ژله
برای این مدل ژله رنگین کمان هر بسته ژله رو با یه لیوان آبجوش حل کنید بذارید به دمای محیط برسه بعد بهش نصف پیمانه شیر به دمای محیط رسیده اضافه کنید هر قالب ساده ای میتونید انتخاب کنید چرب کنید و هر ژله رو جداگانه تو اون بریزید و ۵ تا ۶ ساعت بذارید یخچال تا کاملا ببنده من توی کاسه ریختم شش تا رنگ ژله توی شش تا کاسه جدا ریختم بعد این مدت از یخچال درآوردم و هر کدوم از ژله ها رو با رنده درشت رنده کردم دو تا بسته ژله آلورا رو با دو لیوان آبجوش حل کردم و بنماری کردم و گذاشتم تو محیط تا خنک بشه بعد قالب اصلی رو چرب کردم یکی از ژله های رنده شده رو کف قالب ریختم و روش یکم ژله آلورا ریختم ( استوری رو هایلایت کردم) گذاشتم یخچال تا نیم بند بشه بعد بیرون آوردم ژله بعدی رو ریختم و دوباره یکم ژله آلورا و دوباره گذاشتم یخچال به همین ترتیب ادامه دادم تا لایه آخر رو ریختم و توی یخچال به مدت هشت ساعت گذاشتم
ژله های که من استفاده کردم تمشک و پرتقال و موز و طالبی و بلوبری و انگور بود
نوش جان 😍😍
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@aspazi12
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#كيك_عصرانه
با بافتي فوق العاده و عالي و خوشمزه مواد لازم:
تخم مرغ ٤ عدد
آرد ٢ پیمانه
شکر ٢ پیمانه
وانیل ٢ قاشق چای خوری
پودر کاکائو ٣ قاشق غذا خوری
شیر ١ پیمانه
روغن مایع ١ پیمانه
رنده پوست ٢ عدد لیمو
بکینگ پودر ٢ قاشق چای خوری
نمک یک پینچ
طرز تهیه
تخم مرغ و شکر ( من معمولاً ١/٥ پيمانه استفاده مي كنم ) وانیل رو با همزن برقی خوب هم بزنید تا یکدست بشه . پوست لیمو رو اضافه کنید شیر و روغن رو بریزید و هم بزنید . آرد رو با نمک و بکینگ پودر الک کنید و اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید . مقداری از مایع کیک رو جدا کنید و بهش پودر کاکائو اضافه کنید. كف قالب رو چرب کنید و بعد مایع کیک سفید رنگ رو بریزید توي قالب و بعد وسط قالب مایع کیک قهوه ای رو بریزید و با دسته قاشق کمی طرحدارش بکنید . بعد قالب رو به مدت ٥٠ دقيقه بذاريد تو فر از قبل گرم شده در دماي ١٨٠ درجه تا بپزه
نوش جان 😍😍
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@aspazi12
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#مافین_گوشت_قارچ
طرز تهیه:
یک عدد پیاز را خرد کردم و با کمی روغن تفت دادم تا سبک بشه ۲۰۰ گرم گوشت چرخکرده را اضافه کردم و تفت دادم نمک و فلفل سیاه واویشن وکمی دارچین اضافه کردم (آویشن بیشتر از بقیه ادویه ها باشه )
نصف لیوان قارچ خرد شده نصف لیوان فلفل دلمه ای رنگی
نصف لیوان کوکتل رنده شده
همه را تفت دادم و کنار گذاشتم تا خنک بشه
در ظرف گود ۴ عدد تخم مرغ رو با یک قاشق مربا خوری نمک و یک قاشق مربا خوری شکر با همزن ۵ دقیقه زدم
نصف لیوان روغن مایع ۵ قاشق غذاخوری ماست ونصف لیوان شیر اضافه کردم
وبا همزن مخلوط کردم
۱/۵لیوان ارد را الک کردم وبه مایه اضافه کردم و یک قاشق غذاخوری پکینگ پودر زدم و مخلوط کردم
مواد گوشتی و یک لیوان پنیر پیتزای رنده شده رو به مایه اضافه کردم و دورانی با لیسک (مطابق فیلم)مخلوط کردم
و داخل قالب سیلیکونی را چرب کردم و تا نصف قالب رو از مواد پر کردم و داخل فر از قبل گرم شده ۱۸۰ درجه نیم ساعت گذاشتم تا بپزه با خلال دندان امتحان کردم وقتی تمیز در اومد و روی مافین طلایی شد از فر خارج کردم و قالب رو برگردوندم ومافینهارو به راحتی خارج کردم
نوش جان 😍😍
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@aspazi12
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ساندویچ_پیتزا
مواد لازم:
سویا ۱پیمونه
پیازخرد شده
سیر ۲حبه
فلفل دلمه ایی خرد شده
قارچ
ذرت
اسلایس زیتون
پوره ی گوجه فرنگی نصف لیوان
ادویه ایتالیایی
نون باگت
روغن زیتون
طرز تهیه:
سویا رو با آب گرم چند ساعت خیس کنیبن .
