eitaa logo
مهارت آشپزی
2.7هزار دنبال‌کننده
3.9هزار عکس
10.7هزار ویدیو
2 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
8.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🧑🏻‍🍳فقط با سه قلم‌ مواد این بستنی شکلاتی خوشمزه رو درست کن بستني شوكولاتي شوكولات سكه اي 120 گرم خامه ي صبحانه 1 پاكت كره 40گرم به دلخواه ميتونيد 1 ق غ شيرعسلي به تركيبتون اضافه كنيد همه ي مواد با هم مخلوط و روي حرارت ملايم اجاق قرار ميديم تا همه ي مواد حل بشه .مواد داخل قالب بستني يا ليوان يكبار مصرف ميريزيم و حدود 6 ساعت داخل فريزر قرار ميديم تا خودشو بگيره .
❌️فرمانده کل ارتش: قطعا به رژیم صهیونی پاسخ کوبنده خواهیم داد امیر سرلشکر موسوی: 🔻زمان و نحوه پاسخ به رژیم صهیونیستی را ما تعیین می‌کنیم. 🔻زمانی را که لازم باشد در آن هیچ تعللی نخواهیم کرد و قطعا پاسخ ما کوبنده خواهد بود. .
18.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک سرد یخچالی🍰 مواد لازم : شکر ۱ لیوان شیر ۵ لیوان پودر کاکائو ۳ ق غ پودر نشاسته ۴ ق غ بیسکویت پتی بور ۴ بسته روغن مایع ½ لیوان شکلات ۱۰۰ گرم وانیل ۱ ق چ کره ۵۰ گرم .
8.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
صبحونه و میان وعده جذاب و خوشمزه کل کار هم با ۳ مرحله ساده انجام شده😋 مواد لازم : خامه صبحانه ۱۰۰ گرم شیر کاکائو ۳۰۰ میلی لیتر پودر یا ورق ژلاتین ۱ ق غ بیسکویت خرد شده شیر به مقدار لازم .
17.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک ویکتوریا با هلو🍰 مواد لازم : شکر ۱ پیمانه وانیل ½ ق چ بیکینگ پودر ۱ ق غ آرد سفید شیرینی ۲۵۰ گرم تخم مرغ ۴ عدد شیر ⅓ پیمانه کره ۲۵۰ گرم .
17.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مرغ لاپلو بدون مزه دار کردن😋 .
🫕آبگوشت کشک لرستان: ۵۰۰ گرم گوشت آبگوشتی ۲ پیمانه نخود و لوبیا سفید ۲ عدد بادمجان سرخ کرده ۱ عدد پیاز درشت ۴ حبه سیر ۲۵۰ گرم کشک نمک و زردچوبه و نعنا خشک روغن مایع 🫕طرز تهیه: نخود و لوبیا را از شب قبل خیس کنید و هنگام پخت غذا، آب آن ها را خالی کنید و بشویید. گوشت، نخود، لوبیا سفید، نمک، پیاز خرد کرده و حبه های سیر را با ۵ پیمانه آب خوب بپزید.پس از اینکه یک ساعت از پخت آبگوشت گذشت، زردچوبه را بریزید و نیم ساعت مانده به پایان پخت آبگوشت، بادمجان های سرخ شده را هم اضافه کنید. در آخر، کشک را اضافه کنید تا چند جوش بزند.کمی نعنا داغ درست کنید و در آبگوشت بریزید. وقتی آبگوشت کاملا جا افتاد ، آب آن را در ظرف های جداگانه بکشید.گوشت، بادمجان، لوبیا و نخود را نیز با هم بکوبید و با سبزی خوردن و نان سنگک سرو کنید. به این آبگوشت به زبان محلی ” دو گوله دودار” گفته می شود و در فصل سرما بسیار طرفدار دارد. .
🍆غذای خوشمزه کاپوناتا سیسیلی 🔸مواد لازم : ۱ بادمجان بزرگ ۱ پیاز بزرگ خرد شده ۳ تا ۴ ساقه کرفس، خرد شده ۳ تا ۴ گوجه‌فرنگی (یا یک قوطی کوچک) ۱ قوطی کوچک هندوانه‌ی کوهی ۱/۴ فنجان زیتون سیاه خردشده ۲ قاشق غذاخوری شکر ۴ قاشق غذا خوری سرکه روغن زیتون برای سرخ کردن نمک کوشر / پودر فلفل تازه برای بهبود طعم و مزه‌ی غذا 🔸طرز تهیه :بادمجان را به صورت مکعب‌های کوچک خرد کنید و آن‌ها را در روغن داغ به مدت حدود ۱۰ دقیقه یا تا زمانی که نرم و کمی قهوه‌ای شوند، سرخ کنید و سپس شعله را خاموش کنید. پیاز را در همان روغن سرخ کنید؛ وقتی پیاز قهوه‌ای طلایی شد، کرفس و گوجه‌فرنگی را اضافه کنید. اجازه بدهید مواد روی حرارت متوسط به مدت ۱۵ دقیقه بپزند. هندوانه‌ی کوهی و زیتون را اضافه کنید بادمجان را به این مخلوط اضافه کنید. در یک کاسه‌ی مخصوص مایکروویو، شکر را به سرکه، نمک و فلفل اضافه کنید به مدت ۳۰ ثانیه آن‌ها را در مایکروویو رارت بدهید، و این ترکیب گرم را به بادمجان اضافه کنید. درب تابه را بگذارید و به مدت تقریبا ۲۰ دقیقه روی شعله‌ی متوسط آن‌ را حرارت بدهید و هر از گاهی آن را هم بزنید. .
❇️طرز تهیه حلوای پسته خوشمزه ▫️مواد لازم : آرد: ۵۰۰ گرم کره: ۲۵۰ گرم روغن مایع: ۱۲۵ میلی‌لیتر پسته پودرشده: ۱۰۰ گرم هل: ۲ قاشق سوپ‌خوری رنگ سبز خوراکی : به میزان لازم ▫️طرز تهیه :کره را در ظرفی ریخته روی حرارت قرار دهید تا ذوب شود، آرد را اضافه کنید و مرتب هم بزنید.روغن مایع را اضافه کنید، شیره آماده شده را نیز بیفزایید تا شیره جذب آرد سرخ شده شود.رنگ سبز، هل و پودر پسته را اضافه کرده و درصورت خشک بودن خمیر می‌توان کره به آن اضافه کرد.داخل اسکوپ بستنی یا قاشق های اندازه گیری، حلوا را فشرده کرده و از قاشق جدا کنید، سپس در کپسول‌ های کاغذی قرار دهید یا با استفاده از قالب‌ های مونوپورشن و مقداری کیک اسفنجی حلوای پسته را تزیین کنید. .
🍌طرز تهیه کمپوت موز ساده 🔸مواد لازم: ▫️موز : ۱۲۰۰ گرم ▫️آب : ۱.۵ فنجان ▫️شکر : ۵ قاشق سوپخوری 🍌طرز تهیه :برای درست کردن کمپوت موز ابتدا پوست موز را جدا کنید سپس آن را به صورت حلقه حلقه برش دهید و حالا شکر را فراهم کنید و قطعات موز را در آن بریزید و اجازه دهید به مدت سه دقیقه بپزد.پس از سرد شدن موز را در بطری های شیشه ای با درپوش محکم قرار دهید.جهت نگه داری این کمپوت باید حتما آن را در یخچال نگه داری نمایید، تا از کپک زدن آن جلوگیری کنید. .
10.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
「🖤」 من به چشم خویشتن دیدم که جانم می‌رود! 🕊🦋أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪْ ألْـفَـرَج🦋🕊 .