5.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اینم یک روش تضمینی و امتحان شده برای حشره نزدن حبوبات و برنج
ولی خیلیا پرسیدین چرا تو بطری میریزم
کامل تو ویدیو توضیح دادم و گفتم چ چیزایی رو بریزید
#ایده_خوشمزه
(اسنك سيب زميني)
🌀مواد لازم:
سيب زميني پخته شده : دو عدد
آرد : يك قاشق غذاخوري
آرد سوخاري :سه قاشق غذاخوري
نشاسته ذرت : سه قاشق غذاخوري
تخم مرغ : يك عدد كوچك
نمك و فلفل و زردچوبه : به ميزان لازم
روغن براي سرخ كردن : به ميزان لازم
🌀طرز تهيه:
ابتدا سيب زميني را پوره كرده، آردها و نشاسته را اضافه كرده و تخم مرغ، نمك و فلفل را اضافه كرده و كاملا مخلوط ميكنيم تا خمير نرمي بدست بيايد.
خمير را ما بين دو قطعه كاغذ روغني باز كرده و قالب ميزنيم به كمك يك ني چشمها را شكل داده و با كمك يك قاشق شكل دهان را بوجود مياوريم.
اشكال مربع را ميتوانيم با كمك قالب دومينو درست كنيم
سپس خمير هاي قالب خورده را در روغن داغ سرخ كرده تا طلايي شوند
اسنك ها را با سس سالسا سرو ميكنيم.
نوش جان😋
#کباب_تابه_ای
👈مواد لازم:
۵۰۰ گرم گوشت گاو چرخ شده
۱ پیاز رنده شده
۲ حبه سیر رنده شده
۲ قاشق غذاخوری پودر نان
۱ تخم مرغ
نمک ، فلفل ، زیره
فلفل دلمه ای ریز خرد شده کمی
۲ قاشق غذاخوری بلغور گندم
👈دستور تهیه:
فلفل دلمهای را ریز خرد کنید. پیاز را رنده کنید و آب آن را بگیرید. سیر را هم رنده کنید و به همراه گوشت چرخ کرده و پیاز و سایر مواد مخلوط کرده و خوب ورز دهید. باید یک خمیر یکدست و چسبناک حاصل شود. سپس آن را داخل یک کیسه فریزر قرار داده و در یخچال بگذارید تا چند ساعت استراحت کند. نیم ساعت قبل از پختن آن را بیرون بیاورید. آنها را مانند تصاویر فرم دهید و در روغن سرخ کنید. میتوانید از ماهیتابه های شیار دار استفاده کنید تا روغن کمتری جذب کند
#کیک_نوتلا
🔸آرد۱/۵ پیمانه تخم مرغ ۴ عددشکر ۱پیمانه روغن مایع نصف پیمانه شیر ولرم نصف پیمانه نوتلا ۳ قاشق غذاخوری پودر کاکائو ۱ قاشق غذاخوری بکینگ پودر ۱ قاشق مرباخوری وانیل نصف قاشق چایخوری آردوبکینگ پودرروچند بارالک میکنیم کنار میزاریم.فر رو گرم میکنیم شیر رو کمی گرم میکنیم تخم مرغ و شکر و وانیل رو باهم میزنیم ۵ دقیقه تاکاملا کشداروروشن بشه پودرکاکائو و روغن روباهم مخلوط میکنیم و به مواد اضافه میکنیم و هم میزنیم، شیر ونوتلا روباهم مخلوط میکنیم وبه مواد اضافه میکنیم، حدود یک دقیقه موادرو هم میزنیم آرد و بکینگ پودر رو کم کم به مواداضافه کرده وبا لیسک فولد میکنیم ، قالب رو با روغن چرب کرده موادکیک روداخل قالب ریخته وداخل فرحدود نیم ساعت با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد میزاریم بپزه. ممکنه این زمان متغیر باشه،منظور از پیمانه لیوان هست
