7.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#شیرینی_پفکی👩🍳
بدون فر
مواد لازم برای ۲۶ عدد شیرینی:
زرده تخم مرغ:۶عدد
پودر قند:۱۵۰ گرم(تقریبا ۲ پیمانه)
وانیل:۱/۲ قاشق چایخوری
گردو خرد شده:۴۰ گرم(نصف لیوان)
👩🍳👨🍳
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@aspazi12
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فوروارد یادت نره😉
چیزکیک_ترکی
18 ورق خمیر هزارلا
▢400 گرم پنیر خامه ای
▢50 گرم کره (ذوب شده)
▢60 گرم عسل
▢300 گرم توت فرنگی
▢30 گرم خلال پسته
▢150 گرم خامه ترش
▢2 عدد تخم مرغ
▢80 گرم نشاسته ذرت
▢40 گرم شکر
▢2 قاشق غذا خوری گلاب
▢1 قاشق چای خوری وانیل
🍘🍘🍘
🥞🥯🥯دستور تهیه🥯🥯🥞
خمیرهای هزارلا رو روی یک تخته آشپزی پهن کنید و به کمک قلمموی آشپزی با کره ذوب شده چرب کنید
یک قالب کمربندی در سایز متوسط انتخاب کنید و خمیرهای یوفکا رو به طوری ته قالب بچینید تا کاملا کف و دیوارهای قالب رو بپوشونه.
داخل یک کاسه پنیر خامهای رو با همزن برقی بزنید. خامه ترش، تخم مرغ و نشاسته ذرت با شکر رو هم اضافه کنید و مواد رو با همزن آنقدر بزنید تا نرم و یکدست بشه.
مایه چیزکیک رو داخل قالب روی خمیرهای یوفکا بریزید و قالب رو به مدت یک ساعت درون فر با دمای 160 درجه قرار بدید.
یک تابه رو روی حرارت قرار بدید و نشاسته ذرت، شکر، گلاب و وانیل رو داخل تابه بریزید و هم بزنید تا مواد به جوش بیاد. توت فرنگیها رو هم اضافه کنید تا روی حرارت کمی مزهدار بشه.
قالب رو از فر بیرون بیارید و محتوای داخل تابه رو روی چیز کیک بریزید.
🍔 مهارت آشپزی🍔
آموزش بهترین شیرینی ها؛ کیک ؛دسر؛غذاهای ایرانی و خارجی همراه با نوشیدنی ها و دمنوشها و هر آنچه یک آشپز ماهر لازم دارد
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@aspazi12
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
8.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
9.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
قورمه سبزی
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@aspazi12
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
42.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 الهی عظم البلا | نماهنگ ویژه دعای فرج الهی عظم البلا با صدای دل نشین علی فانی
♥السلام علیک یا ابا صالح المهدی♥
✨بسماللهالرحمنالرحیم✨
🕊اِلـهی عَظُمَ الْبَلاءُ،وَبَرِحَ الْخَفاءُ،وَانْكَشَفَ الْغِطاءُ،وَانْقَطَعَ الرَّجاءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ،وَمُنِعَتِ السَّماءُواَنْتَ الْمُسْتَعانُ،وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى،وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِي الشِّدَّةِوالرَّخاءِ؛اَللّـهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّدوَآلِ مُحَمَّد ،اُولِي الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْناطاعَتَهُمْ ،وَعَرَّفْتَنابِذلِكَ مَنْزِلَتَهُم،فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاًعاجِلاً قَريباًكَلَمْحِ الْبَصَرِاَوْهُوَاَقْرَبُ؛يامُحَمَّدُياعَلِيُّ ياعَلِيُّ يامُحَمَّدُ اِكْفِياني فَاِنَّكُماكافِيانِ،وَانْصُراني فَاِنَّكُماناصِرانِ؛
يامَوْلاناياصاحِبَ الزَّمانِ؛الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ،اَدْرِكْني اَدْرِكْني اَدْرِكْني،السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ،الْعَجَلَ الْعَجَلَ،الْعَجَل،يااَرْحَمَ الرّاحِمينَ،بِحَقِّ مُحَمَّدوَآلِهِ الطّاهِرين🕊
