eitaa logo
مهارت آشپزی
2.7هزار دنبال‌کننده
3.9هزار عکس
10.7هزار ویدیو
2 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
موادلازم؛ -8 بیسکویت شیرین عسل -1 بسته پودر شانتی (پودر خامه) -1.5 فنجان شیر سرد -10عدد توت فرنگی -2عدد موز - فندق خوردشده چیپس شکلات برای تزيين -میوه -سس میوه یا سس شکلات طرزتهیه : پودر خامه و شیر را در کاسه ایی عمیق ریخته وبه مدت چند دقیقه با هم زن بزنید تا موادمون به خامه ی فرم گرفته تبدیل بشه (میتونید از خامه قنادی استفاده کنید) حالا موز وتوت فرنگی وبیسکویت شیرین عسل را به قطعه های کوچک برش میزنیم وبا خامه فرم گرفته مخلوط کنید بعدا فندق خوردشده و چیپس شکلات راهم اضافه کنید وخوب هم بزنید. سپس دردون قالب را سلفون کشی کنید و مواد بالا را درون قالب ریخته و سطحش رو صاف کنید وبه مدت ۲ ساعت در فریز بزارید وبعد از فریز دربیارید ودر ظرف سرو برگردونید وسلفون را جدا کنید و با سس توت فرنگی ویا سس شکلات و میوه های دلخواهتون تزیین کنید و سرو کنید نوش جان
🍨 😋 ▫️کاپو‌چینو ۳بسته ▫️شیر ۳لیوان ▫️شکرنصف لیوان ▫️خامه صبحانه یک پاکت ▫️پودرژلاتین ۲ق غ به همراه ۱/۴لیوان آب سرد 🔸شیر رو داخل شیرجوش میریزیم وکاپوچینو شکر وخامه رو داخل شیر سرد مخلوط میکنیم ومیزاریم روحرارت متوسط تا شکر حل بشه و‌مرتب هم میزنیم تا کرمی بشه خاموش میکنیم و پودر ژلاتین بن ماری رو اضافه میکنیم هم میزنیم تا یکدست بشه و میزاریم محیط آشپزخونه که خنک شه وهر از گاهی هم‌میزنیم تا رویه نبنده بعد داخل ظرف سرو مورد نظرتون بریزید من داخل لیوان بصورت تکنفره سرو‌کردم گذاشتم یکی دوساعت تو یخچال بعد یه ردیف موز روش چیدم و بیسکویت ساقه طلایی رو بهمراه گردو آسیاب کردم و وروی موزها روباهاش پوشوندم
• سینه و ران مرغ :از هر کدام 3 قطعه • آرد سفید :یک لیوان • تخم مرغ زده شده: 2 عدد • آرد سوخاری :به مقدار لازم • روغن برای سرخ کردن :به مقدار لازم نمك وفلفل وپودر سير طرز تهیه مرغ کنتاکی ابتدا مرغ را با یک عدد پیاز و نمک و فلفل پخته و کنار بگذارید. سپس آرد سفيدرا در یک کاسه ريخته و کنار بگذارید. تخم مرغ ها را در کاسه دیگری بشکنید و خوب هم بزنید تا صاف و یکدست شود. آرد سوخاری را هم در یک کاسه جداگانه بریزید. تابه ای را روی حرارت قرار داده و روغن را بریزید تا داغ شود. تکه های مرغ را ابتدا در مخلوط آرد وپودر سير وكمي نمك بغلطانید ، سپس در تخم مرغ فرو کرده و در آخر به آرد سوخاری آغشته کرده و داخل روغن داغ سرخ نمایید من از آرد سوخاري درشت نارنجي رنگ استفاده كردم . مرغ کنتاکی را در ظرف مورد نظر بچینید و با سس کچاب و سیب زمینی سرخ شده سرو نمایید. 👨‍🍳
مواد لازم 1 پیمانه شیر 1 پیمانه شکر 1 پیمانه روغن مایع 4 تخم مرغ 2/5 پیمانه آرد 2 قاشق چایخوری بکینگ پودر وانیل 2 قاشق غذاخوری کاکائو طرز تهیه: تخم مرغ شکر و وانیل را بزنیم. به ترتیب شیر و روغن را اضافه میکنیم و بعد آرد سه بار الک شده با بکینگ پودر را اضافه می کنیم ،مقداری از خمیر را جدا میکنیم و با پودر کاکایو مخلوط میکنیم هر دو خمیر را در قالب روغنی بریزید و با سیخ چوبی یا کارد دو رنگ را کمی با هم ترکیب میکنیم قالب را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه از قبل گرم شده به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه میپزیم. من روی آن را با سس شکلات سفید تزیین کردم ، شما به دلخواه خودتون تزیینش کنید.
