eitaa logo
مهارت آشپزی
2.7هزار دنبال‌کننده
3.9هزار عکس
10.7هزار ویدیو
2 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
این شکلات خیلی راحت و درعین حال خوشمزه و مقوی هستش باهر شکلاتی که دوست دارید مثل تلخ ،شیری،سفید می تونید درست کنید اگر شکلات تلخ وسفید رو با هم مخلوط کنید شکلات شیری می تونیدداشته باشید کف قالب رو چای ترش که خیلیم خوشرنگه و ترکیبش با شکلات خیلی خوشمزه و ملس میشه رو کمی خرد کرده ریخته و شکلات رو هم که روی بخار کتری بن ماری و ذوب کردیم روی چای ترش داخل قالب میریزیم و کف قالب رو ،روی میز زده تا حباب شکلات خارج و سطح شکلات صاف شده داخل یخچال قرارداده تا سفت شود.اگر عجله داشتید داخل فریزر زودتر سفت میشود که می تونید سریعتر درست کنید‌.می تونید از هر نوع مغز دلخواه هم ا استفاده کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @aspazi12 ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم نیم کیلو توت فرنگی که دمش گرفتین شکر نیم کیلو وانیل نوک ق چایخوری آبلیمو یک ق غذاخوری یا جوهر لیمو نوک ق چ خوری ابتدا توت فرنگی بشورین و دمش رو بگیرین و اگه درشته از وسط نصفش کنین تو یک قابلمه شکر و توت فرنگی رو لا به لا بریزین بزارین یخچال ۱۲ تا ۲۴ ساعت بمونه آب بندازه بعد اون تایم که گفتم بزار رو گاز ۵ دقیقه شعله رو زیاد کن جوش که اومد و شکر آب شد ۲۰ دقیقه زمان برای قوام مربا کافیه تو این بیست دقیقه شعله کم باشه کف روی مربا رو جمع کن تا مربا شفاف بشه آخر پخت بهش آبلیمو و وانیل اضافه کن یک جوش خورد خاموشش کن نکته✔✔ ابلیمو یا جوهر لیمو باعث میشه مربا کپک نزنه بیشتر از بیست دقیقه مربا رو نزارین قوام بیاد چون صفت میشه و توت فرنگی ها له میشه اگه شهدتون زیاد بود یکم شهد رو بردارین برای شربت توت فرنگی این مربا اصلا آب نمیخواد و کلا تایم پختش ۲۵ دقیقه هست ۵ دقیقه شعله زیاد بیست دقیقه شعله کم باشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @aspazi12 ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•🧡🌸• زهرا زهرا رمــز استجـابتی زهرا زهرا چشمه ی سیاتی 🦋 🥰 💐 @aspazi12
کلی آموزش غذا و کیک براتون دارم تا کانالمون رو گم نکردی بزن تو لینک پایین 🌹 👇🏼👇🏼 https://eitaa.com/joinchat/3792634142Cd8a6737b59
طرز تهیه 🍳 💖نوش جان💖 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓       @aspazi12 ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🔻مواد لازم برای۱۰ نفر آرد گندم ۳ پیمانه شکر ۲ پیمانه شیر خشک ۲ پیمانه آب ۱ پیمانه گلاب ۱/۲ پیمانه هل آسیاب شده ۲ قاشق غذا خوری زعفران ۱/۲ قاشق چای خوری کره ۲۰۰ گرم روغن مایع ۱/۲ پیمانه 🔻طرز تهیه ۱- ابتدا آرد را روی حرارت ملایم تفت دهید و در دقایق پایانی تفت شیر خشک را اضافه کنید و تا زمانی که طلایی شود، تفت دهید. سپس از روی حرارت بردارید و آرد را همراه شیر خشک الک کنید. ۲- در ادامه، کره و روغن را اضافه کنید و مواد را همراه آن روی حرارت ملایم دوباره کمی تفت دهید تا روغن جذب مواد شود. سپس مواد را از روی حرارت بردارید و بگذارید کمی خنک شود. ۳- در این فاصله آب و گلاب، هل و زعفران و شکر را با هم مخلوط کنید و روی حرارت ملایم بگذارید تا شیره نسبتاً غلیظی تهیه شود سپس به آرامی شیره را به مخلوط آردکم کم اضافه و بهم زده در ظرف مناسب با کمی خلال پسته تزئین کنید. 