eitaa logo
مهارت آشپزی
2.7هزار دنبال‌کننده
3.9هزار عکس
10.7هزار ویدیو
2 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
42.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 تخریب عج در فیلم ها و بازی های روز دنیا 🔸آنها بیشتر از مردم ما به و ظهور منجی اعتقاد دارند ! .
11.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سوئان مزه‌سی این مزه جایگزین سالاده و کنار غذا عالی میشه مواد لازم: 📌چیا میخوایم: پیاز : ۱ دونه متوسط فلفل دلمه ای رنگی : کلا نصف یک فلفل کافیه جعفری خورد شده: ۳ ق غ زیتون: ۲ ق غ سماق: ۱ غ غ رب انار: ۳ ق غ روغن زیتون: نصف استکان (دست دل بازانه) نمک 👨‍🍳
6.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•تاکو مکزیکی تابه ای🌮• ~❤️مواد لازم: نون لواش یا تافتون قطر تقریبی ۱۵سانتی گوشت چرخ کرده (ترکیب گوسفندی و گوساله بهتره چون اگر گوسفندی به تنهایی باشه خیلی آب میشه)۴۰۰گرم برای ۴تا تاکو پیاز یک عدد بزرگ رنده شده آب گرفته شده نمک و فلفل سیاه گوشت رو با پیاز و نمک و‌فلفل سیاه خوب ورز بدید(میتونید پیاز رو اضافه نکنید اگر با بوی گوشت مشکلی ندارید) پنیر چدار ~❤️سس تاکو: خیارشور نگینی ۴عدد سس مایونز ۲ق سس خردل یک ق سس کچاپ ۲ق 👨‍🍳
10.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•دسرشکلاتی🍫• خیلی راحت خوشمزه و یاد اور دوران بچگی🤩 👨‍🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•کیک شکلاتی🍫• خوشمزه ترین و ساده ترین کیک همینه😋 👨‍🍳
5.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ماریتوزی 🥯یه نون خامه‌ای ایتالیایی مواد لازم : شکر ۵ ق غ شیر ولرم ۱۰۰ گرم خمیرمایه فوری ۱ ق غ رنده پوست پرتقال ۱ ق چ آرد شیرینی پزی ۴۰۰ گرم تخم مرغ درشت ۱ عدد آب ولرم ۱۰۰ گرم وانیل ۱/۲ ق چ نمک ¼ ق چ کره ۵۰ گرم برای رومال : شیر ۲ ق غ زرده تخم مرغ ۱ عدد مواد قیلینگ : خامه قنادی ۱.۵ پیمانه مربای آلبالو 👨‍🍳
6.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍒دسر لیوانی هست ک من بش میگم بچین برو بالا❣️ ❣️ 🍒 ❣️مواد لازم: بیسکویت پتی بور و یا اورئو پودر شده کرم لوتوس موز نگینی خامه فرم گرفته و هر میوه ای ک واسه تزیین دوست دارین 🍒طرز تهیه:خیلی سادس بچین 👨‍🍳
6.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍅 گوجه های برش خورده را داخل سبد چوبی یا پلاستیکی با فاصله بچینید، روی ان توری بکشید حدود سه چها روز تو افتاب بمونه کاملا خشک میشه. 🍅روی گوجه ها را نمک بپاشید تا در حین خشک شدن کپک نزنه من ولی نزدم کپکم نزد اصلا 🍅بزارید گوجه ها حسابی خشک بشن بعد اسیاب کنید، گوجه اگر نمدار باشه کپک میزنه. 🍅گوجه کامل خشک شده شبیه چیپس میشه ، ترد و شکننده. 🍅بعد از آسیاب کردن گوجه خشک ها، الک میکنیم، ریزترها برای روی ماکارونی و دمپخت ها استفاده میشه و درشترها هم برای تاس کباب، آبگوشت و روی انواع پیتزا. 