🥘خوراک بروشتا مرغ😋
🧆مواد لازم :
سینه ی مرغ ۱ عدد
گوجه فرنگی ۶ عدد
سیر ۳ حبه
پنیر موتزارلا یک فنجان
آویشن یک قاشق چایخوری
پاپریکا یک قاشق چایخوری
سرکه بالزامیک ۲ قاشق غذاخوری
روغن به میزان لازم
نمک و فلفل
🧅در ابتدا فر را روشن کرده تا گرم شود . سینه ی مرغ را معکبی خرد کرده و کاملا تفت دهید تا طلایی رنگ شود سپس به آن نمک و فلفل ، پاپریکا و آویشن را اضافه کنید . کف ظرف فر را کمی چرب کنید و گوجه ی خرد شده ، سیر ، مرغ ، سرکه بالزامیک و پنیر را اضافه کنید و به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه قرار دهید تا زمانی که پنیر آب و سس کف ظرف غلیظ شود . این خوراک رو با نان یا پاستا می تونید نوش جان کنید.
.
🍱#سالاد_مرغ_مدیترانه_ای (با سس یونانی)
🍗مواد لازم برای سالاد
سینه مرغ حدود 300 گرم
کاهوی خرد شده ۳ لیوان
زیتون خرد شده نصف لیوان
پیاز قرمز خرد شده یک عدد
گوجه گیلاسی خرد شده یک لیوان
خیار نگینی ریز خرد شده یک تا دو عدد
پنیر فتا خرد شده به مقدار دلخواه
🌮
سینه مرغ رو ابتدا برش میزنیم و با پودر سیر و نمک و فلفل و پاپریکا طعم دار میکنیم، نیمساعت داخل یخچال استراحت میدیم و بعد با کمی روغن داخل تابه گریل یا سرخ میکنیم و درشت خرد میکنیم
بعد از آماده شدن مرغ تمام مواد بالارو در کاسه ای بزرگ مخلوط میکنیم و میریم به سراغ یه سس مخصوص و خوووشمزه
🥗
مواد لازم برای #سس_مخصوص :
روغن زیتون یک چهارم لیوان
آبلیمو یا آب نارنج 3 ق غذاخوری
سیر له شده 1 حبه
آویشن خشک 1 ق چایخوری
عسل نصف قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
تمام مواد بالا رو خوب باهم مخلوط میکنیم و روی سالاد خوشرنگمون میریزیم.
.
🥙سالاد بروکلی و انگور😍
مواد لازم :
_کلم بروکلی۲ پیمانه
_گل کلم ۲ پبمانه
_دانه های انگور یک پیمانه
_ تخمه ی آفتابگردان ۵ قاشق غذاخوری
_پیازچه نصف فنجان
_پیاز قرمز کوچک ۱ عدد
_بیکن سرخ شده نصف پیمانه( به دلخواه)
در ابتدا کلم بروکلی را بعد از خرد کردن و شستن به مدت ۳ الی ۵ دقیقه در آب جوش قرار داده و آبکشی کنید و اجازه دهید تا خنک شود و با پیاز ، انگور ، تخمه آفتابگردان ، پازچه، گل کلم ، بیکن مخلوط کرده و برای سس :
🍇مواد سس:
_ماست نصف لیوان
_سس مایونز یک الی دو ق غ
_روغن زیتون یک ق غ
_آب لیمو ۳ ق غ
_سرکه بالزامیک ۱ الی ۲ ق غ (به دلخواه)
_عسل نصف ق چ
_آویشن نصف ق چ
_نمک و فلفل به میزان لازم
🥦
تمام مواد بالا رو خوووب باهم مخلوط میکنیم و روی سالاد خوشرنگمون میریزیم و در ظرف مورد نظرمون سرو میکنیم.
.
🍗جوجه ترش
🍔فیله ی مرغ نیم کیلو
سبزی شامل جعفری،گشنیز،چوچاق خالواش دویست گرم👈 این دو تو سبزی آخر سبزی شمالی هستند
گردو پنجاه گرم
روغن زیتون نصف پیمانه
رب انار ترش دو قاشق
آبلیمو یک قاشق
نمک و فلفل به مقدار لازم
پیاز یک عدد
🧅طرز تهیه:
در ابتدا سبزی ها رو ریز خرد میکنیم.گردو رو آسیاب میکنیم با روغن زیتون و رب انار و نمک و فلفل قاطی میکنیم تا یک سس غلیظی به دست بیاد. پیاز رو درشت خرد میکنیم و با سس مخلوط میکنیم. فیله هارو خرد میکنیم و به سس آغشته می کنیم و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دادا تا طعم سس به خرد مرغ بره. سیخ چوبی رو از قبل خیس میکنیم. جوجه ها رو به سیخ میکشیم و در تابه ی حاوی کره و روغن سرخ میکنیم.یا روی منقل کباب میکنیم.
