⭕تفکر بسیجی؛ ضرورت سازندگی
✍️دکتر سعید جلیلی
▫️بخش دوم
🔸 راستی رئیس اداره تا چه حد ناظر بر کار کارمند است و یا بهتر بگویم کار خود رئیس تا چه حد می تواند سرمشق کارمندان باشد؟ فرمانده در جبهه چه کسی بود؟ فرماندهی برای او چه فایدهای داشت؟
ضوابط او برای کار و فرماندهی چه بود؟ بسیاری از فرماندهان گفته میشد چند سال پیش یک بسیجی ساده بودند. چگونه یک بسیجی که معلم یا دانشجو بوده، امروز فرمانده شده است؟ بای این جواب نخست باید دید فرق فرمانده با یک بسیجی ساده چیست؟ مقام فرماندهی چه چیز برای او به ارمغان میآورد؟ پاسخ ساده است، فرمانده شدن یعنی زودتر شهید شدن، یعنی شب حمله جلوی همه حرکت کردن، یعنی خود در صف مقدم بودن برای شکستن خط؛ و چون ملاک این شد لایقترین بسیجی ها برای فرماندهی کاندیدا میشود. کسی که میداند فرمانده شدن جز جان خود و دیگران را به خطر انداختن فایده دیگری ندارد، کسی که میداند فرمانده شدن یعنی زودتر از دیگران به سوی خدا رفتن.
🔹و حال معلوم میشود کدام بسیجی است که فرمانده میشود. اگر امروز مسئولان از وزیر تا پایین ترین سطوح، تفکر بسیجی داشته باشند، اگر هر مسئولی خویش را مسئول بداند، اگر مسئول و رئیس اداره مانند فرمانده لشکر شبانه روز در پی کارزار باشد و خارج از بروکراسی ادارهای، مستقیما مسائل را مدام تحت نظر داشته باشد، اگر رئیس ها به سان فرمانده به لحاظ زندگی از نیروهایشان در زیستن ساده تر باشند، اگر به جای روابط به فکر جایگزین نمودن ضوابط باشند، اگر ملاک ها لیاقت باشد نه رفاقت ها، اگر ریاست فقط ریاضت بیشتری به دنبال داشته باشد و… خلاصه کلام اگر تفکر بسیجی به معنی کامل آن بر فضای کشور حکمفرما شود، مطمئن باشید که در دوره سازندگی موفقیت های چشمگیرتر از دوران جنگ خواهیم داشت. در این راستا آنان که الگوی جامعه هستند باید کوشاتر باشند. آنان که وارثان بسیجیان و شهدا هستند باید بسیجی باشند.
🔸بسیجی به گفته امام «به دور از هیاهوهای سیاسی بود» آیا فلان وزیر و وکیل و مسئول این چنین میباشد؟ آیا فلان مسئول وقتی وارد میدان مسئولیت میشود، احساس ورود به میدان مین را دارد؟ آیا نماینده در پشت تریبون، حالت بسیجی پشت دوشیکا را دارد؟ آیا اداء کلمات به سان شلیک تیرها فقط و فقط برای خداست؟ «عزیزان مجلس بسیجی باشید. امام از شما خواست عصاره فضائل ملت باشد.
