فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⊰✾﷽✾⊱ᚒᚒᚒ ☫ ᚒᚒ
▫️برمیخیزی، بهار میشکفد؛
لب میگشایی، جهان معطر میشود؛
سلام بر تو و بر لحظه قیام تو!
✨ السَّلَامُ عَلَيْكَ حِینَ تَقوم
#امام_زمان
#ماه_رجب
6.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شیرینی چنگالی
نوش جان 😍😍
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@aspazi12
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شیرینی_لطیفه
مواد لازم براي ١٨تا ٢٠عدد
▫️تخم مرغ ٤عدد،
▫️آرد ٦٠گرم،
▫️آرد نشاسته ٦٥گرم،
▫️بيكينگ پودر ١ ق چ ،
▫️وانيل ١/٢ق چ ،
▫️شكر ٨٠گرم ،
▫️كرم تارتار ١/٢ق چ،
▫️پودر شكر ١ ق س،
▫️خامه فرم گرفته ٢پيمانه،
▫️پودر پسته مقداري براي تزيين
طرز تهیه:
سفيده و زرده تخم مرغها رو از هم جدا مي كنيم ، آردها رو به همراه وانيل و بيكينگ پودر الك ميكنيم ، فر را در دماي ١٧٥درجه روشن مي كنيم و دوتا سيني فر رو كاغذ روغني مي زاريم، شكر رو با زرده تخم مرغ هم مي زنيم تا كشدار و روشن بشه ،پره هاي همزن رو ميشوريم و خشك مي كنيم و سفيده تخم مرغها رو در ظرف جداگانه مي زنيم تا پف كند بعد كرم تار تار را اضافه و با زهم مي زنيم و پودر شكر را كم كم اضافه مي كنيم و كمي هم مي زنيم و به زرده ها اضافه و دوراني هم مي زنيم و بعد مواد خشك رو روي اين مواد الك مي كنيم و دوراني بدون هم زن مخلوط مي كنيم حالا مواد رو داخل قيف مي ريزيم و به اندازه گردو براي هر كدوم مواد مي ريزيم و روي اونها پودر قند الك مي كنيم و ميزاريم توي فر براي ١٥دقيقه و بعد از خنك شدن خامه فرم گرفته رو با قيف روي يكي از لابةيه ها ميريزيم و يك لايه ديگه روي اون و با پودر پسته تزيين و نوش جان كنيد
نوش جان 😍😍
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@aspazi12
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نان_شیرمال_صلیبی🌹🍃
موادلازم
👇👇👇
آرد سفید قنادی: حدودا ۳ پیمانه
شکر: ۲ ق غ پُر ( یا بنا به سلیقه خودتون)
نمک :۱ ق چ سرخالی
وانیل شکری : ۱ق چ
دارچین: نصف ق چ
جوز هندی : نصف ق چ
پوست پرتقال رنده شده: ۱ ق غ
تخم مرغ: ١عدد (هم دمای محیط)
کره نرم شده: ۱/۴ پیمانه (تقریبا ۵۰ گرم)
خمیرمایه: ۳ ق چ
آب ولرم:۱/۴ پیمانه
شیر ولرم:۳/۴ پیمانه
شکلات شیرین: ۱۴ تکه
نوش جان👌
#نان
نوش جان 😍😍
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@aspazi12
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
8.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#تیرامیسو
خامه......۲۵۰ گرم
پنیر ماسکارپونه......۲۵۰ گرم
پودر قند.....۴قاشق غذا خوری
پودر کاکائو......به مقدار لازم
کرم شانتی .....۱پاکت
کاپوچینو یا پودر نسکافه
آب جوش......۱پیمانه
ابتدا نسکافه با اب جوش مخلوط کنید.در صورت دلخواه کمی شکر یا پودر قند بزنید تا کمی شیرین بشه.بزارید کنار تا خنک بشه.خامه با پودر قند با همزن بزنید.(می تونید از خامه شیرین شده استفاده کنید.در این صورت پودر قند و کرم شانتی حذف کنید.بعد کامل خامه فرم بدید.جوری که پره های همزن روش بمونه)بعد پنیر ماسکارپونه اضافه کنید.(دوستانی که این پنیر در دسترس ندارن،می تون پنیر خامه ای ترجیحا مارکی که کم نمک استفاده کنن)من یک بسته کرم شانتی ریختم.
