eitaa logo
مهارت آشپزی
2.7هزار دنبال‌کننده
3.9هزار عکس
10.7هزار ویدیو
2 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
11.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فلافل بازاری🥖 مواد لازم : پیاز ۱ عدد سیر ۲ حبه نخود ۳۰۰ گرم نمک، فلفل سیاه جعفری ۱ مشت ادویه کاری جوز هندی فلفل قرمز زیره سبز کنجد
از قارچ های متوسط برای سوخاری کردن استفاده کنید بعدازتمیز کردن وشستن ابتدا قارچها رادرمخلوط تخم مرغ که به همراه نمک وفلفل وزعفران مخلوط شده وهم بزنیدتا از لختگی دراید،بعد درمخلوط تخم مرغ بغلطانیدو بعد در ارد سفید و دوباره در مخلوط تخم مرغ و دراخر در پودر سوخاری (پانکو)بغلطانید ودرروغن داااااغ فراواااان سرخ کنید. سیب زمینی فست فودی سیب زمینیهارا پوست کنده وخلال درشت زده وشسته....سپس داخل قابلمه ای اب ونمک ریخته وروی حرارت گذاشته تابجوش بیادبعداز جوشیدن اب سیب زمینهاراداخل قابلمه ریخته وحدود سه تاچهار دقیقه اجازه دهید تاسیب زمینیها دراب بجوشد وسریع ابکش کنید وبعداب سرد روی سیب زمینیها ریخته واجازه دهیدتا کامل ابش کشیده شود وبعد سیب زمینیها را در روغن داااااغ سرخ کرده
10.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فوت گوزه گری ترد شدن چیپس 🥔
🔸مواد لازم (برای ۲ نفر) ▫️شیر دو لیوان ▫️برنج نصف لیوان ▫️نمک یک هشتم قاشق مربا خوری ▫️شکر دو قاشق غذاخوری ▫️پودر هل مقداری ▫️پوره انبه یک لیوان ▫️مغزیجات خرد شده مانند گردو یا پسته کمی برای تزئین 🥭دستور تهیه: برنج را به مدت ۵ ساعت خیس کنید.سپس آن را آبکش کنید. (خیلی برنج نرم نشود)شیر را در یک قابلمه روی حرارت بگذارید تا داغ شود و بجوشد.به محض اینکه به جوش آمد برنج را به آن اضافه کنید و حرارت را کم کنید.نمک، شکر و پودر هل را به آن اضافه کنید.پس از ۳۰ دقیقه پوره انبه را به شیر برنج اضافه کنید و آن را هم بزنید.پس از ۱۰ دقیه حرارت را خاموش کنید و شیر برنج انبه را در یک ظرف مناسب بریزید.روی شیربرنج را با مغزیجات تزئین کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺 آفتاب شب یلدای همه 🔺 گریه پشت تمنای همه 🔹 هیچ کس یاد غریبی تو نیست 🔹 گریه کن جای خودت جای همه ۱۱۹۰ سال است که مردی تنها منتظر است.... منتظر عده ای که درک کنند یلدای غیبتش را
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴کوبیده مرغ لذیذ 🔹استفاده از سیر در کوبیده مرغ سیر کاملا قابل حذفه! اگه دوست نداشتید، حذفش کنید. معمولا ترکیب سیر و مرغ خیلی ترکیب سازگاریه و طعم خیلی خوبی به مرغ میده اما اختیاریه. 🔹زعفران در کوبیده مرغ زعفرونی برای زعفران هم بهتره به جای آب جوش از تکه های یخ استفاده کنین. داخل قوری یا ظرف مخصوص زعفران به مقدار مورد نیازتون زعفران سابیده شده بریزین و روش تکه های یخ بریزین و اجازه بدین آب بشه. اینجوری زعفران شما هم عطر بیشتری داره و هم رنگ خیلی بهتری به کوبیده مرغ میده. 🔹ماندگاری کوبیده مرغ بهتره که کباب مرغ رو تازه و گرم سرو کنین. اگه برای مهمونی خواستین کباب مرغ آماده کنین باید بگم که هم خیلی خوشمزست و هم خیلی به صرفه میتونین کباب ها رو از صبح شکل بدین و آماده داخل یخچال بذارین و در موقع مناسب بپزین.
