eitaa logo
مهارت آشپزی
2.7هزار دنبال‌کننده
3.9هزار عکس
10.7هزار ویدیو
2 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
- در صحن‌وسرایت‌ همه‌جادیده‌گشودم جایی‌ننوشته‌است گنه‌کار نیاید ؛)) 💛
10.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هویج و آناناس🥕🍍 🔻 فوق العاده نرم و خوشمزه😍👌 🔹مواد لازم: آرد ۲۶۰ گ = ۲ پیمانه بیکینگ پودر ۸ گ = ۱.۵ ق چ جوش شیرین ۴ گ = ۱/۲ ق چ نمک ۱/۴ ق چ دارچین ۲ ق چ تخم مرغ ۲ عدد وانیل ۱ ق چ روغن مایع ۶۰ گ = ۱/۳ پ شکر ۱۱۰ گ = ۱/۲ پ هویج رنده ی درشت شده ۱۱۰ گ = ۲ عدد هویج متوسط کمپوت آناناس خیلی ریز شده ۴۰۰ گ = ۱.۵ پ 🔻میتونید به جای کمپوت آناناس، ۲ عدد سیب رنده شده بریزید🍏🍎 نکته 👇 دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه اگر فرتون برقیه ممکنه ۵ دقیقه زمان پختش کم بشه … بعد از ۲۰ دقیقه با سیخ چوبی چکش کنید. @art401
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مصرف در لیوان ها از مایه کیک به صورتی که از سر لیوان 2 انگشت خالی بماند پر کنید، بعد از پخت سر کیک ها را از لیوان خارج کنید و سر کیک هارا مطابق ویدیو ببرید و گاناش را آماده کنید خامه را روی حرارت گرم کنید وقتی گرم شد(نجوشد) شکلات ها را داخل خامه بریزید هم بزنید تا شکلاتها آب شوند و با خامه ترکیب شوند، قسمت سر کیکها را با یک قاشق چای خوری خالی کرده و با گاناش این حفره را پرکنید و با قسمت بریده شده کیک روی آن را بپوشانید و روز کیک ها پودر قند بپاشید . این کیک برای میان وعده برای بچه ها در مدرسه خیلی عالیه .
8.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 بیسکوئیت پنی بور ۱۰۰ گرم کره ۵۰ گرم پنیر ماسکارپونه ۴۰۰ گرم خامه ۲۰۰ گرم شکلات ۲۰۰ گرم پودر ژلاتین ۱ ساشه
6.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم : ۲ عدد تخم مرغ ۱/۴ ق چ نمک ۱ پیمانه شکر ۱ ق غ وانیل نصف پیمانه نشاسته ذرت نصف پیمانه آرد سفید ۸۰۰ میلی لیتر شیر ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آبنبات_میوه_ای_خونگی اول از همه میوه هاتون (که ما از کیوی و سیب و پرتقال استفاده کردیم)رو به صورت حلقه های نازک برش بزنید هرچی برش نازک تر ، آبنبات خوشمزه تره 😍توجه داشته باشید که وسط‌ سیب رو هم با چاقو برش بزنید داخل ماهیتابه یک لیوان شکر به همراه یک لیوان آب و یک قاشق غذاخوری آبلیمو اضافه میکنیم آبمون وقتی جوش اومد ، میوه هامون رو بهش اضافه‌ میکنیم و به مدت ۴۵ دقیقه رو حرارت کم میزاریم تا شهد وارد میوه هامون بشه میوه هامون رو با فاصله کف سینی که کمی چرب کردیم میزاریم و روشون سیخ چوبی یا خلال دندون میزاریم به مدت ۱ساعت داخل فر‌‌ با دمای ۱۵۰ درجه سانتی گراد یا مدت ۲ساعت با دمای معمولی میزاریم تا آبنبات هامون درست بشه .
🥥 😋 ✅مواد لازم ▫️تخم مرغ (سفیده) درشت 4 عدد ▫️شکر 1 پیمانه ▫️پودر وانیل 1 قاشق چای خوری ▫️روغن 70 گرم ▫️پودر نارگیل 2/5 پیمانه ✅طرز تهیه 🔸فر را با دمای 325 درجه فارنهایت گرم کنید. در یک ظرف استیل، سفیده تخم‌مرغ، ‌شکر را بریزید و ظرف را روی قابلمه آب در حال جوش قرار دهید و مواد داخل ظرف استیل را هم بزنید. ✅وقتی مخلوط گرم شد،‌ آن را از روی حرارت بردارید. پودر وانیل، روغن و پودر نارگیل را درون آن بریزید. در ظرف حاوی مخلوط را بگذارید و حدود یک ساعت آن را درون یخچال قرار دهید. ✅روی سینی فر، ‌کاغذ مخصوص شیرینی‌پزی را قرار دهید و به اندازه یک قاشق از خمیر را بردارید و با فاصله آن‌ها را روی کاغذ مخصوص بچینید. ✅آن‌ها را به اندازه 20 الی 15 دقیقه بپزید تا طلایی شوند. سینی را از فر خارج کنید، در همان جایی که قرار دارند به مدت 10 دقیقه صبر کنید تا خنک شوند.
ارد 800 گرم شکر 800 گرم روغن مایع 800 گرم تخم مرغ شکسته 800 گرم بکینگ پودر 30 گرم شیر 150 گرم ارد و شکر و روغن مایع را باهم میریزی و با سرعت متوسط هم میزنی و وانیل را اضافه میکنی توی 10 دقیقه تخم مرغ را اهسته به مایه اضافه میکنی بکینگ پودر را ریخته و 1 دقیقه هم میزنی شیر را اضافه کرده مخلوط که شد دستگاه را خاموش میکنی و داخل قالب به اندازه نصف قالب میریزی. زیاد نریز چون این کیک خیلی پف میکنه فر 160 درجه زمان پخت حدودا 45 دقیقه .البته باید تست کنید.
9.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک شکلاتی مغزدار🤩 مواد لازم : ۴ عدد تخم مرغ ۱ لیوان شکر وانیل ۲/۳ شیر روغن مایع ۱.۵ ق چ بکینگ پودر ۲ لیوان آرد ۲ ق غ پودر کاکائو