حسابی آبش رو بگیرین و کنار بزارین.
پیاز رو خرد کرده با روغن زیتون و سیر له شده حسابی تفت بدین .
سویا رو اصافه کرده تفت بدین تا بوی خامی سویا کاملا گرفته بشه.
نمک ،فلفل،آویشن و پونه و ادویه ایتالیایی رو هم به مواد اد کنیین.
نصف پیمانه پوره ی گوجه رو ادکنیبن و اجازه بدین جا ببفته
وقتی غلیظ شد و کاملا پخت از روی حرارت بردارین.
نونباگت بیات رو از وسط باز کنیبن ۲تا قاشق از این مواد رو وسط نون ها بریزید و مقداری از سبزیجات خرد شده رو اون ریخته و در نهایت پنیر پیتزا رو روش بدین و در داخل ماهیتابه یا فر قرار بدین تا کاملا پنیر آب بشه و نون هم کاملا کرانچی و تست
نوش جان 😍😍
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@aspazi12
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_کدو_حلوایی_و_چیپس_شکلات
مواد لازم:
آرد 3 پیمانه
پوره کدو حلوایی 2 پیمانه
تخم مرغ 3 عدد بزرگ
شکر قهوه ای 2/3 پیمانه
شکر سفید 1/4 پیمانه
روغن مایع 1 پیمانه
بیکینگ پودر 2 ق چ
وانیل 1 ق چ
نمک 1 ق چ
دارچین 2 ق چ
چیپس شکلات (شیرین یا تلخ)1 پیمانه
چیپس شکلات نسور 1/2 پیمانه برای روی کیک
طرز تهیه:
ابتدا تخم مرغ ،شکرها و وانیل را در ظرفی ریخته و با هم زن برقی برای سه تا چهار دقیقه یا تا زمانی که سفید و سبک شود هم بزنین
بعد روغن را اضافه نموده و مخلوط کنید
حالا پوره کدو را به مواد اضافه کرده و با لیسک کمی مخلوط
نمایید
نوبتِ مخلوط ارد،بیکینگ پودر ،نمک و دارچین که حتما از قبل مخلوط و الک کنید
تو دو یا سه مرحله با مواد فولد کنید
رسیدیم به قسمت جذابش
چیپس شکلات
بریزین و مخلوطش کنین
مواد را زیاد هم نزنین که پف کیک نخوابه
مواد را داخل یه قالب گرد 28 سانت بریزید
چیپس شکلات نسوز را هم روی مواد به
صورت پخش بریزین
و تو فر گرم برای مدت 35 دقیقه بپزین
حتما تست کنین که پخته باشه چون زمان پخت در فرهای مختلف متفاوت
از اون ترفندی که تو پست کیک هویج و گردو گفتم اینجا هم میتونین استفاده کنین که کیک یک دست پف کنه
نوش جان 😍😍
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@aspazi12
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شام_خوشمزه
ابتدا چند تا سیب زمینی رو به صورت حلقه ایی برش بدین بعد سرخشون کنین و ته ظرف مورد نظرتون بچینین. حالا نصف سینه ی مرغ رو خرد کرده و سرخ کنین، سپس قارچ خرد شده رو هم باهاش تفت بدین، نخود فرنگی و ذرت پخته شده هم بهش اضافه کنین در آخر نمک و فلفل و ادویه و یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی برای خوش رنگ شدن بهش اضافه کنین تا کاملا مواد باهم سرخ و مخلوط بشن.
