#دسر_محلبی_عثمانی
2 لیوان آب (حجم لیوان 200 میلی لیتر)
2 لیوان شیر (حجم لیوان 200 میلی لیتر)
1 لیوان شکر دانه ریز (حجم لیوان 200 میلی لیتر)
4 قاشق غذاخوری سرپر نشاسته ذرت
1 بسته وانیل معادل ۱ قاشق چایخوری
همه مواد به جز وانیل را در قابلمه ریخته و مخلوط کنید و با همزن دستی هم بزنید. روی اجاق گاز تا وقتی غلیظ شود بپزید و مدام هم بزنید.وقتی دسر غلیظ شده شروع به جوشیدن کرد ، وانیل را اضافه کرده و 3-4 دقیقه بیشتر آن را بپزید.سپس ظرف های سرو تک نفر مد نظر خود را خیس کنید(دقت کنید که نباید زیاد آبدار باشد). از مخلوط اماده کرده در ظرف ها بریزید. دسر را که به دمای اتاق رسیده است(حرارت اولیه اش به طور کامل خارج شده) را به یخچال برده و ۲-۳ ساعت صبر کنید تا کاملا خودش را بگیرد(اگر هنوز شل باشد بیشتر فرصت دهید) سپس با دست به دسر فشار وارد کنید تا دسر به راحتی از قالب بیرون آید و بعد برعکس کنید.و طبق سلیقه خود تزیین کرده و سرو کنید
نوش جان 💝
🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮
#برگر_زغالی
مواد لازم :👇
گوشت گوساله یا ترکیب گوساله و گوسفند
۱ پیازی ک کاملا آبش رو جدا کردیم
پودر پیاز یک قاشق چایخوری
یک قاشق چایخوری فلفل سیاه
برای نیم کیلو یک قاشق غذاخوری پودر سوخاری
نصف قاشق چایخوری پودر سیر
یک قاشق چایخوری سس خردل
نمک یک قاشق مرباخوری
دستور تهیه :
تمام مواد بالا رو ترکیب میکنیم و کاملا ورز میدیم تا چسبنده و منسجم بشه. گوشت رو به دایره های ۱۵۰ گرمی تقسیم میکنیم. کاملا گرد میکنیم تا هیچ تَرَکی نداشته باشه، پهن میکنیم و به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار میدیم تا به اصطلاح گوشت بیات بشه و در حین سرخ شدن وا نره. توی تابه میزاریم و سرخ میکنیم برای دادن طعم دودی به برگر ها، یک تکه فویل در تابه میزاریم و یه کوچلو زغال روشن، روی زغال ۲_۳ قطره روغن میریزیم، شروع به دود کردن میکنه در تابه رو میبندیم و چند ثانیه مکث میکنیم بعد در تابه رو برداشته پنیر گودا میزاریم روی برگر تا کمی آب بشه. من توی برگرم علاوه بر برگر از فیله مرغ سرخ شده هم استفاده کردم.
🍔🍔🍔🍔🍔🍔🍔🍔
#سالمون_ولینگتون
مواد لازم
خميرهزارلا يك ورق،
ماهى سالمون يك فيله،
كره دوق س ،
اسفناج١٥٠گرم،
پودر نان١/٣پيمانه،
پنير خامه اى نصف پيمانه(من از ماسكارپونه استفاده كردم)
پنير پارمسان١/٤پيمانه،
شويد خرد شده دوق غ،
نمك وفلفل مقدارى،
سيردوحبه،
پياز يك عدد بزرگ
طرز تهیه
پياز رونگينى كرده داخل كره تفت داده سير روهم اضافه ميكنيم ،پيازها كه طلايى شد اسفناج رو اضافه ميكنيم نمك وفلفل ميزنيم حجم اسفناج كه كم شد پودر نان وپنير خامه اى وپارمسان وشويد رواضافه كرده خوب هم ميزنيم تا مايع غليظ وسفتى به دست بيادخمير رو باوردنه دوميل به شكل مستطيل باز كردم فيله رو كه با نمك وفلفل مزه دار كرديم
وسط خمير قرارميديم از مخلوطمون روى فيله ميماليم از چهار سمت خمير رو روى فيله ميكشيم وكاملا ميبنديم وروى سينى فر قرارداده روشم تخم مرغ زده شده ميماليم وبا چاقو روى خميربسته شده خط ميندازيم وداخل فر با درجه ٢٠٠به مدت ٢٠-٢٥دقيقه قرار ميديم
نوش جان 💝
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#استوری
منی که زندگیمو برات کنار گذاشتـم... #شهیدنویدصفری
#فطایر_مرغ
مواد لازم
یک پیمانه شیر گرم
یک چهارم پیمانه روغن گیاهی
۱ قاشق غذاخوری شکر
۱ قاشق غذاخوری مایه خمیر فوری
دو قاشق غذاخوری ماست
یک عدد سفیده تخم مرغ (زرده تخم مرغ برای رویش)
۱ قاشق غذاخوری سرکه سفید
نصف قاشق چای خوری بکینگ پودر
نمک
۳ پیمانه و یک چهارم آرد
پر کردن
۳ قاشق غذاخوری روغن
سینه مرغ نیم کیلو (به صورت مکعبی برش خورده)
۱ پیاز متوسط ، خرد شده
۱ فلفل دلمه ای قرمز و فلفل سبز (به صورت مکعبی خرد کنید)
نمک
یک قاشق چای خوری ادویه مخلوط ، فلفل قرمز، زردچوبه ، زنجبیل
پنیر موزارلا
طرز تهیه:
یک لایه خمیر پهن کنید در قالب مورد نظر،پنیر پیتزا رویش بریزید بعد مواد میانی رو رویش پخش کنید،مجددا پنیر پیتزا بریزید،و دوباره یک لایه خمیر رویش پهن کنید.دولایه خمیر رو باهم چفت کنید.با زرده تخم مرغ رومال کنید و کنجد بپاشید.