😋 آب پرتقال ۳/۵ لیوان نشاسته ۳/۵ ق غ( گندم یا ذرت) شکر یک لیوان جهت قسمت سفید رنگ شیر یک لیتر آرد ۳ ق غ نشاسته ۲ ق غ شکر یک لیوان وانیل نوک قاشق 🔸اول از همه قالبتون رو خیس کنید،اگه خیس نکنید دسر جدا نمیشه،در ظرف مناسبی،آب پرتقال،نشاسته،شکر بریزید و تا زمانیکه بجوشه و قوام سس پیدا کنه هم بزنید و بپزید،بعد داخل قالب خیس شده بریزید و یک ساعت در یخچال نگه دارید.برای قسمت سفید رنگ،تمام مواد رو در ظرفی بریزید و تا زمانیکه بجوشه و قوام پیدا کنه هم بزنید و روی قسمت پرتقالی بریزید(بزارید یه کم قسمت پرتقالی هم دمای محیط شه)بعد روی دسر پودر نارگیل بریزید تا موقع بریدن دسر مشکل ساز نشه،و بزارید ۴-۵ ساعت داخل یخچال بمونه و بعد روی بشقاب مورد نظرتون برگردونید و به دلخواه تزیین کنید
🔸یک کیلو اسفناج رو پاک کردم و شستم و کمی درشت خرد کردم و داخل قابلمه ریختم ونیم ساعت گذاشتم تا اسفناج پخته بشه و آبش کم بشه تویه ماهیتابه یک عدد پیاز درشت را نگینی خرد کردم و با کمی روغن محلی یا کره تفت دادم دوسه حبه سیر رو هم له کردم وبه پیاز داغ اضافه کردم و کمی تفت دادم ونمک و فلفل و زردچوبه زدم و اسفناجهای پخته رو اضافه کردم وبا پیاز و سیر تفت دادم تا آبش تبخیر بشه و تخم مرغهارو روش شکوندم و با اسفناج مخلوط کردم درب ماهیتابه رو گذاشتم تا تخم مرغها خودشو بگیره میتونید تخم مرغهایی که رو اسفناج شکوندید همون جوری بزارید خودشونو بگیرند وبعد نوش جان کنید.
اول از همه دستگاه "نان بستني ساز" نياز داريد كه شبيه به دستگاه "وافل ساز" هست با اين فرق كه خونه هاي روي دستگاه عميق نيست كه نان خيلي نازك بشه بعد از اون كه نان پخته شد و گرم هست روي يك چيزي كه شكلِ لوله اي داشته باشه ميندازيم تا خنك بشه و فُرم بگيره خيلي تُرد و شكننده ميشه و وقتي كاملا سرد شد، داخلش رو با بستني پر ميكنيم و در آخر ميزنيم توي شكلاتي كه با حرارت آب شده. مواد لازم براي نان بستني: ٣٥ گرم شكلات تلخ آب شده ،٢ قاشق غذاخوری کره، ٢ عدد تخم مرغ، ١ قاشق چایخوری وانیل، ١/٤ قاشق چایخوری نمک، ١/٢ پیمانه شکر، ١/٢ پيمانه آرد، ٢ قاشق غذاخوری پودر کاکائو
🍮 ▫️کاپوچینو ۴بسته ▫️شیر ۴ پیمانه ▫️شکر ۲/۳ پیمانه ▫️خامه صبحانه ۱۶۰ گرم ▫️پودر ژلاتین ۳/۵ ق غ ▫️آب سرد نصف پیمانه 🔸اول پودر ژلاتین رو روی آب میریزیم کنار میذاریم تا اسفنجی بشه بعد روی بخار کتری بن ماری میکنیم پودر کاپوچینو رو توی شیر حل میکنیم و مخلوط میکنیم خامه و شکر رو هم بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم روی حرارت میذاریم تا شکر حل بشه و مایه یکدست بشه نباید جوش بیاد بعد از روی حرارت برمیداریم و ژلاتین حل شده رو اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم قالب رو چرب میکنیم و مایه رو توی قالب میریزیم و توی یخچال به مدت ۶ ساعت میذاریم