🍅پودر گوجه را داخل ظرف در بسته، بهتره تو یخچال باشه و تا دو سه سال قابل مصرف هست. 👨‍🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وافل🧇 موادلازم:1 لیوان شیر ،نصف لیوان شکر،نصف لیوان روغن ،1 عدد تخم مرغ ،1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر،1 بسته وانیل( یک چهارم قاشق چایخوری )،1.5 لیوان آرد دستور پخت: تخم مرغ و شکر را خوب با هم مخلوط می کنیم. با اضافه کردن آرام آرام شیر، روغن، بکینگ پودر، وانیل و آرد، مایع خمیرآماده می کنیم. بعد از گرم شدن دستگاه در بالاترین درجه، قسمتی که خمیر را می ریزیم روغن می زنیم. مقداری از خمیر آماده شده میریزیم و چک میکنیم که نسوزه🍓🥝 👨‍🍳
7.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سالاد ذرت😍😋 مواد لازم: ذرت پخته🌽 ۱ الی ۲ لیوان ۱/۲ فنجان ماست پرچرب🍶 مایونز‌🥣 ۱ قاشق غذا خوری ۲ قاشق غذا خوری ابلیمو🍋 ۱ قاشق چایخوری عسل🍯 ۲ قاشق غذاخوری شوید یا ریحان خرد شده تازه🌿 ۱ الی ۲ عدد خیار خرد شده🥒 ۲ عدد گوجه متوسط خرد شده🍅 پیاز قرمز ۱/۲🧅 نمک و فلفل سیاه🌶🧂 ب میزان لازم طرز تهیه: ماست،مایونز،ابلیمو،شوید(یا ریحان)،عسل،نمک و فلفل را هم بزنید تا به خوبی ترکیب شوند.آن را به خیارها،ذرت،گوجه و شوید خرد شده اضافه کرده و به ارامی هم بزنید تا خوب مخلوط شوند ، بیست دقیقه در یخچال قرار دهید جهت خنک شدن و سپس سرو کنید و لذت ببرید. 👨‍🍳
5.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•ساندويچ پنيري😍• اصن پنيرپيتزا باهرچي خوشمزست🤪 ~❤️موادلازم: _نون باگت ميني _سس مايونز٢ ق غ _سينه مرغ ١عدد _نمك وفلفل قرمز _گوجه ١عدد _فلفل دلمه خوردشده كمي _پنيرپيتزا 👨‍🍳
6.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آب زیاد نریزین نصف گوشتها داخل آب خورش باشه کافیه درتابه رو بزارین وبا شعله ی پایین بزارین خورش بپزه میتونین داخل خورش بهمراه پیاز یکی دوحبه سیر رنده کنین ویا از پودر سیر استفاده کنین کاملا سلیقه ای هست اما به نظرم بدون سیر خوشمزه تره هردو طرف تکه های گوشت مرغ روبا کمی روغن وزرچوبه سرخ میکنم یه پیاز بزرگ رو رنده میکنم کمی آبش رو میگیرم ولی دور نمیریزم نگه میدارم وبعدا داخل خورش میریزم توهمون تابه پیازرو تفت میدم تا سبک بشه. ادویه هاشامل نمک،زردچوبه،فلفل قرمز،فلفل سیاه،پودرگل سرخ،پودرلیموعمانی وتخم گشنیز رو به پیاز اضافه میکنم وتفت میدم تا بوی ادویه ها بلند بشه. فلفل دلمه ای قرمز وسبز رو خلالی برش زدم اضافه کرده وتفت میدم بعد هویج خلال شده رو میریزم وتفت میدم. آخرسرهم یه قاشق رب پرخونگی ریختم وتفت دادم. ۲یا۳لیوان آبجوش میریزم ومرغهارو روش میچینم درظرف رو میزاریم با شعله ی کم تا خورش بپزه. بعد از یک ساعت مرغهارو برگردوندم تا طرف دیگش هم خوب رنگ بگیره حدود دوساعت زمان دادم تا خورش خوب جابیوفته. 👨‍🍳