🔹آیا توانستهاید عصاره فضائل بسیجیان بینام و نشان و شهدا باشید؟ خدا توفیق به شما دهد که اینگونه باشد. هنگام موافقت و مخالفت فکر کنید الان در میدان مین هستید و هر آن ممکن پودر شوید، پس خالی از هر هوی آنچه را میخواهید بگویید.» بسیجی نسبت به امامش اخباری مذهب بود. آن چه از امام می شنید نه تفسیر می کرد و نه تاویل. آن را بر سر مینهاد و رو به سوی میدان می کرد که امامش گفته بود: «پشتیبان ولایت فقیه باشد تا آسیب به مملکت نرسد.» وزرا و روسا! شما نیز به اطراف خود نگاه کنید. معاونین و مشاورین و کارگزاران شما چگونه به این مقام رسیده اند؟ آیا بر اساس لیاقت بوده است؟ آیا از تفکر بسیجی برخورداردند؟ آیا مسابقه درد و رنج دارند؟ آیا از کدامین کانال به این مقام رسیدهاند؟ کانال لیاقت و تقوا، کانال جهاد و ایثار یا…؟ آیا کارگزاران شما بسیجی عمل میکنند؟ آیا از ماشین و امکانات اداره فقط استفاده ماموریتی میکنند؟ آیا به سان فرمانده گردان تویوتا را پادگان پارک میکنند و برای تلفن شخصی با پای پیاده به شهر میروند؟
🔸راستی در این مملکت هشت سال جنگ بود؛ معاونین و مشاورین شما چه سهمی در آن داشتند؟ در دردهای مردم چقدر شریک هستند؟ آیا در مسافرت ها در صف بلیط اتوبوس ایستادهاند؟ آیا در شهر سوار اتوبوس واحد شدهاند؟ آیا در خورد و خوراک مانند مردم مستضعف هستند؟ آیا در هنگام کار فقط به مقدار ساعات اداری اکتفا می کنند؟ یا تا هر وقت کار هستند، آنها نیز هستند؟ آیا تا کار ارباب رجوع را راه نیندازند از پا نمینشینند؟
🔹در هر حال اگر فضائل بسیجی دارند، آنان را حفظ و تقویت کنید که خدا نگهبان آنها باشد. در پایان تکرار این نکته لازم است که آن چه از این تفکر گفتیم، تفکری بود مربوط به بسیجیان و این بسیجیان هنوز در میان ما هستند. اینان بسیار عزیزند. اینان سالها در جبهه در میان آتش و خون بودهاند. بسیاری از دوستان آنها در کنارشان شهید شده اند. اینان کوههای رشادت، صبر، پایداری و بغض انقلابیاند. اینان با شهادت هر دوست به حسرت مانده اند و اینک که پس ازه هشت سال به میان ما بازگشتهاند و عکس یاران را بر دیوار می بینند، هر از چندگاهی در بهشت شهدا گرد میآیند و در فراق عرشیان فریاد واحسرتا سر میدهند. اینان مهم ترین نیروهای انقلاباند. اینان مهمترین سرمایههای بازسازی و سازندگیاند. اینان را رها نکنیم، نگذاریم تا در پیچ و خم زندگی روزمره فراموش شوند؛ مگر این سفارش امام نبود؟
✅ @asreiranian_ir
📷 عکس نوشت | تفکر بسیجی ضرورت سازندگی
▫️بخش هایی از یادداشت دکتر سعید جلیلی
▪️این یادداشت در سال ۱۳۷۱ منتشر شده است
✅ @asreiranian_ir
⭕گزارش تیتر یک | اذا جاء نصرالله
▫️بخش اول
🔹آتش بس میان لبنان و رژيم صهیونیستی مهم ترین رویدادی بود که در ساعات گذشته مورد بحث قرار گرفت؛ آتش بسی که به وضوح نشانه موفقیت چشم گیر جبهه مقاومت و در راس آن حزب الله لبنان بود؛
این موفقیت تنها یک شعار نیست بلکه سخنی متکی به واقعیت های میدانی است که در ماه های گذشته رویت کردیم.
🔸رژیم صهیونیستی پس از شکست جبران نشدنی هفت اکتبر دست به حملات گسترده ای در غزه با پشتیبانی کامل آمریکایی ها زد.
حملاتی که با هدف بازسازی چهره شکست خورده خود در هفت اکتبر و با محوریت راهبرد «تقابل نقطه ای» در مقابل تقابل جبهه ای انجام پذیرفت.
🔹این محوریت بدین معنا بود که رژيم صهیونیستی انتخاب کرده بود تا به جای مقابله با تمام توان جبهه مقاومت بیاید و اهرم فشار خود را محدود صرف از بین برد هسته های مقاومت در خود فلسطین کند؛ یک جنگ وجودی تمام عیار !
بار ها این موضوع را در طول این نبرد عنوان کرد و از هیچ تلاشی برای ار بین برد هسته های مقاومت در فلسطین خاصه حماس چشم پوشی نکرد.
🔸اهداف دیگری هم مانند آزادی اسرای خود و ... را در این نبرد در نظر داشت که در نهایت پس از ماه ها تلاش به هیچ کدام نائل نشد.
حال آن دستاورد عظیم هفت اکتبر و عملیات «طوفان الاقصی» از جمله «فرو ریختن هیمنه پوشالی صهیونیست ها» باقی مانده بود و البته با شکست دیگری اینبار در افکار عمومی جهانیان رژیم صهیونیستی از نگاه جهانیان منفور تر از همیشه واقع شده بود.
🔹در این ایام که رویکرد نقطه ای را دنبال می کرد تمرکزش کاملا بر روی غزه بود اما هنگامی که دید نمی تواند آنچه قصد کرده را در غزه پیاده کند به سمت مقابله با حزب الله لبنان رفت.