اگه می خواین عین من بیسکویت دور بچینید.فقط یک طرف بیسکویت داخل نسکافه خنک شده بزنید و دور قالب بچینید.کف قالب هم از بیسکویت ها بچنید.از مواد پنیری روی بیسکویت ها بدهید.روشم دور کاکائو .دوباره بیسکویت و در انتها مواد کرمی.بزارید یخچال تا یکم سفت بشه.روشم من خامه فرم گرفته ماسوره کردم و پودر کاکائو ریختم
نوش جان 😍😍
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@aspazi12
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍮زمان لازم برای سفت شدن ژله
🔸هر دسری که با ژلاتین تهیه می شود حتی مارشمالو نیاز به استراحت شبانه دارد تا بتواند خودش را بهتر بگیرد بنابراین سعی کنید دسر خود را حداقل ۸ ساعت قبل از استفاده تهیه کرده در یخچال نگهداری کنید تا بافت و فرم بهترین به خود گرفته و بعد از ماندن در دمای اتاق ذوب نشود. ژلاتین با گذشت زمان غلیظ تر می شود. یکی از مهم ترین ترفندهای تهیه ژله زمان استراحت دادن کافی به دسر ژله ای است. اگر زمان دارید بهتر از ۲۴ ساعت قبل دسر خود را آماده کرده باشید تا فرصت کافی برای غلیظ شدن داشته باشد.
مقیید تر بودن تا آدمای امروزی 😢
آخر هفته ها حلوا پختن برای اموات رسم خیلی بجا و خدا پسندانه رایج بوده و پنج شنبه ها بوی حلوای خونه ها محله رو پر میکرد.
رسومات خداپسندانه را فراموش نکنیم.☺️
نوش جان 😍😍
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@aspazi12
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
توپک های موزی خوشمزه 🧆🍭
✔مواد لازم
بیسکوییت پتی پور دو بسته
موز یک عدد یا نصفش هم کافیه
شیره انگور یا نوتلا یا مربا ۴ ق غذاخوری
من از شیره مربا استفاده کردم
پودر پسته یا گردو یا بادوم
همه مواد رو مخلوط کنید به صورت توپ دربیارید و دورشو با کنجد یا پودر نارگیل یا هرچیکه خواستین بپوشونید. هم راحته هم خوشمزه و هم سریع آماده میشه
✔به جای موز میشه از سیب رنده شده هم استفاده کرد .
🍃❤️🍃
#عصرونه
#آشپزی
نوش جان 😍😍
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@aspazi12
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#دسر_لیوانی
#پودینگ_شکلاتی
شیر ۳ لیوان
نشاسته ذرت ۲ ق غ
آرد ۱ ق غ
شکر ۴ ق غ
کاکائو(ترجیحا هلندی) ۲ ق غ
خامه صبحانه ۲ ق غ
بیسکوئیت پتی بور نصف بسته
آرد و شکر و نشاسته و کاکائو را مخلوط میکنیم و شیر سرد را اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا کاملا یکدست شود (اگر یکدست نشد از صافی رد کنید) مواد را روی حرارت ملایم قرار میدهیم و مدام هم میزنیم تا به غلظت فرنی برسد بعد خامه را اضافه و مخلوط میکنیم تا یکدست شود
من برای اینکه پودینگ دو رنگ باشه مواد رو دو قسمت کردم و به یک قسمت چند تکه شکلات شیری اضافه کردم تا با دمای پودینگ آب بشه و رنگش تیره بشه (اگه میخواید پودینگ تیره تر از این باشه شکلات تلخ اضافه کنید من شکلات تلخ دوست ندارم) ته لیوان یک لایه بیسکوییت پودر شده بریزید ( توی عکس خیلی مشخص نیست) و روی اون پودینگ تیره و بعد پودینگ روشن و به همین ترتیب ادامه بدین و در آخر روی پودینگ هم بیسکوئیت پودر شده بریزید و تزیین کنید و داخل یخچال قرار بدید تا خودش رو بگیره و خنک بشه و بعد نوش جان کنید.
