#کباب_تابهای آکچاآبات
▫️نیم کیلو گوشت چرخ کرده
▫️۲ قاشق غذاخوری کره
▫️ ۳، ۴ حبه سیر رنده شده
▫️ ۱ قاشق غذاخوری آرد سوخاری
▫️ مقداری نمک و فلفل سیاه
🔸مواد با همدیگر مخلوط کنید و خوب ورز دهید و بگذارید چند ساعت در یخچال استراحت کند.
استراحت دادن نقش بسیار مهمی در قوام و طعم این کتلت دارد.
بعد از آماده شدن مواد، آن را با کف دست شکل داده و در تابه گریل سرخ کنید.
اگر در کنار کتلت، پیاز، گوجه و فلفل هم داشته باشید خیلی لذیذتر می شود.
میتوانید در تابه معمولی هم پشت و روی این کباب را سرخ کنید و سرو نمایید
#حلوای_قهوه
🌟🌟🌟🌟🌟🌟
آرد ١/٥ پيمانه
روغن جامد يا كره يا مخلوط هر دو ٣/٤ پيمانه
پودر قند ١/٢ پيمانه
قهوه فوري ١/٥ ق غ
آرد رو روي حرارت ملايم تفت بدين تا بوي خامي آرد كاملا گرفته بشه
روغن رو بهش اضافه كنين و كمي ديگه به تفت دادن ادامه بدين
از روي حرارت بردارين و پودرقند و قهوه رو اضافه كنين
كمي سرد كه بشه خودش رو مي گيره و كاملا سفت ميشه
من از روكش شكلات براي حلوا استفاده كردم شما هر طور كه دوست دارين تزيينش كنين.
بچه ها من اینو مثل دستور برشتوک تو مایکروفر درست کردم فوق العاده بود
#پنکیک_كرم_دار
🌟🌟🌟🌟🌟🌟
تخم مرغ ۲ عدد
وانیل ۱/۲ ق چ
شیر ۱۰ ق غ
روغن ۶ ق غ
شکر ۵ ق غ
آرد ۷ ق غ سرپر
بکینگ پودر ۱ ق م
نوتلا يا شكلات صبحانه به ميزان لازم
طرز تهیه :تخم مرغ های به دمای محیط رسیده رو با وانیل ۲ دقیقه بزنید ، حالا شیر و روغن و شکر رو اضافه کنید تا حل شدن کامل با همزن بهم بزنید ، حالا آرد و بکینگ پودر رو با هم الک کنید و اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه و ۵ دقیقه بذارین استراحت کنه ، حالا به اندازه مشخص با ملاقه داخل ماهیتابه داغ مایه رو بریزین و بعد از ۳۰ ثانیه قبل از اینکه حباب ایجاد بشه به اندازه ای که روی سطح رو بپوشونه نوتلا یا شکلات صبحانه بریزین و بعد دوباره همون مقدار روش دوباره از مایه پنكيك بریزین و با احتیاط به یکباره برگردونید و بعد ۳۰ ثانیه آماده میشه و نوش جان
🍮پودینگ شکلاتی (دسر نشاسته ای شکلاتی)
🔸 شکر نصف فنجان
🔸پودر کاکائو سه قاشق غذاخوری
🔸نشاسته ذرت یک چهارم فنجان
🔸نمک یک هشتم قاشق چایخوری
🔸شیر دو و سه چهارم فنجان
🔸کره در دمای محیط دو قاشق غذاخوری
🔸وانیل یک قاشق چایخوری
🍮در یک ماهیتابه، مواد پودری یعنی شکر، کاکائو، نشاسته ذرت و نمک را بهخوبی با هم مخلوط کنید. ظرف را روی شعله متوسط گذاشته و شیر را اضافه کنید و درحالیکه پیوسته هم میزنید، بگذارید بجوشد تا غلظت مواد به حدی برسد که از سطح پشت قاشق نریزد. ظرف را از روی شعله بردارید و کره و وانیل را به آن اضافه کنید و باز هم بزنید. اجازه دهید تا کمی خنک شود. میتوانید بهصورت گرم سرو کنید یا اینکه مدتی در یخچال بگذارید و بهصورت سرد میل کنید.
