#حلوا_شکری_خونگى
یک و نیم پیمانه شیر خشک با یک و نیم پیمانه پودر قند الک کنید یک پیمانه ارده بهش اضافه کنید با قاشق یا دست خوب مخلوط کنید
ظرفی مناسب با میزان مواد انتخاب کنید تو ظرف سلفون بکشید به دلخواه کمی خلال پسته، خلال بادام یا کنجد بریزید و از مواد روی آن اضافه و با قاشق خوب فشرده کنید
درب ظرف را گذاشته به مدت چند ساعت در یخچال نگه دارید سپس میتونید برش زده و نوش جان نمایید
نوش جان 😍😍
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@aspazi12
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#كيک_ميكری
تخم مرغ:دوعدد
شكر:يك پيمانه
شير :سه چهارم پيمانه
ارد:دوپيمانه سرپر
وانيل:يك چهارم قاشق چاي خوري
بكينگ پودر:يك قاشق مرباخوري
روغن مايع:يك چهارم پيمانه
شكر وتخم مرغ ووانيل رو با همزن پنج دقيقه بزنيد تا كشدار وحجيم بشه روغن مايع رو اضافه سي ثانيه هم بزنيد ارد وبكينگ رو مخلوط والك كنيد وبا شير به تناوب در سه مرحله اضافه وبا ليسك مخلوط كنيد در صورت تمايل ميتونيد يك قاشق مرياخوري زعفران دم كرده اضافه كنيد براي خوشرنگ شدن كيك
دستگاه رو روشن تا گرم بشه از مايع داخل قالباي دستگاه كه كمي چرب كرديد بريزيد فقط پر نكنيد كه جاي پف داشته باشه درب دستگاه رو ببنديد شش تا هفت دقيقه بستگي به قدرت دستگاه داره كيك ميكري شما اماده هست
دوستای خوبم اونایی که دستگاه میکر ندارن میتونن تو قالب تو فر درست کنن
نوش جان 😍😍
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@aspazi12
┗━━━🍂💞🍃━━━┛۰
#سالاد_جوجه_کبابی
✅ قاشق غذا خوری روغن زیتون
✅ سینه مرغ نازک برشخورده، بدون استخوان و بدون پوست
✅ نمک و فلفل
✅ ۶ فنجان کاهو رومی خرد شده
✅ ۱ گوجه فرنگی خردشده
✅ ۴/۳ لیوان کنسرو ذرت
✅ ۴/۳ لیوان کنسرو لوبیای سیاه
✅ ۴/۱ فنجان پیاز قرمز خردشده
✅ ۴/۱ فنجان پنیر چدار خرد شده
– ۴/۱ فنجان سس باربیکیو
طرز تهیه:
🔅 روغن زیتون را در یک تابه روی حرارت متوسط گرم کنید.
🔅 سینهی مرغ را با نمک و فلفل مزهدار کنید. بعد آنها را داخل تابه بیندازید تا هر طرف حدود ۳ تا ۴ دقیقه بپزد. کمی صبر کنید که خنک شوند و بعد آنها را در سایزکوچک خرد کنید.
🔅 برای آماده کردن سالاد، کاهو رومی را در یک کاسه بزرگ بریزید. بعد مرغ، گوجه فرنگی، ذرت، لوبیا، پیاز و پنیر را به آن اضافه کنید. سس باربیکیو را روی سالاد بریزید و به آرامی هم بزنید تا مواد ترکیب شوند.
نوش جان 😍😍
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@aspazi12
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#خوراک_ماهی_و_سیب_زمینی
۴، ۵ تکه ماهی سالمون
۷، ۸ عدد سیب زمینی متوسط
🔸برای سس
۷، ۸ شاخه جعفری
۱ حبه سیر(اگر کوچک بود ۲ حبه)
نصف لیوان روغن زیتون
۱ قاشق چایخوری پر نمک
فلفل سیاه
۱ عدد لیمو ترش
🔸ابتدا سیب زمینیها را خوب بشورید، آنها را با پوست داخل قابلمه بگذارید و با آب پر کنید تا جایی که تمام سیب زمینیها داخل آب باشند. تقریبا ۱۰ دقیقه بگذارید بپزند(سیب زمینیها باید نیم پز شوند).
