eitaa logo
مهارت آشپزی
2.7هزار دنبال‌کننده
3.9هزار عکس
10.7هزار ویدیو
2 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش موزی🍌😋🍫🍰 اگه دو سه تا دونه موز تو یخچالتون مونده و سیاه شده این بار به جای شیرموز باهاش این کیک دبل چاکلتو حتما امتحان کن🍌🍫🥮 . روش تهیه رو توی ویدئو براتون توضیح دادم که خیلی هم راحته مواد اولیه رو هم اینجا براتون مینویسم مواد لازم کیک دبل چاکلت موزی: آرد ۱/۵ پیمانه (۱۸۰ گرم) پودر کاکائو یک سوم پیمانه (۳۳ گرم) دارچین نصف ق.چایخوری بیکینگ پودر ۱ ق.چایخوری جوش شیرین ۱ ق.چایخوری تخم مرغ ۲عدد شکر سه چهارم پیمانه (۱۵۰ گرم) کره ذوب شده خنک ۱۰۰ گرم (میتونید نصفشو روغن بزنید) ماست نصف پیمانه موز رسیده له شده یک پیمانه (بسته به سایز موزها ۲ یا ۳ عدد) شکلات چیپسی نصف پیمانه . سایز قالب حداقل ۱/۵ لیتر(۶پیمانه) دمای پخت ۱۸۰ درجه حدود ۴۵ دقیقه . برای تزیین من از سس گاناش استفاده کردم (۵۰ گرم خامه صبحانه و ۵۰ گرم شکلات خرد شده رو باهم روی بخار کتری بذارید هم بزنید تا کاملا یکدست بشه) و در آخر روی اون رو با تراشه های شکلات که با پوست کن درست کردم پوشوندم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @aspazi12 ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•💙🌸• فرموده خـدا بـه پیغمـبـر انــا اعـطـیـنـاک الـکـوثــر دستامون به دامنت مادر 🦋 🥰 💐 @aspazi12
25.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋🍰🍰🍰 بدون نیاز به فر و خیلی راحت👌 چند تا نکته که گفته میشه رعایت کنین دیگه رولتتون نمیشکنه😋 📍 مواد لازم: 🥚تخم مرغ درشت ۲ عدد (اگه کوچک بود ۳ تا) 🥄شکر دونه ریز ۶۰ گرم (حدودا یک سوم لیوان) 🥣آب جوش ۱ ق غ 🥄وانیل خالص نوک ق چ یا وانیل شکری ۱ ق چ 🥡آرد ۶۰ گرم (حدودا نصف لیوان) ‌ 🧁خامه قنادی ۲۰۰-۳۰۰ گرم ‌ 🔻نکات: نکته های فیلم رو دقت کنید 🔸شعله پخش کن رو از یک ربع قبل روی حرارت بذارین گرم شه. 🔹داخل تابه ۲ تا کاغذ روغنی بندازین و رویی رو با روغن چرب کنین. ‌ 🔸حرارت خیلی ملایم باشه. 🔹رولت ۱۰-۱۵ دقیقه بپزه کافیه، اگه زیاد روی حرارت بمونه خشک میشه و موقع رول کردن میشکنه. رولت باید همونجوری داغ رول بشه، اگه سرد شه هم رولت ترک میخوره و میشکنه. ‌ 🔸سایز تابه رژیمی اینجا ۳۰*۲۰ هست، لاستیکشو دربیارین، اگه تابه معمولی دارین از دم کنی استفاده کنین. ‌ 🔹یا داخل فری که از قبل یک ربع گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه حدود ۱۰ دقیقه میتونین بذارین، دمای فر ها متفاوته حواستون باشه زیاد نمونه. ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @aspazi12 ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
7.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😋😍🥪🥪🥪🥪 یه دسر به شدت راااحت و خوشمزه و شیک برای مهمونیا👌👌 مواد لازم : شیر :دولیوان شکر : نصف لیوان آرد: یک سوم لیوان کره :20گرم وانیل :یک دوم ق چ بیسکوییت پتی پور :دو تا سه بسته ژله ی موز: یک بسته موز : دوعدد توضیحات رو حتما بخونید :👇 طرز تهیه : شیر و شکر و آرد و کره و وانیل رو با هم مخلوط میکنیم و میذاریم روی حرارت ملایم تا به غلظت برسه، مدام هم میزنیم گلوله نشه، وقتی ولرم شد توی ظرفمون پلاستیک میذاریم و یه لایه بیسکوییت یه لایه مواد میریزیم لایه ی آخر هم مواد میریزیم و یک ساعت داخل یخچال میذاریم، تو این مدت ژله رو با یک لیوان آب جوش حل میکنیم ذراتش که روی بخار کتری حل شد نصف لیوان آب سرد بهش اضافه میکنیم و میذاریم یخچال نیم بند بشه، بعد دسرمون رو از یخچال بیرون میاریم یه لایه موز میچینیم یه لایه روش ژله میریزیم و 4 الی 5 ساعت داخل یخچال میذاریم تا آماده بشه، تمااام❤️ نکته :موادتون نه باید خیلی سرد بشه نه باید داغ باشه، ملایم❤️ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @aspazi12 ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😋😋😍😍👌👌 ـــ ـــ مواد لازم 👇👇 2 عدد تخم مرغ بزرگ 1 لیوان شیر 1 لیوان و نیم آرد بکینگ پودر 1ق چ 1 قاشق غذاخوری وانیل نصف لیوان شکر کمی نمک سفیده و نمک را جداگانه هم بزنید تا کرم رنگ شود.