حالا روی سیب زمینی ها یک لایه از مواد میریزیم، سپس یک لایه سس بشامل و بعد پنیر پیتزا و ی برش گوجه فرنگی هم روی پنیر قرار میدیم و در فر 180 درجه به مدت 20 دقیقه قرار میدهیم تا پنیر آب شه.
برای تهیه ی سس بشامل هم ابتدا یک قاشق غذاخوری آرد رو کمی تفت میدیم تا بوی خامیش از بین بره بعد یک قاشق کره بهش اضافه کرده و تفت میدیم، حالا ی لیوان شیر ولرم رو کمکم بهش اضافه می کنیم و مرتب هم میزنیم تا سس غلیظ شه.
در آخر کمی فلفل به سس اضافه می کنیم.
من تو ظرف های تک نفره سرو کردم شما میتونین تو یک ظرف بزرگ هم درست کنین
نوش جان 😍😍
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@aspazi12
┗━━━🍂💞🍃━━━┛۰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
استوری
#ميلاد_امام_حسين
میلاد با سعادت ارباب عالمین
حضࢪت اباعبداللهالحسین(؏)
برتمام شیعیان به خصوص #امام_زمان مبارڪ🍃🌺
#شعبان
مرغ سوخاری
ران یا کتف مرغ= ۵ عدد
تخم مرغ= ۲ عدد
آرد الک شده= ۱ پیمانه
آرد سوخاری= ۱ پیمانه
نمک= به مقدار لازم
ارگانو یا آویشن= به دلخواه
تخم مرغ ها رو با چنگال بزنید تا از حالت لختگی خارج بشه و یکدست بشه و کمی نمک بهشون اضافه کنید
اگه میخواید مرغ سوخاری شما اسپایسی باشه مقدار بیشتری فلفل قرمز به آرد سوخاری تون اضافه کنید
تکه های مرغ رو اول داخل آرد بغلطونید و بعد به تخم مرغ آغشته کنید و در آخر داخل آرد سوخاری بغلطونید طوری که تمام سطح مرغ به آرد سوخاری آغشته بشه
داخل یک ظرف نسوز گود روغن مخصوص سرخ کردن بریزید و اجازه بدید داغ بشه هر چه میزان روغن بیشتر باشه و داغتر باشه مرغ روغن کمتری جذب میکنه
تکه های مرغ رو داخل روغن شناور سرخ کنید و بعد روی حوله کاغذی داخل بشقاب قرار بدید تا روغن اضافه اون گرفته بشه
موقع سرو میتونید به دلخواه روش اورگانو یا اویشن یا پودر سیر بپاشید و با انواع سبزیجات و سیب زمینی سرخ کرده و سس سرو کنید ..
نوش جان 😍😍
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@aspazi12
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_هویج
تخم مرغ ۴ عدد،شکر ۱ و ۱/۴ پیمانه
روغن مایع ۳/۴ پیمانه،هویج رنده ریز ۲ پیمانه پر
آرد ۲ پیمانه و ۱ ق غ خ
بکینگ پودر ۲ ق چ خ
پودر دارچین ۱ ق چ خ
پودر هل نصف ق چ خ
وانیل نوک چاقو
نمک نوک چاقو
گردو ریز شده در صورت تمایل
جوش شیرین نوک ق چ
طرز تهیه:
آرد، بکینگ پودر، پودر دارچین، نمک و پودر هل رو ۳ بار الک میکنیم و کنار میذاریم.
تخم مرغ و وانیل رو ۱ دقیقه هم میزنیم، بعد شکر رو ریخته به مدت ۵ دقیقه با همزن برقی هم میزنیم تا حجیم بشه.
روغن مایع و هویج رو اضافه کرده مخلوط میکنیم، همزن رو کنار میذاریم، کم کم از مواد آردی و گردو میریزیم و با لیسک مخلوط میکنیم.
من تو قالب گرد ۲۷ ریختم ولی ۲۵ هم واسش کافیه، من دیوارهاراباارده چرب کردم و مواد رو ریختم.با درجه ۱۸۰، حدود ۴۰ دقیقه گذاشتم بپزه، ولی درجه فرها متفاوته، سر بزنید!