💕حال دلتون خوب شبتون خوش 💕
✨️یا علی✨️
#فاطمیه
#امام_زمان #لبیک_یا_خامنه_ای
کلی آموزش غذا و کیک براتون دارم تا کانالمون رو گم نکردی بزن تو لینک پایین 🌹
👇🏼👇🏼
https://eitaa.com/joinchat/3792634142Cd8a6737b59
9.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش #مسقطی 😍👌😋
این هم از آموزش مسقطی خوشمزه لاری با تمام نکات
✅مواد لازم:
_نشاسته گل دو سوم پیمانه (همون نشاسته گندم که دونِ دونست)
_آب ۴ پیمانه
_شکر ۲ پیمانه
_گلاب دو سوم پیمانه
_روغن مایع یک چهارم پیمانه
_زعفرون به مقدار لازم(هرچی بیشتر بهتر)
_جوهر جوهر لیمو یک چهارم قاشق چایخوری (جایگزینش ۱ قاشق چایخوری آبلیمو تازه)
🌸
✅طرز تهیه:
۲ پیمانه از آب رو با نشاسته گل ترکیب کنید و پنج الی ده دقیقه اجازه دهید تا نشاسته باز شود، سپس آن را از الک یا صافی رد نموده تا هیچ گوله ای باقی نمونه. (البته اگه شک دارید حل نشده)
تو یه ظرف، ۲پیمانه آب، ۲ لیوان شکر و جوهر لیمو را با هم مخلوط کرده و روی حرارت بذارید تا حدی که شکر حل بشه، سپس نشاسته باز شده را به مخلوط آبُ شکر اضافه نموده و مدام هم بزنید، بعد از یک ساعت که یکم غلیظ شد، گلاب و زعفران دم کرده رو اضافه کنید. مجدد هم بزنید با حرارت ملایم ،بعد از یک ساعت روغن را نیز اضافه کنید و به هم زدن ادامه بدید. مدت زمان پخت این مسقطی زیاده یعنی حدودا ۳ ساعت زمان میبره تا نشاسته پخته بشه و بوی خامی نده پس باید با صبر و حوصله و شعله ملایم مدام هم بزنید تا غلیظ و غلیظ تر شه.
اواخر پخت، مسقطی شفاف میشه و کف ظرف رو میتونید ببینید و وقتی با قاشق ازش برمیدارید و قاشق رو کج میکنید به صورت تکه تکه میریزد.
بعد از پخت مواد را داخل یک ظرف بریزید و در یخچال به مدت دو الی سه ساعت بگذارید تا خنک بشه سپس برگردونید و به شکل های دلخواه برش بزنید.
💖نوش جان💖
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@aspazi12
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
طرز تهیه #بیسکو_پای 🍳
یه دسر خیلی خیلی خوشمزه و شیک و جدید و البته بسیار راحت و بی درد سر 😍😍😍
💖نوش جان💖
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@aspazi12
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#بیسکو_پای
🔺مواد لازم برای ۳ نفر
🔻مواد اصلی
شیر 2 لیوان
نشاسته 3 قاشق غذا خوری
خامه صبحانه ۱ پاکت
شکر ۱/۲ لیوان
گلاب ۲ قاشق غذا خوری
بیسکویت پتی بور ۱ بسته
🔻طرز تهیه
۱- نشاسته را در شیر سرد حل کنید و خوب هم بزنید تا کاملا حل شود.
۲- ظرف حاوی شیر را روی حرارت ملایم قرار دهید و شکر را اضافه کنید و مدام هم بزنید تا به غلظت فرنی برسد.
۳- پس از خاموش کردن شعله خامه و گلاب را اضافه کنید و خوب هم بزنید.
۴- بیسکویت ها را خورد کرده کف لیوان یا ظرف مورد نظر برای سرو بریزید و روی آن را با موادی که آماده کردید بپوشانید ، دقت کنید مواد باید سرد شده باشد.
🔻سایر نکات
مقدار شکر را می توانید کم و زیاد کنید اما در نظر داشته باشید که بیسکویت ها شیرین هستند.
می توانید از میوه های مختلف داخل مواد شیری استفاده کنید ، به این صورت که پس از سرد شدن کمی میوه را خرد کرده و داخل مواد بریزید ، من از توت فرنگی استفاده کردم ، موز و کیوی یا حتی انار هم می توانند میوه های مناسبی باشند.
در صورت اضافه کردن میوه از مقدار شکر کم کنید .(البته با توجه به ذایقه ی خودتان )
#دسر_مدرن
#خوشمزه
💖نوش جان💖
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@aspazi12
┗━━━🍂💞🍃━━━┛