#جوجه_با_سس_باربیکیو
ابتدا برای سه نفر 600 تا 700 گرم فیله مرغ رو قطعه قطعه کرده با نمک ، دو قاشق آبلیمو ، دو قاشق سرکه بالزامیک یا سرکه سفید ، دو یا سه قاشق زعفران دم شده ، دو قاشق روغن زیتون ، فلفل سیاه ، پودر پاپریکا و 4 تا 5 قاشق سس باربیکیو مخلوط کنید و داخل ظرف دردار برای دو یا سه ساعت داخل یخچال استراحت بدید تا مزه دار بشن.
پس از مزه دار شدن فیله های مرغ رو به سیخ چوبی بکشید کف ماهی تابه ای رو کمی چرب کنید و سیخ های جوجه رو داخل ماهی تابه بچینید در ماهی تابه رو ببنید و با شعله ی ملایم اجازه بدید دو طرف جوجه ها سرخ و مغزپخت بشن پس از حدود نیم ساعت جوجه کباب خوش عطر و طعم شما آماده اس
#بستنی_گیلاس
مواد لازم
350 گرم گیلاس
۱/۲ فنجان آب
۱/۴ فنجان شکر
۳ قاشق غذاخوری آبلیمو
طرز تهیه
شاخه و هسته گیلاس ها را جدا کنید و در یک ماهیتابه روی شعله با حرارات متوسط قرار دهید. آب و شکر را به آن اضافه کنید و آنقدر حرارت دهید تا کاملا نرم و پخته شوند (حدودا ۱۰ تا ۱۵ دقیقه). سپس ماهیتابه را از روی شعله بردارید و منتظر شوید تا گیلاسهای پخته، کاملا سرد شوند. پوره گیلاس و شربت آن را در مخلوطکن میکس کنید تا یکدست شود. پوره را در قالبهای بستنی بریزید و چوب بستنی را داخل آن قراردهید و در فریزر بگذارید تا منجمد شوند
🧇#پاناكوتاى_چاى_سبز_ژاپنى
🍵مواد لازم:🍥🍘
خامه ١٥٠ گرم
شير ٢٠٠ ميلى ليتر
چاى سبز ١استكان
شكر ٥ق.غ
وانيل نصف ق.چ
ورقه ژلاتين ٤الى ٥عدد
شربت توت فرنگى براى تزئين
گل محمدى براى تزئين
🍮🍡طرز تهيه:🍡🍮
ابتدا در ظرفى شير،چاى سبز،وانيل،شكرو خامه را ميريزيم و خوب هم می زنيم تا كاملاً يكدست شود سپس ورقه ژلاتين را خرد كرده اضافه مى كنيم تا كمى نرم شود بعد در قابلمه اى از قبل گرم شده مايع پاناكوتا را ريخته تا كاملاً ژلاتين حل شود وقتى آماده شد در قالب ريخته به مدت ٢ساعت در يخچال گذاشته تا سفت شود بعد از قالب برگردانده و با شربت توت فرنگى و گل محمدى تزئين كرده و آماده سرو است.
#کیک_میوه_ای_با_کشمش
مواد لازم:
🥣آرد گندم ۲۵۰ گرم
🥣کشمش ۵۰ گرم
🥣شیر ۴ق.غ
🥣کره ۱۷۵ گرم
🥣تخم مرغ ۳عدد
🥣شکر قهوه ای ۱۷۵ گرم
🥣توت فرنگی ۳۰۰ گرم
طرز تهیه:
🍓ابتدا در ظرفی شیر و شکر قهوه ای را می ریزیم هم زده بعد کره آب شده را ریخته سپس تخم مرغ ها را اضافه می کنیم با هم مخلوط می کنیم، در مرحله آخر کشمش و توت فرنگی خرد کرده را می ریزیم حالا کم کم آرد را ریخته و خوب مخلوط می کنیم تا مایه کاملاً یکدست شود کف قالب را چرب کرده مایه آماده شده را می ریزیم در طبقه همکف فر دمای۱۸۰ c به مدت زمان ۴۵ دقیقه گذاشته تا کاملاً بپزد و آماده سرو است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🗓۱۴۰۲/۶/۳۰
🌸سلام سلام صد تا سلام صبح بخیر☀
🌷پروردگارا از تو تمنا داریم🙏
🌸الهی هیچ دلی تنگ نباشه
🌷هیچ کسی مریض یا مریض دار نباشه
🌸الهی هیچ کسی محتاج نباشه
🌷الهی شفای جسم و روح و فکر، عطاکن
🌸الهی از تکبر و غرور و سوءظن
🌷و نفرت و کینه دورمان کن
🌸الهی کلاممان به دروغ آلوده نباشد.آمین
#خوراک_مرغ_و_سبزیجات🍗
سینه مرغ نگینی خرد شده : نصف سینه
قارچ ورقه شده : ۱۰۰ گرم
هویج خلال شده : ۲عدد (بخار پز)
فلفل دلمه رنگی : 1 پیمانه
کدو خلال شده : 1 عدد
روغن مایع یا زیتون : یک قاشق غذاخوری
پیاز ریز شده : 1 عدد
دستور تهیه:📝
جهت تهیه خوراک مرغ و سبزیجات اول پیاز رو با روغن تفت می دهیم. کمی که تفت خورد سینه مرغ رو می ریزیم و با حرارت زیاد چند دقیقه تفت می دهیم تا مرغ کاملا بپزد. بعد قارچ هم اضافه می کنیم وتفت می دهیم تا آب قارچ کشیده شود (اگه خیلی تفت بدهیم سینه مرغ سفت می شود) بعد از ماهی تابه خارج می کنیم و درون همان ماهی تابه اول کدو بعدفلفل دلمه وبعد هویج رو تفت می دهیم(هر کدوم ۵ دقیقه تا تقریبا نرم بشوند) بعد سینه مرغ تفت خورده هم می ریزیم نمک وادویه وکمی فلفل هم می ریزم وشعله رو خاموش میکنیم .(سبزیجاته این غذا نباید له بشوند)
#کیک_جنگل_سیاه
یک کیک شکلاتی آلمانی که برای درست کردنش از هر نوع کیک شکلاتی میتونید استفاده کنید.