موادلازم کره نرم ۱۵۰ گرم روغن مایع ۵۰ گرم شیر ۱۲۵ گرم آرد 450 گرم پودر قند ۲۴۰ گرم تخم مرغ ۳ عدد نشاسه ذرت 50 گرم میتونید بجاش ارد بزنید وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری شکلات چیپسی یا خرد شده 200 گرم پودر کاکائو روشن ۱ قاشق سوپخوری بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری فر را رو دمای ۱۸۰ درجه گرم کنید داخل سینی فر کاغذ انداخته و کنار بگذارید .کره را با دور متوسط همزن حدودا ۱ دقیقه بزنید تا بافتش باز شود پودر قند الک شده را اضافه کرده و ۳ دقیقه بزنید روغن مایع را اضافه کرده کمی که هم خورد تخم مرغها را دانه دانه اضافه کنید به همراه وانیل و به مدت ۳۰ ثانیه با همزن بزنید تا مواد حجم گرفته و یکدست شود بعد شیر را اضافه کنید و کمی بزنید در آخر ارد و بیکینگ پودر را با هم الک کنید و اضافه کنید با و لیسک مخلوط کرده و شکلات رو هم با بقیه مواد مخلوط کنید از مواد به اندازه ۱ قاشق غذاخوری برداشته و با فاصله در سینی قرار دهید مدت زمان پخت ۱۵ دقیقه یا تا زمانی که فقط کمی زیر کوکی طلایی شود
🔸اول یک پیاز متوسط توی غذاساز ریختم تا خرد بشه بعد به ترتیب حدود ۳۰۰ گرم سینه مرغ ، ۱.۵ لیوان نخود خام خیس خورده ( از شب قبل همراه کمی نمک خیس کردم ) ، ۱ عدد تخم مرغ و ادویه جات شامل ( پودر زیره،زردچوبه،فلفل قرمز،پودرکاری،پودرسیر، فلفل سیاه و نمک ) اضافه کردم صبر کردم تا کاملا له و یکدست بشه طوری که وقتی از مواد با قاشق بر می‌دارید سفت باشه و از قاشق نریزه به اندازه ی یه گردو درشت از مواد برداشتم توی دستم گرد کردم و توی پودر سوخاری غلطاندم و بعد توی روغن داغ با شعله متوسط ( تا مغز پخت بشه ) سرخ کردم البته میشه پودر سوخاری رو حذف کنید و مستقیم از همون ابزار تهیه فلافل استفاده کنید و در روغن سرخ کنید هر دو مدلش خوشمزه است . نکته : میتونید به دلخواه تون ادویه جات حذف یا اضافه کنید من زیاد تند درست نمیکنم تا بچه ها هم بتونن‌ بخورند ♦️میتونید فلافل آماده کنید و توی فریزر بزارید و زمان مصرف سرخش کنید
🔷 تخم مرغ ۳عدد شکر یک پیمانه سرخالی ماست نصف پیمانه روغن مایع نصف پیمانه آرد یک و سه چهارم پیمانه وانیل یک دوم ق چ بکینگ پودر ۱ق م‌ سرخالی کشمش نصف پیمانه تخم مرغها و وانیل و شکر رو خوووب میزنیم تا حجیم و کشدار شه بعد ماست و روغن رو اضافه میکنیم ( در حد مخلوط شدن) سپس مخلوط آرد و ب پ که الک کرده بودیم رو کم کم به مواد اضافه میکنیم ودر آخر کشمش رو که با دو ق آرد آغشته کردیم به مایه ی کیک اضافه میکنیم ودر قالب چرب شده ریخته ودر فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ به مدت ۴۵ قرار میدیم . این کیک رو میتونید داخل کپسولهای کاغذی بریزید و کاپ کیک کشمشی درست کنید .