نکته:من شیرینیه ملایم کیک رو میپسندم، در صورت تمایل ۱ و نیم پیمانه شکر بریزید.تخم مرغ و شکر رو خیلی خوب هم بزنید. جوز هندی هم به دلخواه هست.. دسترس داشتید خیلی کم درصورت تمایل بزنید.
نوش جان 😍😍
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@aspazi12
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شیرینی_گوفی_بدون_شکر
مواد لازم
آرد ۲۵۰ گرم
شیر ۱۰۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
جوش شیرین نصف قاشق چایخوری
نمک یه نوک قاشق
روغن مایع برای سرخ کردن
طرز تهیه
تخم مرغ و شیر رو با هم میزنیم تا یک دست بشه بعد نمک و جوش شیرین رو اضافه میکنیم و آرد رو هم کم کم به این مایع اضافه میکنیم تا خمیر به دست بیاد و به دست نچسبه.
خمیر رو پهن میکنیم و با قالبهای دایرهای کوچک قالب میزنیم. روغن مایع رو میزاریم خوب داغ بشه و خمیرهای دایرهای رو در روغن داغ میانداریم.
به محض اینکه تو روغن افتادن شروع میکنن به پف کردن و مثل یه توپ گرد کوچیک درمیان
نوش جان 😍😍
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@aspazi12
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پنکیک_ژاپنی🥞
🧇۲ عدد زرده تخم مرغ
🧇 یک چهارم پیمانه شکر
🧇 نصف پیمانه شیر
🧇سه چهارم پیمانه پودر آماده پنکیک
🧇۴ عدد سفیده تخم مرغ
🧇کره (برای سرو)
🧇سیروپ (برای سرو)
🥞طرز تهیه
یک روش متفاوت و جالب از طرز تهیه پنکیک صبحانه را برایتان آموزش داده ایم که برای پذیرایی از مهمان ها گزینه خوبی محسوب می شود. ۱-در یک کاسه بزرگ، زرده های تخم مرغ، شکر، شیر و پودر پنکیک را با هم مخلوط کرده و هم بزنید تا کاملا یکدست شوند. ۲-در یک کاسه بزرگ دیگر، سفیده های تخم مرغ را تا زمانی هم بزنید که کاملا پف کنند. ۳-سفیده تخم مرغ را به مخلوط پنکیک اضافه کرده و به صورت دورانی آن ها را مخلوط کنید. ۴-قالب های فلزی و گرد را با روغن چرب کرده و در وسط تابه بگذارید. حرارت را تا حد امکان کم کنید. هر کدام از قالب ها را با سه چهارم پیمانه از مواد پر کنید. در تابه را گذاشته و اجازه دهید به مدت ۱۰ دقیقه پخته و سطح آن ها طلایی شود. سپس با کفگیر برگردانید و ۵ دقیقه دیگر با در بسته بپزید تا طرف دیگر پنکیک ها نیز طلایی شود. ۵-آن ها را به همراه کره و سیروپ موردعلاقه سرو کنید.
نوش جان 😍😍
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@aspazi12
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پیراشکی_پیتزایی
1لیوان شیر 1/6لیوان روغن مایع 1قاشق پودر خمیر مایه رو باهم مخلوط میکنیم و بهش آرد الک شده اضافه میکنیم تا اندازه ای که خمیر لطیفی بدست بیاد که به دست نچسبه بعد نزدیک 7ساعت تو دمای محیط میگذاریم استراحت کنه تا ور بیاد در حالیکه روش روی ظرف رو با پارچه پوشوندیم.
مواد داخل:سیب زمینی پیاز فلفل دلمه قارچ و سوسیس رو نگینی میکنیم و سرخ میکنیم و بهش نمک فلفل کمی زردچوبه و آویشن فراوان میزنیم کمی هم سس تند گوجه و رب.
اندازه یک گردو خمیر رو پهن میکنیم و از مواد توش میگذاریم و لبه های خمیر رو میبندیم و در روغن شناور داغ سرخ میکنیم
نوش جان 😍😍
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@aspazi12
┗━━━🍂💞🍃━━━┛