#جوجه_کباب 🍢 😋
🔸سینه مرغ رو از استخوانش جدا کردم.در اندازه های دلخواه تیکه کردم.حالا داخل ظرفی جداگانه آبلیمو.نمک.فلفل دلمه تیکه شده.روغن زیتون یا روغن مایع.زعفرون آبشده.پیازخلالی شده و مقداری نعناع خشک(یا نعناع تازه ساتوری شده)ریختم همه رو مخلوط کردم بعدم این مواد رو ریختم روی جوجه ها و هم زدم تا خوب مخلوط بشن.روی ظرف سلفون کشیدم و درش رو بستم .چند ساعت داخل یخچال استراحت دادم بعدم از داخل مواد درآوردم و روی کبابپز کباب کردم.
این همون جوجه ست که دو پست قبل داشتم آمادش میکردم و گذاشتمش فریزر😊
برنج هم برنج محلیه شهرستان دورود استان لرستان هستش عالی و خوش عطر🌹
#کره_قالبی
کره (محلی یا پاستوریزه فرق نداره)رو در دمای محیط یا روی بخار کتری میذارم وقتی نرم و شل شد داخل قالبهای کوچیک سیلیکونی میریزم و قالب رو ده دقیقه میزارم فریزر .به همین راحتی کره های قالبی آماده میشن
نوش جان🌈🌈💫👌
💖نوش جان💖
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@aspazi12
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🔷#بیسکوییت_های_بای #بیسکوییت
♦️مواد لازم برای۱۰ نفر
🔸مواد اصلی
◽آرد ۴۳۰ گرم
◽شکر ۱۵۰ گرم
◽کره ۳۰۰ گرم
◽تخم مرغ ۱ عدد
◽وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری
◽شکلات چیپسی به مقدار لازم
◽نشاسته ذرت ۲ قاشق غذا خوری
◽پودر کاکائو ۲ قاشق غذا خوری
♦️طرز تهیه:
۱- همهی مواد (آرد،شکر،کره،تخم مرغ و وانیل ) را با هم مخلوط کنید و مواد رو نصف کنید.
۲- 2 قاشق نشاسته ذرت به خمیر سفید و 2 قاشق پودر کاکائو به نصف دیگر خمیربزنید تا خمیر دورنگ داشته باشیم وخوب مخلوط کنید.
۳- نباید زیاد ورز بدید در حد یکدست شدن مواد کافیه.
۴- خمیر سفید و کاکائویی را به توپهای کوچولو انداره فندق آماده کنید.۳ تا سفید،۳ تا کاکائویی به صورت دایره در کنار هم قرار بدید و از طرفین به هم نزدیک کنید تا به هم وصل بشن
۵- وسطش رو چند تا شکلات چیپسی قرار بدید و روش رو بپوشونید و خمیر رو تو دست جمع کنید.تو سینی فر کاغذ روغنی انداخته و بیسکوییت ها را با فاصله تو سینی بچینید.
۶- با درجه حرارت ۱۷۰ ....به مدت ۱۵ دقیقه ...دمای فرها متغیر می باشد ..بعد از ۱۰ دقیقه چک کنید.
🔷سایر نکات🔷
🔸به جای کره میتوانید از روغن قنادی استفاده کنید.
🔸بهتره پودر کاکائو رو الک کنید تا بهتر مخلوط بشه.
🔸خمیر رو نباید بیش از حد ورز بدین چون به روغن میافته و روی بیسکوییت ترک میخوره.
🔸مزهاش مشابه بازاری هاست و صدالبته سالمتر.
💖نوش جان💖
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@aspazi12
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍧#فالوده_شیرازی
♦️مواد لازم برای۶ نفر
◻️نشاسته گل ۲۰۰ گرم
◻️آب ۲ لیوان
◻️مواد برای شربت فالوده:
◻️شکر ۳۰۰ گرم
◻️آب ۱ لیوان
◻️آبلیمو ترش ۱ قاشق چای خوری
♦️طرز تهیه
۱- برای تهیه شربت شکر و آب را روی حرارت گذاشته تا قوام بیایدبرای شربت فالوده شیرازی قطرات آخر اون شیره که داریم روی قاشق ،به سختی از قاشق باید جدا بشه ،بعد درآخر یک قاشق چای خوری آبلیمو را اضافه کرده. بعد داخل فریزر قرار داده تا خنک شود.
۲- آب و نشاسته را مخلوط کرده اجازه میدهیم تا نیم ساعت بماند تا نشاسته ته نشین شودو آب روی آن رو که ترش آب نشاسته هست خارج میکنیم و دور میریزیم.
۳- بعد معادل آن مقدار آبی که خارج کردیم رو به نشاسته اضافه میکنیم و با حرارت متوسط مدام هم زده تا به شکل فرنی دربیادحدودا نیم ساعت طول میکشه تا سفت شود.از اون حالت شیری رنگ دربیاد و شفاف شده باشد.
