eitaa logo
مهارت آشپزی
2.7هزار دنبال‌کننده
3.9هزار عکس
10.8هزار ویدیو
2 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
📖 السَّلامُ عَلَيْكَ أَيُّهَا الْخَلَفُ الصَّالِحُ لِلْأَئِمَّةِ الْمَعْصُومينَ الْمُطَهَّرينَ... 🌱سلام بر تو ای صاحب علم علی علیه السلام و ای آیینه دار صبر حسن علیه السلام و ای وارث شجاعت حسین علیه السلام و ای میراث دار غربت فرزندان حسین علیهم السلام . 📚 صحیفه مهدیه، زیارت حضرت بقیة الله ارواحنا فداه در سختیها
برای تهیه سالاد الویه خوشمزه به چه نکاتی باید توجه کرد؟😍😋 🫕اگه با مرغ درست میکنید یه مقدار از آب مرغ در حد نصف لیوان شایدم کمتر نگه دارین که بعدا بریزید روی سیب زمینی های رنده شده باعث میشه کمتر سس بکشه و خوشمزه تر میشه ، به جای نمک از خیار شور رنده شده استفاده کنید ..😋
چگونه تهیه میشود؟😋😍 🧀مواد لازم 🔸روغن: برای سرخ کردن به صورت غرقاب روغن 🔸فلفل: به اندازه نیاز 🔸نمک: به اندازه نیاز 🔸پیاز کوچک: ۱ عدد، ریز خرد شود. 🔸تخم‌مرغ همزده: ۱ عدد 🔸فلفل دلمه‌ای: ۱ عدد، خرد شود. 🔸نعنای خرد شده: ۱ قاشق چای‌خوری 🔸گشنیز یا جعفری خرد شده: دو قاشق غذاخوری 🔸پنیر خرد شده: سه چهارم پیمانه 🔸خمیر ورقه‌ای یا ورق سمبوسه 🥪طرز تهیه : • همه مواد داخل خمیر را درون کاسه‌ای ریخته و خوب با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید. • درون ورقه‌های خمیر و یا ورق سمبوسه را با مخلوط پنیر پر کرده و لبه‌های خمیر را با استفاده از مقداری آب به هم بچسبانید. • روغن را داغ کرده و سمبوسه‌ها را درون آن تا زمانی که طلایی رنگ شوند سرخ کنید. • از طعم پنیر ذوب شده داغ آن لذت ببرید.
چگونه تهیه میشود؟😋😍 🍩مواد لازم : ▫️آب ولرم یک لیوان ▫️خمیر مایه ۱ ق غ ▫️شکر ۱ ق غ ▫️نمک نصف ق غ ▫️سوسیس یا ژامبون رنده شده ۱ لیوان ▫️فلفل دلمه رنده شده نصف لیوان ▫️فلفل و آویشن به میزان لازم ▫️آرد حدود ۲/۵ لیوان 🥣ابتدا آب ولرم و خمیر مایه و شکر رو با هم مخلوط کنید و بعد نمک و آویشن و فلفل رو اضافه کنید و فلفل دلمه و ژامبون رو هم توش بریزید و هم بزنید و بعد آرد رو سه بار الک کنید و به مواد کم کم اضافه کنید و ورز بدید تا یه خمیر نرم که به دستتون نچسبه بدست بیاد . روی ظرفی که خمیر رو گذاشتید سلفون بکشید و دو ساعت جای گرم بزارید تا خمیر دو برابر بشه بعد خمیر رو به قطر دو سانت پهن کنید و قالب بزنید و یک ربع بعد از قالب زدن استراحت بدید و بعد توی روغن سرخ کنید
😋 مواد لازم: سینه مرغ ۱عدد گردو۳۰۰ گرم رب انار ملس ۴ قاشق غذاخوری رب گوجه‌فرنگی (در صورت تمایل)نصف قاشق غذاخوری پیاز ۱ عدد زعفران شکر زردچوبه، نمک و فلفل سیاه به میزان دلخواه هل و برگ بو (در صورت تمایل برای رفع وی زهم مرغ)به مقدار دلخواه روغن به میزان لازم گردو را خوب آسیاب کنید تا حالت خمیری بگیرد و خورش لطیف تر شود.پیاز را پوست کنده و رنده کنید.پیاز زنده شده را در کمی روغن سرخ کنید.گردوی آسیاب شده را اضافه کرده و با حرارت ملایم تفت دهید.مراقب باشید گردو نسوزد.زردچوبه و فلفل سیاه بزنید. وقتی به روغن افتاد دو لیوان آب سرد اضافه کنید. وقتی به جوش آمد حرارت را کم کرده و در قابلمه را ببندید.آب سرد به روغن افتادن خورش را سرعت می بخشد.