🇮🇷🌸
🍀
🌀 #اینفوگرافی
✅ اقدامات مجلس برای #ازدواج جوانان
🍃🌻🍃
#روشنگری
#ثامن
#مجلس_انقلابی
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
🍀
🇮🇷🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 لحظه توقیف نفتکش انگلیسی توسط تکاوران دریایی سپاه
🇮🇷✊28 تیر ماه؛ سالروز توقیف کشتی انگلیسی توسط نیروی دریایی سپاه در تنگه هرمز
امروز روز ترویه است
ترویه، هشتم ذی الحجه است.
دلیل نامگذاری این روز، این هست که در منا و عرفات آب آشامیدنی نبود و حاجیانی که قصد وقوف در منا و عرفات را داشتند، باید از مکه آب تهیه میکردند و همراه خودشون میبردند و به این کار، ترویه میگفتند.
تو این روز حاجیان خانه خدا، مراسم حج تمتع و حج اکبر رو آغاز میکنند.
نکته:
۱. روز ترویه یعنی روز اندیشه و تفکر؛ زیرا شناخت مقدمه انجام وظیفه هست و بدون تفکر، تکلیف سیاسی-اجتماعی که بر دوش داریم رو رها میکنیم
۲. امام حسین علیه السلام در این روز، حج را به جهاد و مکه را به کربلا تبدیل کردند. یعنی: در ترویه به تکلیف اهم اقدام کردند نه تکلیف مهم!
۳. پس، دین بدون سیاست یعنی فرار از وظیفه اهم به بهانه عمل به وظیفه مهم! برای پی بردن به تکلیف اهم از میان چند تکلیف مهم، فقط باید به ترویه اباعبدالله الحسین علیهالسلام اقتدا کرد.
کل یوم عاشورا و کل ارض کربلا
10.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 #کلیپ #استاد_شجاعی
♨️ #عرفه آخرین فرصت است؛
برای شورهزار باران نخوردهی خشکی، که از تشنگی، ترک خورده است ...
- عرفه؛ آخرین فرصت است!
برای جبرانِ همهی شکستگیها!
● چرا آخرین فرصت؟
چطور، یک روز و جبران همهی شکستگیها؟
۷۱۰.docx
9.5K
🇮🇷🌸
🍀
✅ #یادداشت
💢 موضوع: نمایشگاه درسها و عبرتها!
✍️ فرهاد مهدوی
🍃🌻🍃
#روشنگری
#ثامن
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
🍀
🇮🇷🌸
🔺آب به خوزستان برگشت
اما #شهید_ضرغام_پرست دیگه به خونه برنمیگرده..
اون مسئول بیغیرتی که اجازه داد کار به اینجا بکشه چطور میخواد جواب اشکهای خواهر شهید رو بده؟!
✍ آرما
🔹سلبریتی بیشرفی که میگی جواب تشنگی، گلوله نیست. جواب کمک به تشنهها چطور؟!
چرا از شهیدی که بخاطر مردم خوزستان توسط اغتشاشگران به شهادت رسید نمینویسید؟؟
✍ محمد پازوکی
🔸نیروهای مسلح و بسیجیها در راه خدمت به مردم خوزستان؛
از گروهکهای مسلح گلوله میخورند؛
از سلبریتیهای خوشگذران زخم زبان!!!
و این اوج مظلومیت آنهاست....
✍ علیرضا گرایی
✍️بیداری ملت
@bidariymelat
:
#خوزستان
عزیزان سوال کردند که چرا درباره خوزستان چیزی نمیگی؟!
جوابش خیلی ساده است: بنده درباره خوزستان، اطلاعات دقیق و کارشناسی ندارم.
هر کی یه چیزی میگه. مشخص هم نیست که حرفهای درست و حسابی بزنند. حتی تحلیلگران سر صحنه و اهل خوزستان، اغلب دارن احساسی مینویسند و هیچ کس راهبرد دقیقی مطرح نمیکنه.
بخاطر همین، وقت شما را نمیگیرم.
اوضاع جوری شده که حتی نمیشه همدردی کرد.
چون هیچ کس منظور از بی آبی را درست برای مردم روشن نمیکنه! حتی خود بچه های اونجا!
بی آبی برای شرب؟
برای گاومیش ها؟
برای شلتوک؟
برای کشاورزی های معمولی؟
برای شنای بچه ها در هور؟
برای چی دقیقا؟!
هر کدومش حساب کتاب خاص خودش داره
برای هر کدوم از بچه های آبادان و خرمشهر و اهواز و سوسنگرد هم که تماس گرفتم و پرسیدم، گفتند آب خوردن دارن. فقط از بی آبی و کم آبی بعضی روستاها حرف زدند.
ولی رفقا
این درگیری و خشونت و تیر و تیراندازی که ما داریم میبینیم، نه مال تشنه هاست!
نه مال مناطق بی آب شرب
و نه مال مناطق عمومی خوزستان
بلکه متعلق به چند نقطه خاص هست که اتفاقا در همان نقاط، مشکل حیاتی و تهدید نسل و تهدید انسانی وجود ندارد.
