eitaa logo
مهارت آشپزی
2.7هزار دنبال‌کننده
3.9هزار عکس
10.7هزار ویدیو
2 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
7.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🫔 😋 ▫️سيب زميني ٤ عدد درشت ▫️جعفري و گشنيز خرد شده ١ پيمانه ▫️پياز ٢ عدد متوسط ▫️پنير پيتزا ١ پيمانه ▫️نان لواش ٥ عدد ▫️نمك ١ ق غ ▫️فلفل قرمز و سياه هر كدام ١ ق چ ▫️اويشن ١ ق چ ▫️فلفل تازه به دلخواه 🛑شما ميتونيد براي رژيمي شدنش پنير داخلش نريزيد و هنگام پخت فقط روي دو طرف نان رو با روغن زيتون كمي چرب كنيد و با شعله كم بزاريد نان برشته بشه ‎‌‌‌‌‌
12.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
لازانیا قابلمه‌ای🤤 این روشی هست که من از مامانم یاد گرفتم حتماً به کسایی هم که حتی فر دارن پیشنهاد میکنم برای یکبار هم شده این مدلی درست کنی😍 مواد لازم : پیاز یک عدد زردچوبه، فلفل سیاه فلفل دلمه نصف ۱ عدد گوشت چرخ کرده ۳۵۰ گرم لازانیا پیش پخت ۳۰۰ گرمی سیب زمینی متوسط ۱ عدد نمک، آویشن، پودر سیر رب گوجه ۳-۲ ق غ قارچ ۲۵۰ گرم ⤹༢➥
🥜حلوای ایرمیک با بستنی 🥣مواد لازم؛ کره 60 گرم 30 میلی لیتر روغن مایع(یک چهارم استکان) 160 گرم ارد سمولینا (1 لیوان) 1 نعلبکی بادام زمینی 200 گرم شکر (1 لیوان) 200 میلی لیتر شیر (1 لیوان ) 200 میلی لیتر آب (1 لیوان) 🥣بستنی ساده وانیلی 🧋طرز تهیه؛ شیر ، آب و شکر را مخلوط کنید تا شکر حل شود. کره را در ماهیتابه ذوب کنید. روغن مایع را اضافه کرده و مخلوط کنید. ارد سمولینا را اضافه کرده و اجاق را روی حرارت متوسط قرار دهید. بادام زمینی اضافه کنید و آن را مداوم هم بزنید و سرخ کنید تا تیره شود. حدود 25 دقیقه طول کشید. وقتی رنگ سمولیناچرخید و بو گرفت ، شربت را به آرامی بریزید. مراقب باشید ، چون ممکن است پاشیده شود،سپس 6-7 دقیقه صبر کنید تا با هم زدن تیره شود. اجاق گاز را خاموش کرده و درب قابلمه را بگذارید و صبر کنید تا حلوا دم بکشد. در حالی که حلوا از حرارت افتاده است ، در یک کاسه کوچک سلفون بکشید و دیواره های کاسه را با حلوا پر کنید بستنی را در وسط قرار دهید ، دوباره با حلوا بپوشانید و آن را روی بشقاب برگردانید ╲
27.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
◼️یا محسن بن علی ◼️ 🎙️حسین طاهری 🎤 شور پیشنهاد دانلود
9.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️ما همچنان برای یاری ایستاده ایم و به ندای رهبر عزیزمان لبیک می گوییم و به یاری مردم مظلوم غزه و لبنان می شتابیم. 🔶️ هموطنان عزیز می‌توانند با استفاده از کد دستوری * با واریز مبلغ کمک خود به شماره کارت ۶۰۳۷ ۹۹۸۲ ۰۰۰۰ ۰۰۰۷ و یا شماره شبای IR۳۲۰۲۱۰۰۰۰۰۰۱۰۰۰۱۶۰۰۰۰۵۲۶ در این پویش ملّی، مشارکت نمایند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ از فتنه شام نترسید! 🎙 سردار عزیز شهید حاج قاسم سلیمانی: من با تجربه این را می‌گویم؛ میزان فرصتی که در بحران‌ها وجود دارد، در خود فرصت‌ها نیست. اما شرط آن این است که نترسید و نترسیم و نترسانیم.
30.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔵 مجمع عالی بسیج دانش‌آموزی چه اهدافی را دنبال می‌کند؟ 🔵دانش‌آموزان بسیجی چگونه برای حل مشکلات کشور پای کار آمده‌اند؟ 🎥گزارش برنامه «صبح بخیر ایران» از دهمین مجمع عالی بسیج دانش‌آموزی
‌ باترکریم انار مواد لازم کره نرم و به دمای محیط رسیده 225 گرم پودر قند 3 پیمانه آب انار 1 پیمانه خامه یا شیر 2 تا 4 قاشق غذاخوری طرز تهیه آب انار را روی حرارت ملایم قرار دهید تا غلیظ و تیره رنگ شده حجم آن به ¼ مقدار اولیه کاهش پیدا کند. سپس اجازه دهید سرد شود. کره نرم شده را با همزن برقی بزنید تا پوک شود سپس پودر قند را کم کم اضافه کرده بزنید تا خوب مخلوط شود. سس انار خنک شده را هم اضافه کرده در انتها برای نرم شدن باتر کریم از دو تا 4 قاشق شیر استفاده کنید نوش جان💖