موس_نسکافه
شير ٥٠٠ ميلي ليتر
پودر نسکافه٢٠ گرم
زرده تخم مرغ ٤ عدد
شير عسلي ١٠٠ گرم
شكر قهوه اي ٥٠ گرم
پودر ژلاتين ١٥ گرم
خامه قنادی۳۵۰میلی لیتر
طرز تهيه موس نسکافه:
ژلاتين را به ٦٠ ميلي ليتر اب اضافه مي كنيم وقتي حالت اسفنجي پيدا كرد روي بخار اب به صورت بن ماري اب مي كنيم
شير و نسكافه و شير عسل را با هم مخلوط مي كنيم و روي حرارت قرار مي دهيم تا نسكافه و شير عسل حل شود
زرده هاي تخم مرغ را با وانيل و شكر قهوه اي مي زنيم تا يكدست شود
شير كرم را ارام ارام زرده هاي زده شده اضافه مي كنيم و مرتب هم مي زنيم ژلاتين اب شده سرد شده را نيز اضافه مي كنيم و مخلوط مي كنيم و مواد را مي گذاريم تا سرد شود
خامه قنادي را با همزن مي زنيم تا فرم بگيرد و به مواد اضافه مي كنيم و در قالب سيليكوني مي ريزيم و به مدت ٤٨ ساعت در فريزر قرار مي دهيم
شیرینی بهشتی 🍪 😋
▫️آرد برنج 100 گرم
▫️آرد نخودچی 60 گرم
▫️تخم مرغ 1عدد
▫️پودر قند 75 گرم
▫️روغن جامد 50 گرم
▫️هل پودر شده نصف ق چ
▫️شیر 1ق غ ، گلاب 1ق م
▫️زعفران با گلاب خیس شده 1ق چ
🔸روغن و پودر قند رو با هم زن میزنیم تا کرم رنگ بشه، تخم مرغ و هل را اضافه و 30ثانیه با دور کند هم میزنیم، آردها را الک کرده و به بقیه مواد اضافه میکنیم با نوک انگشت به آرامی مخلوط میکنیم گلاب و شیر و زعفران را هم اضافه میکنیم تا به صورت خمیر درآید، (زیاد ورز ندین بعد از پخت خشک میشه) خمیر را نیم ساعت درون یخچال استراحت میدهیم، فر را با درجه 180روشن کرده کاغذ روغنی درون سینی قرار میدهیم، از مواد شیرینی به اندازه های کوچک توی دست گرد کردم و روشو با مهر تزیین کردم و تخم خرفه پاشیدم(میتونید داخل قیف با ماسوره درشت هم شکوفه بزنید،یا مقداری از مواد رو توی دست گرد کنید و روی سینی قرار بدین، سلیقه ایه) 10الی 12دقیقه تو فر گذاشتم، بعد از خنک شدن از کاغذ جدا کردم.
اگه خواستین شیرینی تون کاکائویی بشه بجای زعفران پودر کاکائو بزنید، اگه خواستین سفید بشه آرد نخود چی رو حذف و آرد سفید بزنید
6.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش #هویج_پلو 😍
.
آموزش این غذای خوشمزه👇
.
هویج ۵عدد خورد شده
پیاز ۳عدد خلالی
سینه مرغ یک عدد
زرشک نصف لیوان
زعفران به مقادیر زیاد😂
برنج آبکش شده۴پیمانه
کره
ادویه جان
(نمک،زردچوبه،پودر سیر،پودر پیاز،پولبیبر)
.
