7.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش #کاچی 😋
کاچی ازاون دسرهای مقوی وفوق العاده خوش طعم وخوشمزه اس برای مراسم ها ونذری میتونید درست کنید طعمش بینظیره👌🏼😍
📌موادلازم:
آرد....۱لیوان
شکریا نبات...۱لیوان
آب....۵لیوان
کره....100گرم
روغن مایع..۲ ق غ خ
گلاب..نصف لیوان
زعفران.....به میزان لازم
زردچوبه...نصف ق چ خ
پودر هل...یک ق چ خ
پودردارچین... یک ق چ خ
مغزیجات...به دلخواه
✅ابتداآب ونبات یاشکر راباهم مخلوط کرده روی حرارت میزاریم تاباهم حل بشن بعدزعفران وگلاب اضافه کرده همین که نبات یاشکرحل شد حرارت راخاموش میکنیم.
✅اردراالک کرده روی حرارت ملایم میزاریم مدام هم میزنیم تابوی خامی آردگرفته شه وکمی تغییر رنگ دهد سپس کره روروغن اضافه میکنیم هم میزنیم تاکاملا کره به خورد آردرود وکره ذوب شود
✅بعد ادویه ،زردچوبه،پودرهل،پودردارچین اضافه میکنیم بعدشهد وکم کم اضافه میکنیم مدام هم میزنیم تااردمون گوله نشه وموادمون یکدست شود بعد مغزیجات رابه دلخواه اضافه میکنیم وقتی کمی غلیظ شد درقابلمه دم کنی بزارید بعداز۱۰ دقیقه کاچی خوشمزه امادس😋😍
8.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش #کیک_مالاگا 😍
اونم بدون فر🤩
طعمش فوق العادس حتما امتحانش کنید✨
مواد لازم برای کیک شکلاتی:
تخم مرغ ۳ عدد
وانیل ۱ ق چ
شکر ۳/۴ پ
شیر ۳/۴ پ
روغن نصف پ
آرد ۱/۵ پ
بکینگپودر ۲ ق م
پودر کاکائو ۲ ق غ
.
مواد لازم برای کرم:
شیر ۳ پ
شکر نصف پ
آرد سفید ۲ ق غ
نشاسته ذرت ۱ ق غ
زرده تخممرغ ۱ عدد
وانیل ۱ ق چ
کره ۲۰ گرم
.
مواد لازم برای گاناش:
خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
شکلات سکه ای تلخ ۱۰۰ گرم
.
مواد لازم برای تزئین:
پودر پسته مقداری
شکلات سکه ای مقداری
.
شیر برای مرطوب کردن مقداری
موز ۳ عدد
.
نکات مهم:
☑️این کیک رو میتونید داخل قالب مستطیل هم درست کنید و در دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۴۰ دقیقه بپزید و با سیخ چوبی از پخت کیک مطمئن بشید
☑️برای روان تر شدن گاناش میتونید ۲-۱ ق غ روغن به اون اضافه کنید
☑️زمان پخت کیک حدودا ۴۰-۳۵ دقیقه است.حتما شعله پخش کن رو یک ربع زودتر روی شعله متوسط بذارید تا کاملا داغ بشه
☑️کیک رو چند ساعت بذارید داخل یخچال و بعد برش بزنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش #شیرینی_لطیفه_بازاری 😍🍰🍪
رولت یا لطیفه؟😍تو کدومو بیشتر دوس داری؟😋
تمام نکات شیرینی لطیفه تو این ویدئو گفته شده 😎👌 که خیلی راححتتتت تو خونه درستش کنی😍
پس این ویدئو رو تا انتها ببین☺️😘
.
زمان ۱۰ دقیقه تا ۱۵ دقیقه کافیه و دمای فر باید ۲۲۰ درجه باشه😎
مواد لازم:
آرد ۱۰۰گرم
نشاسته ذرت ۳۰گرم
پودرقند ۱۰۰گرم
تخم مرغ خنک ۴ عدد
بکینگپودر ۱/۲ق چ
وانیل ۱/۴ ق چ
.
آرد و نشاسته ذرت و بکینگ پودر رو باهم الک کنین❤️
مراحل انجام کار به طور کامل در ویدئو هست😊
فقط بعد از اضافه کردن زرده ها به سفیده، مخلوط آرد ، نشاسته ذرت و بیکینگ پودر رو که سه بار از قبل الک کردین بریزید روش آروم، دورانی و در یک جهت با لیسه هم بزنید ☺️. بعد از اون انتقال بدین به
7.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش #کیک_کدو_با_کرم_پنیری 👌😍
تا فصلشه حتما امتحان کنید
اونایی هم که اصلا کدو نمیخورن بهشون نگید چه کیکیه ببینید چقدر عاشقش میشن😂🫣
راز خمیری نشدن کیک کدوی شما
غلیظ بودن پوره ی کدوی شماست
.
معمولا کدو ها آب میان بافتی خیلی زیادی دارن
.
من همیشه بعد از پخت کدوهارو داخل یه آبکش با سوراخ های ریز میریزم
یه کاسه کوچکتر هم روی اون میذارم و
داخل کاسه یه چیز سنگین قرار میدم
تا حسابی فشرده بشه
و آبش کشیده بشه
.
شما هم حتما برای هر دستوری که
پوره کدو داره همین کارو انجام بدید
تا کیکتون خمیری نشه
.
