eitaa logo
مهارت آشپزی
2.7هزار دنبال‌کننده
3.9هزار عکس
10.7هزار ویدیو
2 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
- شیر در کاسه ما نیست ولی اشک که هست !ما یتیمان همگی کاسه به دستیم علی... -
6.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یه نوشیدنی واسه عاشقان قهوه ☕️❤️ پاستیل شیر قهوه دالگونا آب جوش
7.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🥳 مواد لازم: ده عدد فیله ی مرغ دو عدد تخم مرغ نصف لیوان شیر دو لیوان پودر سوخاری ساده یا ارد سفید یک بسته کرانچی ساده یک بسته کرانچی فلفلی ۴ قاشق پودر سوخاری پولکی یک قاشق چای خوری بکینگ پودر نمک،فلفل،پودرسیر، ادویه ی مرغ به میزان دلخواه طرز تهیه اول دو طرف مرغ هارو ادویه می زنیم وکنار می ذاریم در یک کاسه تخم مرغ، شیر و نمک و فلفل رو خوب باهم مخلوط می کنیم. در یک ظرف ارد یا پودر سوخاری ساده رو با بکینگ پودر مخلوط می کنیم و در ظرف دیگه کرانچی های خرد شده و سوخاری پولکی رو مخلوط می کنیم. 🛑این مرحله کاملا اختیاریه می تونید به جای کرانچی از پودر سوخاری طعم دار یا فقط پولکی استفاده کنید. مرغ هارو اول به تخم مرغ می زنیم بعد در ارد یا پودر سوخاری می غلتونیم دوباره به تخم مرغ می زنیم و در اخر کاملا به کرانچی اغشته کرده و به ارومی سرخ می کنیم. ✅می تونید به جای ترکیب تخم مرغ و شیر از اب یخ استفاه کنید و عین همین مراحل رو با اب یخ انجام بدید. . .
11.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
- بهترین زندگی مادی را داشتم ، ماشین BMW ولی دوبار خودکشی کردم 🔻 روایت علیرضا نبی از زندگی گذشته اش
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دورنگ بدون تخم مرغ 🥳🥳🥳🥳 ✅مواد لازم ارد ۲۰۰ گرم یا ۱/۵ لیوان دسته دار روغن صاف ۱۰۰ گرم پودر قند ۱۰۰ گرم یا ۲/۳ لیوان روغن مایع ۳ ق غ هل یا وانیل نصف ق چ ✅برای فر گازی با دمای ۱۸۰ درجه بمدت ۲۰ دقیقه برای فر برقی با دمای ۱۵۰ درجه بمدت ۲۰ دقیقه ۰✅برای استفاده از روغن جامد خونگی اول روغن روی بخارکتری ذوب کنید تا هوای اضافیش گرفته بشه بعد بمدت یک روز تو یخچال بزارید تا سفت بشه ،اینجوری رو غن صاف بدون حباب دارید .
9.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 موادلازم 18 ورقه لازانیا برای ملات داخلی: گوشت چرخ کرده 280 گرم اسفناج 150 گرم 1 عدد پیاز 2 حبه سیر 1 هویج فلفل کاپیا 1 عدد 400 گرم گوجه فرنگی کنسرو شده 200 میلی لیتر آب داغ 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون 1.5 قاشق چایخوری نمک، پودر فلفل قرمز 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری ریحان یک پیمانه شکر برای سس بشامل: 2 قاشق غذاخوری کره 2 قاشق غذاخوری آرد برای پر کردن 3.5 فنجان شیر سرد فلفل سیاه، نمک، جوز هندی برای موارد فوق: پنیر چدار رنده شده 👨‍🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•دسر عربی🍨• ~❤️موادلازم: پودر کاسترد : ۱۰ ق غ شکر : ۸ ق غ(اگه دوست ندارید زیاد شیرین بشه شکر رو کمتر کنید) شیر : به ازای هر ۲ ق غ پودر کاستر یک پیمانه شیر خامه: یک پاکت زعفرون و پودر هل : به مقدار لازم 👨‍🍳
16.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩‍🍳دو_مدل_بستنی👩‍🍳 مواد لازم ✅ مدل اول توت فرنگی یا هلو یخ زده شیر سه تا ۴قاشق وانیل عسل یا شیره یک تا سه قاشق (بستگی به شیرینی میوه) مدل دوم شکلاتی 😋✅✅ مواد لازم موز یخی که بازم میشه هلو استفاده کرد کره بادام زمینی یک قاشق عسل یا شیره خرما پودر کاکائو مقداری کاپوچینو یا قهوه فوری 👨‍🍳
14.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 اوصاف علی به گفتگو ممکن نیست، گنجایش بَحر در سَبو ممکن نیست، بیان فضائل مولا علیه السلام 🎙استاد بندانی 🏴 علیه‌السلام .