رژيم صهیونیستی که تا پیش از آن تمام همت خود را در نبرد در غزه می دانست به یکبار رقیب شماره یک خود را حزب الله و لبنان اعلام کرد تا شاید بتواند در لبنان به آنچه نیت کرده است دست یابد.
🔸باز هم در ابتدای درگیری ادعای نابودی کامل حزب الله را کرد و برای دستیابی به آن دست به تمامی اقدامات ممکن زد.
شهادت فرماندهان حزب الله از فواد شکر و بعدی ها و یا انفجار پیچر ها را به یاد بیاورید؛ اقدامات دیگر مانند حمله زمینی به لبنان و... بسیاری دیگر از اقدامات و توان گذاری همه جانبه رژيم صهیونیستی که نشان از جنون جنایتی بود که هدف آن نابودی کامل حزب الله بود را بیاد بیاورید.
🔹نابودی که هدف بود تا بتواند پس از بیش از یک سال جنگ با محور مقاومت پس از شکست هفت اکتبر یک نشان موفقیت را برای خود علم کند.
هدفی که تصور می کرد با اقدامات پیشین خود و در نهایت به شهادت رساندن سید حسن نصرالله به آن دست خواهد یافت.
🔸برای آنکه به این تصور و این هدف رژيم صهیونیستی بیشتر پی ببریم به نحوه به شهادت رساندن سید حسن نصرالله توجه کنید؛ چندین روز بمباران با حجم گسترده و بی وفقه ادعاهای فراوان و رجز خوانی ها و ادعای اتمام حزب الله و حتی تهدید در تشیع پیکر سید عزیز.
🔹حتی نام عملیات بیانگر نوع نگاه رژيم صهیونیستی و نتانیاهو به این ماجرا بود؛او فکر می کرده توانسته حزب الله را از بین ببرد و به همین دلیل نام عملیات را «نظم جدید» گذاشت.
🔸اما حزب الله نشان داد که ریشه عمیق مقاومت با خون رهبران خود محکم تر خواهد شد نه آنکه از پا بیفتد؛ حزب الله توانست ابتکار را پس از شهادت سید حسن نصرالله به دست بگیرد و حتی شهادت سید هاشم صفی الدین که اقدام بعدی رژيم صهیونیستی برای آزمودن شانس خویش برای اتمام حزب الله بود تماما معکوس عمل کرد و یکی پس از دیگری موفقیت ها به دست آمد.
✅ @asreiranian_ir
⭕گزارش تیتر یک | اذا جاء نصرالله
▫️بخش دوم
🔹تیپ گولانی مورد حمله حزب الله قرار گرفت؛ آن هم نه یکبار که چندین بار و در نهایت که فرمانده تیپ مورد هدف حزب قرار گرفت زخمی شد و فرمانده گردان که همراه او هم به درک ساقط شد.
🔸حزبالله لبنان قدم به قدم، دامنه برد پرتابههایش را افزایش داد و نهایتاً در روزهای اخیر، «تل آویو» و حتی «اشدود» (در نزدیکی نوار غزه) را هم زیر آتش گرفت. (بزرگترین حملات حزبالله در طول این 14 ماه، چند روز قبل از آتشبس انجام شد)
🔹مناطق مسکونی شمال فلسطین اشغالی برای صهیونیست ها تماما ناآمن شده بود و آواره شدن دهها هزار صهیونیست رژيم صهیونیستی را تحت فشار قرار داده بود.
🔸از طرف دیگر حمله زمینی رژيم صهیونیستی به خاک لبنان هم ناموفق بود و نتوانست به هیچ کدام از اهداف زمینی خود نیز دست پیدا کند.
ناکامی ها باعث شد نتانیاهو دست به برکناری وزیر جنگ رژیم بزند و با اینکار خود صراحتا عنوان دارد آنچه به عنوان راهبرد جنگی داشته با شکست مواجه شده است.
🔹همچنین رژيم صهیونیستی به بحران کمبود سرباز و نیروی مزدور برخورد و صراحتا آن را عنوان کرد ( برای مطالعه بیشتر به گزارش تیتر یک روزنامه عصر ایرانیان در تاریخ ۲۷ آبان رجوع کنید) و...
🔸در یک کلام کسی که با آتش بس پیشنهادی گذشته به وضوح امتیاز بسیار فراوانی برای رژیم صهیونیستی داشت به امید نابودی حزب الله مخالفت کرده بود امروز مجبور به پذیرش و در اصل پیشنهاد این آتش بس شصت روزه شده است.