نوش جان 😍😍
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@aspazi12
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_یک_تخم_مرغی
#کیک_بدون_فر
مواد لازم برای قالب گرد بیست سانت یا قالب مستطیل بیست و پنج در پونزده سانت
تخم مرغ یک عدد
شیر سه چهارم لیوان
وانیل نوک ق چ
بگینگ پودر یک ق چ سرپر
آرد قنادی یک و نیم لیوان
شکر دو سوم لیوان
روغن پنج ق غ
پودر کاکائو برای تزیین یک ق م
ابتدا شکر و تخم مرغ و وانیل رو با همزن دو دقیقه میزنیم
بعد هم روغن رو اضافه میکنیم و بعد شیر و با همزن میزنیم
در آخر هم مخلوط آرد و بکینگ پودر رو الک میکنیم و مخلوط میکنیم و چند ثانیه با همزن میزنیم تا یکدست بشه
🤩نکته ..اگر می ترسید کبک خمیر بشه در آخر که آرد اضافه کردین نوک ق چ جوش شیرین به مایه کیک بزنید اصلا خمیر نمیشه
برای دو رنگشد چند قاشق از مواد کیک رو برمیداریم و پودر کاکائو اضافه میکنیم ...اول تابه رو چرب و آردپاشی کنید بعد
و وقتی مایه کیک رو داخل تابه ریختیم از مایه شکلاتی روش میرزیم
روش پخت روی گاز..شعله پخش کن با حرارت ملایم روی شعله متوسط میزلریم داغ بشه بعد تابه رو روش قرار بدین درش رو ببندین اگر تابه معمولی در و دمکنی میزلریم مدت نیم ساعت زمان میبره تا آماده بشه بعد این زمان با سیخ چوبی داخلش بزنید اگر تمیز بیرون اومد آماده است
روش پخت داخل فر..فر رو با حرارت صد و هفتاد درجه میزارین داغ بشه بعد قالب رو داخلش میزلریم و مدت نیم ساعت زمان میبره تا آماده بشه بعد این زمان با سیخ چوبی داخلش بزنید اگر تمیز بیرون اومد آماده است
نوش جان 😍😍
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@aspazi12
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#نان_پنبه_ای 🌹🍃
مواد لازم
👇👇👇
آرد نان فانتزی : ۳۰۰ گرم(۲ لیوان)
تخم مرغ : ۱ عدد
شیر : ۱۲۰ گرم (نصف لیوان)
شکر : ۲۵ گرم(۲ ق غ)
خمیر مایه : ۵ گرم(۱ ق غ)
شیر خشک : ۱۳ گرم(۲ ق غ)
کره نرم : ۳۰ گرم
بهبود دهنده : ۲ گرم(۱ ق چ)
نمک : ۲ گرم(۱ ق چ)
طرزتهیه
👇👇👇
ابتدا شیر ولرم،۱ ق غ شکر و خمیر مایه رو با هم مخلوط کرده ده دقیقه بزارید کنار تا عمل بیاد و پف کنه
حالا داخل کاسه یی آرد و ریخته و شیر خشک رو روش الک کنید.
حالا بهبود دهنده،نمک،مابقی شکر، تخم مرغ و خمیر مایه عمل اومده رو بهش اضافه کنید و با دست ورز بدین تا خمیر جمع بشه خمیر که جمع شد کره نرم را اضافه کنید و ده دقیقه ورز بدین تا خمیری لطیف به دست بیاد، روی خمیر سلفون کشیده و بزارید در دمای محیط یکساعت استراحت کنه بعد از استراحت پف خمیر و بگیرید و به ۱۰ چونه ۶۰ گرمی تقسیم کنید و ده دقیقه به چونه ها استراحت بدین چونه ها رو طبق مراحل کار شکل بدین و داخل قالب پای سیب که کپسول گذاشتین بزارید دوباره نیم ساعت استراحت بدین روشونو با اب یا شیر رومال بزنید و شکر بپاشید بزارید داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه بمدت ۳۰ دقیقه تا بپزه.
شیرخشک برای اینه که رنگ نون رو خوشرنگ میکنه
بهبود دهنده هم تو بافت نون تاثیر داره.
نوش جان👌
#نان
نوش جان 😍😍
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@aspazi12
┗━━━🍂💞🍃━━━┛