eitaa logo
مهارت آشپزی
2.7هزار دنبال‌کننده
3.9هزار عکس
10.7هزار ویدیو
2 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍃🌹🍃 🎥اولین تصاویر از مراحل پرتاب تا اصابت موشک هایپرسونیک فتاح به هدف! 🇮🇷🇮🇷🇮🇷 📌دستیابی ایران به یکی از دوربردترین و پرسرعت و پیشرفته ترین موشک های جهان 📌در اوج شرایط تحریم و فشار رسانه های خارجی و منافقین داخلی 📌دشمن سوز 💯
🥤😋 🔸چون شربت زعفرونی غلیظه با لایه های دیگه مخلوط نمیشه فقط نکته شربت در اینه که اولا همونطور که گفتم غلیظ باشه و دوما بزاریدش داخل یخچال تا کاملا خنک بشه من برای هر پارچ 1.5 پیمانه شکر با دولیوان اب و مقداری گلاب و زعفرون و ابلیمو استفاده کردم. لایه دوم که تخم شربتی و خاکشیر نکته اش اینه که میزان تخم شربتی باید زیاد باشه و بزارید کاملا لعاب بده من از 3 ق تخم استفاده کردم لایه بعدی هم که گل ختمی خبازی یا بنفشه هست که میتونید از عطاری ها تهیه کنید و فوق العاده برای رفع عطش خوبه رو داخل اب سرد خیس کنید و اجازه بدین تا رنگ ابی زیباش رو پس بده. همونطور که گفتم چون من رنگ بنفش رو خیلی دوست دارم مقداری ابلیمو داخلش ریختم تا بنفش بشه بعد با صافی اون رو صاف میکنیم و اهسته روی تخمها میریزیم. (این گل طعم خاصی نداره 🌼☘☘☘☘☘☘
دسر ترکیه ای شیر ۴ لیوان ،شکر نصف لیوان نشاسته ۶ ق غ ،گلاب دو قاشق داخل یک ظرف شیر،شکر،نشاسته رو میریزیم و هم میزنیم تا یکدست شه میذاریم رو حرارت و مدام هم میزنیم تا غلیظ بشه بعد از روی حرارت برداشته و گلاب رو اضافه میکنیم و هم میزنیم. اگه دوست داشتید میتونید زعفرون هم اضافه کنید.داخل ظرف میریزیم و میگذاریم داخل یخچال تا خودشو بگیره و بعد کمی ژله توت فرنگی یا هر طعم دیگه ای دوست دارید روش بریزید و وقتی ژله بسته شد با پودر پسته تزیین کنید. پ ن:حتما حتما نشاسته رو با شیر سرد حل کنید چون وقتی گرم بشه حل نمیشه و اینکه اگه نشاسته کامل حل نشد حتما از صافی رد کنین تا موقع پخت در شیر گلوله نشه
🔸سینه مرغ رو از استخوانش جدا کردم.در اندازه های دلخواه تیکه کردم.حالا داخل ظرفی جداگانه آبلیمو.نمک.فلفل دلمه تیکه شده.روغن زیتون یا روغن مایع.زعفرون آبشده.پیازخلالی شده و مقداری نعناع خشک(یا نعناع تازه ساتوری شده)ریختم همه رو مخلوط کردم بعدم این مواد رو ریختم روی جوجه ها و هم زدم تا خوب مخلوط بشن.روی ظرف سلفون کشیدم و درش رو بستم .چند ساعت داخل یخچال استراحت دادم بعدم از داخل مواد درآوردم و روی کبابپز کباب کردم. این همون جوجه ست که دو پست قبل داشتم آمادش میکردم و گذاشتمش فریزر برنج هم برنج محلیه شهرستان دورود استان لرستان هستش عالی و خوش عطر🌹 کره (محلی یا پاستوریزه فرق نداره)رو در دمای محیط یا روی بخار کتری میذارم وقتی نرم و شل شد داخل قالبهای کوچیک سیلیکونی میریزم و قالب رو ده دقیقه میزارم فریزر .به همین راحتی کره های قالبی آماده میشن
طرز تهیه ارد یک و نیم پ خرمای چیپسی یا خرمای خرد شده نصف پ تخم مرغ سه عدد روغن نصف پ ب پ یک ق غ نمک یک پنس وانیل نصف ق چ شکر یک پ ارده یک چهارم پ اب جوش یک چهارم پ ماست نصف پ کنجد به میزان دلخواه مغزهای دلخواه نصف پ قالب را چرب و کنجد بپاشید سفیده ی تخم مرغ را فرم دهید در ظرف دیگر زرده شکر و روغن را خوب مخلوط کنید سپس ماست و آب داغ و ارده را اضافه و خوب مخلوط کنید بعد مواد خشک و مغز ها را اضافه کنید و در اخر سفیده ی فرم گرفته را اضافه و فقط در حدی که مخلوط شود با لیسک‌ هم بزنید به مدت نیم ساعت الی چهل پنج دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید بافتش بسیار عالیه نوش جان