در ظرف دیگری زرده و شکر را هم بزنید سپس شیر را اضافه کنید سپس آرد و بکینگ پودر و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید سپس سفیده ها را اضافه کنید قاشق باید به اندازه کافی پهن باشە پنکیک را راحت تر درست کرده و برگردانید.قالب باید نچسب باشە یکبار چرب کنید و پنکیک را حدود سه تا چهار سە تا چهار دقیقە بزارید بپزە بعد نوتلا را اضافه کنید . ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @aspazi12 ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
32.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش خوش بافت😍😋🍪 و خوشمزه 😋😋 این نمونه شیرینی نسبت به نمونه بازاریش بافت نرمتری داره و در واقع اصیلتره👌 بعد از پخت وقتی کاااملا خنک شد بذارید تو ظرف دربدار تا همونجور نرم و خوشمزه بمونه بچه ها این شیرینی ها رو میتونید تو فر دستساز یا تابه های دربدار هم بپزید👌 مواد لازم👇 پودر قند ۱ پیمانه آرد قنادی ۱ و یک دوم پیمانه بیکینگ پودر ۱ ق م تخم مرغ ۳ عدد وانیل ۱ ق م کشمش پلویی ۱ پیمانه کره هم دمای محیط ۱۰۰ گرم نکته👇 ۱. اگر کشمشهاتون رو از قبل نیم ساعت خیس بدین و بعد کاملا خشک کنید و برا شیرینی استفاده کنید خوشمزه تر میشه☺️ ۲. درجه فر باید پنج درجه از دمایی که کیک میپزید کمتر باشه مثلا اگر با ۱۸۰ میپزید بذارید رو ۱۷۵ ، ۱۰ دقیقه الی یه رب که بپزه و اطراف و زیرش طلائی بشه کافیه. نوش جان❤️ ۳. پودر قندتون رو الک کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @aspazi12 ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
5.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍌🍌😍😍👌👌 امروز میخوایم ترافل 🍬 درست کنیم اسمش رو هر چی دلت میخواد بذار 😍 شکلات یا شیرینی یا پاپس کیک 🍬 یه شیرینی خیلی راحت و فوری هست که واسه دورهمی ها به شدت پرطرفداره 😍😋 مواد لازم🍬 موز ۱ عدد متوسط 🍌 گردو ۴ عدد پودر نارگیل نصف پیمانه 🥥 پودر کاکائو ۱ ق غ عسل ۱ ق غ 🍬🍬🍬🍬🍬🍬🍬🍬🍬🍬🍬🍬 🌱  موز  و گردو رو با هر وسیله ای که دارین ،خرد کن یا هر چی ،کامل له و خرد کنید . 🌱 پودر کاکائو و پودر نارگیل رو اضافه کنید و خوب مخلوط کنید 🌱 عسل رو هم اضافه کنید و خوب مخلوط کنید و از مواد ترافل بردارین و گرد کنید و در پودر کاکائو بغلتونید  و تمام 🤗 ⛔ اگ مواد ترافل شل بود پودر نارگیل بیشتر بریزین ، اگه هم سفت بود موز رو بیشتر کنید😋😋😋👌 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @aspazi12 ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
8.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🥝😍😍👌👌👌 مواد لازم 👇👇 ۱ لیترشیر ۱۲۵ گرم (نصف بسته) کره مارگارین یا کره ۱ فنجان آرد ۱ لیوان شکر ۱ قاشق چایخوری وانیل برای پایه : ۱ عدد کیوی ۱ بسته ژله کیوی دستور پخت : ابتدا ژله خود را در ظرفی ریخته و درست میکنیم خوب هم می‌زنیم و به طور یکنواخت در کاسه هایمان تقسیم می کنیم و بعد از اینکه کاملا یخ زد، کیوی که به شکل ورقه های نازک خرد کردیم را روی آن می گذاریم. قابلمه را روی اجاق قرار می دهیم و کره مارگارین یا کره معمولی را آب می کنیم سپس آرد را اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا بوی آن گرفته شود شیر و شکر را اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا گلوله نشود بعد به هم زدن ادامه می دهیم. حدود ۵ دقیقه دیگر میپزیم و وانیل را اضافه کنید و برای آخرین بار هم می‌زنیم و از روی اجاق برداریم و اگر گلوله باقی ماند می توانیم با همزن گلوله هارو خرد کنیم. به طور مساوی در کاسه ها تقسیم می کنیم و بعد از اینکه به دمای محیط رسید می گذاریم در یخچال استراحت کند و بعد از ۲ الی ۳ ساعت استراحت می توانیم آن را زیر و رو کرده و در ظرف سرو قرار دهیم . نوش جون😍 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @aspazi12 ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
8.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍫🍹😋🙃😍👌 فقط با سه قلم مواد یه دسر خوشمزه و فوری درست کن😍🍫 موادش در دسترسه و برای میهمانی ها هم خیلی شیکه👌🏻 . ‌ 📍مواد لازم پودینگ بستنی برای ۳-۴ نفر: 🍦بستنی در طعم دلخواه نیم لیتر 🥛شیر سرد نصف لیوان 🥄ژلاتین ۱ ق غ (سوپرمارکت ها و لوازم قنادیا دارن) 🥄وانیل نوک ق چ به دلخواه ‌ 🔻طرز تهیه: ژلاتین و شیر سرد رو ترکیب کنین و بذارین ۲-۳ دقیقه بمونه حالت اسفنجی بگیره بعد بذارین روی بخار کتری یا یه ظرف آب در حال جوش تا ژلاتین کاملا داخل شیر حل شه. به دلخواه میتونین کمی وانیل بزنین و بذارین کنار از داغی بیفته. بستنی که چند دقیقه تو دمای محیط مونده و کمی شل شده رو به شیر و ژلاتینی که از داغی افتاده اضافه و ترکیب کنین و سریع توی ظرف سروتون بریزین که نبنده، بعدم ۱ ساعت بذارین تو یخچال و با هرچیزی که دوست داشتین تزیین و سرو کنید. ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @aspazi12 ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
10.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍇😍😋🍡 ارگانیک و خوشمزه😋 👌👌 میدونم طرفدارای محصولات طبیعیه کانالمون زیاده😃❤️ این باسلوق هم خوشمزست😋 هم مقوي….💪 و خیلی هم راحت درست میشه.☺️ مواد لازم 👇👇 نشاسته گل ١ ليوان آب ٢ ليوان شيره انگور ١ ليوان گلاب ١/٤ ليوان گردو خورد شده به مقدار لازم 📌از شيره انگور شیرین استفاده كنين👌 نووووش جاان😋😋😊 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @aspazi12 ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
7.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍🎂😋🍂 بچه ها تا فصل خرمالو هست امتحانش کنید و از طعم متفاوتش لذت ببرید 🥰🤌 مواد لازم: تخم مرغ:۴ عدد شکر:۱ پیمانه وانیل:۱ قاشق چایخوری روغن:۱ پیمانه شیر:۱/۴ لیوان پوره خرمالو: ۱ پیمانه آرد:۲/۵ پیمانه بیکینگ پودر:۲ قاشق چایخوری دارچین:۱ قاشق غذاخوری مواد لازم برای سس خرمالو: خرمالو:۱ عدد شکر:۲ قاشق غذاخوری خامه صبحانه:۲ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت :۲ قاشق غذاخوری همه ی موادو باهم مخلوط کنید و بذارین روی حرارت ملایم تا به غلظت برسه اما نجوشه بعد بذارین از داغی بیوفته و یه کوچولو خنک شه و بریزین رو کیک ✅ برای پخت این کیک از قالب ۲۷ سانت استفاده شده ⠀ ✅دمای مورد نیاز برای پخت این کیک برای فر گازی ۱۸۰ درجه به مدت۴۰ الی ۴۵ دقیقه ✅برای فر برقی ۱۶۵ به مدت ۴۰ دقیقه ✅برای سولاردوم با پیش گرمایش ۱۱۰ و با درجه ۱۵۰ به مدت ۴۵ دقیقه ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @aspazi12 ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
5.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•🧡🌱• بی تــو بــانــو هیچ دنیـایی نبـود... 🦋 🥰 💐 @aspazi12