#ژله_هندوانه
✍طرزتهیه:
اول شكلات رو بروش بنمارى( حرارت غير مستقيم ) ذوب كردم و با قيف يكبار مصرف داخل گيلاسها خط كشيدم بعد كه شكلاتها سفت شد ،به ترتيب ژله هارو داخل گيلاس ريختم ،اول ژله طالبي ريختم وداخل يخچال گذاشتم، وقتي ژله طالبى بست ، كمى ژله الوئه ورا با شير مخلوط كردم و ريختم ، وقتي بست ژله هندوانه ريختم
🔸نكته: براي قسمت اول كه شكلات ميريزيد بايد به همون صورت خوابيده چند دقيقه گيلاس رو نگهداريد تا شكلات سفت بشه ، بعد خط بعدي رو بكشيد كه شكلات از جاي خودش حركت نكنه و بهم نريزه
#ميني_لازانيا_فنجاني
موادلازم:
435 گرم گوشت چرخ کرده بدون چربی
453 گرم سوسیس خرد شده
١/٣ فنجان پنیر خامه ای
1/4 قاشق چای خوری نمک
1/4 قاشق چای خوری فلفل
١/٢ فنجان پنیر خرد شده
24 خمیر یوفکا (خمیر مخصوص باقلوای یوفکا یا خمیرهزارلا)
1 فنجان سس گوجه
فر را با حرارت ٣٧۵ درجه فارنهایت و یا ١٩٠ درجه سانتیگراد روشن کنید.
طرز تهیه:
روغن را در تابه گرم وگوشت را درروغن سرخ کنید. سوسیس را به گوشت سرخ شده اضافه وبا هم تفت دهید.نمک و فلفل و سس گوجه فرنگی رابه ترکیب اضافه و مخلوط کرده ،سپس خمیررا به اندازه های کاسه های قالب که بهتر از قالب کاپ کیک و یا کلوچه باشدبه شکل مربع برش زده درکاسه ها قرارداده وکمی روغن داخل خمیرها اسپری کنید. سپس ازپنیر خامه ای مقداری در وسط خمیرقراردهید. روی آن ازمایه گوشتی بریزیدو باپنیررنده شده چدار یا گودا ویا پیتزا روی ترکیب گوشتی را پوشش دهید. دوباره یک لایه خمیر روی زیرین قراردهید.پنیرخامه ای را هم توی خمیر بگذارید. روی آن را از مایه گوشتی وپنیر رنده شده پر کنید. درفربه مدت 10تا15 دقیقه قرار دهید.تا پنیر ذوب وروی لازانیا طلایی شود.
#جوجه_ترش 🍢 😋
▫️مرغ یک کیلو که من از سینه مرغ استفاده کردم
▫️گردو چرخ شده نصف لیوان
▫️پیاز سه عدد متوسط
▫️رب گوجه یک قاشق
▫️رب انار دو قاشق
▫️سیر دو حبه رنده شده
▫️روغن مایع یا زیتون سه قاشق غذا خوری
▫️زعفران و نمک و فلفل به میزان لازم
🔸من همیشه این غذا رو با پیاز خلالی درشت درست میکردم که موقع پخت پیاز رو جدا کرده و دور میریختم،ولی اینبار پیاز رو نگینی خیلی ریز کردم در حد رنده شده ،پس تاجایی که می تونین ریز ریز خرد کنید
پیاز ریز خرد شده رو با سیر و همه مواد مخلوط کردم بعد مرغ خرد شده رو اضافه و حسابی مخلوط کردم پنج تا شش ساعت یخچال استراحت دادم فقط چند بار با قاشق مواد رو زیر ورو کنید تا مرغ حسابی مزه دار بشه
بعد از اینکه مواد مزه دار شد مرغها رو از مواد جدا کردم وبه سیخ کشیدم و داخل تابه چیدم و با کره روی شعله ملایم گذاشتم تا سرخ ومغز پخت بشه ،باقی مواد که باقی مونده بود رو هم جدا داخل یک تابه دیگه ریختم و اونم با شعله ملایم گذاشتم و پخت انجام شد وقتی آبش کشیده شد کمی روغن اضافه و سرخش کردم که یک سس خوشمزه کنار کباب شد
6.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✨به یاد سرداردلها❤️
🔸خادم امام هشتم💚
🎙شعر خوانی صابر خراسانی
#شهدا
#همه_خادم_الرضاییم
