eitaa logo
مهارت آشپزی
2.7هزار دنبال‌کننده
3.9هزار عکس
10.7هزار ویدیو
2 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•💙🌸• فرموده خـدا بـه پیغمـبـر انــا اعـطـیـنـاک الـکـوثــر دستامون به دامنت مادر 🦋 🥰 💐 @aspazi12
25.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋🍰🍰🍰 بدون نیاز به فر و خیلی راحت👌 چند تا نکته که گفته میشه رعایت کنین دیگه رولتتون نمیشکنه😋 📍 مواد لازم: 🥚تخم مرغ درشت ۲ عدد (اگه کوچک بود ۳ تا) 🥄شکر دونه ریز ۶۰ گرم (حدودا یک سوم لیوان) 🥣آب جوش ۱ ق غ 🥄وانیل خالص نوک ق چ یا وانیل شکری ۱ ق چ 🥡آرد ۶۰ گرم (حدودا نصف لیوان) ‌ 🧁خامه قنادی ۲۰۰-۳۰۰ گرم ‌ 🔻نکات: نکته های فیلم رو دقت کنید 🔸شعله پخش کن رو از یک ربع قبل روی حرارت بذارین گرم شه. 🔹داخل تابه ۲ تا کاغذ روغنی بندازین و رویی رو با روغن چرب کنین. ‌ 🔸حرارت خیلی ملایم باشه. 🔹رولت ۱۰-۱۵ دقیقه بپزه کافیه، اگه زیاد روی حرارت بمونه خشک میشه و موقع رول کردن میشکنه. رولت باید همونجوری داغ رول بشه، اگه سرد شه هم رولت ترک میخوره و میشکنه. ‌ 🔸سایز تابه رژیمی اینجا ۳۰*۲۰ هست، لاستیکشو دربیارین، اگه تابه معمولی دارین از دم کنی استفاده کنین. ‌ 🔹یا داخل فری که از قبل یک ربع گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه حدود ۱۰ دقیقه میتونین بذارین، دمای فر ها متفاوته حواستون باشه زیاد نمونه. ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @aspazi12 ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
7.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😋😍🥪🥪🥪🥪 یه دسر به شدت راااحت و خوشمزه و شیک برای مهمونیا👌👌 مواد لازم : شیر :دولیوان شکر : نصف لیوان آرد: یک سوم لیوان کره :20گرم وانیل :یک دوم ق چ بیسکوییت پتی پور :دو تا سه بسته ژله ی موز: یک بسته موز : دوعدد توضیحات رو حتما بخونید :👇 طرز تهیه : شیر و شکر و آرد و کره و وانیل رو با هم مخلوط میکنیم و میذاریم روی حرارت ملایم تا به غلظت برسه، مدام هم میزنیم گلوله نشه، وقتی ولرم شد توی ظرفمون پلاستیک میذاریم و یه لایه بیسکوییت یه لایه مواد میریزیم لایه ی آخر هم مواد میریزیم و یک ساعت داخل یخچال میذاریم، تو این مدت ژله رو با یک لیوان آب جوش حل میکنیم ذراتش که روی بخار کتری حل شد نصف لیوان آب سرد بهش اضافه میکنیم و میذاریم یخچال نیم بند بشه، بعد دسرمون رو از یخچال بیرون میاریم یه لایه موز میچینیم یه لایه روش ژله میریزیم و 4 الی 5 ساعت داخل یخچال میذاریم تا آماده بشه، تمااام❤️ نکته :موادتون نه باید خیلی سرد بشه نه باید داغ باشه، ملایم❤️ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @aspazi12 ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😋😋😍😍👌👌 ـــ ـــ مواد لازم 👇👇 2 عدد تخم مرغ بزرگ 1 لیوان شیر 1 لیوان و نیم آرد بکینگ پودر 1ق چ 1 قاشق غذاخوری وانیل نصف لیوان شکر کمی نمک سفیده و نمک را جداگانه هم بزنید تا کرم رنگ شود.در ظرف دیگری زرده و شکر را هم بزنید سپس شیر را اضافه کنید سپس آرد و بکینگ پودر و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید سپس سفیده ها را اضافه کنید قاشق باید به اندازه کافی پهن باشە پنکیک را راحت تر درست کرده و برگردانید.قالب باید نچسب باشە یکبار چرب کنید و پنکیک را حدود سه تا چهار سە تا چهار دقیقە بزارید بپزە بعد نوتلا را اضافه کنید . ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @aspazi12 ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
