eitaa logo
مهارت آشپزی
2.7هزار دنبال‌کننده
3.9هزار عکس
10.7هزار ویدیو
2 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🕊🌹🕊 اے صاحب دنیا و دین احوال زار ما ببین دیگر بیا تا عالمے گردد رها از هر غمے بہ داد ما برس اے یارِ ما باز نما گره از ڪارِ ما ✋سلام اے نور خدا در تاریڪے هاے زمین☀️ ‌‌‌‎‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‎‌‎‌‌ ‌‌‌‎‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‎‌‌‎‌@aspazi12
💕 بهترین چیز برای زن💕 🌸محدثین از امام علی ـ علیه‌السلام ـ حکایت کرده‌اند: روزی در جمع عده‌ی از اصحاب و یاران نشسته بودیم که حضرت رسول ـ صلی‌الله‌علیه‌وآله ـ سؤال فرمود: بهترین چیز برای زن چیست؟ و هیچ‌یک از افراد جواب مناسبی برای آن نداشتند. 🌸💕🌸 🌸 هنگامی که من به منزل، نزد فاطمه ـ سلام‌الله‌علیها ـ آمدم، موضوع را برای ایشان، مطرح کردم که امروز پیامبر خدا چنین سؤالی را بیان نموده است؟ حضرت فاطمه اظهار داشت: آیا هیچ‌کدام از اصحاب جواب آن را ندانستند؟ گفتم: خیر، کسی جوابی نداد. 🌸💕🌸 🌸پس از او اظهار نمود: بهترین چیزی که برای زن سعادت‌بخش و مفید می‌باشد، آن است که مردی را نبیند و هیچ مرد نامحرمی نیز او را نبیند. 🌸 امام علی ـ علیه‌السلام ـ افزود: چون شب فرا رسید، در جلسه‌ای با حضور اصحاب و رسول خدا ـ صلی‌الله‌علیه‌وآله ـ مشارکت نموده و من گفتم: یا رسول اللّه، از ما سؤال کردی: چه چیزی برای زن بهتر است؟ اکنون جواب آن را آورده‌ام و آن این‌که بهترین چیز برای زن آن است که مردی را نبیند و هیچ مرد نامحرمی هم او را نبیند. 🌸💕🌸 🌸حضرت رسول فرمود: چه کسی این پاسخ را گفته است؟ گفتم: فاطمه زهرا . حضرت فرمود: بلی، دخترم راست گفته است، همانا که او پاره تن من می‌باشد. 📚 (احقاق الحقّ، ج ۲۵، ص ۳۵۰ و اعیان الشّیعة، ج ۱، ص ۳۲۲). 🌸💕🌸 ╔══❖•°🌺 °•❖══╗ @aspazi12 ╚══❖•°🌺 °•❖══╝
🌸 مواد لازم: 💙1.5لیوان شیر 💙1/2لیوان خامه 💙دو قاشق غذاخوری پودر شکر 💙دو قاشق چای خوری پودر اسپرسو البته به دلخواه ولی خوشمزه میشه 💙شکلات تلخ 70%، 224گرم 💙خامه برای سرو با شکلات گرم طرز تهیه: در یک قابلمه شیر،خامه،پودر شکر رو مخلوط کنید و روی حرارت بزارید همینکه گرم بشه کافیه نزارید بجوشه همینکه حباب کوچک اطرافش درست شد از حرارت بردارید شکلات خرد شده و پودر اسپرسو اضافه کنید هم بزنید تا شکلات اب بشه داخل لیوان بریزید و با خامه ی سنتی میل کنید 💖نوش جان💖 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓       @aspazi12 ┗━━━🍂💞🍃━━━┛       
مواد لازم برای تهیه‌ی ساندویچ مرغ: کره: ۱ عدد کوچک یا ۲ ق غ‌خوری پودر سیر: ۱ ق چ‌خوری نان باگت کوچک: ۱ عدد پیاز: ۱.