11.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سماق_پلو_آذری
🥳🥳🥳🥳
سماق پلو یکی از غذا سنتی و اصیل ایرانی
که اصالت اردبیلی داره سماق پلو رقیب سرسخت کوبیده است وقتی که با برنج ایرانی طبخ بشه طعم و عطر بی نظیری می گیره
مواد لازم برای ۴ نفر :
برنج خوش عطر و طعم امیریان ۴ پیمانه
گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
پیاز یک عدد
گوجه فرنگی دو عدد
زعفران دم کرده
سماق دو قاشق غذاخوری
روغن به میزان لازم
سیب زمینی برای تهدیگ یک عدد
ادویه ها شامل :
زردچوبه
نمک
فلفل سیاه
پاپریکا
پودر سیر
#صب_القفشه
مواد لازم:
آرد سفید: ۱ لیوان
آرد نخود: ۱ ق غ سرپر
شیرخشک: ۱ ق غ سرپر
پودر هل: ۱ ق چ
زعفران: نصف ق چ
نشاسته: ۱ ق غ
روغن: یک چهارم لیوان
خمیر فوری: ۱ ق م
تخممرغ: ۱ عدد
اب: سه چهارم لیوان یا کمتر
طرز تهیه:
تخممرغ با همزن خوب می زنیم پودر هل و زعفران اضافه کرده بعد باقی مواد به جز آب رو به تدریج اضافه می کنیم
چون نوع آرد با هم فرق می کنه غلظتش باید از لقیمات بیشتر باشه بعد خوب که موادمون مخلوط شد می زاریم خمیر استراحت کنه
خمیرمون که پف کرد با همزن دستی خوب مخلوط می کنیم تا زعفران به همه جاش بره و یکدست بشه توی تابه روغن می ریزیم روغن نباید روی خمیر رو بپوشونه باید تا نصفش بیشتر نباشه روغن که گرم شد مواد رو با قاشق می ریزیم و با حرارت متوسط سرخش می کنیم وقتی سرد شد می ریزیم توی شربت و هم می زنیم تا کمی شربت به خوردش بره روی شیرینی ها رو پودر قند و هل بپاشید
#مرغ_بریونی_با_سایدیش_سبزیجات 👌
مرغ رو خوب تمیز کرده و شسته ( با پوست)
مرغ برش پروانه ای خورده مواد مرینیت شامل پیاز رنده پوست لیمو اب لیمو .پاپریکا. فلفل سیاه.زنجبیل پودر سیر. نمک . زعفران . فلفل دلمه 👈کل پشت رو روی مرغ با مواد مرینیت شده چند ساعت داخل یخچال استراحت کرده داخل ظرف مورد نظر گذاشته مواد سایدیش شامل هویج و سیب زمینی و کدو سبز برش خورده به همراه نمک و فلفل و اویشن و روغن زیتون و پاپریکا مزه دار شده دور مرغ چیده چند برش گوجه فرنگی ظرف حاوی مواد رو فویل کشیده داخل فر داغ با درجه ۱۹۰ پخت کنید به مدت دو ساعت بعد یکساعت از فر خارج کنید ووچک کنید از عصاره مرغ که کف ظرف جمع شده روی سطح مرغ بریزید دوباه فویل کشیده داخل فر در انتها پخت گریل رو روشن کنید تا سطح مرغ برشه و طلایی بشه
#_ژله_خاکشیر🌸
مواد لازم:
ژله آلوئه ورا ۱ بسته
شربت خاکشیر بدون شکر ۱ لیوان
آب جوش ۱ لیوان
✍طرز تهیه:
ژله را با یک لیوان آب جوش مخلوط میکنیم و هم میزنیم تا شفاف شود سپس شربت خاكشیر را اضافه میكنیم در قالب میریزیم و در یخچال میذگذاریم تا بسته شود با این کار خاکشیر ته نشین می شود و ژله حالتی دو لایه و زیبا بخود می گیرداگه دوست دارین خاكشیر در همه جای ژله پخش باشه باید بعد از افزودن خاکشیر، ژله را در یخچال بگذارید تا کمی نیم بند شود، بعد با قاشق هم بزنید و در قالب بریزید، نهایتا در یخچال بگذارید تا کاملا بسته شودچون خود ژله آلوئه ورا شیرینه دیگه لازم نیست شكر اضافه كنیم میتونین به جای خاكشیر تخم شربتی بریزید.