5.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش #حلوا_دِهین_عراقی
حلوای نجف طعم و عطر عالی داره و خیلی خوشمزه و مقوی هست😋😋 بخصوص اگر با روغن حیوانی درست بشه
مواد لازم:
شکر 3 پیمانه
آرد 3 پیمانه
پودر نارگیل چرب ۱ پیمانه
شیر پرچرب نصف پیمانه
شیره خرما یاانگور نصف پیمانه
روغن حیوانی یا کره یا مایع 1 پیمانه
وانیل یا پودر هل(دلخواه)
طرز تهیه:
در دمای 150 درجه در فر بمدت نیم ساعت تا 40 قرار میدهیم پودر نارگیل که کم کم تغییر رنگ داد از کناره های ظرف... کمی هم گریل را روشن میکنیم برای طلایی شدن نارگیل های روش...
🌸حلوا تا داغه خیلی شل هست بزارید خوب خنک شود سپس به راحتی برش میخورد. نوش جان
6.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش #سوهان_سنتی_قم 😋😍
چی میتونه به اندازه ی یه سوهان سنتی که هنر دست خودته برای پذیرایی از مهمون عالی باشه یا با چای بچسپه 🥰
سلام به روی ماهتون 🌱🌱🌱
ارد قنادی۴ق.غ
آرد جوانه ی گندم ۶ق.غ
شکر ۱و یک سوم پیمانه
گلاب ۱پیمانه سر خالی
کره یا مخلوط کره وروغن حیوانی ۱۸۰گرم
زعفران پودر شده۱.ق.چ
پودر هل.نصف ق.چ
پودر پسته وپسته به مقدار لازم
______
نکته:اگر میخواهید سوهان راحت تر برش بخورد و راحت تر کف سینی پهن شود یک مقدار زودتر از حالتی که داخل فیلم میبینید از روی حرارت بردارید که زیاد شکننده نشود
نکته:تا سوهان داغ است پودر پسته را اضافه کرده وبکوبید تا راحت باز شود
نکته:در درست کردن سوهان صبور باشید تا کاملا جمع شود
14.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش #کروسان_بازاری 🥐😍
هم هزینه کمتری داره هم سالمتر و یه عصرونه جذابه😋
🌼مواد لازم برای خمیر
روغن مایع نصف لیوان
آب گرم ۱ لیوان
شیر گرم ۱ لیوان
شکر ۱ ق چ
نمک ۱ ق چ
خمیر مایع خشک ۱ ق غ
سفیده تخم مرغ ۱ عدد
آرد ۴_۵/۵ لیوان (کنترل شده اضافه بشه)
شکلات تخته ای ،برای وسط نان(دلخواهه میتونه ساده باشه)
🌼مواد لازم برای رویه
زرده تخم مرغ ۱ عدد
گلاب ۱ ق غ
زعفران کمی. دلخواه
🌼 همه مواد و به جز آرد باهم ترکیب کنید ، در آخر ارد و کم کم اضافه کنید تا خمیر لطیفی بدست بیاد ،🥰 یک ساعت خمیر و استراحت بدین ، طوری که تو ظرف چرب شده بزارید و درش و ببندید یا حوله بندازید روش ، بعد از اینکه خمیر عمل اومد 💪دو برابر شد ، روی میز کار کمی ورز بدین تا پف خمیر گرفته بشه ، خمیر رو به ۹_۱۲ قسمت تقسیم کنید و هر چونه رو به صورت دایره ای پهن کنید و روی خمیر کره بمالید ، و روی هم قرار بدین لایه هارو🥰
اخرین لایه نیاز به کره ندارد ، دوباره با وردنه خمیر رو انقدر باز کنید تا نازک شود ، و به دوازده قسمت مثلثی برش بزنید و وسط هر کدوم رو شکلات بزارید و بپیچید ، در سینی فر یک ربع استراحت بدین
۰
13.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش#حلوا_نثار_ارومیه 😍😋
مواد لازم برای ۱۵ تکه حلوای متوسط:
آرد سفید قنادی ۲۵۰ گرم(معادل دو و نیم لیوان فرانسوی)
پودرقند ۱۲۵ گرم(معادل یک لیوان فرانسوی)
کره ۶۵ گرم(اگه ترازو ندارین موقع خرید بگین براتون برش بزنن)
روغن مایع پنجاه گرم(معادل یک سوم لیوان فرانسوی)
پودرهل یک قاشق غذاخوری
زعفران سه قاشق غذاخوری
گلاب سه قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
آرد رو الک کنین و حداقل چهل دقیقه روی حرارت کم تفت بدین تا خامی آرد برطرف بشه(حرارت باید کم باشه تا آرد نسوزه و تغییر رنگ نده و بوی خوبش حسابی بلند بشه)
بعد آرد رو از تابه جمع کنین دوباره الک کنین داخل تابه
بعد روغن و کره رو اضافه کنین و مخلوط کنین تا یکدست بشه
حالا مواد رو داخل ظرف دیگه ای بریزین تا داغیش کم بشه،نباید خنک بشه فقط در حدی که دستتون نسوزه و اگه خیلی داغ باشه پودرقند آب میشه و اگه خیلی خنک باشه پودرقند مخلوط نمیشه
بعد بهش پودرهل و گلاب و زعفران اضافه کنین و حسابی مخلوط کنین
اگه مواد خیلی حالت پودری داشت میتونین قاشق قاشق گلاب اضافه کنین تا خمیر جمع بشه ولی نباید شل بشه و حالت ترد داشته باشه