#کرم_وانيلى
شير:۱پ
خامه صبحانه:۱/۲پ
پودروانيل:۱/۸ق چ
شكر:۳ق س
پودر ژلاتين :۱ق غ
اسانس موز کمی
موز خرد شده:۱_۲ عدد
زعفران دمکرده یا رنگ زرد کمی
پودر ژلاتين رو توى نصف استكان آب مخلوط كرده و پنج دقيقه صبر كنين، بعد بذارين روى بخار آبجوش تا كاملاً حل بشه.خامه و شير و شكرو توى قابلمه بريزين و بذارين روى شعله متوسط و مرتب هم بزنين.وقتى داغ شد و اطراف قابلمه شروع به حباب زدن كرد،از روى حرارت بردارين و وانيل رو اضافه كنين.وقتى مقدارى از حرارت افتاد ژلاتين حل شده رو اضافه كنين.مخلوط كنين تا ژلاتين به خورد شير بره و بعد از الك معمولى رد كنين اسانس و موز خرد شده و زعفرون رو اضافه کرده در قالب دلخواه ریخته و ۶ ساعت در یخچال قرار میدهیم
#شیرینی_کاکائویی
شكر ١٠٠گرم
كره ١٧٠گرم
پودر كاكائو ٢٥گرم
تخم مرغ ١عدد
ارد٢٠٠گرم
نمك ١/٨ق چ
بيكينگ پودر ١/٤ق چ
وانيل ١/٢ ق چ
ترافل شكلاتى ١پ
كره ى هم دماى اتاق را كمى در همزن زده
شكر و پودر كاكائو را اضافه كرده
تخم مرغ را افزوده فقط تا اندازه اى كه مخلوط شود هم زده
ارد را اضافه كرده خمير نرمي بدست ميايد
خمير را يكساعت در يخچال استراحت داده
از خمير به اندازه ى كمى بزرگتر از فندق برداشته در ترافل شكلاتى غلتانده در سينى فر كه با كاغذ روغنى پوشانده شده قرار داده و با انگشت شست روى ان را فشار ميدهيم.
به مدت ٨دقيقه در فر ١٩٠درجه پخته
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸میلاد
🌸🌸با سعادت
🌸🌸🌸امام مهربانی ها
🌸🌸🌸🌸ضامن آهو
🌸🌸🌸🌸🌸امام رضا (ع)
🌸🌸🌸🌸🌸🌸بر همه
🌸🌸🌸🌸🌸عاشقان
🌸🌸🌸🌸آن
🌸🌸🌸 حضرت
🌸🌸مبارک
🌸باد
#میلاد_امام_رضا
#دهه_کرامت
#امام_رضا
لینک عضویت کانال🌺👇
https://eitaa.com/joinchat/3792634142Cd8a6737b59
عزیزانی که ما رو از هشتک سراسری می بینید لطفا به جمع ما بپیوندید 🙏🌺
#کیک_فنجانی_قابلمه_ای 🧁
✔️تخم مرغ 3 عدد ✔️شکر 1لیوان ✔️شیر نصف لیوان ✔️روغن مایع نصف لیوان ✔️پودر کاکائو 2 ق غ✔️ آرد 2,5 لیوان✔️ بکینگ پودر 1 ق غ ✔️وانیل کمی
🔸تخم مرغ و شکر رو با همزن برقی تا وقتی که کرم رنگ شود و شکر آب شود خوب بزنید نوبت به نوبت شیر و روغن مایع رو اضافه کنید و هم بزنید ( با همزن دستی ) و آرد و بکینگ پودر و وانیل رو هم اضافه کنید آرد رو در چند مرحله اضافه کنید و هم بزنید فنجان هاتون رو چرب کنید و مایه رو توش بریزید از نصف فنجان کمی بیشتر بریزید و روش هم یک تیکه شکلات تخته ای بذارید و در قابلمه مرد نظر بچینید تقریبا نصف قابلمه مورد نظر رو آب گرم بریزید درش رو با دم کنی یا با پارچه بپوشونید تا بخار آبش به کیک ها نریزه درش رو بسته روی حرارت بالا بذارید تا به جوش بیاد ، وقتی به جوش اومد شعله رو کم کرده 20 دقیقه با حرارت کم بپزه بعدش شعله رو خاموش کرده درش رو باز نکنید 10 دقیقه بذارید بعدش میتونید از فنجان هارو در بیارید و کیک رو هم دراورده روش رو میتونید با سس شکلات تزئین کنید