بعد از یک ساعت به گردوها، رب انار، رب گوجه فرنگی، نمک، شکر و زعفران اضافه کنید.در پایان هم یک لیوان آب مرغ بریزید.مرغ را در همراه با هل، برگ بو حدود ۳-۵ دقیقه در آبجوش بندازید تا بوی زهم مرغ برود. مرغ ها را در کمی روغن تفت داده و به خورش اضافه کنید. اجازه دهید یکی دو ساعت خورش حسابی جا بیفتد و روغن بیندازد.در اواسط پخت، میزان ترشی خورش را چک کنید، اگر ترش تر دوست داشتید میزان رب انار را بیشتر کنید و اگر شیرین دوست داشتید چند قاشق شکر اضافه کنید.در صورت تمایل در دقایق پایانی پخت، یکی دو قاشق زعفران دم کرده به خورش اضافه کنید.نوش جان
طرز تهیه چگونه است؟😍😋 1 کیلو اسفناج پاک شده ▢1 عدد پیاز نگینی خرد شده ▢1 قاشق سوپخوری کره ▢1 قاشق چایخوری سیر له شده ▢1 قاشق چایخوری زنجبیل له شده ▢¼ قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز ▢½ قاشق چایخوری تخم زیره ▢½ قاشق چایخوری ادویه مخلوط ▢1 فنجان ماست ▢1 عدد فلفل سبز ریز خرد شده ▢½ قاشق چایخوری فلفل سیاه ▢100 گرم پنیر بی نمک ▢به مقدر لازم نمک ▢½ فنجان خامه 🍀🍀دستور تهیه🍃 اسفناج را پاک کنید و بشورید، سپس داخل قابلمه ای بریزید و در ظرف رو بذارید تا با بخار اسفناج ها پخته و نرم بشن. بعد از مدتی اسفناج ها شروع به آب انداختن میکنن، بذارید آبش به خوردش بره سپس پوره کنید و کنار بذارید. کره رو توی تابه بریزید و تخم زیره رو اضافه کنید و یک دقیقه زمان بدید تا تخم زیره بترکه و عطرش آزاد بشه. سیر و زنجبیل له شده و پیاز رو اضافه کنید و تفت بدید تا کمی طلایی بشه. اسفناج رو به همراه ماست و فلفل سبز به مدت ۲ تا ۳ دقیقه تفت دهید. نمک وفلفل سیاه رو هم اضافه کنید. سپس از روی حرارت بردارید و مابقی ادویه ها رو اضافه کنید و کاملا هم بزنید. بعد خامه رو اضافه و کاملا مخلوط کنید و در آخر پنیر رو اضافه کنید.
چگونه تهیه میشود؟😍😋 🥪مواد لازم ماهی 500گرم گوجه فرنگی دو عدد پیاز یک عدد نمک، ادویه و فلفل سیاه مقداری آبلیمو دو قاشق غذاخوری روغن مقداری 🐟طرز تهیه ماهی را به همراه پیاز و آبلیمو به مدت یک ساعت مزه دار کنید. پیاز را داخل تابه خردکرده و داخل روغن تفت دهید. سپس گوجه فرنگی خرد شده، نمک، ادویه، فلفل سیاه را به آن افزوده و کمی تفت دهید. ماهی را به روش بخارپز بپزید. بعد از پخت کامل ماهی، آن را داخل دیس قرار دهید. مخلوط داخل تابه را روی ماهی بریزید.
17.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•انچيلاداي مرغ🤤• ي غذاي مكزيكي اسون و خوشمزست كه انتخاب خيلي خوبي براي ناهار و شام😋 👩‍🍳👨‍🍳
8.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•دسر توت فرنگی🍓• خوشمزه تر و سه سوته تراز این عمرا پیدا کنی 👩‍🍳👨‍🍳
12.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•شربت رنگی رنگی🍹• تو این روزا که هوا گرمه خبلی میچسبه😋 👩‍🍳👨‍🍳
9.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•میان وعده😋• هم خوشمزس هم رژیمی هم توت فرنگی داره واقعا چی میخواین دیگه؟😍 👩‍🍳👨‍🍳
، 💐آفتابى همچون بود 🎉كه روزى طلوع كرد 💐و براى هميشه چراغ 🎊راه شيعه در طول تاريخ شد. 💐24 ذی الحجه روز جلوه عظمت و فضیلت پیامبر و اهل بیت (ع) گرامی باد💐