🔹نتانیاهو امروز خود را شکست خورد جنگ می داند و رژیم صهیونیستی امروز پس از یک سال و چند ماه نتیجه ای جز شکست در جنگ با مقاومت نداشته است؛ مطلبی که بسیاری در داخل رژیم صهیونیستی به آن اذعان داشته اند.
🔸در همین خصوص اسرائیل هیوم گزارش کرد: نتانیاهو در جلسه با مقامات اسرائیلی گفته «توافق آتشبس ایدئال نیست اما انتخاب بین بد و بدتر است».
🔹این آتش بس آخر جنگ نخواهد بود اما قطعا یک پیروزی مهم برای حزب الله و مردم لبنان خواهد بود و خوشحالی مردم لبنان و پیام رهبران مقاومت به حزب الله نیز نمایانگر همین امر است.
🔸پیروزی از جنس عملیات های موفق دفاع مقدس که بلکه شهادت ها داشته، فرماندهان و نیروهای فراوانی شهید شدند اما در نهایت عملیات به موفقیت رسیده و به عنوان مثال خرمشهر آزاد شد.
🔹امروز اگرچه بعد از پیروزی های خرمشهر گونه جنگ ادامه دارد اما موعد خوشحالی برای این موفقیت حزب الله و در نگاه کلان تر تمامی مقاومت و آزادگان جهان است.
✅ @asreiranian_ir
💬 «جولانی» امتداد «گولانی»
▫️صفحه اول روزنامه عصر ایرانیان
▫️شنبه ۱۰ آذر ۱۴۰۳
▪️مشاهده نسخه کامل روزنامه در
asre-iranian.ir
✅ @asreiranian_ir
🎙️بریده هایی از مصاحبه مهندس مهدی صفری
▫️ متن کامل بخش اول مصاحبه در سایت روزنامه به آدرس زیر:
https://asre-iranian.ir/Newspaper/item/185743
▪️متن کامل بخش دوم مصاحبه در سایت روزنامه به آدرس زیر :
https://asre-iranian.ir/Newspaper/item/185962
✅ @asreiranian_ir
💬 از کالا برگ خبری نیست
▫️صفحه اول روزنامه عصر ایرانیان
▫️یکشنبه ۱۱ آذر ۱۴۰۳
▪️مشاهده نسخه کامل روزنامه در
asre-iranian.ir
✅ @asreiranian_ir
عصر ایرانیان
💬 از کالا برگ خبری نیست ▫️صفحه اول روزنامه عصر ایرانیان ▫️یکشنبه ۱۱ آذر ۱۴۰۳ ▪️مشاهده نسخه کامل
⭕مطالبه «وعده صادق ۳» درست یا غلط؟
✍ مسعود براتی
🔻یکی از سوالهای پرتکرار فعالان انقلابی این است که آیا ما باید وعده صادق سه را از مسئولان مطالبه کنیم یا خیر؟
🔸عدهای معتقدند که برخی از صحبتهای رهبر انقلاب ضرورت مطالبه را تضعیف میکند مانند صحبت ایشان در نماز جمعه نصر که فرمودند «نه تعلل میکنیم و نه شتابزده عمل میکنیم» و یا در جای دیگر که فرمودند «مسئولین امر وظیفه خود را انجام خواهند داد». لذا نتیجه میگیرند که هرگونه مطالبه وعده صادق ۳ درست نیست و سکوت درستترین کار است. این حرف که درظاهر درست است اما در واقعیت معنی انفعال و بیتوجهی میدهد و *فعال دغدغهمند انقلابی را دعوت به انفعال میکند.
🔹کار درست چیست؟ برای پاسخ به این سوال به نظر دو سطح را باید از هم تفکیک نمود: یکی سطح تصمیم گیری و راهبرد و دیگری سطح عملیات.
🔸در سطح عملیات که مسائلی همچون زمان و نحوه و کیفیت پاسخ و چیزهایی شبیه به این را مد نظر قرار میدهد، پیچیدگیها و نکات فراوانی دارد که در فضای عمومی قابل طرح و پیگیری نیست. شاید برای صرفاً معدودی از افرادی که تخصص و اطلاعات کافی دارند این موضوع قابل پیگیری باشد. اما برای عموم مردم، نخبگان و رسانهها قابل دنبال کردن نیست. به عبارت دیگر بیان حرف متقن و محکم به سختی امکانپذیر است. مشاهده هم میشود که بخش زیادی از مباحث مطرح شده در این سطح در فضای شبکههای اجتماعی غیردقیق بوده و همچنین مخاطره اصلی این نوع مباحث زیرسوال بردن توان نظامی و فرماندهی نظامی است که در شرایط حساس بسیار غلط و تضعیف جبهه خودی است. با این صحبت آیا همان سکوت و انفعال کار درست نیست؟ نه.