32.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش خوش بافت😍😋🍪 و خوشمزه 😋😋 این نمونه شیرینی نسبت به نمونه بازاریش بافت نرمتری داره و در واقع اصیلتره👌 بعد از پخت وقتی کاااملا خنک شد بذارید تو ظرف دربدار تا همونجور نرم و خوشمزه بمونه بچه ها این شیرینی ها رو میتونید تو فر دستساز یا تابه های دربدار هم بپزید👌 مواد لازم👇 پودر قند ۱ پیمانه آرد قنادی ۱ و یک دوم پیمانه بیکینگ پودر ۱ ق م تخم مرغ ۳ عدد وانیل ۱ ق م کشمش پلویی ۱ پیمانه کره هم دمای محیط ۱۰۰ گرم نکته👇 ۱. اگر کشمشهاتون رو از قبل نیم ساعت خیس بدین و بعد کاملا خشک کنید و برا شیرینی استفاده کنید خوشمزه تر میشه☺️ ۲. درجه فر باید پنج درجه از دمایی که کیک میپزید کمتر باشه مثلا اگر با ۱۸۰ میپزید بذارید رو ۱۷۵ ، ۱۰ دقیقه الی یه رب که بپزه و اطراف و زیرش طلائی بشه کافیه. نوش جان❤️ ۳. پودر قندتون رو الک کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @aspazi12 ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
5.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍌🍌😍😍👌👌 امروز میخوایم ترافل 🍬 درست کنیم اسمش رو هر چی دلت میخواد بذار 😍 شکلات یا شیرینی یا پاپس کیک 🍬 یه شیرینی خیلی راحت و فوری هست که واسه دورهمی ها به شدت پرطرفداره 😍😋 مواد لازم🍬 موز ۱ عدد متوسط 🍌 گردو ۴ عدد پودر نارگیل نصف پیمانه 🥥 پودر کاکائو ۱ ق غ عسل ۱ ق غ 🍬🍬🍬🍬🍬🍬🍬🍬🍬🍬🍬🍬 🌱  موز  و گردو رو با هر وسیله ای که دارین ،خرد کن یا هر چی ،کامل له و خرد کنید . 🌱 پودر کاکائو و پودر نارگیل رو اضافه کنید و خوب مخلوط کنید 🌱 عسل رو هم اضافه کنید و خوب مخلوط کنید و از مواد ترافل بردارین و گرد کنید و در پودر کاکائو بغلتونید  و تمام 🤗 ⛔ اگ مواد ترافل شل بود پودر نارگیل بیشتر بریزین ، اگه هم سفت بود موز رو بیشتر کنید😋😋😋👌 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @aspazi12 ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
8.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🥝😍😍👌👌👌 مواد لازم 👇👇 ۱ لیترشیر ۱۲۵ گرم (نصف بسته) کره مارگارین یا کره ۱ فنجان آرد ۱ لیوان شکر ۱ قاشق چایخوری وانیل برای پایه : ۱ عدد کیوی ۱ بسته ژله کیوی دستور پخت : ابتدا ژله خود را در ظرفی ریخته و درست میکنیم خوب هم می‌زنیم و به طور یکنواخت در کاسه هایمان تقسیم می کنیم و بعد از اینکه کاملا یخ زد، کیوی که به شکل ورقه های نازک خرد کردیم را روی آن می گذاریم. قابلمه را روی اجاق قرار می دهیم و کره مارگارین یا کره معمولی را آب می کنیم سپس آرد را اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا بوی آن گرفته شود شیر و شکر را اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا گلوله نشود بعد به هم زدن ادامه می دهیم. حدود ۵ دقیقه دیگر میپزیم و وانیل را اضافه کنید و برای آخرین بار هم می‌زنیم و از روی اجاق برداریم و اگر گلوله باقی ماند می توانیم با همزن گلوله هارو خرد کنیم. به طور مساوی در کاسه ها تقسیم می کنیم و بعد از اینکه به دمای محیط رسید می گذاریم در یخچال استراحت کند و بعد از ۲ الی ۳ ساعت استراحت می توانیم آن را زیر و رو کرده و در ظرف سرو قرار دهیم . نوش جون😍 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @aspazi12 ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
