#خورش_بامیه 🥘 😋
🔸پیاز داغ عسلی فراوون درست میکنم،چند حبه سیر رو پوستگرفته و میکوبم و به پیاز داغ اضافه میکنم و تفت میدم، تیکه های گوشت گوسفندی رو هم داخلش تفت میدم،نمک،فلفل،ادویه و رب گوجه اضافه کرده و مجدد تفت میدم و به میزان کافی آب اضافه میکنم و زمان میدم تا خورشتم جابیفته.یک ساعت پایان پخت بامیه هایی که جداگانه تفت دادم رو به خورش اضافه میکنم
برای چاشنی این خورش به شکل سنتی و اصیلش از آب تمبر هندی استفاده میشه،برای جایگزین میتونیم از یکی دوقاشق آبلیمو یا ابغوره (بنا به ذائقه) در اواخر پخت استفاده کنیم
.
5.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#ژولین_مرغ_و_سیب_زمینی 👩🍳
مواد لازم
400 گرم سینه مرغ پخته و ریش ریش شده
7 عدد سیب زمینی ریز
9 عدد قارچ
پیاز
کره
1 قاشق غذا خوری آرد
200 میلی لیتر خامه صبحانه یا مخلوط خامه و شیر
150 گرم پنیررنده
نمک،فلفل سیاه و ادویه دلخواه طبق ذائقه
.
5.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#صبحانه
من این شیرینی رو برای صبحونه آماده کرده بودم ولی به نظرم برای عصرونه خیلی خیلی گزینه مناسب و راحتیه و حسابی با به لیوان چای دارچین میچسبه.
مواد لازم: یک تخم مرغ بزرگ، کمتر نصف لیوان شیر، یک لیوان سرخالی آرد، نصف ق چ وانیل، یک سوم لیوان شکر قهوه ای یا شکر سفید، کمتر از یک ق چ بیکینگ پودر، یک ق چ یا کمتر دارچین
( شیر رو کم کم بریزید، اگر مایه پنکیک رقیق بشه، به هردوطرف به یک اندازه خمیر نمیچسبه... یعنی موقع سرخ شدن، مایه از روی آناناس یا سیب سُر میخوره و میاد پایین. و وقتی میخواید طرف دوم رو سرخ کنید، روش هیچ مایه ای نیست که بخواد سرخ بشه و خلاصه خوشگل نمیشه)
برای تولد یا مهمونی هم میشه آماده شون کرد و مثل عکس اول، با شکلات های رنگی بن ماری شده تزیین ش کرد. برای اون شاخه سبز بالای آناناس، شکلات رو توی قیف میریزیم و چندتا خط مثل برگ یا شاخه، روی کاغذ روغنی میکشیم و اجازه میدیم تا سفت بشه و جداش کنیم.
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه خوشمزه دیگه باگوشت چرخکرده😋 باعطر و طعم بسیار عالی👌
250 گرم گوشت چرخ شده
قارچ پخته شده
پیازچه خرد شده
گوجه فرنگی
پنیر چدار رنده شده
با دمای 180 درجه و زمان 45 دقیقه
بپزید.
.
🔴 آیا امام زمان علیه السلام صدای ما را می شنوند؟
🔹 بر اساس آموزه های دینی یکی از شاهدان رفتار و گفتار ما امامان معصوم هستند. لذا امام زمان علیه السلام تمامی صحبت ها و صداهای ما را می شنوند
🔹 در زمان حضرت امام هادی(علیه السلام) شخصی نامهای نوشت از يکی از شهرهای دور که آقا من دور از شما هستم. گاهی حاجاتی دارم، مشکلاتی دارم، به هر حال چه کنم؟
حضرت در جواب ايشان نوشتند:
«إِنْ كَانَتْ لَكَ حَاجَةٌ فَحَرِّكْ شَفَتَيْك»
🔺 اگر حاجتی داشته باشی لبت را حرکت بده،
📚 بحارالانوار ج ۵۳ ص ۳۰۶
🌕 مرحوم آيت الله بهجت (ر حمه الله علیه) میفرمودند:
🔺 بين دهان تا گوش شما کمتر از يک وجب است. قبل از اينکه حرف از دهان خودتان به گوش خودتان برسد، به گوش حضرت رسيده است.او نزديک است، درد و دلها را میشنود، با او حرف بزنید و ارتباط برقرار کنید.