در فر۱۸۰ به مدت ۱۰ دقیقه با حرارت پایین بذارید.و ۳ دقیقه اخر گریل را روشن کنید.
نوش جان 💝
🌮🌮🌮🌮🌮🌮🌮
7.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#رول_کدو_گوشتی_خوشمزه
3 عدد کدو
نمک
مواد داخل:
200 گرم گوشت چرخ کرده
1 عدد پیاز
1 فنجان بلغور ریز
نمک ، فلفل سیاه ، زیره
جعفری
برای روی کدو:
ماست سیر دار
2 قاشق غذاخوری کره
1 قاشق چای خوری پودر فلفل قرمز شیرین
طرز تهیه:
کدوها را بشویید و از طول کدو به شکل نازک برش بزنید. روی کدوها نمک بپاشید و 2 ساعت به این شکل نگه دارید تا کدوها نرم شوند. گوشت چرخ کرده ، بلغور ، پیاز رنده شده ،نمک و فلفل سیاه را داخل ظرفی بریزید و خوب ورز بدید.2 ساعت بعد کدوها را با آب فراوان بشویید و روی سطح صاف بچینید. از مواد گوشتی روی کدو بذارید و رول کنید. کدوها را از جایی که رول تمام میشود و در پایین بماند داخل ماهیتابه بچینید.روی کدو ها روغن مایع بریزید. سپس کمی آب گرم بریزید و با حرارت کم حدود 45 دقیقه بپزید.کدوهای پخته شده و ولرم شده را داخل ظرف سرو بذارید. روی کدوها ماست سیر دار بریزید.کره را داخل ماهیتابه آب کنید و پودر فلفل قرمز اضافه کنید و 1دقیقه تفت بدید و روی کدوها بریزید.
🍆🍆🍆🍆🍆🍆🍆🍆🍆🍆
34.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌸چه قشنگ 🌸
#دهه_کرامت☺️
#امام_رضا
🌷💌💐💐💌🌷
9.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم_آموزشی
#آموزش_دسر_پاناكوتا
اگر دوست داريد يه دسر خوشمزه و خاص درست كنيد دسر پاناكوتا بهترين گزينه است
اين فيلم بهت ياد ميده چطور قدم به قدم خوشمزه ترين پاناكوتا رو درست كنى
🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮
#لوکوم_گیلاس
مواد لازم
گیلاس منجمد 400 گرم
شکر 100 گرم
پودر ژلاتین 10 گرم
طرز تهیه:
گیلاس ها را که یخ آنها باز شده با همون آبی که انداخته کامل له کنید یا درون مخلوط کن بریزید اگر هسته دارند هسته را جدا کنید. سپس با شکر مخلوط کرده روی حرارت متوسط به مدت 5 دقیقه بذارید بجوشه مرتب هم بزنید. کف روی آن را بردارید. سپس پودر ژلاتین را با یک چهارم لیوان آب جوش حل کرده اضافه و مخلوط کنید روی حرارت متوسط برای 3-4 دقیقه دیگر بذارید بجوشد. درون قالب ریخته وقتی خنک شد به مدت 3 ساعت در یخچال بذارید. به صورت مکعبی برش داده و میل کنید.
میتونید در شکر، پودر قند یا نارگیل بغلتونید.
نکته: بهتر است بعد از تهیه مصرف شود.
نوش جان 💝
🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮
#بادمجان_بقچه_ای
بامجون قلمی 4-5تا
گوشت چرخ کرده 500گرم
پیاز رنده شده یک عدد کوچک
جعفری ریز شده. یک قاشق
نمک فلفل ادویه جات پودر سیر مقداری
رب گوجه یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
ابتدا بادمجون هارو به صورت درازا برش میزنیم نه خیلی نازک باشن نه خیلی کلفت ..نمک میپاشیم چند دقیقه ای صبر میکنیم تا تلخیشون از بین بره. . حالا گوشت چرخ کرده رو با نمک و ادویه ها و پیاز و جعفری مخلوط میکنیم یکم استراحت میدیم بعد به صورت گردی شکل میدیم بهشون و تو روغن سرخ میکنیم بعد بادمجون هارو میشوریم خشک میکنیم سرخ میکنیم حالا میریم که بقچه کنیم به این صورت بادمجون هارو به صورت به علاوه قرار داده و یک عدد از گوشت سرخ شده تو وسطش گذاشته بعد بقچه رو تا میکنیم وبا خلال دندان فیکسش میکنیم روشون هم گوجه و فلفل میزاریم حالا تو تابه ای چیده و روش هم مخلوط (رب و اب و ادویه و پیاز داغ) رو مخلوط میکنیم سس درست میکنیم و میریزیم روش دوباره میزاریم رو شعله ملایم تا نیم ساعتی دوباره بپزه یا اینکه تو فر بزارین با دمای 180 و حالا نوش جان
🍆🍆🍆🍆🍆🍆