۲ پیاز متوسط سینه مرغ: ۱ عدد بزرگ قارچ: ۴ عدد حلقه حلقه شده پنیر ورقه‌ای: ۲ عدد سس مایونز: به مقدار لازم فلفل سیاه: به مقدار لازم فلفل قرمز: به مقدار لازم نمک: به مقدار لازم آویشن: کمی طرز تهیه‌ی ساندویچ فیله‌ی مرغ: ابتدا کره را داخل ماهیتابه ریخته و بعد پودر سیر را روی آن ریخته و با قاشق با هم مخلوط کنید و اجازه داده تا کره ذوب شود. سپس نان باگت را از وسط قاچ زده و کره را داخل نان بمالید. پیاز را خرد کرده و کنار گذاشته. سپس فیله مرغ را داخل مخلوط کن ریخته و له کنید. نان را از طرفی که به کره آغشته شده داخل ماهیتابه قرار داده تا برشته شود. حالا داخل ماهیتابه کمی روغن ریخته و مرغ له ‌شده را داخل آن بریزید و فلفل سیاه، فلفل قرمز، نمک، آویشن، پیاز و قارچ را به آن اضافه کرده و با هم تفت دهید. در آخر پنیر را روی مواد گذاشته تا آب شود. مواد را داخل نان ریخته. می‌توانید کمی سس مایونز هم روی ساندویچ خود بریزید. 💖نوش جان💖 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓       @aspazi12 ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🧈 😋 🔸ابتدا ٢ بسته بیسکویت پتى بور کاکائویی رو داخل زیپ کیف ریخته و با وردنه خورد میکنیم، (میتونید داخل غذاساز هم بریزید، این ساده ترین روش هستش) سپس ١٠٠ گرم شکلات تخته ايى بن ماری شده و ٣/٤ليوان شیر رو به بیسکوییت پودر شده اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم. سپس بین دو سلفون با وردنه پهن میکنیم و دورتادورش رو با چاقو بریده و صاف میکنیم. ١٥٠گرم خامه رو با ١ليوان پودر نارگیل خوب مخلوط کرده و روی بیسکوییت پهن میکنیم. سپس با کمک سلفون رول کرده و به مدت نیم ساعت داخل فریزر قرارمیدیم. برای روی رولت، خامه رو روی حرارت کتری کمی گرم کرده، سپس شکلات خورده شده رو بهش اضافه کرده و اجازه میدیم تا در خامه کاملا ذوب بشه، سپس هم زده و روی رولت میریزیم رولت رو نیم ساعت داخل یخچال قرار داده و سپس برش میدیم 💖نوش جان💖 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓       @aspazi12 ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
این شکلات خیلی راحت و درعین حال خوشمزه و مقوی هستش باهر شکلاتی که دوست دارید مثل تلخ ،شیری،سفید می تونید درست کنید اگر شکلات تلخ وسفید رو با هم مخلوط کنید شکلات شیری می تونیدداشته باشید کف قالب رو چای ترش که خیلیم خوشرنگه و ترکیبش با شکلات خیلی خوشمزه و ملس میشه رو کمی خرد کرده ریخته و شکلات رو هم که روی بخار کتری بن ماری و ذوب کردیم روی چای ترش داخل قالب میریزیم و کف قالب رو ،روی میز زده تا حباب شکلات خارج و سطح شکلات صاف شده داخل یخچال قرارداده تا سفت شود.اگر عجله داشتید داخل فریزر زودتر سفت میشود که می تونید سریعتر درست کنید‌.می تونید از هر نوع مغز دلخواه هم ا استفاده کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @aspazi12 ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم نیم کیلو توت فرنگی که دمش گرفتین شکر نیم کیلو وانیل نوک ق چایخوری آبلیمو یک ق غذاخوری یا جوهر لیمو نوک ق چ خوری ابتدا توت فرنگی بشورین و دمش رو بگیرین و اگه درشته از وسط نصفش کنین تو یک قابلمه شکر و توت فرنگی رو لا به لا بریزین بزارین یخچال ۱۲ تا ۲۴ ساعت بمونه آب بندازه بعد اون تایم که گفتم بزار رو گاز ۵ دقیقه شعله رو زیاد کن جوش که اومد و شکر آب شد ۲۰ دقیقه زمان برای قوام مربا کافیه تو این بیست دقیقه شعله کم باشه کف روی مربا