روی ظرف را کمی روغن بمالید و تکههای ماهی را وسط آن قرار دهید. سیب زمینی ها را هم مانند تصویر برش دهید و کنار ماهیها بچینید.
درست کردن سس : جعفریها را ریز خرد کنید، سیر رنده شده، نمک و فلفل سیاه را به آن اضافه کنید. آبِ نصف لیمو را هم روی آنها بریزید و هم بزنید. حالا سس را روی سیب زمینیها و ماهیها بمالید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه به مدت تقریبی ۳۰ دقیقه(تا وقتی روی آنها سرخ شود) بپزید. این غذا را به صورت گرم و در کنار سالاد سبزیجات سرو کنید.
نوش جان 😍😍
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@aspazi12
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_شیر_داغ
این کیک واقعا خوشمزه میشه، یعنی رفت تو لیست کیکای مورد علاقه ام همونطورم که صبح گفتم سه روزه پشت سرهم دارم درستش میکنم خیلی سبکه و مثل خیلی کیکا نیست که تا میخوری باید یه چایی شربتی چیزی دنبالش بخوری که خفه نشی
مواد لازم:
آرد 1 پیمانه سر خالی
تخم مرغ 2 عدد
شکر نصف پیمانه (من کمتر زدم)
کره یا روغن یک چهارم پیمانه
شیر نصف لیوان
بکینگ پودر نصف ق غ
وانیل یک چهارم ق چ
📝طرز تهیه:
آرد و بکینگ پودر رو مخلوط و سه بار الک کنید...
کره را روی حرارت بگذارید تا آب شود، بعد شیر را اضافه میکنیم تا از بغل شروع به جوشیدن کند...
تخم مرغ و وانیل و شکر را 5 دقیقه با دور تند همزن بزنید تا سفید و کشدار شود، بعد شیر و کره را اضافه میکنیم و سریع هم میزنیم و بعد آرد و بکینگ پودر الک شده را می افزاییم و با لیسک به صورت دورانی مخلوط میکنیم...
در قالب لوف میریزیم و در فر 180 درجه به مدت 30 دقیقه میگذاریم
نوش جان 😍😍
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@aspazi12
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ماهي_سوخاري
فيله سوخاری و سیبزمینی خوشمزه
فیله ماهی رو با ابلیمو زعفران دم کرده ادویه ی ماهی فلفل سیاه مزه دار کردم روی ظرف رو سلفون کشیدم و سه ساعت توو یخچال استراحت دادم.
بعد دوتا تخم مرغ رو با مقداری فلفل سیاه و نمک داخل کاسه ای شکستم و هم زدم بعد توو کاسه ی دوم دو پ اردسوخاری ریختم توو کاسه ی سوم دو پ ارد سفید همراه با مقداری ادویه ی ماهی فلفل سیاه و قرمز اول ماهی رو توو ارد سفید زدم بعد توی تخم مرغ بعد تووی اردسوخاری بعد باروغن داغ سرخ کردم.
برای سیبزمینی
سیبزمینی رو پوست کندم درشت برش زدم با اب و نمک نیمپز کردم بعد توو فاصله ایی که ماهی سرخ میشه سیبزمینی رو توو ظرف پیرکس ریختم نمک و فلفل سیاه زدم و سبزی های خانگی (شوید و ریحان و گشنیز) ریختم روی سیزمینی و در اخر مقداری روغن زیتون ریختم و با صدوهفتاد درجه بیست دقیقه گذاشتم داخل تسترم.
نوش جان
نوش جان 😍😍
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@aspazi12
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#قرابیه_بادام
مواد لازم :
کره 250 گرم(به دمای محیط رسیده)
شکر 120 گرم
نشاسته سیب زمینی 250 گرم
آرد 200 گرم
وانیل 5 گرم
بکینگ پودر 10 گرم
بادام پودر شده 100 گرم(فندق یا گردوی بو داده)
برای رویه :
پودر قند
طرز تهیه :
همه ی مواد به جز آرد را با هم مخلوط کنید.
