✾ ✾ ✾ ══════💚══
#حدیث_غدیر
✨امام صادق علیه السلام فرمودند:
در روز عيد غدير، خدا را با روزه و عبادت و ياد پيامبر و خاندان او يادآوري كنيد، زيرا رسول خدا به اميرالمؤمنين سفارش كرد كه آن روز را عيد بگيرد، همينطور پيامبران هم به جانشينان خود سفارش مي كردند كه آن روز را عيد بگيرند، آنان هم چنين مي كردند.✨
#فقط_حیدر_امیرالمؤمنین_است
@asraredarun
══💚══════ ✾ ✾ ✾
#سلام_امام_زمانم
دستم چرا به گوشه ی دامان نمی رسد؟!
پایم چرا به خیمه ی جانان نمی رسد؟!
در طول عمر، درد زیادی چشیده ام
دردی به تلخی غم هجران نمی رسد
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
@asraredarun
❀🍃✿🍃❀ ❀🍃✿🍃❀
هدایت شده از استاد محمد شجاعی
انسان شناسی ۹۷.mp3
11.31M
#انسان_شناسی ۹۷
#امام_خمینی (ره)
#استاد_شجاعی
✖️ کار برای خدا، یا برای برنده شدن خودم؟
✖️ کار برای رفع مشکلات دیگران یا دیده شدن خودم؟
✖️ اثبات حرف خودم، یا عمل به حرفی که درست و منطقی است؟
مسئله این است ؛
زندگی من برای فربه شدن #من هزینه میشود،
با برای تکامل #من ؟
@Ostad_Shojae
20.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📚 توصیههایی به مادران شیرده
خواص انگور و دستور مصرف آن
🎥 استاد خیراندیش
🔆💠🔅💠﷽💠🔅
💠🔅💠🔅
🔅💠🔅
💠🔅
🔅
✅بهترین زمان نوشیدن چای :
1-بعداز مصرف غذاهای چرب و سنگین , زیرا برخلاف آب ،مصرف چای کمی بعد از مصرف غذاهای سنکین به هضم آنها ، به خصوص هضم چربیها و نیز بهبود جریان خون در عروق معده و بدن کمک می کند.
2-بعداز فعالیتهای بدنی یا فکری و نفسانی ، زیرا نوشیدن چای باعث رفع خستگی و تسکین ناراحتی های ناشی از این نوع فعالیت ها می شود .
3-پس از خوردن برخی از داروها , به شرط آنکه نوشیدن چای توسط پزشک منع نشده باشد و مصرف چای با مصرف آن دارو تداخل نداشته باشد،زیرا در این شرایط نوشیدن چای می تواند تاثیر بعضی داروها را در بدن تسریع و کامل می کند.
4-همچنین مصرف چای طبیعی مخصوصا چای سفید به عنوان مفرح و نشاط آور امری رایج و سودمند است و در مواقع خستگی و هم و غم کمک کننده است.
5-نوشیدن چای برای فردی که احساس می کند در معده اش از غذای قبلی چیزی باقی مانده ,تدبیری درست و مناسب است وقتی در معده اخلاط لزج و فاسد و زیان آور تجمع کند یا فرد در معده اش احساس سنگینی یا آروغ و نفخ می کند در این مواقع نوشیدن چای طبیعی در رفع این مشکلات بسیار مفید است .
6-در برخی انواع اسهال یک تا دو قاشق مربا خوری از چای خشک را ساییده و با کمی آب جوش بنوشند یا اینکه نوشیدن یکی دو لیوان چای غلیظ از تدابیر مفید و درمانگر است.
🔅
💠🔅
🔅💠🔅
💠🔅💠🔅
🔆💠🔅💠🔅💠🔅
🔆💠🔅💠﷽💠🔅
💠🔅💠🔅
🔅💠🔅
💠🔅
🔅
✅آب خوردن ؛ از روش نوشیدن تا ظرف مناسب
✍وقت مناسب نوشیدن آب، یک ساعت بعد از خوردن غذاست. زمانهای نامناسب برای نوشیدن آب،هنگام غذا یا بلافاصله بعداز آن،ناشتا و در حالت گرسنگی،در حین ورزش،در حین نزدیکی جنسی،بین خواب و بعد از بیدار شدن از خواب، بعد حمام،بعد خوردن میوه های رطوبت دار،است.
آداب نوشیدن آب در طب سنتی، بتدریج آب نوشیده شود و در یک نفس نباشد،در بین نوشیدن آب ان را دور کند تا نفسش به آن نرسد،از دور بر دهان نریزد،ایستاده آب ننوشد، با کمربند سفت کمرش را نبسته باشد و با سر کج آب نخورد.