رو جمع کن تا مربا شفاف بشه آخر پخت بهش آبلیمو و وانیل اضافه کن یک جوش خورد خاموشش کن نکته✔✔ ابلیمو یا جوهر لیمو باعث میشه مربا کپک نزنه بیشتر از بیست دقیقه مربا رو نزارین قوام بیاد چون صفت میشه و توت فرنگی ها له میشه اگه شهدتون زیاد بود یکم شهد رو بردارین برای شربت توت فرنگی این مربا اصلا آب نمیخواد و کلا تایم پختش ۲۵ دقیقه هست ۵ دقیقه شعله زیاد بیست دقیقه شعله کم باشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @aspazi12 ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•🧡🌸• زهرا زهرا رمــز استجـابتی زهرا زهرا چشمه ی سیاتی 🦋 🥰 💐 @aspazi12
کلی آموزش غذا و کیک براتون دارم تا کانالمون رو گم نکردی بزن تو لینک پایین 🌹 👇🏼👇🏼 https://eitaa.com/joinchat/3792634142Cd8a6737b59
طرز تهیه 🍳 💖نوش جان💖 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓       @aspazi12 ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🔻مواد لازم برای۱۰ نفر آرد گندم ۳ پیمانه شکر ۲ پیمانه شیر خشک ۲ پیمانه آب ۱ پیمانه گلاب ۱/۲ پیمانه هل آسیاب شده ۲ قاشق غذا خوری زعفران ۱/۲ قاشق چای خوری کره ۲۰۰ گرم روغن مایع ۱/۲ پیمانه 🔻طرز تهیه ۱- ابتدا آرد را روی حرارت ملایم تفت دهید و در دقایق پایانی تفت شیر خشک را اضافه کنید و تا زمانی که طلایی شود، تفت دهید. سپس از روی حرارت بردارید و آرد را همراه شیر خشک الک کنید. ۲- در ادامه، کره و روغن را اضافه کنید و مواد را همراه آن روی حرارت ملایم دوباره کمی تفت دهید تا روغن جذب مواد شود. سپس مواد را از روی حرارت بردارید و بگذارید کمی خنک شود. ۳- در این فاصله آب و گلاب، هل و زعفران و شکر را با هم مخلوط کنید و روی حرارت ملایم بگذارید تا شیره نسبتاً غلیظی تهیه شود سپس به آرامی شیره را به مخلوط آردکم کم اضافه و بهم زده در ظرف مناسب با کمی خلال پسته تزئین کنید. 🔻سایر نکات مقدار شکر دستور اصلی این حلوا ۳ پیمانه است که خیلی شیرین میشود درصورت دلخواه اضافه کنید. 💖نوش جان💖 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓       @aspazi12 ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
حلوای لبو بدون رنگ غیرطبیعی: آرد سفيد یک لیوان آب لبو یک و نیم لیوان شکر یک لیوان گلاب نصف لیوان روغن سرخ کردنی نصف لیوان کره🧈 50گرم هل نوک قاشق چایی خوری وانیل نوک قاشق چایی خوری 😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊 آرد و توی قابلمه تفت میدیم تا یکم تغییر رنگ بده بعد الک میکنیم و دوباره به قابلمه برمیگردونیم بعد کره 🧈و روغن بهش اضافه میکنیم و مدام هم میزنیم تا آرد سرخ بشه باید جوری باشه که قل بزنه و طلایی رنگ بشه تو یک قابلمه دیگه آب لبو و شکر و هل و گلاب و وانیل مخلوط میکنیم و رو شعله ملایم هم میزنیم تا شکر حل بشه. بعد به آرد در حال سرخ شدن اضافه میکنیم و دوباره هم میزنیم تا کاملا با هم مخلوط بشن به انسجام که رسید زیر شعله رو خاموش میکنیم 💖نوش جان💖 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓       @aspazi12 ┗━━━🍂💞🍃━━━┛