🔹در سطح تصمیمگیری و راهبرد، نقش مطالبه عمومی بسیار مهم و موثر است و نباید رها شود. برای توضیح این سطح به جمله تاریخی رهبر انقلاب در سال ۹۸ و حمله به پایگاه آمریکا در عراق باید توجه کرد. ایشان تاکید کردند که «فریاد انتقامی که از ملت بلند شد سوخت موشک های نابودگر پایگاه آمریکایی را تامین کرد». این جمله حقیقت مطالبهگری را روشن میکند و هنوز هم جاری است و میتوان گفت که مطالبه عمومی در سطح تصمیم گیری و راهبرد بسیار کلیدی و موثر است.
🔸در مورد وعده صادق ۳ نیز این موضوع صدق میکند. *نخبگان و عموم مردم باید به صورت مستمر لزوم تحقق وعده صادق ۳ را پیگیری کنند.* این موضوع با توجه به صحبتهای رهبر انقلاب چند روز پس از گستاخی رژیم صهیونیستی به ایران اهمیت مضاعف هم پیدا میکند. ایشان تاکید کردند که: «بایستی خطای محاسباتی رژیم صهیونیستی به هم بخورد؛ اینها نسبت به ایران دچار خطای محاسباتیاند؛ اینها ایران را نمیشناسند، جوانان ایران را نمیشناسند، ملّت ایران را نمیشناسند، قدرت و توانایی و ابتکار و ارادهی ملّت ایران را هنوز نتوانستهاند درست بفهمند؛ این را ما باید به اینها بفهمانیم. کیفیّت کار را مسئولین ما باید تشخیص بدهند و درست بفهمند و آنچه صلاح این کشور و این ملّت است، آن را انجام بدهند».
🔻مهمترین کار در این سطح و در راستای مطالبه تحقق وعده صادق ۳، *مقابله فکری و تبیینی با گزارههای مطرح شده در فضای افکار عمومی است که تضعیف کننده عملیات وعده صادق ۳ است.* گزارههایی که از سوی نخبگان، رسانهها و برخی از مسئولین شنیده میشود که به نوعی تضعیف کننده تصمیم تحقق وعده صادق ۳ است. برای مثال وزیر امور خارجه با بیان اینکه حق ایران در پاسخ به گستاخی رژیم صهیونیستی محفوظ است تاکید میکند که البته آتش بس در لبنان را نیز در نظر خواهد گرفت. یا گزارههای دیگری که صحبت از نگرانی درباره تصاعد تنش در منطقه با وقوع وعده صادق ۳ میشود، و یا تحلیلهایی مبنی بر اینکه وضعیت اقتصادی اجازه تحقق وعده صادق ۳ را نمیدهد. برخی دیگر هم توقف وعده صادق ۳ را مانع مذاکرات با کشورهای غربی بیان میکنند.
🔹این موارد و مواردی شبیه به این گزارههایی هستند که در سطح تصمیم گیری و راهبرد تحقق وعده صادق ۳ را با اختلال مواجه میکنند. و جریان مطالبهگری برای تحقق وعده صادق ۳ باید با آنها مقابله کند و اجازه ندهد این گزارهها همچون موریانه نظام تصمیم گیری را دچار تردید و اختلال کند. طرح مستمر مطالبه وعده صادق ۳ در سطح کلان کمک میکند تا عرصه برای اثرگذاری حرفهای تضعیف کننده اراده اجرای عملیات وعده صادق ۳ تنگ شود.
🔸در جمعبندی باید گفت که مطالبه تحقق عملیات وعده صادق ۳ در سطح تصمیمگیری بسیار لازم و ضروری است و مقابله با گزارههایی که این راهبرد را مختل یا تضعیف میکنند عمل راهبردی در این مسیر است.
✅ @asreiranian_ir
عصر ایرانیان
💬 از کالا برگ خبری نیست ▫️صفحه اول روزنامه عصر ایرانیان ▫️یکشنبه ۱۱ آذر ۱۴۰۳ ▪️مشاهده نسخه کامل
⭕گزارش تیتر یک: از کالابرگ خبری نیست!
