eitaa logo
مهارت آشپزی
2.7هزار دنبال‌کننده
3.9هزار عکس
10.9هزار ویدیو
2 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
یک فنجان شکر نصف فنجان آب یک قاشق غذاخوری آبلیمو یک قاشق غذاخوری پودرزنجبیل یک قاشق چایخوری پودردارچین یک قاشق عسل چندعددمیخک همه مواادررابجز عسل داخل تابه میریزیم وروی حرارت ملایم میزاریم تازمانیکه شکرذوب شودوبه رنگ قهوه ای روشن دربیاید سپس شعله راخاموش کرده مقداری کمی ازموادرادرآب ریخته اگربه غلظت عسل بودآماده ست عسل راهم به مواداضافه کرده و هم میزنیم میخک هاراابیرون میاریم وباقاشق به اندازه دلخواه روی کاغذروغنی میریزیم دقت این کاربایدباسرعت انجام شودچون سریع میبندد وسفت میشود عسل اختیاری هست میتونیم بدون عسل هم درست کنیم نوش جان 😍😍 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @aspazi12 ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
11.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نوش جان 😍😍 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @aspazi12 ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
زنجبیلی: آرد:۴۰۰گرم پودرقند:۱۴۰گرم آب:۱/۲پیمانه جوش شیرین:۱ق م تخم مرغ:۱عدد روغن قنادی:۹۰گرم شکرکارامل یا شربت بار:۱۴۰گرم رنجبیل:۲ق غ روغن وپودرقندراباهمزن بزنید،تخم مرغ وزنجبیل اضافه شودوهمزن بخورد،شکرکارامل وبعدازآن آب اضافه شودوهمزن بزنید.جوش شیرین راباآردمخلوط کنیدوبه موادقبلی اضافه شودوبادست ورزدهید.سپس خمیررابه قطریک سانت پهن کنیدوکاترگردبزنیدوداخل لیست چرب شده بچینیدوچندتاچنگال روی کلوچه هابزنیدوداخل فر۱۶۰به مدت ۲۰تا۳۰دقیقه بگذارید،وتازمانی که ولرم است داخل ظرف درب داربگذاریدتالطیف بماند. نوش جان 😍😍 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @aspazi12 ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
13.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 مواد لازم: ۲۰ عدد خرما بدون هسته یه لیوان شیر یا آب داغ که البته بهتره شیر باشه چون خوشمزه تر میشه.🥛 دو تا تخم مرغ🥚 وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری🌸 آرد قنادی یا آرد جودوسر یا آرد بادوم🌾 بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری استاندارد قنادی🥄 ۲ ق غ روغن نارگیل یا هر روغن دلخواه‎🥥 دمای فر گازی ۱۸۰ درجه ‎فر برقی و سولاردوم ۱۶۰ ‎توستر ۱۵۰ . ‎حدودا به مدت ۴۰ دقیقه نوش جان 😍😍 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @aspazi12 ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳#آشپز_باشی نوش جان 😍😍 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @aspazi12 ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سیب بدون خمیرمایه سیب قرمز یا زرد بزرگ یک عدد آرد یک پیمانه تخم مرغ 1 عدد شکر ۴ ق غذاخوری نمک 1/4 ق چ بکینگ پودر یک ق م وانیل کمی طرز تهیه: سیب رو با رنده ریز رنده کنید(لازم نیست آب سیب گرفته بشه). تخم مرغ رو با چنگال یا همزن دستی بزنید تا مخلوط بشه و از لختگی دربیاد بعد شکر و نمک و بیکینگ پودر و وانیل رو بهش اضافه کنید و آرد هم روش الک کنید و با چنگال خوب مخلوط کنید و بعد سیب رنده شده رو اضافه کنید و هم بزنید توی ظرف گود روغن زیاد بریزید و روی حرارت بزارید تا داغ بشه بعد به اندازه یه قاشق غذاخوری یا با قیف بریزید و مدام با قاشق روشون از روغن داغن بریزید تا پف کنه و صبر کنید تا طلایی بشه نوش جان 😍😍 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @aspazi12 ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
12.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 انبه رسیده ۱ عدد، شکر ۳ ق غ، نشاسته ذرت نصف ق غ، آرد ۲ پیمانه، بیکینگ پودر نصف ق چ، نمک 1/4 ق چ،کره کاملا سرد 3/4 پیمانه،شکر قهوه ای ۲ ق غ،شکر سفید نصف پیمانه سرخالی،تخم مرغ ۱ عدد بزرگ،وانیل نصف ق چ ۱.مقدار شکر سفیدی که اول نوشته شده برای انبه هست و دومی برای تخم مرغ. ۲.با انتهای لیوان یا گوشتکوب کاملا خمیر زیر رو فشرده کنید. ۳.سایز قالب برای این مقدار مواد ۲۰*۲۰ ۴.درجه حرارت فر ۱۷۵ برای مدت ۳۵-۴۰ دقیقه ولی حتما خودتون چک کنید نسبت به نوع فری که دارین. ۵.وقتی پخت تموم شد حتما بذارین خیلی خیلی خنک بشه بعد از روی کاغذ روغنی بردارین و برش بزنید. نوش جان 😍😍 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @aspazi12 ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