چیپس😋 . بعد از پوست گرفتن سیب زمینی ، آن را از قسمت بلند و نازک رنده می ریزیم. (که فیلمش تو استوری میزارم)😍، سپس سیب زمینی ها را به مدت نیم ساعت در آب سرد خیس کنید تا نشاسته بیرون بیاید و سیب زمینی ترد داشته باشیم. سپس سیب زمینی را روی دستمال میریزم تا آبش بره و سپس آن را سرخ می کنیم تا اینکه رنگش عوض بشه ، در واقع خیلی ساده است. وقتی از روغن بیرون آوردیم ، نمک میزنیم بهش و نوش جان کنید.🥔⁦ . . برای سس : 3-4 قاشق غذاخوری ماست 1 حبه سیر نمک ، فلفل ، نعناع و آویشن فراوان سس مایونز اختیاری همه مواد را به خوبی مخلوط کرده و در کنار چیپس سرو کنید. .
آرد قنادی 3 پیمانه بیکینگ پودر 2 ق چ شکر 1 پیمانه کره 200 گرم تکه تکه شده تخم مرغ 1 عدد بزرگ وانیل 1 ق چ رنگ قرمز خوراکی به مقدار لازم آرد و بیکینگ پودر را در کاسه ای ریخنه و کنار بگذارید. کره و شکر را با هم زن میزنیم تا مانند کرم شود تخم مرغ را اضافه کرده هم میزنیم سپس وانیل را اضافه میکنیم. و بعد از آن مواد خشک را کم کم اضافه می کنیم. هنگامی که خمیر آماده شد رنگ قرمز را اضافه کرده و مخلوط کنید. خمیر قرمز را به اندازه 2 تا 3 سانت پهن کرده و با قالب قلبی قالب میزنیم. قلبها راداخل کیسه فریزر قرار داده و به مدت 1 ساعت در یخچال قرار می دهیم. فر را با دمای 350 درجه فارنهایت از قبل گرم می کنیم. کف سینی فر را کاغذ روغنی انداخته و کوکی ها را با فاصله از هم در فر قرار می دهیم. کوکی ها را به مدت 8 تا 10 دقیقه یا تا زمانی که کف آنها طلایی شود در فر قرار دهید. سپس روی توری سیمی خنک کرده . این کوکی ها را به مدت 3 روز در ظرف در بسته می توانید نگهداری کنید
مواد لازم گوشت مغز راسته گوساله: ٢۵٠ گرم شيره انگور: ١ ق س سويا سس: ١ ق س پودر زنجبيل: ١ ق چ سير: ۴ حبه پودر يا سس خردل: ١ ق چ روغن مايع: خيلي كم . اولین و آخرین گام همه مواد را در كاسه‌ای مخلوط می‌کنیم و گوشت را به مدت حداقل ٢-٣ ساعت در اين سس مرينت می‌كنيم و بعد روی زغال یا اجاق کباب پز آن‌ها را کباب می‌کنیم. نوش جان . نکته مهم در پخت این کباب این است که از هیچ نمک و فلفلی استفاده نمیشه
23.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅مواد لازم: ژله قرمز ۲ بسته آبجوش ۲/۵ لیوان یکدونه انار درشت دون شده شیر ۱ لیوان ژلاتین ۱ قاشق سر پر شکر ۴ قاشق سرپر ‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‍‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 تو چله من امسال کدوم شعر و کدوم فال باز یاد اونو زنده کرده؟ من تمام عمر چله‌نشین تواَم یا صاحب الزمان (عج)
🧋کاپوچینوی خونگی☕️ 🥄برای هر فنجان کاپوچینو یک قاشق غذاخوری نسکافه دانه درشت ، یک قاشق غذاخوری پودر شکر ، یک قاشق غذاخوری آب جوش رو با همزن ترجیحا برقی حسابی هم بزنید ، کم کم این مخلوط تغییر رنگ میده و تبدیل میشه به یک ترکیب پفکی و خامه ای تو هر فنجون یک قاشق پر از این ترکیب بریزید و بهش شیر داغ اضافه کنید و آروم هم بزنید. وقتی مخلوط شد دوباره یک قاشق مربا خوری از همون ترکیب پفکی بریزید تو فنجون و روش شکلات رنده شده بریزید . من به شیرم کمی پودر کاکائو هم اضافه کردم