#تیتاب
تخم مرغ۴ عدد
آرد ۱ و نیم پیمانه
روغن ۱/۳پیمانه
شکر۲/۳پیمانه
ماست۱/۲پیمانه
پکینگ پودر۱ ق چ خ
وانیل۱ /۲ ق مرباخوری
مواد میانی:
شکر قهوایی۱/۲پیمانه
پودر کاکائو۱ ق غ خ
اول از همه آرد و پکینگ پودر رو ۳ بار الک کنید و کنار بگذارید.بعد تخم مرغ،وانیل و شکر را به مدت ۵ دقیقه با همزن بزنید تا کرم رنگ و کشدار بشه.بعد ماست و روغن رو اضافه میکنیم و دوباره میزنیم.مخلوط آرد و پکینگ پودر ر کم کم اضافه میکنیم و هم میزنیم .کف قالب رو کاغذ روغنی انداخته و یک لایه از موادمون رو میریزیم و داخل فر از قبل گرم شده به مدت ۱۰دقیقه میپزیم و بعد مخلوط مواد میانی را روی کیک پخش میکنیم و ۵ دقیقه با گریل میزاریم توی فر و بعد لایه دوم رو میریزم و کمی از موادمون رو کاکائویی میکنیم و باهاش روی کیکمون رو طرح میندازیم .میزاریم توی فر تا کاملا بپزه و روش طلایی بشه.
🍷
#کیک_یزدی🌸
تخم مرغ: یک عدد درشت
شکر: نصف لیوان
مخلوط شیر و گلاب:نصف لیوان(من دو قاشق غذاخوری گلاب ریختم)
روغن مایع: یک چهارم لیوان
آرد سفید: یک لیوان
عسل: یک قاشق غذاخوری
بکینگ پودر: یک قاشق چایخوری
پودر هل یا وانیل: مقداری
نمک میوه: مقداری
ابتدا تخم مرغ،شکر و پودر هل را خوب همزدم تا کرم رنگ بشه بعد عسل،مخلوط شیر و گلاب را اضافه کردم دوباره یک دقیقه هم زدم بعد روغن مایع را اضافه کردم و یک دقیقه هم زدم حالا مخلوط آرد، نمک میوه و بکینگ پودر را که دوبار الک کردم را به مواد اضافه کردم در حد مخلوط شدن هم زدم. مایه کیک را در قالب مافین که کپسول گذاشتم ریختم و در فر با درجه ۱۸۰ درجه بمدت ۲۰ دقیقه گذاشتم. چند دستور امتحان کردم این از همه بهتر بود. منظورم از لیوان،لیوان دسته دار فرانسویه .با این مقدار ده کیک درست میشه ولی من مواد رو دو برابر کردم
#کوکی بادام زمینی
مواد لازم
کره: ۶۰ گرم
کره بادامزمینی: ۶۰ گرم
شکر سفید: ۵۰ گرم
شکر قهوه ای: ۳۵ گرم
تخممرغ کوچک: ۲ عدد
شیر: ۱ لیتر
وانیل: ۱ قاشق سوپخوری
آرد: ۱۲۰ گرم
بیکینگ پودر: یکدوم پیمانه
نمک: یک دوم قاشق چای خوری
طرز تهیه و دستور پخت:
کره و کره بادامزمینی، شکر سفید و شکر قهوهای را چند دقیقه بهم بزنید تا سبک و کرمی شوند. تخممرغ، وانیل و شیر را اضافه کنید و کمی بزنید. آرد، نمک و بکینگ پودر ۳ بار الک شده را اضافه و مخلوط کنید. از خمیر گلولههایی اندازه گردو بردارید در دست گرد کنید و در شکر بغلطانید و درون سینی فر بچینید. سینی را حدود ۱۵ دقیقه در فر (از قبل گرم شده) با دمای ۱۷۰ درجه قرار دهید(زمان پخت با توجه به اندازه کوکی ممکن است چند دقیقه کمتر یا بیشتر باشد).بعد از خنک شدن از سینی جدا کرده و سرو کنید
✅دسر سوپانگل
✍مواد لازم:
۱ لیتر شیر
۴ ق م آرد
۳ غ ق پودر کاکائو
۱ لیوان شکر
۵۰ گرم شکلات تلخ
۱ ق غ کره
۱ لیوان آب
🥣طرز تهیه:
شیر سرد را در قابلمه بریزید، آرد و پودر کاکائو و شکر را اضافه کنید و با همزن دستی خوب مخلوط کنید وقتی شکر حل شد قابلمه را روی حرارت کم بگذارید و مدام هم بزنید تا بپزد. وقتی شروغ به قل زدن کرد شکلات را اضافه کنید و هم بزنید تا با حرارت خودش آب بشود . سپس کره را اضافه کنید و از روی اجاق بردارید. برای اینکه دسرتان صاف و یکدست شود با همزن یا میکسر بزنید و یک لیوان آب سرد به آن اضافه کنید سپس در ظرف سرو بریزید ، ابتدا اجازه دهید هم دمای اتاق شود سپس در یخچال بگذارید. به هر نحو که دوست دارید تزئین و سرو کنید.