٢٢٠گرم كره نرم شده در محيط ١٣٠گرم پودر قند تخم مرغ يك عدد وانيل ١/٤ق چ بيكين پودر ١/٤ق چ ارد حدودا سه ليوان يا ٣٧٠گرم،مارمالاد ابتداكره وپودر قند رو خوب با همزن بزنيد ٧-٨دقيقه تا كاملا كرم رنگ وپوك بشه بعد يك عدد تخم مرغ و وانيل رو اضافه ٣-٤دقيقه ديگه بزنيد اردتون كه حدود٣ ليوان فرانسوي ميشه كنار دستتون بذاريد به يك ليوان بيكين پودر بزنيد وكم كم روي مواد الك كنيد وبا ليستك يا قاشق هم بزنيد ديگه به همزن نيازي نيست ليوان سوم رو كم كم اضافه كنيد تا جايي كه به دست نچسبه حواستون باشه زيادي ارد اضافه نكنيد خمير نرم وپوكي بايد بشه اين خمير رو داخل كيسه فريزر گذاشته وبراي دوساعت ميذاريم يخچال بعد از دوساعت بياريد بيرون يه كم ورز بديد تا نرم بشه با وردنه روي كاغذ روغني به قطر ٢-٣ميل باز كنيد زيرش هم يه كم ارد پاچي كنيد فرتون هم حتما از قبل با دماي١٨٠درجه گرم كنيد داخل سيني فر كاغذ روغني بذاريد با قالبهاتون طرح ميزنيد روي خمير يه كم سرعت عمل داشته باشيد وهواي محيط هم سرد باشه خيلي بهتره اگر خميرتون كار كردن باهاش سخت شد يك ربع دوباره بذاريد يخچال کوکیهارو روي كاغذ چيده وداخل فر براي ١٥-٢٠دقيقه بسته به فرتون داره براي تزيين از ايسينگ و فوندانت ميتونيد استفاده كنيد نوش جان 😍😍 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @aspazi12 ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🌸 پودر نارگیل شیر عسلی شکلات تخته ای 🔸اول پودر نارگیل رو با کمی شیر عسلی مخلوط میکنیم ، توجه کنید کم کم اضافه کنید. بعد که به شکل خمیر دراومد شکل بدید ، اگه خواستید قالب بزنید بذارید یخچال بعد ، چون کمی دردسر داره بعد اونها رو توی یخچال بذارید تا خوب خودشونو بگیرن ، بعدش دربیارید و شکلات تخته ای رو که بن ماری آب کردید بذارید توی شکلات و خوب آغشته ش کنید دربیارید بذارید خشک و سفت بشه بعد بذارید تو یخچال بچه ها نزدیک 120 گرم پودر نارگیل بود تقریبا 1/4 قوطی شیر عسلی مصرف شد. نوش جان 😍😍 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @aspazi12 ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
(بدون فر)🌸 🍴مواد لازم: دو لیوان کنجد پوست کنده خام یک لیوان گردو یا بادام یا پودر نارگیل ۳ قاشق غذاخوری عسل ۲ قاشق غذاخوری شیره انگور یا خرما ۲ قاشق غذاخوری ارده کنجد گردو یا پودر پسته برای تزیین طرز تهیه:🍩🍩🍩 کنجد ها را داخل ماهیتابه می ریزیم و روی حرارت ملایم ۳ تا ۵ دقیقه به آرامی تفت میدهیم تا بوی خوبی از آن بلند شود و برشته شوند مراقب باشید نسوزند چون تلخ می شوند شعله را خاموش کرده و گردوی خرد شده یا بادام خرد شده یا نارگیل را اضافه می کنیم وقتی سرد شد ارده و شیره و عسل را اضافه کرده و خیلی خوب مخلوط می کنیم می‌توانید مقدار کمی شیره یا ارده یا عسل را بیشتر اضافه کنید. کف و دیواره های قالب دیواره داری را روغن یا ارده می زنیم و مواد اسلایس را داخل آن می ریزیم و به خوبی فشرده می کنیم. وقتی سطح مواد یکدست شد روی آن را با پودر نارگیل یا گردوی خرد شده و پودر پسته تزیین می کنیم فشار میدهیم تا فیکس شوند و به مدت یک ساعت داخل فریزر قرار می دهیم وقتی کامل منسجم شدن آنها را به ابعاد دلخواه برش زده و داخل یخچال نگهداری می‌کنیم این شیرینی مقوی و خوشمزه ماندگاری طولانی دارد نوش جان 😍😍 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @aspazi12 ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
این رسپی مناسب قالب ۱۶ سانت لوف هست. مواد لازم برای پاندکیک: ۲۰۰گ تخم مرغ دمای محیط ۵۵گ عسل ۸۵ گ شکر ۸۵ گ آرد ۵ گ بیکینگ پودر ۱۷ گ پودر کاکائو شیرین نشده ۸۵ گ خامه صبحانه گرم ۴۰ گ شکلات دارک ذوب شده ۶۵ گ کره ذوب شده دمای فر از قبل گرم شده: ۱۶۰‌درجه سانتی گراد مدت پخت: ۳۵~۴۰ دقیقه بسته به فر خودتون. مواد لازم برای پوشش شکلاتی🍫: ۶۰گ بادوم خرد شده ی رست شده ۲۰۰ گ شکلات دارک ۵۵٪ ۵۰ گ روغن هسته انگور 🟠 شکلات رو بن ماری ذوب کرده، روغن رو اضافه کنید و بعد بادوم 🤤 نوش جان 😍😍 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @aspazi12 ┗━━━🍂💞🍃━━━┛