سلام طاعات و عباداتتون قبول باشه . یک دسر راحت و آسون و مقوی که برای افطار خیلی عالیه . بچه ها هم کلی طرفدارش هستند خیلی خیلی خوشمزه است😊. برای ۳ تا ظرف برای پودینگ خرما : شیر ۲ لیوان نشاسته ذرت ۲ ق غ خرما ۱۵ عدد خامه صبحانه یا قنادی ۲ تا ۳ ق غ (قابل حذف) وانیل ۱/۴ ق چ هسته خرماها رو جدا کردم . بستگی به نوع خرما و رطبتون داره اگر پوسته چسبیده نیازی به جداسازی پوست نداره . شیر و خرما رو داخل میکسر انداختم و میکس کردم ( داخل این پودینگ من شکر استفاده نکردم خرما به نظرم شیرینی داره و نیاز به شکر نیست اما از اونجا که در این جور چیزها شیرینی ذایقه ای هست به ذایقه تون تنطیم کنید و می تونید شکر هم بریزید). داخل ظرفی ریختم و نشاسته ذرت رو بهش اضافه کردم و روی حرارت ملایم قرار دادم و مرتب هم زدم تا به غلظت فرنی برسه . آخر کار هم وانیل رو اضافه کردم . از حرارت برداشتم و گذاشتم کنار کمی از دما افتاد خامه رو کمی با چنگال زدم نرم بشه و داخلش ریختم . خامه اضافه است نریختین هم مشکلی نداره باشه خوشمزه تر و نرم تر می کنه . در ظرف دلخواهم ریختم و گذاشتم یخچال تا ببنده . اگر دوست داشتید دو رنگ درست کنید مثل من می تونید یک نوع پودینگ دیگه درست کنید و روش بریزید تازه می تونید همون پودینگ خرما درست کنید و توش کاکائو بریزید دو رنگ بشه و یا مثل من پودینگ کاکائویی درست کنید . برای پودینگ کاکائویی : شیر یک و نیم لیوان نشاسته ذرت یک و نیم ق غ شکر ۲ ق غ( بسته به ذائقه می تونید کم و زیاد کنید) پودر کاکائو ۱ ق غ خامه صبحانه یا قنادی ۲ تا ۳ ق غ(قابل حذف) شیر و نشاسته ذرت و پودر کاکائو و شکر رو داخل ظرفی ریختم و روی حرارت ملایم قرار دام و مرتب هم زدم تا به غلظت فرنی برسه . از حرارت برداشتم و کمی از دما افتاد بهش خامه رو که کمی با چنگال زدم نرم بشه اضافه کردم و ریختن خامه بازم دل به خواهی هست . روی لایه قبلی دسرم ریختم و گذاشتم یخچال تا بسته بشه . برای تزیین هم از توت فرنگی و گردو استفاده کردم . داخل پودینگ خرما هم می تونید گردو خرد شده و حتی پودر گردو هم بریزید . 👨‍🍳