8.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍫🍹😋🙃😍👌 فقط با سه قلم مواد یه دسر خوشمزه و فوری درست کن😍🍫 موادش در دسترسه و برای میهمانی ها هم خیلی شیکه👌🏻 . ‌ 📍مواد لازم پودینگ بستنی برای ۳-۴ نفر: 🍦بستنی در طعم دلخواه نیم لیتر 🥛شیر سرد نصف لیوان 🥄ژلاتین ۱ ق غ (سوپرمارکت ها و لوازم قنادیا دارن) 🥄وانیل نوک ق چ به دلخواه ‌ 🔻طرز تهیه: ژلاتین و شیر سرد رو ترکیب کنین و بذارین ۲-۳ دقیقه بمونه حالت اسفنجی بگیره بعد بذارین روی بخار کتری یا یه ظرف آب در حال جوش تا ژلاتین کاملا داخل شیر حل شه. به دلخواه میتونین کمی وانیل بزنین و بذارین کنار از داغی بیفته. بستنی که چند دقیقه تو دمای محیط مونده و کمی شل شده رو به شیر و ژلاتینی که از داغی افتاده اضافه و ترکیب کنین و سریع توی ظرف سروتون بریزین که نبنده، بعدم ۱ ساعت بذارین تو یخچال و با هرچیزی که دوست داشتین تزیین و سرو کنید. ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @aspazi12 ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
10.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍇😍😋🍡 ارگانیک و خوشمزه😋 👌👌 میدونم طرفدارای محصولات طبیعیه کانالمون زیاده😃❤️ این باسلوق هم خوشمزست😋 هم مقوي….💪 و خیلی هم راحت درست میشه.☺️ مواد لازم 👇👇 نشاسته گل ١ ليوان آب ٢ ليوان شيره انگور ١ ليوان گلاب ١/٤ ليوان گردو خورد شده به مقدار لازم 📌از شيره انگور شیرین استفاده كنين👌 نووووش جاان😋😋😊 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @aspazi12 ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
7.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍🎂😋🍂 بچه ها تا فصل خرمالو هست امتحانش کنید و از طعم متفاوتش لذت ببرید 🥰🤌 مواد لازم: تخم مرغ:۴ عدد شکر:۱ پیمانه وانیل:۱ قاشق چایخوری روغن:۱ پیمانه شیر:۱/۴ لیوان پوره خرمالو: ۱ پیمانه آرد:۲/۵ پیمانه بیکینگ پودر:۲ قاشق چایخوری دارچین:۱ قاشق غذاخوری مواد لازم برای سس خرمالو: خرمالو:۱ عدد شکر:۲ قاشق غذاخوری خامه صبحانه:۲ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت :۲ قاشق غذاخوری همه ی موادو باهم مخلوط کنید و بذارین روی حرارت ملایم تا به غلظت برسه اما نجوشه بعد بذارین از داغی بیوفته و یه کوچولو خنک شه و بریزین رو کیک ✅ برای پخت این کیک از قالب ۲۷ سانت استفاده شده ⠀ ✅دمای مورد نیاز برای پخت این کیک برای فر گازی ۱۸۰ درجه به مدت۴۰ الی ۴۵ دقیقه ✅برای فر برقی ۱۶۵ به مدت ۴۰ دقیقه ✅برای سولاردوم با پیش گرمایش ۱۱۰ و با درجه ۱۵۰ به مدت ۴۵ دقیقه ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @aspazi12 ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
5.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•🧡🌱• بی تــو بــانــو هیچ دنیـایی نبـود... 🦋 🥰 💐 @aspazi12