۴- بعد داخل آبکش فلزی قرار داده وبا پشت قاشق فشرده میکنیم آبکش رو داخل ظرف آب یخ قرار داده با قاشق فشرده کرده و رشته ها از سوراخ آبکش بیرون بیایند ورشته ها بسیار شکننده و نازک در بیاند(از دستگاه پرس هم میتوانیم استفاده کنیم).
۵- رشته ها را از آب یخ خارج کرده فوری داخل فریزر قرار داده تا به اون یخ زدگی که میخواهیم برسه. بعد شربت خنک شده را از فریزر خارج کرده رشته ها را فوری داخلش ریخته و سریع بهم میزنیم تا به رشته ها حالت شکنندگی بدهد.بعد داخل فریزر گذاشته تا خودش رو بگیرد.
۶- و با طعم های شربت آلبالویی،آبلیمویی یا زعفرانی استفاده کنید.
💖نوش جان💖
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@aspazi12
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#اسنک_حلقه_ای_سیب_زمینی 😍😋😋
♦️مواد لازم برای۴ نفر
◽سیب زمینی آب پز ۵۰۰ گرم
◽نشاسته ذرت ۹۰ گرم
◽پودر سیر ۱ قاشق چای خوری
◽پودر پیاز ۱ قاشق چای خوری
◽پودر فلفل قرمز و سیاه ۲ قاشق چای خوری
◽پودر گشنیز ۱ قاشق چای خوری
◽نمک و زردچوبه ۲ قاشق چای خوری
◽روغن مایع ۲ قاشق غذا خوری سرپر
♦️طرز تهیه:
۱- سیب زمینی آب پز رو پوست میگیرم ورنده ریز میزنیم بعد نشاسته رو بهش اضافه میکنیم
۲- تموم ادویه هارو میریزیم دوقاشق غذاخوری سرپر روغن مایع به مخلوط اضافه می کنیم
۳- خوب ورز میدیم تا جایی که مثل خمیر جمع بشه بعد کف ظرف پلاستیک پهن وبا روغن چربش میکنیم خمیر رو روش قرار میدیم ی پلاستیک دیگه روچرب میکنیم وروی خمیر میزاریم
۴- وباوردنه بازش می کنیم تا حدی که نه خیلی نازک بشه نه خیلی ضخیم بعد با کاتر گرد قالب میزنیم و وسطش رو بازبا قالب کوچکتر میزنیم که شبیه حلقه بشه بعد تو روغن داغ سرخ میکنیم با شعله متوسط فوق العاده خوشمزه وترد میشه...
🔷سایر نکات🔷
🔸اگر موقع جمع کردن خمیر حس کردید سفته کمی روغن مایع بیشتر بزنید.
🔸به هیچ عنوان ادویه هارو حذف نکنید.
💖نوش جان💖
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@aspazi12
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
7.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کوفته قبرسی
💖نوش جان💖
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@aspazi12
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یک ژله رنگ قرمز رو با یک لیوان اب جوش روی حرارت میزارم ژله حل بشه یک چهارم لیوان یکبار مصرف رو با ژله ها پر میکنیم اگه میخوایین رنگ قرمز مات بشه نصف لیوان شیر یا بستنی به ژله اضافه کنید وقتی ژله نیم بند شد توی هر لیوان چند شکلات چپسی بریزید بعد از بسته شدن ژله قرمز ،ژله الورا رو با یک لیوان اب درست کنید و نصف لیوان شیر یا بستنی اضافه کنید و بزارید کمی از حرارت بیفته با قاشق اروم اروم روی ژله قرمز بریزید به اندازه ای که مثلا قسمت سفید رنگ پوست هندوانه باشه بعد از بسته شدن ژله سفید هم ژله رنگ سبز رو با یک لیوان اب اماده کنید و به عنوان پوست هندوانه کمی بریزید بزارید یخچال تا خوب ببنده بعد لیوان ها رو چند ثانیه در اب جوش بزنید و برگردونید توی ظرف قبل از برگردونید کمی بشقاب رو با اب خیس کنید تا ژله ها به بشقاب نچسبن
💖نوش جان💖
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@aspazi12
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#نون_خامه_ای
▫️تخم مرغ ۴عدد
▫️شکر ۱ق.غ
▫️آرد ۱۳۰گرم
▫️نمک یک پنس
▫️کره ۱۱۳گرم
▫️آب یک پیمانه
▫️وانیل نصف ق.چ
کره و آب و شکر و وانیل و بریزید تو قابلمه نچسب،وقتی شروع به جوش ریز زدن کرد آرد و نمک الک شده رو یک مرتبه اضافه کنید،و با لیسک خمیر و به مدت چهار دقیقه با شعله متوسط رو به کم جمع و باز کنید.(به این کار داغ زدن میگن که باید با حوصله و دقت انجام بشه)
خمیر و بریزید تو یک کاسه تا از داغی بیفته ،بعد تخم مرغهارو دونه دونه با همزن دستی هم بزنید تا از لختگی دربیاد و بعد به خمیر اضافه کنید و با همزن برقی هر کدوم و جدا هم بزنید.