#شیرینی_گردو_روسی 🧇 😋
▫️۱۰۰گرم کره به دمای محیط رسیده
▫️دوعددتخم مرغ
▫️نصف پیمانه پود قند
▫️وانیل نصف قاشق چایخوری
▫️ارد۲تا ۲ونیم پیمانه
▫️بکینگ پودر یک قاشق چایخوری
🔸ابتدا پودرقندرابا کره باهمزن به مدت دو دقیقه میزنیم تارنگش سفید شود بعددوعدد تخم مرغ راهمراه وانیل اضافه کرده ودودقیقه بازباهمزن میزنیم من کمی هم زعفران غلیظ به مواد شیرینی زدم که عالی شد
🔸دراخر اردوبکینگ پودرراالک کرده وبه موادمان اضافه میکنیم فقط کم کم اضافه کنید شاید اردکمتر یابیشتری لازم باشد تا جایی که خمیر لطیفی بدست بیاد از خمیر اندازه هایی به مقدارگیلاس برداشته ودر دستگاه میگذاریم ونیازی به چرب کردن دستگاه نیست
🔸من توی شیرینی را با مخلوط خرما وگردووکنجد وهل ودارچین پرکردم
برای توی شیرینی از هرنوع حلوا،خرما وشکلات صبحانه و.....میتوان استفاده کرد
#ژله_هندوانه
✍طرزتهیه:
اول شكلات رو بروش بنمارى( حرارت غير مستقيم ) ذوب كردم و با قيف يكبار مصرف داخل گيلاسها خط كشيدم بعد كه شكلاتها سفت شد ،به ترتيب ژله هارو داخل گيلاس ريختم ،اول ژله طالبي ريختم وداخل يخچال گذاشتم، وقتي ژله طالبى بست ، كمى ژله الوئه ورا با شير مخلوط كردم و ريختم ، وقتي بست ژله هندوانه ريختم
🔸نكته: براي قسمت اول كه شكلات ميريزيد بايد به همون صورت خوابيده چند دقيقه گيلاس رو نگهداريد تا شكلات سفت بشه ، بعد خط بعدي رو بكشيد كه شكلات از جاي خودش حركت نكنه و بهم نريزه
#ميني_لازانيا_فنجاني
موادلازم:
435 گرم گوشت چرخ کرده بدون چربی
453 گرم سوسیس خرد شده
١/٣ فنجان پنیر خامه ای
1/4 قاشق چای خوری نمک
1/4 قاشق چای خوری فلفل
١/٢ فنجان پنیر خرد شده
24 خمیر یوفکا (خمیر مخصوص باقلوای یوفکا یا خمیرهزارلا)
1 فنجان سس گوجه
فر را با حرارت ٣٧۵ درجه فارنهایت و یا ١٩٠ درجه سانتیگراد روشن کنید.
طرز تهیه:
روغن را در تابه گرم وگوشت را درروغن سرخ کنید. سوسیس را به گوشت سرخ شده اضافه وبا هم تفت دهید.نمک و فلفل و سس گوجه فرنگی رابه ترکیب اضافه و مخلوط کرده ،سپس خمیررا به اندازه های کاسه های قالب که بهتر از قالب کاپ کیک و یا کلوچه باشدبه شکل مربع برش زده درکاسه ها قرارداده وکمی روغن داخل خمیرها اسپری کنید. سپس ازپنیر خامه ای مقداری در وسط خمیرقراردهید. روی آن ازمایه گوشتی بریزیدو باپنیررنده شده چدار یا گودا ویا پیتزا روی ترکیب گوشتی را پوشش دهید. دوباره یک لایه خمیر روی زیرین قراردهید.پنیرخامه ای را هم توی خمیر بگذارید. روی آن را از مایه گوشتی وپنیر رنده شده پر کنید. درفربه مدت 10تا15 دقیقه قرار دهید.تا پنیر ذوب وروی لازانیا طلایی شود.