#پاندکیک
این رسپی مناسب قالب ۱۶ سانت لوف هست.
مواد لازم برای پاندکیک:
۲۰۰گ تخم مرغ دمای محیط
۵۵گ عسل
۸۵ گ شکر
۸۵ گ آرد
۵ گ بیکینگ پودر
۱۷ گ پودر کاکائو شیرین نشده
۸۵ گ خامه صبحانه گرم
۴۰ گ شکلات دارک ذوب شده
۶۵ گ کره ذوب شده
دمای فر از قبل گرم شده: ۱۶۰درجه سانتی گراد
مدت پخت: ۳۵~۴۰ دقیقه بسته به فر خودتون.
مواد لازم برای پوشش شکلاتی🍫:
۶۰گ بادوم خرد شده ی رست شده
۲۰۰ گ شکلات دارک ۵۵٪
۵۰ گ روغن هسته انگور
🟠 شکلات رو بن ماری ذوب کرده، روغن رو اضافه کنید و بعد بادوم 🤤
نوش جان 😍😍
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@aspazi12
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#حلوا_بوتیکی
مواد لازم
شکلات تلخ
شکلات شیری
شکلات سفید
مواد پایه:
1 1/2 بسته بیسکوئیت پتی بور
1/3 پیمانه شیر
50گرم کره
50گرم شکلات سفید
1 1/2قاشق چایخوری پودر کاکائو
1قاشق چایخوری شکر
1بسته وانیل شکری
طرز تهیه:
تا نصف قالب سیلیکونی شکلات تلخ،شیری و سفید ذوب شده بریزید و با قلمو دیواره های قالب را به شکلات آغشته کرده و در یخچال قرار دهید.
کره را ذوب کنید، شیر، شکر،شکلات سفید و کاکائو را اضافه کرده و مخلوط کنید.بیسکوئیت را کاملا آسیاب کرده و به مواد فوق اضافه کنید.
مواد را داخل قالب سلیکونی روی شکلات بریزید و نیم ساعت در یخچال قرار دهید.
سپس از قالب خارج کرده و سرو کنید.
نوش جان 😍😍
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@aspazi12
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سوپ جو قرمز😋
پخت اول: به مدت ۱۰۰ دقیقه روی حرارت ملایم:
گوجه فرنگی: ۴ عدد
پیاز: ۲ عدد کوچک
هویج: ۱ عدد
سیبزمینی: ۱ عدد
آب: تا جایی که روی سبزیجات رو بگیره
سینه (یا ران) مرغ: ۱۵۰ گرم
پاپریکا: ۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفلسیاه
زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
.
بعد از ۱۰۰ دقیقه، مرغ رو خارج و ریش ریش کنید، سبزیجات رو پوره کنید. مرغ ریش شده، نصف لیوان جو پرک، جعفری تازه و زرشک رو به سوپ اضافه کنید و ۱۰-۱۵ دقیقه بعد سوپ آماده هست.
دقت کنید اگه به این سبک سوپ درست میکنید، جو حتمن باید پرک باشه.
اگه خواستید از جو استفاده کنید، اون رو به صورت جدا، خوب بپزید و به همراه آب خودش به سوپ اضافه کنید.
روی اون جعفری تازه و آب لیمو تازه بریزید و نوش جون کنید
نوش جان 😍😍
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@aspazi12
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_خرما #بدون_آرد 🥮 😋
▫️بیسکویت ساقه طلایی ۱پیمانه
▫️شیرخشک تفت داده ۱پیمانه
▫️خرمابدون هسته ۱/۲پیمانه
▫️پکینگ پودر ۱ ق غ
▫️تخم مرغ ۳عدد
▫️روغن مایع ۱/۲پیمانه
▫️شیر ۱/۲پیمانه
▫️آب ۱/۴پیمانه
▫️وانیل ۱/۴ق چ
🔸اول از هر کاری بیسکویت رو با میکسر خوب پودر میکنیم
شیرخشک رو هم روی حرارت کم تفت میدیم تا به رنگ نخودی دربیاد.
هسته وپوست خرما رو میگیریم ودر آب خیس میکنیم.
حالا تخم مرغ ووانیل وشیر وروغن مایع وخرمای خیس خورده رو در ظرف میکسر قرار داده تا تمام موادمون خوب مخلوط وخرما خوب له بشه.
در ظرفی بیسکویت پودر شده وشیر خشک تفت داده وپکینگ پودر رو باهم خوب مخلوط میکنیم.
مواد مایع رو به مواد خشک اضافه میکنیم وخوب هم میزنیم .
قالب ها رو چرب کرده و تا سه چهارم قالب مواد میریززم و۲۰الی ۳۰دقیقه در فر ۱۸۰ سانتی گراد میزاریم
#کیک
نوش جان 😍😍
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@aspazi12
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
9.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آش_کشک_تبریز😍😋
بلغور گندم 1 پیمانه، برنج نیمدونه 1 پیمانه، عدس نصف پیمانه، لوبیا قرمز 1/4 پیمانه، لوبیا چیتی 1/4 پیمانه، نخود 1/4 پیمانه، هویج 2 عدد، کلم برگ نصف کلم، پیاز بزرگ 2 عدد، زردچوبه، فلفل سیاه، نمک، فلفل قرمز، عصاره قلم یا آب مرغ 1 لیوان، سبزی آش 200 گرم شامل تره، جعفری، گشنیز، ریحون، ترخون، برگ چغندر یا اسفناج، کشک، رشته آش حدود 1/3 بسته، نعنای خشک، روغن
نوش جان 😍😍
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@aspazi12
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✅فلافل
یک کیلو نخود رو ۴۸ساعت کامل خیس کنید و چن باری آبشو عوض کنید.نخود رو ب همراه ۳تا پیاز تقریبابزرگ با چندحبه سیر ۲بارچرخ کنید.ادویه ها شامل فلفل سیاه و قرمز زیره زردچوبه تخم گشنیز پودر انبه و خیلی کم بکینگ پودر ونمک رو اضافه کنید.ی فنجون مخلوط پودرسوخاری و اردنخودچی هم اضافه کنید.مواد کامل مخلوط کنید و حالا ب اندازه نصف فنجون اب بهش اضافه کنید.بذارید یک ساعت داخل یخچال بمونه و بعدقالب بزنید و تو روغن داغ سرخ کنید.
.
میتونین جعفری تازه یا خشک هم بهش اضافه کنید.کنجد هم دلبخواهی هس.
.
#فلافل
نوش جان 😍😍
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@aspazi12
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
13.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ژله_سوپرایز
نوش جان 😍😍
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@aspazi12
┗━━━🍂💞🍃━━━┛