویدیو
2 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
🥐 🧇یک و نیم کیلو آرد الک کرده سفید نیم لیتر شیر سرد بدون کاکائو و شیرین نشده نیم لیتر آب سرد، 100 میلی لیتر روغن مایع نمک یک ق چ از کوچکترین ق اندازه گیری 11 گرم پودر خمیر مایه فوری که داخل خمیر مستقیم ریخته میشه. 🍞طرز تهیه : همه رو مخلوط کنید و دو ساعت در دمای اتاق بذارید تا خمیر استراحت کنه و ور بیاد . مایه گوشتی تهیه کنید و از خمیر چونه درست کنید و وسط خمیر مایه گوشتی بذارید و تو روغن سرخ کنید. بجای مایه ماگوشتی میتونید از پیازداغ و تخم مرغ آب پز سفت خرد شده و ... داخلش بذارید . پیراشکی ها رو داغ با هر سسی دوست دارید سرو کنید. .
🧆 🥦 200 گرم فیله مرغ(نصف یک سینه مرغ) 350 گرم قارچ 4 عدد تخم مرغ 100 گرم پنیر دلخواه نمک و فلفل سیاه سس مایونز برای تزیین: زیتون سیاه چیپس 🫒طرزتهیه : ابتدا مرغ را به روش خودتون پخته وبعد کمی سرخ کنید وبزارید کنار. تخم مرغها راهم آبپز ورنده کنید(سفیده وزرده جدا). قارچها روهم خورد ودر کره یا روغن تفت بدیدوکمی نمک وفلفل بزنید. در یک بشقاب مناسب که گنجایش سالادرا داشته باشه ابتدا فیله خورد شده مرغ راریخته وسس مایونز ونمک وفلفل زده وروی اون قارچ ریخته +سس مایونز و لایه بعد سفیده تخم مرغ +نمک وفلفل+سس مایونز ولایه بعد پنیر رنده شده +سس مایونز وروی آن زرده رنده شده تخم مرغ ودرآخرین لایه زیتونهای برش زده را چیده واطراف آن را با چیپس تزیین میکنیم. به همین راحتی😋 یک ظرف سالاد زیبا و بسیار خوشمزه .
🍛 🍛 🧆 اومدم با یه غذای گیلانی واقعا بینظیر تو هر محلی یه جور درست میکننحتما درست کنین لذت ببرین مواد لازم برای سبزه فسنجون منگوشت بوقلمون ۸۰۰گرم اگه ندارین مرغگردوی آسیاب شده و پوره شده ۱۵۰گرمرب انار ترش ۱ ق غ سر خالیسبزی معطر مخصوص این غذا. ۱تا۵\۱لیوان خرد شده👈جعفری. گشنیز. برگ سیر. اسفناج. چوچاق. اناریجه. بارنگ بو یا بادرنجبویه.خالواش. کوتکوتو یا نعنای محلی گیلان پیاز دو عدد درشترب گوجه ۲ق غ دلخواهیه میتونین نزنینپیاز ها رو خلالی خرد کرده ریختم تو تابه با روغن و زردچوبه حسابی سرخ و طلایی کردم از روغن کشیدم بیرون گذاشتم کنارگوشت بوقلمون یا مرغ را گذاشتم تو همون روغن تابه دو طرفشو حسابی سرخ کرده پیاز داغ رو اضافه کردم و رب هم زدم خوب تفت که دادم گردو و سبزی خرد شده هم اضافه کردم بعد از کمی تفت دادن آب ریختم روی شعله خیلی کم گذاشتم بپزه وقتی گوشت مرغ یا بوقلمون رو بعد چند ساعت چنگال زدم دیدم که پخت رب انار رو با نمک و فلفل ریختم داخل خورشت. دیگه زمان دادم با شعله خیلی کم خوب جا بیفته داخل ظرف که کشیدم دو سه تا بادمجون سرخ شده هم کنارش گذاشتم🫒🍴 .
🥗 🥨 🥕🫒مواد لازم 🫒🥕 سیب زمینی پخته 4 عدد مغزکرفس 2 عدد گردوخردشده 3 تا 4 قاشق سوپ خوری کالباس 100گرم برنج پخته شده 4 تا 5 قاشق غذا خوری(حتما سرد شده باشه) خیارشور 200 گرم سس مایونز ٥ قاشق غذاخوري سرکه وابلیمو ونمک وفلفل به میزان لازم 🥦طرز تهیه کرفس و خياشور رو خرد كنين ، سیب زمینی و کالباس رو نگینی كنين و با هم تركيب كنين، و در آخر گردو و برنج را به مواد اضافه كنين 🍴برای سس سالاد نمک ، فلفل ،آبلیمو و سرکه را باسس مایونز مخلوط کنين و هم بزنين تا یکدست بشه، بعد به مواد اضافه کنين و كاملا مخلوط كنين، توي قالب بريزين و يه شب تا صبح بذارين تو يخچال تا مزه ها به خورد هم بره و آماده سرو بشه .