خمیر و بریزید تو قیف و با ماسور ه ساده یا طرحدار پایپ کنید
💖نوش جان💖
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@aspazi12
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
روشى براى #پخت_لبو😍
اول چغندرها رو خوب ميشوريم و با اب شيرين ميزاريم بپزه دوساعتي زمان ميبره نيم ساعت اخر پخت هم يك قاشق غذاخوري شكر اضافه ميكنيم هم رنگش باز ميشه و خوشرنگتر ميشه و هم طعمش عالي ميشه.
اب لبو باقيمانده رو هم بعد پخت ميتونيد نگه داريد براي رنگ قرمزخوراكي
💖نوش جان💖
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@aspazi12
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#فرنی_بستنی_خوشمزه 🍧 😋
▫️بستنی ۲۰۰ گرم
▫️خامه ۳ ق غ
▫️پودر ژلاتین ۳ ق غ سر خالی
▫️نشاسته ذرت ۷ ق غ
▫️شیر ۳ لیوان
▫️وانیل نوک ق چ
▫️گلاب ۲ ق غ
▫️شکر ۱۱ ق غ
🔸شیر و شکر و نشاسته و بستنی رو با هم مخلوط کنید و بذارید روی حرارت و مدام هم بزنید تا غلیظ بشه عین فرنی و بعد از روی حرارت بردارید و بهش گلاب و وانیل و خامه و ژلاتین (ک داخل کمی شیر ب روش بنماری حل کردید) رو اضافه کنید و بذارید تا کاملا خنک بشه
💖نوش جان💖
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@aspazi12
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ژله
#آشپزی
#پاناکوتای_رنگین
مواد لازم برای۴ نفر
شیر ۳ لیوان
شکر ۷ قاشق غذا خوری
وانیل نوک قاشق چای خوری
خامه صبحانه نصف لیوان
پودر ژلاتین ۲ قاشق غذا خوری
طرز تهیه
۱- ابتدا نصف لیوان از شیر برمیداریم و با 2 قاشق غذاخوری پودر ژلاتین مخلوط کرده و روی بخار کتری میذاریم تا بنماری بشه.
۲- حالا بقیه شیر را با شکر مخلوط کرده و روی حرارت گذاشته تا شکرش حل بشه(نباید بجوشه) شکرش حل بشه کافیه.
۳- حالا حرارت را خاموش میکنیم. وانیل و اون ژلاتینی که بنماری شده را بهش اضافه میکنیم.
۴- خامه را با چنگال کمی هم میزنیم تا شل بشه سپس داخل بقیه مواد ریخته و مخلوطش می کنیم.
۵- کمی که خنک شد، هر تعداد رنگی که میخواهیم، قسمت کرده و به هر کاسه یک قطره رنگ خوراکی میزنیم و سپس لایه لایه در ظرف مورد نظر ریخته و بعد از ریختن آخرین لایه به مدت دو تا سه ساعت داخل یخچال می گذاریم که آماده شود.
سایر نکات
اگر می خواهید این دسر را قالبی درست کنید، پودر ژلاتین را 3 قاشق غذاخوری بریزید.
عکس از نت می باشد.
#دسر_مدرن
#زنگ_آشپزی
💖نوش جان💖
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@aspazi12
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
چیز_کیک_لیمویی_معطر
طرز تهیه:دو بسته بیسکوییت سبوسدار
دو بسته پنیر کیبی و یک بسته پنیر ماسکارپون(جمعا پنیر ها پانصد گرم میشه)
دو بسته خامه دویست سی سی
یک عدد کره صد گرمی
سه ق غ پودر ژلاتین
سه عدد لیمو ترش تازه
یک پیمانه شکر
یک عدد تخم مرغ زرده و سفیده جدا
یک بسته پودر ژله لیمو
دو ق غذا خوری ژله بریلو بیرنگ
اول از همه بیسکوییت ها رو پودر کرده با کره نرم مخلوط میکنیم تا یکدست بشه کف قالب کمربندی سی سانتی پهن میکنیم و داخل یخچال میذاریم به
پودر ژلاتین رو بت اب دو تا لیمو مخلوط کنید و به طریقه بن ماری حلش کنید
سفیده تخم مرغ رو اونقد بزنید تا پف کنه بزارید کنار
پنیر ها +خامه+محلول ژلاتینی رو خوب میکس کنید زرده تخم و شکر و پوست لیمو ترش رو هم بهش اضافخ و مخلوط کنید حالا سفیده پف کرده رو هم اروم بهش اضافه کنید
قالب رو از یخچال در بیارید و مواد پنیری رو روی بیسکوییت بریزید و صاف کنید دوباره بزارید تو یخچال تا کمی خودشو بگیره
الان نصف پودر ژله رو با نصف لیوان آب داغ مخلوط کنید تا شفاف بشه بریلو رو هم به ژله اضافه کنید بزارید تا خنک بشه بعد بریزید روی مواد پنیری، قالب باید سه تا چهار ساعت تو یخچال بمونه
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@aspazi12
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک
#آشپزی
#خوشمزه