🍰 🔸مواد لازم: ▪️آرد 2 پ ▪️شکر 1 پ ▪️شیر نصف پ ▪️تخم مرغ 3 عدد ▪️روغن مایع نصف پ ▪️پسته خلال شده 1 پ سرخالی ▪️ب پ 1 ق غ سرخالی ▪️وانیل 1/4ق چ ▪️اسانس دلخواهی طرز تهیه: تخم مرغ+شکر+وانیل+اسانس را با همزن انقدر میزنیم تا شکر حل شود و کشدار و خامه ای بشه روغن و بعد شیر رو اضافه کرده و کمی با همزن میزنیم.خلال پسته رو از جای معتبر بخرید که بجای خلال پسته ، خلال باقلا بهتون نفروشن. یا پسته بخرین و خلال کنید .سپس پسته را می افزاییم و مخلوط میکنیم.ارد+بکینگ پودر را 3 بار الک کرده و به مواد تخم مرغی اضافه کرده و با لیسک مخلوط میکنیم.مواد را در قالب دلخواه ریخته، در فر با درجه 180 بمدت 50 دقیقه الی 1ساعت قرار دهید. با خلال چک کنید
عزیزان برای اینکه مربای خوش طعم وخوش رنگ داشته باشید حتما از توت فرنگی محلی استفاده کنید هم خوشمزه تره هم دونه هاش ریزتر یک کیلو توت فرنگی دم گرفته وشسته شده 900 گرم تا یک کیلو شکر میخواد دم توت فرنگی رو بکنید وبشورید سپس شکر رو لابه لاش بپاشید وبزارید یخچال به مدت دوازده ساعت چند ساعت بیشتر بهتر تا توت فرنگی آب بندازه فرداش گاز رو روشن کنید وبزارید رو شعله گاز تا بجوشه مرتب کف توت فرنگی رو بگیرید تا خوش رنگ شه مواظب باشید مربا سر نره کم قاشق بزنید تا له نشن حدود نیم ساعت مربا باید قوام بیاد شعله گاز کم نباشه چون دیر قوام میاد وتوت فرنگیا له میشن مربا وقتی قوام بیاد دیگه سر نمیره کمی از شهد رو تو یه نعلبکی بریزید وبه صورت چرخشی سرد کنید اگه شهد به ارومی حرکت کرد شهد قوام اومده کمی از شهدش جدا کنید واز یه پارچه تمیز رد کنید برای شربت در آخر کمی آب لیمو یا جوهر لیمو اضافه کنید یکی دو جوش زد خاموش کنید مربای توت‌فرنگی هیچ وقت شکرک نمیزنه ولی اگه خوب قوام نیاد فوری در مدت یکی دوهفته کپک میزنه من از هیچ اسانسی استفاده نمیکنم.
🍗🥩🍗🥩🍖🥩🍖 کردن گوشت🥩 👈1. برای طعم دار کردن گوشت، اول از همه باید بدانید که گوشت را می‌خواهید کبابی کنید یا خورشتی یا استیک! . 👈2. بهتر است گوشت قرمزی را که می‌خواهید کباب کنید، از 3 ساعت قبل در کیوی رنده شده، نمک، فلفل قرمز، کمی سس مایونز یا ماست و کره بخوابانید. . 👈3. گوشت مرغ کبابی را باید یک روز قبل در مخلوطی از آب‌لیمو، فلفل دلمه‌ای، روغن زیتون، فلفل سیاه، زعفران و نمک قرار دهید. . 👈4. برای بهتر پختن و طعم گرفتن گوشت قرمز کبابی پیش از طعم دار کردن، بافت آن را با پشت چاقو کمی باز و نرم کنید.
🍰 تخم مرغ ۴ عدد کره ۱۸۰ گرم آرد دو پیمانه پودر کاکائو یک قرغ زعفران غلیظ یک ق غ شکر یک پیمانه شیر یک پیمانه بکینگ پودر دو ق چ وانیل یک ق چ سرخالی ته قالب رو با ارده چرب کنید ارد و بکینگ پودر رو سه بار الک کنید ابتدا کره و شکر را با هم زن خوب می زنیم سپس یکی یکی تخم مرغ ها و وانیل رو بهش اضافه میکنیم و فاصله هر تخم مرغ یک دقیقه هم میزنیم شیره رو اضافه کرد ،در آخر آرد و بکینگ پودر اضافه میشه با دور کند همزن میزنیم تا مواد یکدست بشه ، مواد رو سه قسمت کردم به یکیش پودر کاکائو به یکیش زعفران و یکی هم ساده گذاشتم همه مواد رو داخل قالب مورد نظر میریزیم ، داخل فر ١٨٠درجه از قبل گرم شده به مدت ۴۰ الی ۵۰ دقیقه قرار میدیم تا كيك بپزد وپس از سردشدن ازقالب خارج مي كنيم . حرارت فرها متغیره ممکنه زمان کمتر یا بیشتری ببره.