👤مرحوم آيت الله #بهجت (ر حمه الله علیه)
#امام_زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف
5.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فوری / تصاویر اولیه از حمله موشکی و پهپادی به محل حضور تروریستهای جیشالعدل در خاک پاکستان
#پاسخ_سخت
#انتقام_سخت
#املت_پنیر
مواد لازم:
تخم مرغ4 عدد
پنیر سفید 1 لیوان
بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
جعفری1 مشت
کره1 قاشق غذاخوری
فلفل1 قاشق چایخوری
آرد 3 قاشق غذاخوری
طرز تهیه املت پنیر:
پنیر سفید، آرد، فلفل، بکینگ پودر و جعفری را مخلوط کرده و هم بزنید. در آخر تخم مرغ را اضافه کرده و خیلی کم هم بزنید تا خوب پف کند. داخل ماهیتابه کره بریزید و روی اجاق بگذارید تا داغ شود سپس مایه املت را داخل آن بریزید و در ماهیتابه بگذارید و با شعله متوسط بپزید وقتی املت پف کرد و قسمت زیر آن پخت با کفگیر آن را برگردانید تا روی دیگر آن هم بپزد.
#باقالی_پلو
برای گوشت، اول کف تابه یا قابلمه را با حلقه های پیاز بپوشونین، بعد گوشتها را روش بچینین، فلفل سیاه، پنج حبه سیر، یک هویج خرد شده و دو سه تا چوب دارچین و دو سه تا هل و کمی زردچوبه بریزین روی گوشت و بزارین رو حرارت ملایم تا سه چهار ساعت واسه خودش بپزه. در آخر نمک بزنین و اگر احتیاج بود کمی رب اضافه کنین.
اگر مقدار گوشت و مهمانها زیاد نیست در آخر گوشتها را در کمی کره تفت بدین و روش را زعفرون بزنین که مثل عکس طلایی و خوش عطر شه!
.
برای پلو هم برنج را که خیس کردین با چوب دارچین خیس کنین و بجوشونین و بعد باقالی نشوید را اضافه کنین
اگر آب گوشت زیاد بود به جای ابروغن از آب گوشت استفاده کنین.
در صورت دلخواه به گوشت می شه رب هم زد و به پلو ادویه پلو اضافه کرد.
کره و روغن هم که خوب خوشمزه وترش میکنه
#کیک_تیرامیسو
🔸۳۰۰گرم خامه قنادی رو فرم میدیم،۳۰۰گرم پنیر لبنه یا ماسکارپونه رو اضافه میکنیم.۱قاشق چایخوری وانیل،۵_۶قاشق غذاخوری پودر قند رو اضافه کرده مجدد خوب مخلوط میکنیم تا یکدست شه.یه لایه کیک شکلاتی به قطر ۲سانت رو داخل رینگ قرار داده و خوب فیکس میکنیم که هیچ درزی نداشته باشه.یه لایه از مواد خامه ای میزنیم با پالت صاف میکنیم،لیدی فینگرارو داخل قهوه خنک خیلی کم خیس میکنیم و کنار هم میچینیم.دوباره همین مراحل تکرار میشه تا مواد تموم شه.قالبو حداقل ۱۲ساعت(۲۴ساعت خیلی بهتره) میذاریم یخچال تا خوب جا بیفته.در اخر رینگو باز کرده و با خامه فرم گرفته تزئین میکنیم
#ننا_سسیمی_ترکي
نصف پیمانه آب ولرم و یك قاشق غذاخوري شکر و یك قاشق غذاخوري مایه خمیر وبعد با یك پیمانه شیر و نصف پیمانه روغن مایع و ۴ پیمانه آرد سفیدو یك قاشق چایخوري نمك مخلوط کنید و ورز بدین آرد رو کم کم بریزین. ده دقیقه ورز دهید تا خمیر نرم و لطیفي بدست بیاد که به دست نچسبه بعد بذارین یه جایي تا استراحت کنه و خمیرمون پف کنه .سپس به چونه هاي کوچیك در بیارین و هر قسمت رو لوله کنید و از وسط خمیر، دو طرف را به همدیگه تاب بدین بعد یك سوم پیمانه شیره انگور با آب رقیق کنید و حلقه هاي نون ها رو در آن بزنید و در کنجد آغشته کنید و در فر به مدت ۱۵تا ۲۰ دقیقه با درجه حرارت ۲۲۰ بذارین پخته بشه
#پیراشکی_سیب 🥯
▫️سیب قرمز یا زرد بزرگ یک عدد
▫️آرد یک پیمانه
▫️تخم مرغ 1 عدد
▫️شکر ۴ ق غذاخوری
▫️نمک 1/4 ق چ
▫️بکینگ پودر یک ق م
▫️وانیل کمی
🔸سیب رو با رنده ریز رنده کنید(لازم نیست آب سیب گرفته بشه). تخم مرغ رو با چنگال یا همزن دستی بزنید تا مخلوط بشه و از لختگی دربیاد بعد شکر و نمک و بیکینگ پودر و وانیل رو بهش اضافه کنید و آرد هم روش الک کنید و با چنگال خوب مخلوط کنید و بعد سیب رنده شده رو اضافه کنید و هم بزنید توی ظرف گود روغن زیاد بریزید و روی حرارت بزارید تا داغ بشه بعد به اندازه یه قاشق غذاخوری یا با قیف بریزید و مدام با قاشق روشون از روغن داغن بریزید تا پف کنه و صبر کنید تا طلایی بشه