🔹روز گذشته وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی درباره اجرای طرح کالابرگ الکترونیک گفت: در بودجه سال ۱۴۰۳ اعتباری برای طرح کالابرگ پیشبینی نشده است و امسال این طرح اجرا نمیشود.
🔸در حالی که بر خلاف ادعای وزیر با مراجعه به جداول قانون بودجه سال ۱۴۰۳ ملاحظه می شود که برای خاص موضوع کالابرگ، میزان اعتبار مشخصی در نظر گرفته شده است که گویا قرار نیست به کالا برگ اختصاص یابد!
🔹اما حقیقت تلخ تر ماجرا آن است که بررسی لایحه قانون بودجه ۱۴۰۴ نشان می دهد دولت بنای اجرای این طرح را حتی برای سال آینده نیز نداشته است و صرفا به امکان جایگزینی یارانه نقدی با کالابرگ اشاره کرده است.
🔸تا امروز تنها تغییری که در این مساله پیش آمده افزودن یک بند تقریبا بی اثر و بدون تعیین منبع مستقل توسط کمیسیون تلفیق بودجه مجلس شورای اسلامی برای این کار است که دولت را مجاز برای پرداخت کالا برگ الکترونیکی مازاد بر یارانههای قانونی نموده است.
🔹این اقدامات و بی توجه های به افزودن منابع مستقل برای کالابرگ در شرایطی است که برنامه هفتم (بند الف ماده ۳۱) وزارت رفاه را مجاز به اعطای کالابرگ به ۷ دهک پایین درآمدی مازاد بر یارانه نقدی «در سقف منابع مربوط در بودجه سنواتی» نموده است که با این حساب، نه لایحه دولت و نه اصلاح کمیسیون تلفیق، منطبق بر برنامه هفتم نیست و فایده ای برای اقشار دهک های پایین نخواهد داشت.
🔸درواقع غرض سیاستگذار در برنامه هفتم باز کردن بیشتر دست دولت برای تداوم اقدام موثر دولت سیزدهم بوده که پیش از این برای حمایت از قشر ضعیف جامعه، صورت می پذیرفته اما در لایحه بودجه و گزارش کمیسیون تلفیق، نقض غرض روشنی صورت گرفته است.
🔹در حالی که انتظار می رفت با کاهش ارز ترجیحی کالاهای اساسی در لایحه، این امر بیش از پیش مورد توجه دولت و مجلس محترم باشد. نمایندگان محترم همچنان فرصت اصلاح و تصریح این موضوع در موعد بررسی نهایی تبصره های لایحه در صحن را دارند.
✅ @asreiranian_ir
🎙️بریده ای از یادداشت مسعود براتی
https://asre-iranian.ir/Newspaper/item/186018
✅ @asreiranian_ir
💬 آشوب شام
▫️صفحه اول روزنامه عصر ایرانیان
▫️دوشنبه ۱۲ آذر ۱۴۰۳
▪️مشاهده نسخه کامل روزنامه در
asre-iranian.ir
✅ @asreiranian_ir
💬 عقب نشینی از وعده ها
▫️صفحه اول روزنامه عصر ایرانیان
▫️سه شنبه ۱۳ آذر ۱۴۰۳
▪️مشاهده نسخه کامل روزنامه در
asre-iranian.ir
✅ @asreiranian_ir
💬 وفاق بر مبنای عدالت
▫️صفحه اول روزنامه عصر ایرانیان
▫️چهارشنبه ۱۴ آذر ۱۴۰۳
▪️مشاهده نسخه کامل روزنامه در
asre-iranian.ir
✅ @asreiranian_ir
📷عکس نوشت تیتر یک؛ وفاق بر مبنای عدالت
دکتر سعید جلیلی در هفتاد و نهمین جلسه از سلسله جلسات حکمت سیاسی اسلام در قرآن
✅ @asreiranian_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞️ویدئو نوشت تیتر یک؛ وفاق بر مبنای عدالت
دکتر سعید جلیلی در هفتاد و نهمین جلسه از سلسله جلسات حکمت سیاسی اسلام در قرآن
✅ @asreiranian_ir
💬 نگاه روسی به تحولات سوری
▫️صفحه اول روزنامه عصر ایرانیان
▫️ شنبه ۱۷ آذر ۱۴۰۳
▪️مشاهده نسخه کامل روزنامه در
asre-iranian.ir
✅ @asreiranian_ir