البته تا جایی که من اطلاع دارم و شخصا پرسیدم.
ضمنا
یک نکته ای رو عرض کنم که به نظرم خیلی مهم هست و باید بهش توجه بشه. اونم مواجهه غیر دقیق، غیر کارشناسی و متاثر از احساسات رسانه ها، کنشگران و مسئولان با موضوعات این چنینی هست.
فراگیر شدن اطلاعات و گزاره های مغشوش و اشتباه در این موارد به شدت گر میگیره جوری که در نهایت کسی متوجه نمیشه اصل مشکل کجاست و چه جوری باید رفت سراغش و راه حلش چیه.
(در حاشیه این قضیه هم مشخصه که در نبود اطلاعات دقیق هم این فرصت طلایی برای آدم های مسئول فراهم میشه که بگن ببینید در ۴۰ سال گذشته کلا این جوری سیاست گذاری کردیم که به اینجا رسیدیم و همه مسئولیت بپذیرند به غیر از ما و دریغ از یه خط توضیح که تو دوره مسئولیتشون دقیقا چه کردند. اما این اصل بحث من نیست)
اجازه بدین یه مثال بزنم که مشخص بشه منظورم از برخورد غیر دقیق و مخرب مجموع کنشگران اعم از مسئول و رسانه و ... چیه.
سر قضیه سیل دو سال پیش تعدادی از دوستان رسانه ای و غیر رسانه ای ما رفتن خوزستان که مشکل و از نزدیک ببینن. ( که حتما کار خوبی بوده و هست) این رفقا وقتی مشکلات کشاورزایی که کشتشون رفته بود زیر آب رو دیدن یک اصرار شدیدی رو شروع کردن که فشار بیارید کشت شلتوک برنج تو خوزستان آزاد بشه ( این خواسته همون کشاورزا بود). در اثر این فشارها و همراهی بخشی از مسئولان این اتفاق افتاد. همون زمان دوستان کارشناس میگفتن گول ترسالی امسال رو نخورید. کشت شلتوک درسته که به شدت برای کشاورز سودآوری داره ولی آب زیادی مصرف میکنه و بارش ها یه خورده کم بشه بحران درست میکنه. دیگه هم نمیشه به کشاورز گفت برنج کشت نکن و اگر مجوزش رو دادی برای پس گرفتنش باید درگیری های مشابه همین روزها رو ببینیم.
خوب همین کنشگران فشار آوردن و کردن و شد.
حالا همین قضیه دقیقا یکی از مهم ترین مشکلات حوضه آبریز کرخه و هور هست. از ۱۶۰ متر مکعب بر ثانیه ای که از ابتدای هفته رها شده از پشت سد حدود ۸ تا به هور میرسه. بقیه ش کجاست؟ قرار بود از ۷۵ تای قبلی یه عدد خوبی به هور برسه ولی هیچی نمیرسید.
حالا دقیقا عین اون رفتار از سر احساس و غیر کارشناسی سر قضیه گاومیش ها و هور داره تکرار میشه.
رسانه، مسئول و کنشگر دست در دست فشار میارن که خروجی آب سد کرخه رو بیشتر کنید. آب رها میشه و بالاخره به هور میرسه. تصاویر و متن های احساسی از گاومیش ها و بچه هایی که دارن از پشت گاومیش ها کله معلق میزنن توی آب پر کرده همه رسانه ها رو. اما واقعیت چیه؟ واقعیت اینه که ورودی رودخانه کرخه بیشتر از ۷۰ درصد نسبت به پارسال کمتر شده و پشت سد کاملا خالیه. رها کردن این میزان آب یعنی دقیقا کمتر از دو ماه دیگه نه تنها برای هور و گاومیش ها آبی نخواهد بود، بلکه اون بخش با مشکل آب شرب هم مواجه خواهد شد و کشت محصول استراتژیک گندم هم طبعا از بین میره. یعنی علاوه بر مشکل آب گاومیش ها، مشکل آب شرب و آب کشاورزی نرمال رو هم خواهیم داشت.
در مناطق نزدیک تر به سد هم کشاورز خوزستانی برنج کار میبیند که آب بیشتر شده و برای کشت دوم و سوم شلتوک آماده میشود.
برای همین معتقدم ورود به این موضوعات مسئولیت پذیری بالایی میطلبد. طبعا بی محابا دمیدن در مطالبه ای که آینده را سخت تر میکند مسئولانه نیست.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 لحظه باخبر شدن پدر شهید ضرغامپرست از شهادت فرزندش
🔹پدر شهید به علت ابتلا به کرونا در بخش آیسییو بستری بود که با مرخص شدن از بیمارستان، امروز با خبر از دست دادن فرزندش مواجه شد.
✍️بیداری ملت
@bidariymelat
🔴 متوسط تورمی که دولت روحانی ایجاد کرده در 80 سال اخیر ایران بی سابقه بوده است.
نرخ تورم کنونی حدود 50% است و پایین آوردن چنین تورمی، هنگامی که دولت حدود 1.400.000.000.000.000 ریال بدهی دارد، کاری غیر ممکن مینماید.