آرد را کم کم اضافه کنید تا خمیر نرمی شود و به دست نچسبد.
از خمیر گلوله هایی به اندازه دلخواه برداشته گرد کنید و با کمک ته استکان خط بیندازید و مانند عکس شکل بدید.
در سینی فر کاغذ روغنی انداخته و با فاصله داخل سینی بچینید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 17_18 دقیقه کنترل شده بپزید تا شیرینی ها سفید بماند.وقتی از فر بیرون بیارید شیرینی ها خیلی نرم و وا رفته به نظر میرسد نگران نباشید بعد از مدتی شیرینی خودشو میگیره درست میشه.
نکته :
من با برداشتن گلوله های 30 گرمی ، 32 عدد شیرینی درست کردم.شما میتونید گلوله ها را کوچکتر درست کنید تا تعداد شیرینی ها بیشتر شود.
نوش جان 😍😍
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@aspazi12
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شیرینی_خوشمزه 🥯 😋😍
▫️خمیر هزارلا یک بسته
▫️کنافه (کادایف)یک سوم بسته
▫️کره آب شده نصف لیوان
▫️شیر یک لیوان
▫️پنیر خامهای سه ق غ(۵۰گرم)
▫️خامه قنادی ۱۵۰گرم
▫️وانیل
🛑خمیر را به قطعه های مربع برش بزنید و در شیر خیس کنید و کنافه و کره ابشده رو ترکیب کنید
خمیر را در ظرف کنافه بغلتونید و روی سینی فر بچینید وبا دمای ۱۸۰درجه بمدت ۲۰دقیقه میزاریم وقتی طلایی رنگ شد از فر خارج میکنیم و از وسط باز میکنیم و باخامه پنیری پرمیکنیم و در آخر روش شربت میریزیم
🛑برای خامه پنیری
خامه و پنیر و وانیل و یک قاشق غذاخوری شکر سه دقیقه هم میزنیم
نوش جان 😍😍
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@aspazi12
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
11.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#غذای_مقوی😍😋
سينه مرغ ٢ عدد
بروكلي ٤٠٠ گرم
سير ٢ عدد
برنج قهوه اي گيلتاز ٢ پيمانه
ليمو ١ عدد
نمك براي برنج ١ قاشق مربا خوري
روغن براي برنج ٢ باشق غ خ
گوجه گيلاسي ١٠٠ گرم
نمك و فلفل سياه و فلفل قرمز و پودر سير ( از هر كدوم ١ قاشق چ خ ) روغن زيتون ٥ قاشق غ خ
كره ( سليقه اي )
برنج قهوه اي ( ٢٦٠ گرم ) با اب سرد بشوريد آب كه جوش اومد ليمو نمك روغن بزنيد برنج رو با دماي متوسط نيم ساعت بپزيد آبش رو بكشيد ١٥ دقيقه با دماي كم دم بزاريد،بقيه مراحل هم آسونه فقط سيرو زياد تفت ندين كه بسوزه دوست داشتين سويا سس هم ميشه زد
نوش جان 😍😍
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@aspazi12
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
8.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اشکنه 😍😋
اشکنه با هر دستوری خوشمزست مخصوصا اگه با بادمجون باشه😍
به یک عدد پیاز تفت داده شده
۲ حبه سیر خردشده
ادویه (نمک، فلفل سیاه، زردچوبه هر کدوم نصف ق چ)
یک ق غ رب و نصف ق غ نعنا خشک و یک ق غ شنبلیله خشک
اضافه کنید و تفت بدید.
۲ عدد گوجه خرد شده
۳ عدد بادمجان مکعبی شده
و یک عدد سیب زمینی نگینی شده اضافه کنید.
آبجوش بریزید و درشو بزارید.
یک ق غ آرد رو کمی تفت بدید و نصف پیمانه آب سرد بریزید.
هم بزنین تا غلیظ بشه و به مواد اضافه کنید
۳ عدد تخم مرغ رو دونه دونه اضافه کنید و بیست دقیقه زمان بدید تا پخته بشه و جا بیفته این غذا جون میده واسه روزای سرد عالیه
نوش جان 😍😍
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@aspazi12
┗━━━🍂💞🍃━━━┛