خیلییییییییی خوشمزست🤤😋 نوش جان😍
پ.ن اگر به سبزی های شمالی دسترسی ندارید به جای آن می توانید از کمی نعناع خشک و سوسنبر استفاده کنید.😊
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻 غیرت مردان ایران زمین
عروسم را عراقیها بردن
#هفته_دفاع_مقدس
#دفاع_مقدس
.
🥦شور مخلوط
🌶مواد لازم
كرفس یك بوته
خیار شور یك كیلو و نیم
گل كلم یك كیلو
پیاز ترشی یك كیلو
فلفل سبز ۴۰۰ گرم
سبزی ترشی یك كیلو و نیم
هویجیك كیلو
سیر ۳۰۰ گرم
نمك به میزان لازم
🧂طرز تهیه
ابتدا در ظرفی آب بریزید و به ازای هر بیستلیوان آب، دو چهارم لیوان نمك بریزید.
سپسآب را روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید.پس از آن، بگذارید تا آب سرد شود.مقداری از سبزیها را كه از قبل شسته و خرد كردهاید و در ظرفی كه برای شورانداختن در نظرگرفتهاید، بریزید.مقداری از باقی مواد (گلكلم،فلفل، خیار، پیاز سیر، هویج، كرفس) را نیز خردكنید و روی سبزی بریزید و به همین ترتیب لایهلایه مواد را روی هم قرار دهید، تا ظرفتان پرشود.
سپس آب نمك را روی مواد بریزید; بهحدی كه ظرف پرشود و در ظرف را محكم ببندید.بهتر است این ظرف را حداقل به مدت دو روز دریك محیط گرم قرار دهید.
پس از پانزده روز شورشما جا افتاده و آماده مصرف است.
توجه داشتهباشید كه سبزیها و باقی موادتان نباید اصلا آبداشته باشد و در ظرفتان نیز باید حتما محكم باشد.
.
🥕ترشی هویج🥕
🍃مواد لازم
هویج ۲۰۰۰ گرم
نعناع ۱۰۰۰ گرم
سیر ۵۰۰ گرم
سرکه ۱ لیتر
نمک قدری
🥕طرز تهیه
نعناع را به دقت تمیز میکنیم و میشوئیم و خشک میکنیم.
بعد سیر را پوست میکنیم و با نعناع از چرخ رد میکنیم.سپس شیشه مناسبی را انتخاب می نمائیم و یکی دو ردیف هویج و مقداری سیر و نعناع چرخ کرده و کمی نمک روی آن میریزیم و باز مقداری هویج و بعد نعناع و سیر کمی نمک میریزیم.به همین ترتیب شیشه را پر میکنیم و بعد روی مواد مزبور را سرکه میریزیم بهطوری که روی هویجها را سرکه بگیرد و شیشه از سرکه پر شود.
ترشی بعد از ۶ ماه قابل مصرف است ولی زمان بیشتر مرغوبیت بالاتر خواهد داشت.
.
سوپ عدس و سیر 🍲🧄
🍃مواد لازم
225 گرم( حدود 1 لیوان)عدس قرمز
2 عدد ( ساطوری شده) پیاز
2 حبه( ساطوری شده) سیر بزرگ
1 عدد( ساطوری شده) هویج
2 قاشق سوپخوری روغن زیتون خالص
5/1 لیتر آب مرغ
2 قاشق سوپخوری سركه
به مقدار لازم فلفل و نمك
برای تزئین برگ كرفس
🥦طرز تهیه
عدس قرمز، پیاز، سیر، هویج، روغن زیتون و آب مرغ را با هم مخلوط كرده و روی حرارت متوسط این مواد را به جوش آورده، سپس حرارت را كم كنید تا به مدت 5/1 ساعت روی حرارت بماند.گاهی سوپ را به هم بزنید تا به ته ظرف نچسبد. سركه یا آبلیمو، نمك و فلفل را بیفزایید. اگر سوپ خیلی غلیظ شد، كمی آب بیفزایید. سپس آن را در ظرف مورد نظر ریخته و با برگ كرفس تزئین كنید.
.