این کیک از لایه های مختلف کیک شکلاتی تشکیل شده که بینشون خامه میزارن و گاهی بین لایه ها همراه خامه گیلاس یا آلبالو هم گذاشته میشه.
تزئین روی کیک هم خامه و خرده های شکلات هست.
برای درست کردن خرده های شکلات کافیه شکلات سیاه رو رنده کنید یا به کمک پوست کن ورقه کنید. روی کیک جنگل سیاه هم توسط شکوفه های خامه و گیلاس تزئین میشه. تزئینی ساده و زیبا برای کیک ها شکلاتی
#مربای_آناناس🍨
🍍مواد لازم
اناناس یک کیلو
شکر یک کیلو
آب چهار و نیم پیمانه
جوهر لیمو یک قاشق چایخوری
🍍طرز تهیه
آناناس را بعد از شستن به صورت حلقه های نازک برش دهید، اگر آناناس سفت بود با آب بپزید تا نرم شود.شکر را با آب مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید، قوام که آمد آناناس را اضافه کنید و بگذارید بجوشد و قوام بیاید بعد جوهر لیمو را اضافه و بعد از چند جوش از حرارت بردارید.
#مرصع_پلو😋
طرز تهیه:
فیله مرغ
هویچ خلالی
زرشک خلال پسته
پیاز یک عدد
زعفران آبکرده
اول فیله ها را با پیاز خلالی شده و نمک و فلفل و زعفران و کمی آبلیمو مزه دار میکنیم و دو سه ساعت داخل یخچال قرار میدهیم
برنج را به صورت کته با زعفران و کره میپزیم سپس فیله هارو با کمک خلال دندان به این شکل در میاوریم و داخل ماهیتابه سرخ میکنیم و هویچ خلالی شده را هم سرخ کرده و درظرفی دیگر زرشک را با یک ق-غ شکر تفت میدهیم ،
برنج دم کشیده را با مرغ و هویچ و زرشک و خلال پسته به همراه زعفران و کره تزیین کرده و نوش جان میکنیم.
13.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سالاد_سزار
مواد لازم برای ۲ نفر:
سینه مرغ ۱ عدد
کاهو ۴۰۰ گرم 🥬
نان تست ۳ عدد 🍞
سیر ۱ حبه 🧄
روغن زیتون با بو ۳ ق غ 🍾
نمک نصف ق چ 🧂
پودر سیر نصف ق چ
فلفل قرمز نصف ق چ
فلفل سیاه نصف ق چ
پول بیبَر نصف ق چ
پودر تخم گشنیز نوک ق چ
🥗🥗🥗🥗🥗🥗🥗🥗🥗
مواد سس سزار:
سس مایونز ۲ ق غ
سس خردل ۱ ق غ
پنیر پارمزان ۵۰ گرم
سیر ۲ حبه 🧄
لیمو ترش شیرازی ۱ عدد 🍋
سرکه سفید ۱ ق غ
روغن زیتون با بو ۲ ق غ 🍾
نمک نصف ق چ 🧂
قاشق چایخوری برای ادویه ها حتما سر خالی باشه
12.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#حلوا_عربی
يكی از خوش طعم ترين حلواهایی هست كه ميتونين درست كنين😍
فرقش با حلوای معمولی فقط شيرخشك ونشاسته ذرته ولی طعمش زمين تا آسمون فرق داره😋
موادلازم
👇👇👇
شيرخشك ٢ پيمانه
آرد سفيد ٢ پيمانه🥡
نشاسته ذرت ۱/۵پيمانه
شكر ٣/٥ پيمانه🍚
آب ٢ پيمانه🍶
گلاب ١ پيمانه
هل كوبيده ٦ عدد
تركيب كره 🧈و روغن مايع (در حدي كه آرد داخل روغن روون باشه) مشابه ويديو
محلول زعفران به ميزان لازم✨