9.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پاستاآلفردو🍵
نوش جان 😍😍
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@aspazi12
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
8.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#تست_پنیروگوجه🍞🍅🧀
نوش جان 😍😍
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@aspazi12
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کوکیز
٢٢٠گرم كره نرم شده در محيط
١٣٠گرم پودر قند
تخم مرغ يك عدد
وانيل ١/٤ق چ
بيكين پودر ١/٤ق چ
ارد حدودا سه ليوان يا ٣٧٠گرم،مارمالاد
ابتداكره وپودر قند رو خوب با همزن بزنيد ٧-٨دقيقه تا كاملا كرم رنگ وپوك بشه بعد يك عدد تخم مرغ و وانيل رو اضافه ٣-٤دقيقه ديگه بزنيد اردتون كه حدود٣ ليوان فرانسوي ميشه كنار دستتون بذاريد به يك ليوان بيكين پودر بزنيد وكم كم روي مواد الك كنيد وبا ليستك يا قاشق هم بزنيد ديگه به همزن نيازي نيست ليوان سوم رو كم كم اضافه كنيد تا جايي كه به دست نچسبه حواستون باشه زيادي ارد اضافه نكنيد خمير نرم وپوكي بايد بشه اين خمير رو داخل كيسه فريزر گذاشته وبراي دوساعت ميذاريم يخچال بعد از دوساعت بياريد بيرون يه كم ورز بديد تا نرم بشه با وردنه روي كاغذ روغني به قطر ٢-٣ميل باز كنيد زيرش هم يه كم ارد پاچي كنيد فرتون هم حتما از قبل با دماي١٨٠درجه گرم كنيد داخل سيني فر كاغذ روغني بذاريد با قالبهاتون طرح ميزنيد روي خمير يه كم سرعت عمل داشته باشيد وهواي محيط هم سرد باشه خيلي بهتره اگر خميرتون كار كردن باهاش سخت شد يك ربع دوباره بذاريد يخچال کوکیهارو روي كاغذ چيده وداخل فر براي ١٥-٢٠دقيقه بسته به فرتون داره
براي تزيين از ايسينگ و فوندانت ميتونيد استفاده كنيد
نوش جان 😍😍
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@aspazi12
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_ماست_کشمشی 🌸
تخم مرغ ۳عدد
شکر یک پیمانه سرخالی
ماست نصف پیمانه
روغن مایع نصف پیمانه
آرد یک و سه چهارم پیمانه
وانیل یک دوم ق چ
بکینگ پودر ۱ق م سرخالی
کشمش نصف پیمانه
تخم مرغها و وانیل و شکر رو خوووب میزنیم تا حجیم و کشدار شه بعد ماست و روغن رو اضافه میکنیم ( در حد مخلوط شدن) سپس مخلوط آرد و ب پ که الک کرده بودیم رو کم کم به مواد اضافه میکنیم ودر آخر کشمش رو که با دو ق آرد آغشته کردیم به مایه ی کیک اضافه میکنیم ودر قالب چرب شده ریخته ودر فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ به مدت ۴۵ قرار میدیم .
این کیک رو میتونید داخل کپسولهای کاغذی بریزید و کاپ کیک کشمشی درست کنید .
نوش جان 😍😍
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@aspazi12
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#محلبي_دورنگ_ليواني
شير 1ليتر
آرد 3 ق غ
نشاسته ذرت 2 ق غ
وانيل 1ق م
كره 1 ق غ
شكر 1 ليوان
بيسكويت بتي پور 2 بسته
شكلا تخته ايي 80 گرم
شير،شكر،آرد و نشاسته رو باهم قاطي كرده ميزاريم روي حرارت ملايم مدام هم ميزنيم تا بجوش بياد وقتي ب جوش امد وانيل و كره را اضافه كرده همزده از رو حرارت برداشته موادرو دو قسمت تقسيم ميكني ب يك قسمت شكلات تخته ايي اضافه ميكنيم هم ميزنيم تا شكلات توي محلبي حل بشه
بيسكويتارو با اسياب پودر ميكنيم حالا مقداري از محلبي كاكائويي را كف ليوان ريخته بعد بيسكوييت اسياب شده دو باره از محلبي وانيلي اضافه كرده بهمين شكل تا اخر محلبي هاي اماده شده را بمدت 3ساعت داخل يخچال قرار داده تا خنك بشه بعد سرو مينماييم .
نوش جان 😍😍
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@aspazi12
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_موزاییکی
مواد لازم:
1.5 پیمانه شیر
تقریبا 7 قاشق غذاخوری شکر(میتونید کم و زیاد کنید)
4 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
مقداری گردوی درشت خرد شده
3 قاشق غذاخوری کره
2.5 بسته بیسکویت پتیبور
برای پودینگ:
3 پیمانه شیر
نصف پیمانه شکر(میتونید کم و زیاد کنید)
2 قاشق غذاخوری آرد
2 قاشق غذاخوری نشاسته
برای گاناش:
200 گرم شکلات تلخ
خامه صبحانه 200 میلی لیتر
طرز تهیه:
کره را در تابه مناسبی می ریزیم و روی اجاق آب می کنیم و در ظرف مناسبی می گذاریم شیر و شکر و پودرکاکائو را اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم و به شکل سس در می آوریم. و روی بیسکوییت ها میریزیم و خوب مخلوط میکنیم. ته قالب کمربندی میریزیم و فشار میدهیم و درون یخچال میگذاریم.