مطابق فیلم پیش برید در آخر روی برنج نصف فنجان آب یکم روغن و زعفرون بدید و نیم ساعت دم بزارید 😍
🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺
#قارچ_پلو_با_مرغ
#پلو_مخلوط
طرز تهیه:
اول از همه برنج رو خیس کنید و بزارید کنار یک عدد سینه مرغ رو با یک عدد پیاز و نمک بزارید بپزه وقتی پخت ریش ریش کنید. تو یک تابه پیاز داغ کنید و مرغ ها رو بهش اضافه کنید. مقداری فلفل دلمه ای رنگی هم خرد کرده و اضافه کنید و تفت بدید. تو ظرفی جدا قارچ های خرد شده رو روی حرارت گذاشته و میزارید آبش کشیده بشه و وقتی آبش تموم شد مقداری روغن اضافه کرده و کمی سرخش میکنیم و بعد به مخلوط مرغ و پیاز داغ اضافه میکنیم، نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه هم بزنید و بزارید کنار و لابه لای برنج آبکش شده دم کنید و یا مواد رو روی برنج دم شده بریزید و تزیین کنید
#دسر_شکلاتی_سوپانگل
شیر 1 لیتر
تخم مرغ 1 عدد
آرد 3 ق غ
شکر 7 ق غ
پودر کاکائو 3 ق غ
شکلات تلخ 80 گرم
کره 1 ق غ
کیک و موز برای لایه وسط
تمام مواد به جز شکلات و کره را داخل قابلمه ایی بریزید و با همزن دستی هم بزنید روی اجاق در حالیکه مدام هم بزنید تا قوام بگیره مثل فرنی برسد.مدام هم بزنید چون بلافاصله ته میگیره.بعد از اینکه جوشید کره و شکلات رو اضافه کنید سریع هم بزنید تا شکلات آب شود.سپس کنار بگذارید تا سرد شود و گاهی هم بزنید تا پوسته نبندد.
داخل ظرف های مورد نظر بریزید و برای لایه وسط کیک و موز بگذارید. ...
چند ساعت قبل سرو در یخچال قرار دهید دسر فوق العاده خوشمزه برا مهمونی ها میباشد.....
🌟
🌀« سیب زمینی سوخاری »
🥔⊱ مواد لازم:
سیب زمینی: 1 عدد بزرگ
تخم مرغ: 1 عدد
آرد: 2 قاشق غذاخوری
کرانچی فلفلی: 1 بسته
زردچوبه: به میزان لازم
نمک: به میزان لازم
🥣⊱ طرز تهیه:
اول سیب زمینی هارو خلال کنید و نمک بزنید بذارید کنار. تخم مرغ رو تو یه ظرف بشکنید و بهش زردچوبه و نمک رو اضافه کنید و با چنگال هم بزنید
سیب زمینی هارو توی ارد بغلطونید و بعد توی تخم مرغ بزنید و بعد به کرانچی پودر شده بزنید و توی روغن داغ و حرارت کم سرخ کنید
🌟
#پفكي_گردوئي
موادلازم :زرده ي تخم مرغ ٦ عدد
پودرقند : دوليوان سرخالي (٢٠٠گرم)
گردوخردشده :دوليوان سرخالي
وانيل :١/٨ ق چ
پودرهل :١/٢ ق چ
طرزتهيه :
زرده هاي تخم مرغه خنك روازسفيده جداكنين وبريزين داخل كاسه ي پودرهل ،وانيل وپودرقندرواضافه كرده وبه مدت ١٠ دقيقه خوب بزنين تاسفيدوكشداروكاملا پفكي بشه،همزن روخاموش كنين .
گردوروبادست وكاردخردكنين ،تاحسابي زيردندون بياد.
فرروي ١٧٥ برقي ويا١٦٠ درجه ي گازي روشن شود.
گردوروبه ظرف محتوي زرده اضافه كنين وموادروباقاشق چايخوري بافاصله داخل سيني كاغذشده بذارين .
سيني روداخل فرداغ طبقه ي وسط به مدت ٧ تا ١٠ دقيقه بذارين .
تمام مدت حواستون به شيريني باشه ،به محض اينكه تهش كمي رنگ گرفت سيني روازفرخارج كنين وبعدازخنك شدن ،شيريني روداخل ظرف سرووبعدهم باچاي نوش جان كنين .
نكته ؛ هرچه گردوبيشترباشه پفكي خوشگل وخوشمزه تري خواهين داشت.اگرگردوكم باشه شيريني پهن ميشه وپفش كم ميشه .
دستوراين شيريني بااردهم هست ولي باگردوخوشمزه تره .
نكته ي مهمتردرزدن زرده ست .ماندگاري اين شيريني درجاي خشك وخنك زياده .