🍵خورش تره🍵
🥩مواد لازم
گوشت گوسفند 1 کيلو
تره 1 کيلو
لوبياي سفيد 500 گرم
سيب زميني 4 تا 5 عدد
گوجه فرنگي 3 تا 4 عدد
گرد ليمو عماني به ميزان دلخواه
پياز داغ 4 قاشق غذاخوري
روغن به مقدار دلخواه
نمک 1 قاشق غذاخوري
ادويه 1 قاشق غذاخوري
🥫طرز تهیه
ابتدا گوشت و پياز را در کمي روغن تفت داده و لوبيا را به آن اضافه کنيد و مقداري آب به آن افزوده تا لوبيا و گوشت بپزد.
(بهتر است لوبيا را از شب قبل در آب بخيسانيد )تره را خرد کرده و در روغن کمي تفت دهيد.سپس در يک قابلمه ديگر (بعد از اينکه لوبيا و گوشت کاملاً پخته شد ) مقداري گوشت و لوبيا ريخته و تره را به آن اضافه کرده و اين کار را ادامه دهيد تا مواد تمام شود.
حتماً لا به لاي مواد نمک و ادويه بپاشيد و از آب گوشتي که باقي مانده روي آن بريزيد.قابلمه را روي شعله ملايم قرار دهيد تا خورش به روغن بيفتد.
سپس آخر گرد ليمو را مطابق ذائقه تان در خورش بريزيد.
سيب زميني ها را خلال کرده و در روغن سرخ کنيد.
خورش را در ظرف مورد نظر کشيده و اطراف آن را با خلال سيب زميني سرخ شده و گوجه فرنگي تزئين کنيد.
.
🍛مانی پلو (غذای دامغانی)
🥣مواد لازم
برنج 500 گرم
لپه پخته 150 گرم
زرشک 150 گرم
کشمش 250 گرم_ رشته پلويي 200 گرم
پيازداغ 2 قاشق غذاخوري
زيره پلويي 1 قاشق غذاخوري
روغن مايع 3 قاشق غذاخوري
مرغ يا گوشت 300 گرم
نمک به ميزان لازم
زعفران دم کرده 2 قاشق چايخوري
شکر 1 قاشق غذاخوري
🥩طرز تهیه
آب را جوش مي آوريم و در يک قابلمه که گنجايش داشته و برنج را در آب ريخته و طبق معمول مي جوشانيم.
اواخر پخت رشته پلويي و بعد از چند دقيقه لپه پخته را اضافه کرده و يک ليوان آب سرد براي قد کشيدن برنج در آن ريخته و برنج را آبکش مي کنيم.همراه با پياز داغ و زيره پلويي و چند قاشق زعفران آب کرده روي آن ريخته تا دم بکشد.
در اين فاصله زرشک را سرخ کرده همراه با کمي شکر و کشمش را نيز سرخ کرده مرغ را نيز با کمي زعفران و روغن تفت داده و آماده مي کنيم.بعد از دم کشيدن برنج را کشمش و زرشک سرخ شده و مرغ و زيره مخلوط کرده و تزيين مي کنيم.
.
🥗لوبیا پلو با سبزی
🍃مواد لازم
لوبيا سبز تازه 200 گرم
پياز سرخ كرده 3 تا 4 قاشق غذا خوري
نمك و فلفل به ميزان لازم
آب نصف فنجان
مرغ خرد شده 200 گرم
آب ليمو 1 قاشق غذا خوري
سبزي پلويي (تره، گشنيز، جعفري و شويد) 150 گرم
برنج 200 گرم
روغن براي روي برنج 4 قاشق غذا خوري
زعفران آب كرده 1 قاشق غذا خوري
📝طرز تهیه
لوبيا سبز را تفت دهيد.
پياز داغ را به آن اضافه كنيد و كمي نمك و فلفل به آن بيفزاييد و سپس اجازه دهيد لوبيا با نصف فنجان آب بپزد تا كمي نرم شود.
وقتي كه مواد جوش آمد و آب آن كم شد، مرغ هاي ريز شده را نيز اضافه كنيد تا كمي تفت بخورد و پخته شود.يك قاشق آب ليمو را اضافه كنيد و اجازه دهيد كاملاً آب اين مواد كشيده شود.
سبزي را خرد كنيد.
برنج را آبكش كنيد، فقط چون اين برنج با سبزي دم مي شود، كمي برنج را زنده برداريد.در كف قابلمه كمي روغن بريزيد و برنج، سبزي و مايه ي لوبيا و مرغ را لابه لا بدهيد تا كاملاً مواد تمام شود.
در قابلمه را بگذاريد تا برنج دم بياورد.سپس روي آن روغن بريزيد و بگذاريد برنج كاملاً دم بكشد.
بعد از كشيدن پلو، آن را با كمي زعفران تزيين كنيد.
.