🔻سایر نکات مقدار شکر دستور اصلی این حلوا ۳ پیمانه است که خیلی شیرین میشود درصورت دلخواه اضافه کنید. 💖نوش جان💖 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓       @aspazi12 ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
حلوای لبو بدون رنگ غیرطبیعی: آرد سفيد یک لیوان آب لبو یک و نیم لیوان شکر یک لیوان گلاب نصف لیوان روغن سرخ کردنی نصف لیوان کره🧈 50گرم هل نوک قاشق چایی خوری وانیل نوک قاشق چایی خوری 😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊 آرد و توی قابلمه تفت میدیم تا یکم تغییر رنگ بده بعد الک میکنیم و دوباره به قابلمه برمیگردونیم بعد کره 🧈و روغن بهش اضافه میکنیم و مدام هم میزنیم تا آرد سرخ بشه باید جوری باشه که قل بزنه و طلایی رنگ بشه تو یک قابلمه دیگه آب لبو و شکر و هل و گلاب و وانیل مخلوط میکنیم و رو شعله ملایم هم میزنیم تا شکر حل بشه. بعد به آرد در حال سرخ شدن اضافه میکنیم و دوباره هم میزنیم تا کاملا با هم مخلوط بشن به انسجام که رسید زیر شعله رو خاموش میکنیم 💖نوش جان💖 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓       @aspazi12 ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
😍 ۱۰۰ گرم برگ اسفناج کوچک ۷گرم یا یک و یک سوم پیمانه جوانه ماش یا گندم ۲عدد ساقه کرفس نازک (خرد شود ۴عدد لبوی پخته 🥙مواد لازم برای سس سالاد اسفناج و لبو : ۴ قاشق سوپ‌خوری روغن زیتون🍾 ۵/۴ قاشق چای‌خوری سرکه یک حبه سیر (رنده شود)🧄 ۲ قاشق چای‌خوری عسل🍯 یک قاشق سوپ‌خوری پیازچه (خرد شود نمک و فلفل به میزان لازم🧂 🥙🥙🥙🥙🥙🥙🥙🥙🥙🥙🥙 ابتدا هر کدام از لبوهای پخته شده را پوست گرفته و سپس به ۴ قسمت ببرید. ساقه کرفس را نیز در قطعات ۲ تا ۳ سانتی‌متری خرد کنید. اگر اسفناج خریداری شده دارای برگ‌های کوچک است، آنها را پس از شست‌وشو به صورت درسته در سالاد بریزید؛ در غیر این صورت، برگ‌های اسفناج را به اندازه‌های درشت خرد کنید. کاسه بلوری بزرگی آماده کنید و برگ اسفناج و جوانه را در آن بریزید و با هم مخلوط کنید؛ سپس کرفس و لبوی خرد شده را اضافه کرده و همه مواد را با هم خوب مخلوط کنید. درست کردن سس سالاد نیز کار سختی نیست؛ کافی است همه مواد آن را شامل روغن زیتون🍾، سرکه، سیر🧄، عسل🍯 و پیازچه خردشده، در کاسه بلوری دیگری با هم مخلوط کرده و سپس روی سالاد بریزید و نوش جان کنید. 💖نوش جان💖 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓       @aspazi12 ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🥧مواد لازم 4 عدد تخم مرغ🥚🥚،شکر یک و نیم پیمانه، وانیل کمی،ارد دو و یک چهارم پيمانه،بکینگ پودر دو قاشق چایخوری ،شیر 🥛یک و یک چهارم پيمانه،کره 🧈نود گرم 🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰 تخم مرغ🥚 و شکر و اسانس وانیل یا هر اسانسی دوست دارید را با همزن بزنید كرمی و یکدست شود . آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و الك كنيد و آهسته آرد را اضافه و با لیستک هم بزنید،شیر🥛 و کره🧈 رابا هم گرم کرده ( فقط در حدی که کره آب بشه و شير گرم بشه كافيه )بعد شير و كره را کم کم به مایه اضافه کنید و فقط در حد مخلوط شدن با سرعت کم همزن مخلوط كنيد و در قالب 23 سانتی بربزید بين 40 _50 دقیقه با دماي 180درجه سانتيگراد بپزید. من مواد نصف کردم تو دوتا قالب 22 سانتی و خامه فرم گرفته با کمی پودر نسکافه و سیروپ کارامل مخلوط کردم و لایه بین کیک و کاورش کردم کمی خمیر هزارلا رو خورد کردم و تو فر پختم بعد با دستم خورد و ریز کردم و تمام سطح کیک رو از خورده های خمیر هزارلا پوشوندم😉 🧨🧨نکته مهم اینه وقتی شیر و کره رو گرم کردم دو بسته کافی میکس رو داخلش حل کردم که عطر فوق العاده ای به کیک داد. 💖نوش جان💖 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓       @aspazi12 ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
3لیوان شیر🥛🥛🥛 2قاشق غذاخوری نشاسته ذرت 2عدد زرده تخم مرغ🥚 نصف لیوان شکر 🍭🍭🍭🍭🍭🍭🍭🍭🍭🍭🍭 مواد بالا را در یک قابلمه بریزید و روی اجاق گاز بزارید مداوم هم بزنید تا ته نگیرد و جوش بیاید و غلیظ شود و قوام بگیرد .بعد از اینکه قوام گرفت از روی اجاق گاز بردارید و 100گرم شکلات سفید و یک قاشق غذاخوری سر پر کره🧈 و یک پاکت وانیل یا کمی وانیل ایرانی در آن بریزید و با همزن دستی هم بزنید تا یکدست بشه در آخر یک پاکت خامه (200گرم) بهش اضافه کنید و 2تا3دقیقه دیگر نیز هم بزنیدهر نوع بیسکوییتی که دوست دارید را در غذاساز بریزید و به شکل پودر در بیارید در جامها ابتدا دسر مگنولیا بریزید بعد بیسکوییت پودر شده و بعد موز🍌 برش زده بزارید تزیین کنید 💖نوش جان💖 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓       @aspazi12 ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍮🍮🍮 🥣برای ژله هم ۲بسته پودر ژله رو‌داخل کاسه ای میریزیم و دو لیوان دسته دار فرانسوی رو آب جوش میریزیم و‌با چنگال هم میزنیم تا همه ذرات ژله حل بشه و میزاریم رو بخار کتری تا ژله شفاف بشه حالا بهش دو لیوان آب سرد یا بسته به دلخواه از بستنی یا شیر استفاده میکنید میریزم و به قالب مورد نظر انتقال میدیم و یکی دوساعت میزاریم یخچال خودشو بگیره بعد به کمک سشوار ژله رو از قالب جدا میکنیم و به ظرف سر‌و انتقال میدیم و من از قالب پلاستیکی توخالی استفاده کردم و بعد اینکه ژله رو برگردوندم روش رو با میوه های تازه پاییزی پر کردم که شامل کمپوت آناناس🍍 و انار و موز 🍌و نارنگی و انگور قرمز🍇 تزیین کردم. 💖نوش جان💖 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓       @aspazi12 ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نكاتى مهم براى تهيه كتلت •براى جلوگيرى از وا رفتن كتلت از مقدارى ارد سفيد يا ارد نخود و با ارد سوخارى توى مواد كتلت استفاده كنيد •دارچين و گلپر و زردچوبه و كارى ادويه هاى مناسب اين هستن •استفاده از سير هم مزه جالبى ميتونه به كتلت بده 💖نوش جان💖 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓       @aspazi12 ┗━━━🍂💞🍃━━━┛