#زمین_سوخته
➖➖➖➖➖➖➖
⏰@shomareshmakooszohor
بسم الله العادل
بنزین زدن، دریافت حقوق، قوانین بازی در تمام ورزش ها و.. براساس یک ملاک ثابت و یکسان است. قوانین فوتبال را به خاطر اصغر و اکبر تغییر نمی دهند و همه یکسان هستند، خواه یک کشور قهرمان چند دوره جام جهانی باشد، خواه اولین تجربه حضور یک کشور در جام جهانی باشد!
جانشینی پیامبران هم همیشه تابع یک ملاک واحد و یکسان بوده و براساس روایات شیعه و سنی، هر پیامبری بشارت به آمدن راهنمای بعدی با تمام مشخصات می کرده. مثلا خدا در قرآن می فرماید: «یعرفونه کما یعرفون ابنائهم» یعنی یهود، پیامبر را قبل از آمدنش مانند فرزندانشان می شناختند!
برادران اهل سنت برای خاتم انبیاء 4 جانشین تعریف کرده اند. ببینیم ملاک انتخاب آنها چه میزان محکمه پسند است؟
خلیفه اول؛ ابوبکر: می گویند پیامبر هیچ وصیت و اشاره ای به جانشین خود نکرده و انتصابی در کار نبوده. معیار، فقط انتخابات است و ابوبکر با رای چند نفر در سقیفه (سایبانی که در زمین کشاورزی می ساختند) به خلافت همه مردم در تمام شهرهای اسلامی رسید!!
خلیفه دوم؛ عمر: می گویند با وصیتی که ابوبکر در واپسین لحظات زندگی کرد، عمر به خلافت رسید؛ یعنی حرف مردم پشیزی ارزش نداشته و انتخابات فاقد وجاهت قانونی است و فقط انتصاب معیار خقیقت است!!
خلیفه سوم؛ عثمان: می گویند مبنای نظر عمر این بوده که هم خلیفه ناقص العقل است و هم مردم؛ اما زمانی که نظر مردم و خلیفه با یکدیگر جمع شوند، جرقه می زند! یعنی خلیفه دوم توانست تشخیص دهد که 6 نفر یعنی: طلحه، زبیر، علی ابن ابی طالب، سعد ابن ابی وقاص، عبدالرحمن و عثمان از سایر مردم برتر هستند، اما نتوانست مثل ابوبکر تشخیص بدهد که کدام یک از این 6 نفر، از 5 نفر دیگر برتر هست؟! یعنی مردم می توانند تفاوتی را که خلیفه دوم تشخصی نداد، تشخیص دهند! اگر برعکس بود، بازهم به زحمت قابل پذیرش عقل می بود!
خلیفه چهارم؛ امیرمومنان: می گویند خلیفه چهارم تنها و تنها با حضور مردم و نمایندگانی از سراسر ممالک اسلامی به خلافت رسید. یعنی مسلمانانی که از شهرهای دوردست آمده بودند تا خون خلیفه سوم را بریزند، پس از چند روز اصرار و التماس، علی ابن ابی طالب را راضی کردند تا هدایت امت اسلام را برعهده بگیرد.
1400 سال گذشته و کسی نتوانسته معیار انتخاب خلافت خلفای راشد اهل سنت را تشخیص دهد.
اگر ملاک وصیت است، چرا پیامبر به خلافت ابوبکر وصیت نکرد؟
اگر ملاک انتخابات است، چرا خلیفه اول به تمام مسلمانان مدیون شد و حق آنان را غصب کرد و بجای آنها تصمیم گرفت؟
اگر ملاک، ترکیب فهم و شعور مردم و خلیفه است، چرا دو خلیفه اول اینگونه انتخاب نشدند؟
اگر بود و نبود خلیفه ملاک نیست و انتخاباتِ 100درصدی، حق مسلم مردم است، چرا در انتخاب خلیفه اول، تنها 10-20 نفری که در سقیفه بودند، نتیجه گعده ای را که گرفتند، به تمام مدینه که هیچ، به تمام امت اسلام تسری دادند؟
بگذریم که فقط امیرمومنان علی علیه السلام به عنوان اولین و آخرین فرد از ابتدای تاریخ تا قرون وسطا با حضور جمعیت بسیار زیاد انتخاب شدند. گیریم که حدس های تاریخ نویسان پیرامون انتخابات محدود و کوچک ماقبل تاریخ درست باشد، اما رای 120 هزارنفر در روز غدیر بدون حتی یک انتخاب مخالف که خلفای 3گانه هم به امیرمومنان رای دادند!! و همچنین دفعه دوم: رای هزاران نفر از مردم مدینه و سایر شهرهای اسلامی پس از فوت عثمان به ساقی کوثر آن هم بدون نظر مخالف، در تمام تاریخ تا به امروز بی سابقه است.
فراموش نکنیم: اگر ابوتراب خانه نشین نشده بودند، خلیفه دوم 70 بار این جمله را تکرار نمی کرد:
لولا علی، لهلک عمر! (اگر علی نبود که آبروی مرا بخرد و از بن بست سوالات علمی و فقهی و مشکلات جامعه برهاند، هرآینه من نابود شده بودم!)