🍮🍮 🍭مواد لازم :🍧 پودر شکر _________۸۰ گرم آرد نخودچی _______ ۱ پیمانه آرد _________ به مقدار لازم کره ________ ۱۵۰گرم بیکینگ پودر __________۱ ق.م شکلات آب کرده و پسته برای تزیین __به مقدار لازم 🍪طرز تهیه :🍪 کره و پودر شکر را با همزن بزنید تا سبک شود. سپس کم کم آرد ها و بیکینگ پودر را اضافه کرده ورز داده و خمیر لطیفی بدست آورید سپس در مشما فریزر گذاشته و بمدت ۸ ساعت در محیط آشپزخانه استراحت دهید بعداز این مدت از خمیر به اندازه یک فندق درشت برداشته و در دست گلوله کنید و در سینی فر که از قبل کاغذ روغنی انداخته اید بچینید سپس در فر بمدت تقریبا ۳۰ دقیقه با دمای ۱۶۵درجه سانتیگراد قرار داده تا بپزد. بعد از پخت اجازه دهید شیرینی خنک شود سپس از سینی جدا کرده با شکلات آبشده و پودر پسته تزیین کنید . نوش جان .
5.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🏻‍🍳اسنک هات داگ یک ایده فینگرفود عالی و خوشمزه مواد لازم: خمیر هزارلا 4-5 عدد سوسیس هات داگ سس کچاپ و خردل 1-2 قاشق غذاخوری 4-5 خیارشور که به ورقه های نازک بریده شده اند 5-6 قاشق غذاخوری پیاز سرخ شده 150 گرم پنیر موزارلا رنده شده 1 عدد تخم مرغ دانه کنجد سیاه و سفید خمیر را با سس کچاپ و خردل آغشته کنید، پیاز سرخ شده، خیار و پنیر را روی آن بریزید سوسیس ها را روی لبه آن قرار دهید، حلقه حلقه کنید و به دلخواه تکه تکه کنید، با برس تخم مرغ بمالید، کنجد بپاشید و با دمای 180 به مدت 25-30 در فر قرار دهید تا قهوه ای طلایی .
9.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اُتمیل صبحونه سه سوته😋 یه میان وعده سالم و رژیمی بدون قند یه اتمیل خوشمزه که میتونه یه جایگزین بسیار عالی برای وعده صبحانه و هله هوله خوریتون باشه مواد لازم : شیر حدود ۱ پیمانه کره بادوم زمینی ۱ ق غ جودوسر ½ پیمانه دارچین ۱ ق چ .
9.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سالاد خیار و ذرت😍😋 مواد لازم: خیار🥒 پیاز قرمز🧅 ذرت🌽 جعفری🍀 سیر🧄 پودر گردو ماست🍶 سس مایونز🥣 آبلیمو🍋 روغن زیتون🫒 نمک و فلفل 🌶🧂 همه ی مواد رو باهر برشی که دوست دارین با هم ترکیب کنید و بذارید تو یخچال یکم بمون تا به خورد هم برن. .
7.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بفرمایید کورن داگ😋😋 . آرد همه کاره(نول یا همون سه صفر) یه پیمانه سرخالی آرد ذرت یه پیمانه سرخالی پاپریکا و پودر سیر و نمک هر کدوم یه قاشق پر بکینگ پودر نصف قاشق شکر یه قاشق سرخالی تخم مرغ یه دونه شیر یک تا یک و نیم لیوان (حتما کم کم بریزید و مدام هم بزنید چون اگه رقیق بشه دیگه نمیشه کاریش کرد) . بذارید یک ساعت توی یخچال استراحت کنه. . اگه خواستید بهش پنیر بچسبونید حتما پنیرتون همدمای محیط باشه و سرد نباشه که خوب بچسبه. . توی روغن اگه خواستید سرخ کنید حتما روغن کاملا داغ شده باشه ولی با حرارت ملایم، روغنی که با شعله بالا داغ بشه میسوزه و بوی بد میگیره. . توی هواپز اگه خواستید بذارید حتما قبلش روی کورن داگها یه کمی روغن اسپری یا براش کنید. با دمای ۱۸۰ درجه حدودا یک ربع کافیه. .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•بال مرغ سوخاری🍗• بهترین و خوشمزه ترین رسپی بال مرغ سوخاری همینه😋 .