در قابلمه مناسبی همه مواد پودینگ را می ریزیم، روی اجاق هم می زنیم تا غلیظ شود، وقتی جوش آمد، روی کیک موزاییکیمان می ریزیم و دوباره در یخچال می گذاریم.
برای گاناش هم خامه را در ظرف مناسبی روی اجاق میگذاریم و سپس شکلات را اضافه میکنیم و هم میزنیم تا شکلات آب شود. بعد روی پودینگ ها بریزید و به مدت 4 تا 5 ساعت در یخچال استراحت میدهیم. میتوانید آن را به دلخواه تزیین کنید.
نوش جان 😍😍
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@aspazi12
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کوکی_شکلاتی_بدون_آرد
مواد لازم:
۱-یک موز اندازه متوسط کاملا رسیده
۲-دو قاشق غذاخوری کره بادام یا کره بادام زمینی
۳-دو قاشق غذاخوری پودر کاکائو
۴-دو تا سه قاشق غذاخوری چیپس شکلات
در یک مخلوط کن همه مواد به جز چیپس های شکلات را بریزید و خوب مخلوط کنید تا به مایع یکنواختی برسید.سپس چیپس های شکلات را داخل مواد ریخته و هم بزنید.کمی از آن را برای تزیین نگه دارید. ظرفی را چرب کرده و مواد آماده شده را داخل آن بریزید و در مایکروویو به مدت یک دقیقه بگذارید. اگر از فر استفاده میکنید، مواد را به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه در درجه ۱۸۰ درجه سانتیگراد در فر قرار دهید.و یا اگر میخواهید مطمئن شوید کیک شکلات شما آماده شده، یک خلال دندان را داخل مواد فرو کرده و اگر مواد به آن نچسبید، کیک شکلات شما آماده است. در نهایت با چیپس شکلات باقیمانده روی آن را تزیین کنید
نوش جان 😍😍
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@aspazi12
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#_نون_خامه_ای
🔻مواد لازم :
▫️آب یک پیمانه
▫️کره یک دوم پیمانه
▫️شکر یک دوم ق سوپ خوری
▫️آرد ۱۵۰ گرم
▫️تخم مرغ ۴ عدد
▫️خامه فرم گرفته یک و یک دوم پیمانه
▫️شکلات تلخ ۱۵۰ گرم
▫️پسته خرد شده یک چهارم پیمانه
✍آب را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و کره و شکر را به آن اضافه کنیدمواد رو هم بزنید تا کره ذوب شود . آرد را اضافه کنید و حدود ۵ دقیقه به پخت مواد روی حرارت ملایم ادامه دهید تا خمیر طلایی رنگی حاصل شود . خمیر را از روی حرارت بردارید و تخم مرغ ها رو یکی یکی به آن اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید تا خمیر یکدستی حاصل شود .خمیر را در قیف قنادی بریزید و در سینی فر پوشیده شده با کاغذ روغنی به صورت دایره کوچکی پایپ کنید . سینی فر را حدود ۲۰ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰درجه سانتی گراد قرار دهید تا نان ها برشته و طلایی رنگ شوند .
نوش جان 😍😍
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@aspazi12
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کوکی_شکلاتی_بدون_آرد
مواد لازم:
۱-یک موز اندازه متوسط کاملا رسیده
۲-دو قاشق غذاخوری کره بادام یا کره بادام زمینی
۳-دو قاشق غذاخوری پودر کاکائو
۴-دو تا سه قاشق غذاخوری چیپس شکلات
در یک مخلوط کن همه مواد به جز چیپس های شکلات را بریزید و خوب مخلوط کنید تا به مایع یکنواختی برسید.سپس چیپس های شکلات را داخل مواد ریخته و هم بزنید.کمی از آن را برای تزیین نگه دارید. ظرفی را چرب کرده و مواد آماده شده را داخل آن بریزید و در مایکروویو به مدت یک دقیقه بگذارید. اگر از فر استفاده میکنید، مواد را به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه در درجه ۱۸۰ درجه سانتیگراد در فر قرار دهید.و یا اگر میخواهید مطمئن شوید کیک شکلات شما آماده شده، یک خلال دندان را داخل مواد فرو کرده و اگر مواد به آن نچسبید، کیک شکلات شما آماده است. در نهایت با چیپس شکلات باقیمانده روی آن را تزیین کنید
نوش جان 😍😍
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@aspazi12
┗━━━🍂💞🍃━━━┛