خصوصیات ظرف آبخوری: مکشوف باشد و داخل آن پیدا باشد،سفید رنگ باشد، تا آلودگی ها مشخص شود،شکلش طوری باشد که در آن آب کمتر جا بگیرد.
📚دکتر الهام پارسا (متخصص طب سنتی ایرانی )
🔅
💠🔅
🔅💠🔅
💠🔅💠🔅
🔆💠🔅💠🔅💠🔅
🔆💠🔅💠﷽💠🔅
💠🔅💠🔅
🔅💠🔅
💠🔅
🔅
✅نکته های شنیدنی: نشانه های ضعف جنین
✍احوال جنین به مادر متصل است، پس سلامت حبالی می تواند صحت حال جنین را تضمین نماید.کاهش شکایت،نشاط،سهولت حرکات،طیب نفس، هضم جید، قوی بودن افعال طبیعی و نفسانی،اعتدال مزاج،کاهش ردائت اعراض، همگی دلالت بر صحت مادر و جنین دارند. با دیدن برخی از نشانه ها می توان به ضعف جنین پی برد و با تدارک آن ها ضعف را برطرف نمود.
💥نشانه هایی که به ضعف جنین می توان پی برد مانند: خروج جریان شیر که با فشار دادن سینه زن در ماه اول جاری می گردد. نشانه های ضعف جنین است.
ضمور ثدیین (کاهش اندازه پستان ها) نشانه کمی دم بوده و دلالت بر ردائت حال جنین دارد. و اکتناز ثدی (برجسته شدن)در حمل صحت جنین را نشان می دهد. جاری شدن جریان طمث در بارداری نشانه کاهش غذا و ضعف در جنین است. عدم تحرک جنین در موقع خودش و تحرک در غیر زمان خود نشانه ضعف جنین است.
📚منبع: باروری و بارداری در پزشکی
ایرانی،تالیف سودابه بیوس،ص 158
🔅
💠🔅
🔅💠🔅
💠🔅💠🔅
🔆💠🔅💠🔅💠🔅
🔆💠🔅💠﷽💠🔅
💠🔅💠🔅
🔅💠🔅
💠🔅
🔅
🔴 مویز(زبیب)
♻️ مویز، در درجه اول گرم و تر است و بهترین نوع آن پرگوشت، بزرگ، شیرین و کمدانه است.
✍مویز #مقوی، #ملین (نرمکننده شکم) و #مبهی(تقویتکننده نیروی جنسی) است که موجب تقویت قلب، کبد، معده و اعصاب است و برای درمان بیماریهای کلیه، مثانه، قطره قطره آمدن ادرار، نقرس، یرقان، زخم روده و ورم طحال مفید است، تسکین دهنده سرفه با منشاء سردی است و موجب رفع #فراموشی است.
مویز #منضج است، یعنی قوام اخلاط را تعدیل نموده و قابل دفع میکند، به نحوی که اگر خلط رقیق باشد، آن را کمی غلیظ میکند و اگر غلیظ باشد، آن را رقیق میکند تا قابل دفع شود. مویز #محلل است، یعنی اخلاط ناصالح چسبیده و مواد زائد را تکهتکه نموده، حل میکند و از بین میبرد.
مویز #جالی است، یعنی رطوبت و ترشحات را تحریک کرده و آنها را از سطح عضو و دهانههای باریک و ریز پوست و مخاط خارج میکند. داروهای جالی، پوست را شفاف و زیبا میسازند. مصلح مویز برای افراد گرممزاج، #سرکنگبین و #آبمیوههای_ترش است. مصلح مویز برای کلیه، #عناب است.
🔹خواص مویز در روایات:
امام علی (ع): «هرکس 21 عدد مویز سرخ، هر روز صبح ناشتا میل کند، همهی بیماریها، جز مرگ، از وی دور میشود.»
🔸مویز، صفرا و حرارت بدن را فرو مینشاند
🔸قلب را استحکام میبخشد
🔸اندوه و خستگی را از میان میبرد
🔸فهم و حافظه را تقویت میکند
🔸بلغم را میکاهد
🔸اخلاق را نیکو میسازد
🔸بوی دهان را خوش میسازد و
🔸چهره را زیبا میکند.
📚دانش نامه احادیث پزشکی فصل 27
🔅
💠🔅
🔅💠🔅
💠🔅💠🔅
🔆💠🔅💠🔅💠🔅